Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Nubian Village

Egypt, Sharm El Sheikh (Zobrazit na mapě)

cena již od 14 190 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
18.12. - 25.12.2018 8 dní 15 594 Kč
Katovice All Inclusive
25.12.2018 - 1.1.2019 8 dní 35 669 Kč
Katovice All Inclusive
1.1. - 8.1.2019 8 dní 21 627 Kč
Katovice All Inclusive
1.1. - 15.1.2019 15 dní 32 052 Kč
Katovice All Inclusive
8.1. - 15.1.2019 8 dní 16 445 Kč
Katovice All Inclusive
8.1. - 22.1.2019 15 dní 26 295 Kč
Katovice All Inclusive
15.1. - 22.1.2019 8 dní 18 304 Kč
Katovice All Inclusive
15.1. - 29.1.2019 15 dní 29 092 Kč
Katovice All Inclusive
22.1. - 29.1.2019 8 dní 16 802 Kč
Katovice All Inclusive
22.1. - 5.2.2019 15 dní 27 208 Kč
Katovice All Inclusive
29.1. - 5.2.2019 8 dní 20 175 Kč
Katovice All Inclusive
29.1. - 12.2.2019 15 dní 30 343 Kč
Katovice All Inclusive
5.2. - 12.2.2019 8 dní 17 741 Kč
Katovice All Inclusive
5.2. - 19.2.2019 15 dní 27 834 Kč
Katovice All Inclusive
12.2. - 19.2.2019 8 dní 20 300 Kč
Katovice All Inclusive
12.2. - 26.2.2019 15 dní 29 711 Kč
Katovice All Inclusive
19.2. - 26.2.2019 8 dní 18 923 Kč
Katovice All Inclusive
19.2. - 5.3.2019 15 dní 30 337 Kč
Katovice All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Minibar, Bar
  • Dětský koutek, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Potápěčské centrum
  • Tobogány
  • Klidná lokalita
Umístění hotelu:
  • 0 m Vzdálenost od pláže
  • 20 km Vzdálenost od centra města
  • 5 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 26 °C
  • Teplota moře 24 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:00 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Velmi oblíbený hotel Nubian Village postavený v tradičním nubijském stylu se nachází v oblasti Nabq Bay, přímo u pláže, která navazuje na hotelovou tropickou zahradu s úžasnými bazény, skluzavkami a tobogány. Nákupní možnosti se nachází hned naproti hotelu. Od letiště v Sharm El Sheik je vzdálen 5 km. Do centra Naama Bay jezdí hotelové taxi (za poplatek, asi 30 minut jízdy).

  • Vybavení

    Hotel disponuje vstupní halou s recepcí, směnárnou, lobby barem, hlavní restaurací, italskou restauraci Corallo se snack barem, restaurací v beduínském stanu El Dawar s vodními dýmkami, thajskou či marockou restaurací, dvěma bary u bazénu, otevřeným diskobarem, lékařem, divadlem, internetovou kavárnou (za poplatek), nákupní pasáží, parkovištěm. Ve venkovním areálu jsou k dispozici 3 bazény, vodní aquapark, tenisový kurt, malé fotbalové hřiště, stolní tenis, fitness, potápěčské centrum. Spa centrum nabízí saunu, parní lázeň, masáže, vířivku a posilovnu. Pro děti jsou připraveny 2 dětské bazény z toho jeden se skluzavkami, aquapark, dětské hřiště, miniklub (10:00 - 12:00, 15:00 - 17:00), minidiskotéka ve večerních hodinách, dětský koutek s hračkami.

  • Ubytování

    Ubytování se nabízí ve dvou či třípodlažních vilkách či bungalovech rozmístěných po zahradě a nabízí celkem 291 pokojů - 173 standardních pokojů a rodinných pokojů, 104 bungalovů pro 2 osoby, (několik speciálních bungalovů pro novomanželé nacházející se v romantickém zákoutí hotelu), 12 junior suite a 2 royal suity. Standardní pokoje pro 3 dospělé či 2 dospělé a 2 děti jsou vybaveny vlastní koupelnou (sprcha či vana, WC, fén), klimatizací, sat TV, minibarem (za poplatek), trezorem, balkónem nebo terasou. Rodinné pokoje, bungalovy či suity jsou na vyžádání.

  • Strava

    All inclusive - snídaně (07:00-10:30), obědy (12:30-14:3), večeře (19:00-22:30) ve formě bufetu podávané v hlavní restauraci popř. oběd či večeře v italské restauraci, pozdní snídani (10:00-12:0) v lobby baru, občerstvení (10:00-17:00) u bazénu, čaj "o páté" 17:00-17:30 v lobby baru, teplé občerstvení v italské restauraci 15:30-17:00, nealkoholické a místní alkoholické nápoje 9.30–24.00 hod (čaj, káva, cappuccino, cola, sprite, tonic, fanta, soda, minerální voda, alkohol. drinky místní výroby: pivo, víno, vodka, gin, rum, brandy, whisky, ouzo). Dále zahrnuje: aerobik, basketbal, plážový volejbal, bocce, lukostřelbu, posilovnu, mini fotbalové hřiště, tenis (kurty s umělým osvětlením), stolní tenis, vodní aerobik, večerní animační programy.Za příplatek je možné ultra all inclusive: nabídka all inclusive + navíc zahrnuje koš s ovocem po příjezdu, 1× možnost využít pokojovou službu/pokoj a pobyt, konzumace z minibaru, možnost večeře v rybí restauraci (po předchozí rezervaci na recepci, hotelem pevně dané menu), 30minut. masáž/osobu a pobyt, 2× sauna/osobu a pobyt, alkoholické koktejly s vodkou, ginem, rumem a whisky, 1× za pobyt možnost využít služeb praní prádla, biliár, internet (v internetové kavárně), tenis.

  • Služby

    Hosté mohou využívat velmi širokou nabídku služeb. U sportovních aktivit mohou využívat vodní aquapark, bazény, sluneční terasu s lehátky a slunečníky zdarma, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, fotbal, fitness, posilovna. U spa centra si mohou objednat saunu, masáže, vířivku. Děti se mohou vyřádit ve dvou bazénech, na dětském hřišti, poznat kamarády v dětském klubu či zatancovat si na minidiskotéce. Centrum potápěčských sportů nabízí širokou nabídku kurzů.

  • Služby za poplatek

    taxi do Naama Ba, minibar, internetová kavárna, hlídání dětí, masáže, sauna, kulečník, mezinárodní potápěčské centrum s kurzy a s nabídkou potápěčských balíčků

  • Pláž

    Hotel se nachází přímo u písečné pláže s pozvolným vstupem do moře, která po několika metrech přechází v korálové útesy a nabízí možnost úžasného pozorování podmořského života. Okraj laguny lemuje korálový útes, který odděluje otevřené moře od laguny. Přístup do moře je i pomocí mola, ze kterého můžete si zaplavat v otevřeném moři. Doporučujeme obuv do vody. Lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma.

Recenze hotelu Nubian Village - Sharm El Sheikh, Egypt

Tento hotel je 77. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 333 v Sharm El Sheikh.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Hotel i služby s ním spojené velmi kvalitní.Byla jsem již v Egyptě 10x a tento hotel byl po všech stránkách nejlepší. Zobrazit celou recenzi

Naděžda Tichá, 06.08.2012

Nejužitečnější hodnocení hotelu

Prilet do Sharmu v casnych rannich hodinach, po transportu ubytovani misto ve 14 hodin uz kolem desate v "bungalovech" (na vyzadani) ..... Slozeni hostu ... 99% rusi, o zbyle procento se... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.12.2008

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 7,6

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 17.5. - 24.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.05.2018, Datum pobytu: 17.5. - 24.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Hotel je hodně rozlehlý, ale to je v Egyptě víceméně všude. Možná jsem byl k oblasti i k hotelu trochu skeptický, ale celkově je dojem z...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je hodně rozlehlý, ale to je v Egyptě víceméně všude. Možná jsem byl k oblasti i k hotelu trochu skeptický, ale celkově je dojem z dovolené dobrý, i když byly problémy s návratem do ČR a to několik turnusů po sobě. 80% Rusů, kteří si myslí, že jim patří celý svět, dále Egypťané, Italové a poskrovnu Češi a Britové. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v obou typech ubytování - jak v pokojích v hlavní budově, tak v bungalovech. Čechům dávají téměř automaticky bungalovy, ale i s pomocí delegátky se dá pokoj ´´vyštěkat´´. Bungalovy menší a daleko odevšaď, pokoje krásné, skříně, televize, balkón, obrovská postel.

Strava
Vynikající, opravdu skvělá. Na Egypt, tedy bez vepřového, velmi dobré. Hodně si dávali záležet na kuřecím, hovězím, ale i skopovém. Ke snídani vajíčka míchaná, natvrdo i omelety. Taky palačinky, donuty, párky, a pečivo, i když to často chutnalo spíš do sladka. Masa tam měli hodně, každý den zelenina, jak saláty, tak tepelně upravovaná, dělali burgery, těstoviny, spoustu příloh. Moc dobré sladké nakonec, čokoláda, občas melouny, různé další místní pochoutky.

Služby hotelu
´´Aquapark´´ jsou všeho všudy 3 větší tobogány a potom pár malinkých skluzavek pro děti. Uklízeči si často počkají, až když se k večeru vrátíte na pokoj a potom se zeptají, jestli chcete uklidit. Vodu v plastových lahvích dostanete všude, hodně barů, ani se nemusí ven z bazénů. Ty jsou dva, jeden u hlavní budovy, potom dlouhý lán bungalovů a pod nimi další bazén a pláž. V restauraci dobrá klimatizace, číšnici rychle sklízeli a prostírali, animační programy v ruštině, 1-2 české animátorky. Osušky se dají bez problémů půjčovat.

Pláž
Po cca 5-8 minutách chůze od horního bazénu dojdete k dolnímu a od něj ještě dlouhatánskými schody na pláž. Tady ještě musíte dojít na molo. Jenomže Nubian Village žádné molo nemá! Musíte k molu Nubian Island, nebo Cleopatra, ale ručníky si musíte nechat na Nubian Village části (méně to hlídají vpravo, u Cleopatry). Potápění taky nic moc, molo je sice na korálu, ale na pravém molu strašně házejí vlny, a vlevo je sice špagát na držení, ale ryb tam na egyptské poměry taky moc nenajdete. Doporučuji boty do vody, pokud nechcete až na molo, po celé délce pláže jsou menší rybníčky, kde na konci občas plavou nějaké ryby.

Anonym, 11.06.2015, Datum pobytu: 1.6. - 10.6.2015
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jana B., 18.02.2015, Datum pobytu: 27.10. - 2.11.2014
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petr H., 21.02.2013, Datum pobytu: 22.10. - 1.11.2012
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Hotel i služby s ním spojené velmi kvalitní.Byla jsem již v Egyptě 10x a tento hotel byl po všech stránkách nejlepší.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Úvodní shrnutí
Hotel i služby s ním spojené velmi kvalitní.Byla jsem již v Egyptě 10x a tento hotel byl po všech stránkách nejlepší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Na vysoké úrovni

Pláž
Pěkná jako v celém Sharmu

Celkový dojem
Vynikající

Naděžda Tichá, 06.08.2012, Datum pobytu: 18.6. - 28.6.2012
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Celkem: 8,2

  • 8,3 Ubytování
  • 8,4 Strava
  • 7,8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vítězslav H., 08.12.2011, Datum pobytu: 28.11. - 5.12.2011
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,2

  • 8,9 Ubytování
  • 9,2 Strava
  • 9,7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ondřej Mach, 12.07.2010, Datum pobytu: 28.6. - 5.7.2010
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: Hotelu Nubian village nelze absolutně nic vytknout, všechno super.

Úvodní shrnutí
Hotelu Nubian village nelze absolutně nic vytknout, všechno super. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čtyřlůžkový velmi prostorný pokoj v prvním patře. Trochu tvrdší matrace, ale dá se to přežít. Každodení úklid,naprostá čistota. K dispozici lednice, televize, samozřejmě klimatizace.

Strava
Báječná!!!!! Milovníci vepřového si samozřejmě na své nepřijdou, ale jinak obědy i večerě, bylo vždy na nějaký způsob upravené hovězí i kuřecí a vždy byla ryba. Vždy na výběr těstoviny, které upraví dle vašeho přání, každý den hranolky a pizza, někdy krokety, někdy bramborová kaše, rýže, na různé způsoby tepelně upravená zelenina. Neskutečný výběr pečiva, ani jsem nestihla vše ochutnat, zeleninové saláty, zelenina, ovoce, a úžasné dortíky. Snídaně, vždy byli vajíčka míchaná, važená a smažená, párečky, palačinky, teplé kobližky, vafle, pak jogurty, marmelády, musli, opět spousta pečiva, nebylo moc salámů, ale byla spousta ostatních věcí, které si doma k snídani neděláme, tak jsme si je tady užívali.

Služby hotelu
Vynikající úroveň služeb, personál milý vstřícný, obětavý, a to jak recepce, tak číšníci v jídelně, i u barů, nikdy jsme nemuseli čekat na obsluhu déle než minutu.

Pláž
Přesně taková jak jí popisují cestovky, písčitá v moři někde korály, ale jsou tam i jen písčité plochy, takže každý si tam najde svoje místečko, které mu vyhovuje, všude píšou nutná obuv do vody, ale tam co jsme chodili, není potřeba. Pláž denně uklízeli, až překvapivě čisto.

Celkový dojem
Výborný, klientela hotelu jsou z 2/3 italové, zbytek tvoří angličané, rusové a češi. Měla jsem strach z rusů, ale ti co zde byli se chovali slušně. Snad nejpříjemnější jsou italové. Všude čisto a uklizeno. Určitě do tohoto hotelu pojedeme znovu.

Pařízková Lucie, 26.05.2010, Datum pobytu: 17.5. - 24.5.2010
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 9,4

  • 8,7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Veronika Křižovičová, 20.05.2010, Datum pobytu: 6.5. - 17.5.2010
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8,9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9,3 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Joachim Švejnoha, 02.12.2009, Datum pobytu: 8.3. - 15.3.2009
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: Prilet do Sharmu v casnych rannich hodinach, po transportu ubytovani misto ve 14 hodin uz kolem desate v "bungalovech" (na...

Úvodní shrnutí
Prilet do Sharmu v casnych rannich hodinach, po transportu ubytovani misto ve 14 hodin uz kolem desate v "bungalovech" (na vyzadani) .....

Slozeni hostu ... 99% rusi, o zbyle procento se deli cesi/anglicani/francouzi/italove

Pokud Vam vylozene vadi ze Vas kazdy povazuje za rusa, nejezdete sem. (ani nikde jinde do egypta)

Vstupni hala megalomanskeho typu, s fontanou, posezenim, opravdu nadherna, lesknouci, a prijemna.

Velmi vkusne upravena jidelna .. pro kterou se slovo "jidelna" opravdu nehodi

Exteriery v egyptskem stylu, rozhodne ne ale "egyptsky kycovitem", nadherne udrzovane zahrady

Ubytovani ne zrovna nadstandartni, ale rozhodne velmi pekne, vkusne, velmi ciste, a celkove prijemne Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rozdil mezi hotelovym pokojem a bungalovu je jenom ve vzdalenostech - z hotelu je to blizko do "jidelny", z bungalovu je to bliz k mori, zato dal od hluku z vecernich programu v hotelu.

Ubytovani je velmi prijemne, denne dukladny uklid a za baksis i labut z rucniku na posteli :)

Strava
Od zacatku do konce, od rana do vecera velmi kvalitni obzerstvi, vyber z cca 30 ti druhu "potravin" + salaty + zelenina + ovoce + 20 druhu dortu, zakusku, croasanu + celkem prijemna obsluha, ktera okamzite po sednuti vyzvida co na piti

Co me velmi prekvapilo je ze v ramci All In jsou vsechny bary v komplexu behem celeho dne, a hlavne balena pitna voda v jakemkoliv mnozstvi k dispozici kdykoliv.

Služby hotelu
Vse v naprostem poradku ... na egyptske pomery velmi nadstandartni pristup

bohuzel NEzavirani dveri od zachodu v chatce 610 se nepodarilo zajistit behem celeho pobytu :) asi se jim scvrkly futra.

Pokoje: Par skrini, TVSAT (Ang, Rus, Ita, Arab, Nemec), Telefon, Trezor, Lednicka, Sprch. kout, Fen, Venkovni posezeni

Pláž
Asi jedinne minus, plaz terasoviteho charakteru pokryta dovezenym piskem ... vstup do vody po pupek a dost, dal uz je koralovy utes po kterem se z ucty k prirode nechodi.

Jedinnou moznosti je 100 metru dlouhe molo

Voda je nadherne cista a na okolni mumraj i celkem ziva

Bazeny denne udrzovane ve spickovem stavu, vsechny uzpusobene i pro decka

Animatori italske narodnosti trosku kazi dojem svym kecanim do hudby v italstine .. i kdyz v hotelu umeli pravdepodobne italsky jenom oni sami.

Celkový dojem
I pres malickost se zachodem a trosku horsi plazi jednoznacne vyborny pocit.

Nechapu jak si nekdo muze stezovat na obsluhu ... tady bych videl problem jednoznacne na strane pisatele PS: egyptska obsluha ma vybornou pamet na problematory :o)

Pomer host/zamestnanec je tak 3:1 ... obsluha opravdu prijemna

Dobre je si sebou vzit aspon par 1$ na baksis sem tam nechat lezet 1$ na posteli pro servis, sem tam pro ostatni ... tech par korun za den nikoho nezabije a vysledek se dostavi

Anonym, 13.12.2008, Datum pobytu: 1.12. - 11.12.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)

Horni bazen, vlevo hotel s recepci, vpravo cca 300 metru k mori \"zahradou\", s bungalovy 2 fotografie

Celkem: Po celonočním cestování jsme přijeli v 7h. ráno do námi objednaného hotelu Nubian Village, dostali jsme náramky all inclusive, šli na...

Úvodní shrnutí
Po celonočním cestování jsme přijeli v 7h. ráno do námi objednaného hotelu Nubian Village, dostali jsme náramky all inclusive, šli na snídani a nastalo čekání na pokoj, kdy nás /15 osob/ neustále delegátka ujišťovala, že pokoje budou ve dvě hodiny dle mezinárodní úmluvy, ale musíme říci, že už v 10h. jsme tušili, že pro nás pokoje nemají, což se také kolem 14h. potvrdilo, přišel šéf cestovní kanceláře v Sheiku a zástupce hotelu a začali nás přesvědčovat, abychom na jednu noc jeli do hotelu vyšší kategorie 3km daleko, což jsme tedy po velké výměně názorů a příslibu různých

výhod včetně vyplacení 50 dolarů na osobu učinili. Ani nám tak nevadilo, že jsme museli na jednu

noc jinam, ale to, že jsme zbytečně prožili den v klimatizované vstupní hale místo na pláži, nikdo

nám nedokázal říci, běžte na pláž a přijďte v 15h.Kufry stály celou dobu před hotelem. Odjeli jsme tedy do jiného hotelu, kde jsme dostali jiné náramky, večeřeli a snídali jsme tam opravdu dobře. Druhý den jsme se v 10h. vrátili do našeho hotelu a nebyli jsme tam opět ubytováni, ale naštěstí

nás odvedli jen do vedlejšího hotelu Nubian Island a dostali jsme opravdu od hotelu slíbených 50 dolarů a náramky ULTRA All inclusive, ale bohužel nám nikdo neřekl, jaké výhody z toho plynou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hotelu Nubian Island opravdu pěkné, čisté ubytování v bungalovech v zahradě.

Strava
Snídali jsme tedy prvé tři dny pokaždé v jiném hotelu. A dále jsme mohli s náramkem ULTRA využívat oba hotely, vzhledem k tomu, že patří oba FRANCO ROSSO, ve Village asi menší výběr, ale více ryb a pomalejší, ale nevtíravý personál. V Islandu větší výběr jídel, personál rychlejší.

Služby hotelu
Restaurace na pláži i bary bohužel vše zavírá asi v 16h, v Villige někteří číšníci neochotní. Pěkné

fitcentrum, 4 bazény, 3 tobogany, dětské skluzavky, italské animační programy většinou

v angličtině a ruštině.

Pláž
Menší, písčitá terasovitá,čistá,dvě laguny pro neplavce a děti. Jinak po molu asi 150m

do moře krásné koupání, ale hlavně šnorchlování. Nádherné korály a spousta rybiček, stěna

je vidět asi 30m do hloubky, ale chce to trochu více plavecké zdatnosti.

Celkový dojem
Příjemná dovolená s překrásným koupáním a šnorchlováním, bohužel znepříjemněná neprofesionalitou delegátky. Výletu autobusem na Mojžíšovu horu,/kdy po cca 3 h. výstupu

vidíte východ slunce z druhé nejvyšší hory Egypta/ se mimo jiných turistů zúčastnilo 8 Čechů a česká delegátka, kterou na první silniční kontrole odvezla egytská policie, vzhledem k tomu, že nemá v pořádku vízum a ona nám nedokázala ani nic říci a odešla z autobusu bez vysvětlení.

Naopak my jsme volali šefovi cestovky a sdělovali, co se stalo a pokračovali dále na výlet s německy

mluvícím průvodcem. Náš dojem je ten, že cestovní kanceláře šetří, kde mohou a přednost před

Čechy mají snad všichni ostatní turisté.

Anonym, 14.11.2008, Datum pobytu: 17.10. - 29.10.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: První dojem z hotelu byl špatný, po celonočním cestování jsme čekali do dvou hodin odpoledne na ubytování, bohužel se pro nás nenašel...

Úvodní shrnutí
První dojem z hotelu byl špatný, po celonočním cestování jsme čekali do dvou hodin odpoledne na ubytování, bohužel se pro nás nenašel volný pokoj (zřejmě špatná organizace hotelu nebo chyba v rezervaci cestovní kanceláře ) a tak nás ubytovali ve vedlejším hotelu (Island Nubian) sice v krásném apartmánu, ale za hodinu nám volali z recepce, že druhý den v poledne máme zabalit kufry a přijít na recepci pro klíče od jiného pokoje, protože tento pokoj je rezervován pro jiné klienty (Italské turisty) . Takže jsme první dva dny (ze 7 denního pobytu) putovali s kufry mezi dvěma hotely. Delegát níc nevyřešil a ještě mě dost překvapil, když nám při kupování výletů sdělil, že výlety jsou pouze s anglickým výkladem (samozřejmě v katalogu CK uvádí, že po celou dobu pobytu i na výlety máte k dispozici česky hovořícího delegáta!!). Hned po návratu jsem sepsala reklamaci, na kterou mi do dnešního dne nepřišla odpověď!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po dvou dnech jsme byli konečně ubytování v pěkně zařízených buhgalovech v krásné zahradě poblíž bazénu i moře. Každý den se uklízelo, včetně výměny ručníků a osušek, je dobré nechávat nějaké drobné personálu, více se pak snaží.

Strava
Jídelna byla zbytečně moc klimatizovaná a dost hlučná, ale to bylo způsobené velkým počtem malých dětí. Jídlo bylo dobré, hlavně večeře, kdy byly krásně prostřené stoly. Každý den bylo plno salátů (napočítala jsem třeba i 15 druhů) ,přílohy - brambory v různé úpravě (zapečené , hranolky, bramb.kaše - vše moc chutné),různě ochucená rýže, těstoviny na všechny způsoby (některé přímo vařili v jídelně, hlavně pro italské tursity) maso kuřecí, (řízky se smažili přímo v jídelně), hovězí i vepřové a ryby. Samozřejmě plno dortů a zákazků, ovoce - hlavně hrušky, jablka, datle, banány. Myslím si, že nikdo hlady netrpěl.Pití, alkoholické i nealkoholicé nápoje roznášela obsluha na objednání.

Služby hotelu
Hotel je v hlavní sezóně (září-říjen) dost přeplněný, takže se pak dlouho čeká na ubytování a jsou problémy s kapacitou, na recepci byli velice příjemní ochotní, dalo se domluvit anglicky i rusky. Několikrát za den jezdí zdarma autobus do Nama Bay, nutná rezervace hned ráno, jinak bez problému, bezva nákupy - doporučuji. V hotelovém areále je několik krásných bazénů, tobogány, dětské bazény se skluzavkami - opravdu vhodné pro rodiny s malými dětmi. Přímo na proti hotelu je malé nákupní centrum - hlavně suvenýry.

Pláž
Pláž a hlavně přístup do moře ke korálům nás velmi zklamal. V loňském roce jsme byli v hotelu Sultan Garden, tam byla pláž sice menší, ale přístup do moře byl skvělý - asi přes 20 m korál byl betonový chodníček, přes který se dalo jednoduše dojít na kraj korálu a hned se dalo plavat a pozorovat hodně rybiček a nádherné korály. U tohoto hotelu je asi 200-250 m široká mělčina - písek a zbytek korálu, kde je asi nad kolena vody, vhodné tak pro malé děti, vstup do otevřeného moře přes dlouhé dřevěné molo, kde jsou schody, které hlídá Arab a pokud jsou trochu větší vlny, tak vás do moře nepustí. Korály a rybičky jsou tam také k vidění, ale chce to dost odvahy, je tam velká hloubka a vlny. Pokud jedete hlavně za koupáním v moři a šnorchlováním a ne válením se u bazénu, tak tento hotel nedoporučuji!! Dále u pláže není bar s pitím, takže pro každou sklenku vody musíte běhat k bazénům. Pláž nebyla ani nijak udržovaná.

Celkový dojem
Hotel docela příjemný, hlavně zahrada a bazény jsou krásné, ale díky velkému počtu malých dětí a italským animátorům dost hlučný. Přístup do moře mizerný, takže milovníkům šnorchlování a plavání vůbec nedoporučuji.

Anonym, 30.10.2008, Datum pobytu: 6.10. - 13.10.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 9,1

  • 9,4 Ubytování
  • 8,4 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Kateřina Opltová, 02.10.2008, Datum pobytu: 17.9. - 27.9.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: Spíš spokojenost,snad až na příliš brzké zavírání venkovních barů a pláže.(17oo)a naprostou nepříjemnost a znuděnost většiny...

Úvodní shrnutí
Spíš spokojenost,snad až na příliš brzké zavírání venkovních barů a pláže.(17oo)a naprostou nepříjemnost a znuděnost většiny obsluhujících v barech. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobré

Strava
dobrá

Služby hotelu
standartní

Pláž
dost malá písčitá plocha než se dá poznat z fotografie.

Celkový dojem
rozhodně je to jeden z nejlepších hotelů v dané oblasti v kategorii 4hvězdiček.

Bohuslav Romsy, 30.09.2008, Datum pobytu: 18.9. - 29.9.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9,4 Ubytování
  • 7,8 Strava
  • 9,7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zuzana Hasová, 17.09.2008, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Radek Märtl, 16.09.2008, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: Hledali jsme pro naši devítiletou vnučku kvalitní dovolenou "All inclusive" v hotelu přímo u pláže a hlavně s bazénem a...

Úvodní shrnutí
Hledali jsme pro naši devítiletou vnučku kvalitní dovolenou "All inclusive" v hotelu přímo u pláže a hlavně s bazénem a tobogány přímo u hotelu. To vše jsme našli v hotelu Nubian Village. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v příjemném bungalovu, který ležel v nádherně udržované zahradě mezi hotem a pláží

Strava
Jedna z nejlepších kuchyní, které jsme na našich dovolených poznali

Služby hotelu
Nabízené hotelové služby plně vyhovují našim potřebám a personál se choval velice vstřícně a ochotně

Pláž
Každý den pečlivě uklizená.

Celkový dojem
Dovolená plně splnila naše požadavky a to i díky dobré práci delegátky pořádající cestovní kanceláře

Jiří Fanta, 17.08.2008, Datum pobytu: 6.8. - 16.8.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

senzační tobogány 3 fotografie

Celkem: Tento hotel patrí do talianskej skupiny FRANCO ROSSO. Je to vidieťv službách,v strave, v prístupe zamestnancov a aj v animačných...

Úvodní shrnutí
Tento hotel patrí do talianskej skupiny FRANCO ROSSO. Je to vidieťv službách,v strave, v prístupe zamestnancov a aj v animačných programov. Nakoľko väčšina turistov pochádza z Talianska k tomu je prispôsobený aj celý servis hotela. Taliani sa vedia veľmi dobre baviť a starať sa o svojich hosti. All inclusive zabezpečuje raňajky, obed, olovrant, večere + nápoje bez obmedzenia. Vodu vo flašiach si môžu hostia zobrať aj na izbu.Toto nie je možné vo všetkých hoteloch pri službách all inclusive. Ak si chcete navštíviť virtuálne tento hotel,kliknite si na odkaz:

Je to stránka spoločnosti ,,Francorosso"SEACLUB

http://www.francorosso.it/dettaglio_hotel.asp?codice=FR00063E8&virtual_tour=nubianVillage&source=motore Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotelový komplex sa skladá z hotelovej časti a záhradnej bungalovej časti. My sme boli ubytovaní v záhradnej časti v apartmánoch , kde sme mali super kľud a ticho.

Strava
Strava- VÝBORNA. Dalo sa vybrať z veľkého množstva jedál od vegetarianskej stravy, morských jedál, hoväzieho mäsa spraveného na rôzne spôsoby, kuracieho, rôzne druhy zemiakov, ryže, grilovanej zeleniny, ovocia, veľkého množstva zákuzkov, šalátov, pečiva, nápojov.

Služby hotelu
Zamestnanci hotela sú veľmi príjemní ľudia. Starajú sa o čistotu hotela, turistov. Nie je pravda, že sú medzi nimi samí rusi, nakoľko sú to egypťania hovoriaci po anglicky, taliansky a aj rusky. Každý deň sa vymieňa na izbách postelné prádlo a aj uteráky.

Každý deň sú animácie tak pre deti ako aj pre dospelých v denných a aj večerných hodinách. Pri hotelovom bazéne sú animácie v anglickom, talianskom, ruskom jazyku a pri bazéne, ktorý sa nachádza v blízkosti pláže sú v talianskom jazyku.

Pláž
Pláž v hodná pre rodičov s malými deťmi, nakoľko voda je maximálne 1,5 m. Výborné miesto na šnorchlovanie.

Celkový dojem
Výborný a silno doporučujeme každému kto si chce užiť peknú dovolenku, pretože hviezdičky, ktoré udávajú pri hoteloch veľakrát nezodpovedajú pravde. Pri tomto hoteli **** sú pravdivé.

Doporučujeme cestovať s cestovnou kancelárou - delegát egypťan hovoriaci po česky, ktorý sa o vás postará.

Daniel Šiket, 19.07.2008, Datum pobytu: 7.7. - 18.7.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 1,2

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1,7 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petra Manojlínová, 26.06.2008, Datum pobytu: 19.5. - 12.5.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: Dovolená v květnu 2007. Cena zhruba 16 000,- / osobu, zakoupeno v Last minute.

Úvodní shrnutí
Dovolená v květnu 2007. Cena zhruba 16 000,- / osobu, zakoupeno v Last minute. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V celku dobré, bydleli jsme v hlavní budově v přízemí. Na to ,že to to byl 4* hotel,tak bych si představoval luxusnějši pokoj(tím myslim že by tam mohl byt novějši nábytek a trochu lépe okachlikovaná koupelna s větší vanou nebo pořadným sprchový koutem), přirovnal bych ho k lepší 3* v CR. Ale pokoj pro mě hraje na dovolené vedlejší roli, stejně se v něm jen spí, takže mi to nevadilo. Za cenu zájezdu si myslím,že to bylo odpovídající.

Jinak na pokoji byla lednička a klimatizace.

Jestli si to dobre pamatuju tak hotel ma 3 patra a pak jsou zde ještě bungalovy na cestě přes zahradu k moři.

Strava
Velký výběr. Jídlo se i obměňovalo. Vcelku chutné. Na začátku dovolené si člověk od každýho všechno vyzkouší. A pak už je téměř každému spatně takže jí stejně povětšinou pečivo. Jídlo bylo posané myslím, že anglicky,rusky intalsky a německy,čestina chyběla ale vůbec to nevadilo.

Alkohol byl zdarma, měli tam whisky a nějaký vodky,ale všechno místní výroba pod námi známými značkami. Balená voda také zdarma.

Služby hotelu
Úklid příkladný. Každý večer zde byl nějaký program, animátoři mluvili převážně anglicky. Ručníky se pujčují u hlavního bazénu a na pláži.

Podařilo se mi stratit klíče od hotelu, přišlo mě to skoro na 500 Kč, při současném kurzu by to již bylo méně.

U hotelu je několik bazénů,hlavní kde je i tobogán a pak spodní menší blíže k pláži.

Na pláž se chodí přes nádhernou zahradu kde během naší dovolené kvetly kaktusy, fakt hezký.

Obsluha se snaží vtipkovat zvláště se ženami:)

V hotelu jsou i obchůdky v hlavní budově (prodejna papirusu-dá se smlovat, a pak ještě pár obchůdků se suvenýry. Za hlavním bazénem jsou ještě dva tři obchůdky s oblečením, různými cetkami a potřebami (vybavení na šnorchlovaní sluneční brýle a věcmi běžně užívanými na dovolené).

Na recepci byly vcelku ochotní,byl zde i trezor.

Lékárna se nachází asi 15 minut chůze podél hlavní silnice směrem do města.

Pláž
Pláž hezká,ale myslím si ,že nevhodná pro děti. Do vody se jde zhruba 100 m po útesu kde je voda po kolena a pak je kolmý sráz odhadem do hloubky 20m. Útes se dá přejít po molu. Podvodní život nádherný,nic tak hezkýho jsme jestě neviděli. Ideální pro šnorchlování. Při odlivu se dají vidět na útesu malé murény,ale chce to štestí.

Celkový dojem
Dovolená to byla hezká, jen mě štvali otravní arabáči a ale těch se v Egyptě člověk asi nezbaví. Ubytování myslím odpovídalo ceně zájezdu. Arabáči říkaly že to je nejlepší hotel v Sharmu,ale nevím jestli nekecali jen aby si získali naší pozornost. Byly jsme zde spokojeni.

Aleš Drlíček, 30.05.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6

  • 9,7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9,3 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Veronika Křižovičová, 29.03.2008, Datum pobytu: 23.3. - 9.3.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9,1 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9,3 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jana Müllerová, 24.03.2008, Datum pobytu: 22.3. - 8.3.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,3

  • 9,4 Ubytování
  • 9,6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Alena Skřivánková, 05.03.2008, Datum pobytu: 1.3. - 23.2.2008
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 4,6 Ubytování
  • 8,2 Strava
  • 9,3 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Olena Andriychuk, 29.12.2007, Datum pobytu: 28.12. - 18.12.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,9 Tento hotel není vhodný pro rodiny s kočárkem, kteří chtějí využívat pláž!

  • 8,9 Ubytování
  • 9,2 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Úvodní shrnutí
Tento hotel není vhodný pro rodiny s kočárkem, kteří chtějí využívat pláž! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S 1ročním miminkem a s kočárkem jsme byli ubytováni ve 2.patře bez výtahu přesto že hotel disponuje s mnoha přízemními apartmány v zahradě!

Strava
Vyhovující

Služby hotelu
Vyhovující

Pláž
Tento hotel je naprosto nevhodny pro turisty s kočárkem, protože na pláž se musí sestoupit po mnoha schodech!

Celkový dojem
Přímo nad hotelem létají velmi nízko startující letadla a u těch větších letadel ja to takový randál, že se otřásají skleničky,výplně oken i prosklené dveře!

Sandra Štropová, 03.12.2007, Datum pobytu: 12.11. - 5.11.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: Nubian Village je hotel nízké kvality. Malý výběr jídla, neochotný personál, je plný rusů, na pokojích plíseň, šváby, smrad, žádné...

Úvodní shrnutí
Nubian Village je hotel nízké kvality. Malý výběr jídla, neochotný personál, je plný rusů, na pokojích plíseň, šváby, smrad, žádné nápojové lístky, žádné funkční bary, neskutečný hluk z letadel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Češi dostanete nejhorší pokoje v přízemí, nebo malý bungalov. Tvrdé matrace, hrozné staré postele, plíseň v každé koupelně. V pokoji jsme zabili švába.

Strava
Velice malý výběr stále stejného jídla bez chuti. Po týdnu budete jíst raděj rohlíky. Kupa sladkostí co hezky vapadají a dost odporně chutnají.

Služby hotelu
Naprosto neochotný personál, který se na vás usměje jen když si z vás dělají legraci. Jsou znechucení z nevychovaných primitivních rusů, kterých je 90% z lidí ubytovaných v tomto hotelu.

Pláž
Dobrá pláž, výborný korálový útes. Pozor ale na vlny, které jsou zde stále, ikdyž jinde nejsou.

Celkový dojem
Nedoporučujeme tento hotel. Zaplaťte si raděj 5*.

Hanuš Mazal, 29.11.2007, Datum pobytu: 16.11. - 27.11.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Plaz u hotelu s molem. 1 fotografie

Celkem: 8,8 Dobrý zájezd bez překvapení. Co jsem očekával, to bylo.

  • 9,7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6,7 Okolí
  • 10 Cena

Úvodní shrnutí
Dobrý zájezd bez překvapení. Co jsem očekával, to bylo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídá ceně a hvězdičkám (pozor evr. počet a egypt. počet hvězd se liší o 1. (TZN. 5 egypt je tak 3,5 - 4 evr.)

Strava
Výborná, velký výběr ovoce, zeleniny.
Veškeré druhy masa a příloh k dispozici v neomezeném množství a navíc každý den specialita (sepie, krabi, atd.)
Močníky výborné nepřeslazené

Služby hotelu
Ochotný personál pracující bez " bakšiše". Když jim ho dáte, tak by Vám snesli modré z nebe.

Pláž
Horší přístup do moře. Přes korály nebo po molu rovnou do vln. Ale to je normální v Egyptě všude.

Celkový dojem
Až na Rusáky (30% hostů bylo z Ruska), kteří jsou drzí, neomalení a hluční, byl zájezd výborný. Rusů se lze zbavit, když zůstanete u hlavního bazénu. Tam je ta civilizovanější část hostů.

Miroslav Ježík, 21.11.2007, Datum pobytu: 19.11. - 12.11.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 9,9

  • 9,7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Gabriela Chvalová, 08.11.2007, Datum pobytu: 6.11. - 30.10.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: Hotel vysoké kvality,pozorný personál,větší vybavenost než uvádí katalog,vysoká hygiena poprvé jsem nedostal Faraonovu pomstu !!!

Úvodní shrnutí
Hotel vysoké kvality,pozorný personál,větší vybavenost než uvádí katalog,vysoká hygiena poprvé jsem nedostal Faraonovu pomstu !!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
měli jsme štěsí a bydleli jsme v bungalovu u moře.Všude čisto denní úklid bez jedinné závady

Strava
Pestrá chuťově dobrá.Vybere si jak vegetarián tak labužník si pochutná na darech moře a hovězí nebo krocana tam také mají.Vše možno zapít točeným pivem SAKARA chlazené na 7st jako doma

Služby hotelu
Oproti katalogu B.S mají třetí bazén s 3tobogány ve třech patrech cca 14m a méně,služby jsou na vysoké úrovni.Na výlet dostanete krabici jídla a na pokoj pak připravípozdní večeři.Není na co si stěžovat

Pláž
Čistá a upravená s deštníky a lehátky.Denně dostanete čistou plážovou osušku.Do moře přes korál.útes nebo molo.Prvních cca 50m je voda do výše kolen vhodné pro malé děti

Celkový dojem
Při mé třetí dovolené v Egyptě je to nejlepší hotel

Radovan Hájek, 27.07.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

bungalov 2 fotografie

Celkem: V tomto hotelu nás bylo 8 Čechů různého věku a všichni se shodli, že to byla jejich nejlepší dovolená!Cena plně odpovídá kvalitě! Ač jsme...

Úvodní shrnutí
V tomto hotelu nás bylo 8 Čechů různého věku a všichni se shodli, že to byla jejich nejlepší dovolená!Cena plně odpovídá kvalitě! Ač jsme se velmi snažili, chybu se nám nepodařilo najít!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hlavní budově i bungalovech je na vysoké úrovni. Hotelový komplex je o rozloze cca 4,5 km2 hlidaný ostrahou, uvnitř naprosto bezpečno i pro samotné ženy, bydlely jsme s kámoškou v přízení a spaly s otevřenýmy dveřmi.Nádherná zahrada, palmy, kaktusy, keře všech barev.SUPER

Strava
All inclusiv-mezinárodní kuchyně, jídla neomezeně, výběr všeho, ryby, kuřata, zelenina, ovoce, sýry, pečiva, dortů...Každý gurmán si přijde na své, já jsem přibrala 4 kg a to jsem se krotila a nejedla mimo hlavní jídla svadčiny-gyros, hamburgry, pečivo, saláty ...

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu jsou všichni pozorní a přátelští. Jídelna forma švédských stolů-můžete jíst klidně 2 hod.-3 bary alkohol místní v ceně pobytu, dovoz se platí, nealkoholické nápoje a káva, voda balená kolikrát denně chcete, výborné točené pivo i na pláž!!!

Pláž
U hlavní budovy dva bazény včetně tobogánů a atrakcí pro děti, ve spodní části areálu další bazén na vodní aerobik, výuka břišních tanců...Pláž písčitá do 30m od břehu korálový útes, nutné boty do vody, děti i důchodci super. Vstup do moře z mola,ryby a korály SUPER! Potápěla jsem se prvně v životě jste jak uprostřed akvárka s množstvím ryb a rybiček všech barev a velikostí, atlas ryb ve srovnání s tím je jen pouhá vybledlá náhražka, to musíte vidět! Plavete se šnorchlem 1 metr od korálového útesu který je plný barevných korálů a ryby všech barev všude kolem vás K R Á S A.

Celkový dojem
Mládenec který tam byl a zcestoval kde co prohlásil, že i pro něj to byla bezchybná dovolená, kterou u něj nic nepřekonalo. No a já 50ti letá s 40ti letou kámoškou jsme byly uneseny a pojedem sem příště s celou rodinou.
Nelitujte peněz, v sousedním hotelu Hauza trpěli nedostatkem vody, jídla a měli zkažený pobyt.Hodně štěstí všem, nebojte se a vyražte Moserová Zdeňka moserova@paleo.cz

Zdenka Moserová, 09.12.2006, Datum pobytu: 23.4. - 4.5.2007
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: Přestože jsme v tomto hotelu byli v lednu, moc se nám líbilo.

Úvodní shrnutí
Přestože jsme v tomto hotelu byli v lednu, moc se nám líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nebydleli jsme přímo v hotelu, ale v domečku u zadního bazénu, ale maximální spokojenost. Čisto.

Strava
V hotelu je hodně Italů, takže strava byla pestrá, jak evropská kuchyně, tak arabská, výborné zákusky a vůbec velký výběr a všeho dostatek, navíc po celý den pečivo u bazénu.

Služby hotelu
All in fungovalo dobře. Personál vstřícný. Bez námitek.

Pláž
V lednu se na pláž moc jít nedalo a bazén byl bohužel studený!

Celkový dojem
Spokojenost!!!

Andrea M, 17.08.2006
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: Super dovolená, všechno v naprostém pořádku, pouze přístup do moře opravdu nebyl pěkný, ale to jsme věděli od známých dopředu.

Úvodní shrnutí
Super dovolená, všechno v naprostém pořádku, pouze přístup do moře opravdu nebyl pěkný, ale to jsme věděli od známých dopředu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, lednice, TV, balkony - všechny s výhledem na bazén a moře, perfektně čisté včetně sociálního zařízení, úklid pečlivý.Ručníky k bazénu na kartičku denně čisté.

Strava
Velký výběr, švédské stoly, my měli all inklusive, takže nám nechybělo naprosto nic.

Služby hotelu
Zdarma hotelový bus do centra Sharmu několikrát denně, za recepcí placený přístup na internet bez problémů

Pláž
Jak jsem již psala, pláž pěkná,ale při břehu Voda příliš mělká, vstup za korálový útes po molu s kovovými schody kolmo do vody, s ploutvemi a šnorchlem,případně foťákem docela slušný výkon. Jinak korály a ryby úžasné.

Celkový dojem
Naprostá spokojenost s ubytováním a stravováním, delegát CK (Egypťan, který studoval v ČR) také super, příště asi kvůli koupání zvolím Hurghadu.

Ivana ŠPa?ková, 14.08.2006
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: Vzhledem k tomu, že jsme předloni trávili svou dovolenou ve stejné lokalitě, ale v Royal Moderna, což je taky čtyřhvězdičkový hotel, mohu...

Ubytování
Vzhledem k tomu, že jsme předloni trávili svou dovolenou ve stejné lokalitě, ale v Royal Moderna, což je taky čtyřhvězdičkový hotel, mohu s klidem říct, že jejich úroveň je neporovnatelná - v neprospěch tohoto hotelu.
Ubytování je v pokojích na hotelu nebo v bungalovech v rozlehlé zahradě.
Ta je opravdu krásně udržovaná, ale musíte si rozmyslet, jestli se tím labyrintem chcete denodenně proplétat. My jsme zvolili, pro nás nejpohodlnější variantu, a to blízkost k moři a druhému (tzv. aktivnímu) bazénu. Vzdálenost k restauracím nás už tak nezajímala.
Apartmány sice uklízeli každý den, ale s
velmi mizernou kvalitou. Což bylo nepříjemné hlavně v koupelně (sprcha, WC, umyvadlo), která byla velmi cítit zatuchlinou. Zobrazit celou recenzi

Strava
Na tu jsme se ohromně těšili, jelikož v Royal jsme za týden přibrali každý snad o 5 kilo. Tady se nám to nepodařilo.
Tam byl perfektní servis pro dospélé i děti. Mohli jste si sami uvařit kávu, kakao pro děti, či si vybrat z různých čajů. Nepřeberné množství salátů, dezertů, ...večer na různých místech barbecue... Paráda.
Nubian Village je oproti tomu velice chudˇounká.

Služby hotelu
Jsou zde 2 bazény - aktivní, relaxační. Animátory tvořili Italové, jako i většinu osazenstva, a ti bohužel anglicky prakticky nemluví. Program byl paradoxně zaměřený spíše na dospělé než na děti.
Na večery nebyl nachystaný prakticky žádný program.
Obsluha bezkonkurenčně chladnější než v Royal.

Pláž
Udržovaná, čistá, členitá,ale bez zástěn. V době přílivu (dopoledne) se dalo přímo šnorchlovat bez toho, aniž by musel člověk jít přes molo do moře. Tak je to ale v celém Sharmu.
V Royal naopak i když člověk šel přes molo, pořád měl problémy aby se neodíral koleny o dno. Tam ale jezdil snad každých 10 min. mikrobus k nedaleké (cca 800m), také hotelové pláži. Bylo i příjemné tam vyrazit pěšky, protože za Royalem už žádný hotel (tehdy) nebyl. Tam bylo už moře krásně hluboké i s příbojovými vlnami, což nikde v Sharmu snad není.

Celkový dojem
Poprvé a naposledy. Píši hlavně proto, že pro Village jsme se rozhodli na základě ostatních vesměs pozitivních recenzí. A naopak tam s dalšími českými hosty, kteří měli také už zkušenost z jiných hotelů, jsme se shodli , že jsme celkovou úrovní všichni velice zklamáni.

Ivana Bádrová, 15.07.2006
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: Dlouho jsem vybíral hotel, který by nám vyhovoval a zvolil jsem opravdu dobře. Hotel Nubian Village je opravdu ve všech směrech na vysoké...

Úvodní shrnutí
Dlouho jsem vybíral hotel, který by nám vyhovoval a zvolil jsem opravdu dobře. Hotel Nubian Village je opravdu ve všech směrech na vysoké úrovni a plně odpovídá prezentované kategorii. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je možné v hotelu, Kde jsme i my bydleli anebo v rozsáhlé a opravdu překrásné, neustále udržované zahradě ve vilkách. Hotel s velkým bazenem je touto zahradou oddělen od spodního bazenu a moře. Pokoje jsou v hotelu velice prostorné s výhledem k bazénu, na moře a do zahrady. Na pokoji je individuálně ovládaná klimatizace, televize, lednice a pokoje jsou velice útulné a čisté.

Strava
Strava je velice pestrá a neustále doplňována. Myslím si, že musí být spokojen i ten největší jedlík a že si z velké nabídky vybere každý. Vynikající jsou i zákusky a dorty. Jinak po celý den až do půlnoci je možné ve všech barech konzumovat alkohol i veškeré nealko nápoje zdarma. Alkohol je sice zdarma jen tuzemské výroby, ale nechá se z něho vybrat. Whisky nedoporučuji, ale třeba taková vodka je docela dobrá. Dávejte si pozor, ať Vám nedávají do nápojů led, neboť ten je vyráběn z obyčejné vody a ta je velice riziková. Míchané nealko nápoje jsou vyráběny z dovezené vody, která je v pohodě. Velice dobrá je i káva, kterou vyrábí na kvalitních automatech. Doporučuji si brát z baru i balenou vodu na pokoje, kterou vám rádi na požádání dají v jakémkoli množství v 1/2litrovém balení. My jsme tuto vodu používali i na čištění zubů a také jsme za celý pobyt neměli žádné zažívací problémy.

Služby hotelu
Veškerý personal hotelu je velice úslužný a milý... zvláště potom, když těm pravým a potřebným lidem z personálu dáte již na začátku pobytu "startér" v hodnotě 2 - 5 ti dolarů. Celý zbytek dovolené máte vše na co si vzpomenete bez problémů.

Pláž
Pláž je celkem hezká. Lehátek a slunečníků je dost pro všechny a osušky na lehátka Vám zapůjčí zdarma. Slunečníky jsou na pláži kaskádově uloženy, takže si můžete vybrat, jestli se na moře dívat trochu z výšky, anebo být přímo u vody... Vstup za korály je pouze z mola, které je vzdáleno asi tak 200 m. Vstup je po kolmých žebřících, což není úplně šťastné, ale za tu nádheru, kterou pod vodou uvidíte to opravdu stojí....

Celkový dojem
Celkový dojem je opravdu vynikající. Tuto dovolenou vřele doporučuji. Také doporučuji výlet na čtyřkolkách do pouště. Je to opravdu zážitek. Tento výlet si ale nekupujte přes delegátku, ale domluvte si ho přímo u spodního bazenu. Mají tam svůj stánek a lze s ním usmlouvat daleko lepší ceny, než nabízí cestovka. My jsme s ním domluvili cenu 25 dolarů a cestovka chtěla 45 dolarů.
Jedinou skvrnou našeho zájezdu bylo jednání jedné z delegátek CK, slečny Martiny Čermákové, která byla velice nepříjemná a jednala s námi ze všemi tak, jako by jsme my tam byli pro ni a ne ona pro nás. Myslím si, že zbytečně kazí jméno své cestovní kanceláře. Oproti tomu druhá delegátka slečna Jitka Beranová, byla velmi příjemná a snažila se vše zachránit za její kolegyni, což už po rozbrojích a komfliktech které byly vylovolány slečnou Čermákovou šlo již jen těžko...
Případné dotazy mi napište na můj email a já Vám všem rád opdpovím. kattys@volny.cz

Zdeněk Ježek, 01.06.2006
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: K ubytování žádné připomínky, vše na deklarované úrovni. Sportovní vyžití také dobré. Chyběly kulturní zážitky, žádné folklorní...

Ubytování
K ubytování žádné připomínky, vše na deklarované úrovni. Sportovní vyžití také dobré. Chyběly kulturní zážitky, žádné folklorní vystoupení, např. břišní tanečnice, děrvišové atd. Večery byly bez těchto programů ochuzené. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava na vynikající úrovni a obsluha ochotná a příjemná, pozorná.

Pláž
Pláž samotná nebyla problémem. Horší byly podmínky pro plavání a šnorchlování. Šnorchlovat se dalo jen z mola (fronta lidí). Plavat jen dopoledne před odlivem a jen ke korálům, které se vyskytují poměrně blízko od vstupu do moře. Přelézat korály a následně se přes ně vracet do mělčiny bylo vzhledem k vlnám dosti nebezpečné.

Jana Žižková, 10.04.2006, Datum pobytu: 1.4. - 8.4.2006
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: Nádherná zahrada, dva pěkné bazény, bohužel s ledovou vodou

Ubytování
Nádherná zahrada, dva pěkné bazény, bohužel s ledovou vodou Zobrazit celou recenzi

Strava
stravování formou bufetu, veliký výběr, spousta zeleniny a ovoce, místní i evropská jídla, výborné zákusky.

Pláž
Pláž je vhodná buď pro velmi malé děti (moře u pláže má hloubku max po kolena, za odlivu ještě míň) nebo pro zdatné plavce (z mola velká hloubka a silné proudy).

Hana Novotná, 20.03.2006, Datum pobytu: 11.3. - 18.3.2006
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: V případě že si objednám nějaký hotel hodlám v něm být ubytovaná a ne cestovat po náhradních hotelích.

Úvodní shrnutí
V případě že si objednám nějaký hotel hodlám v něm být ubytovaná a ne cestovat po náhradních hotelích. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ohledem na to že sem nebyla ubytovaná v mnou objednaném hotelu myslím že hodnocení je neobjektivní protože s tímto ubytováním sem se předem neseznámila a ani s ním nepočítala.

Strava
Odpovídající dané zemi.

Hana Valášková, 07.11.2005, Datum pobytu: 28.10. - 5.11.2005
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: Hotel je velice hezký, cesta z letiště trvá asi 15 min. Do nedalekého Naama Bay zajišťuje hotel bezplatné jízdy do 22,00hod. V nočních...

Úvodní shrnutí
Hotel je velice hezký, cesta z letiště trvá asi 15 min. Do nedalekého Naama Bay zajišťuje hotel bezplatné jízdy do 22,00hod. V nočních hodinách za poplatek 2 Eur za obě cesty. Hotelová zahrada je stále udržovaná a zpříjemňuje cestu na pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v hotelu a bungalovech které jsou v hotelové zahradě. Ranní pohled do krásné zeleně je něco úžasného. Všudypřítomný personál zajišťuje úklid pokojů a zahrady snad 24 hodin denně. Doufám, že toto nebyla moje poslední návštěva tohoto hotelu.

Strava
Strava je zajištěna ke spokojenosti i náročného klienta. Určitě si zde vybere každý přes studenou a teplou kuchyni i ten kdo nejí maso. Skvělé zákusky !!!!

Věra Mandíková, 14.08.2005, Datum pobytu: 9.8. - 19.8.2005
Oblast: Egypt Egypt, Sharm El Sheikh, Hotel: Nubian Village

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Oblast a mapa: Sharm El Sheikh, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 26 °C
v noci 18 °C

Teplota vody

24 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    27 °C
    19 °C

  • Pondělí

    25 °C
    18 °C

  • Úterý

    23 °C
    17 °C

  • Středa

    25 °C
    16 °C

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622