Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Utopia Beach Club

Egypt, Marsa Alam (Zobrazit na mapě)

cena již od 11 474 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
12.1. - 26.1.2019 15 dní 19 590 Kč
Praha All Inclusive
19.1. - 26.1.2019 8 dní 15 490 Kč
Praha All Inclusive
19.1. - 2.2.2019 15 dní 19 590 Kč
Praha All Inclusive
26.1. - 2.2.2019 8 dní 14 890 Kč
Praha All Inclusive
6.2. - 13.2.2019 8 dní 16 190 Kč
Praha All Inclusive
6.2. - 20.2.2019 15 dní 20 490 Kč
Praha All Inclusive
13.2. - 20.2.2019 8 dní 16 190 Kč
Praha All Inclusive
13.2. - 27.2.2019 15 dní 20 490 Kč
Praha All Inclusive
16.2. - 27.2.2019 12 dní 20 290 Kč
Praha All Inclusive
16.2. - 2.3.2019 15 dní 22 690 Kč
Praha All Inclusive
20.2. - 27.2.2019 8 dní 16 190 Kč
Praha All Inclusive
20.2. - 6.3.2019 15 dní 20 490 Kč
Praha All Inclusive
23.2. - 6.3.2019 12 dní 20 290 Kč
Praha All Inclusive
23.2. - 9.3.2019 15 dní 23 190 Kč
Praha All Inclusive
27.2. - 6.3.2019 8 dní 16 190 Kč
Praha All Inclusive
27.2. - 9.3.2019 11 dní 17 990 Kč
Praha All Inclusive
27.2. - 13.3.2019 15 dní 20 490 Kč
Praha All Inclusive
2.3. - 9.3.2019 8 dní 18 490 Kč
Praha All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Surfování
  • Potápěčské centrum
  • Klidná lokalita
  • Animační programy
  • Bar
Umístění hotelu:
  • 0 m Vzdálenost od pláže
  • 45 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 26 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:00 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Rozlehlý hotel zasazený v hezké zahradě přímo u dlouhé písčité pláže s pozvolným vstupem do moře leží v oblasti El Quseir, přibližně 22 km jižně od městečka El Quseir a zhruba 45 km severně od letiště Marsa Alam. Hosté mají možnost využít hotelový shuttle bus do města El Quseir (jezdí asi 2x týdně za poplatek).

  • Vybavení

    Hotelový komplex tvoří hlavní budova a několik jedno- a dvouposchoďových obytných bloků bungalovů v zahradě. Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí , lobby bar, restaurace s nekuřáckou zónou a terasou, kavárna, diskotéka, několik obchůdků se suvenýry, směnárna, arabský stan s vodními dýmkami (za poplatek) a TV a čtecí koutek. V areálu se nachází dva bazény (jeden v zimě vyhřívaný), bar u bazénu. Dětem je k dispozici dětský bazén, tři vodní skluzavky, miniklub a dětské hřiště.

  • Ubytování

    Standardní pokoje (***+) mají koupelnu se sprchou/WC, TV/sat., individuální klimatizaci, miniledničku a balkon nebo terasu s výhledem na moře. Superior pokoje (****) jsou prostornější, mají modernější vybavení. Rodinné pokoje (2 ložnice) jsou k dipozici na vyžádání. Je zde možnost dvou přistýlek pro děti, lze si připlatit jednolůžkový pokoj nebo jednolůžkový pokoj s přistýlkou pro dítě od 2 do 13 let.

  • Strava

    Stravování All Inclusive probíhá v době od 10:00–24:00hod. Lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, zmrzlina, zákusky. Hosté mají zajištěno také neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů (včetně kávy a cappucina) a místních alkoholických nápojů.

  • Služby

    Denní a večerní animační programy zajišťuje tým zkušených hotelových animátorů. Hosté mohou využít fitness, plážový volejbal, stolní tenis, dva tenisové kurty nebo kulečník. Za poplatek celou řadu vodních sportů, potápěčské centrum, centrum zdraví se saunou, párou, jacuzzi a masážemi (v hotelu Pensee Royal Garden). Lehátka, matrace, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži se poskytují bezplatně. Hotel nabízí možnost pronájmu trezoru na recepci nebo připojení k internetu, obojí za poplatek.

  • Pláž

    Písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře leží v těsné blízkosti hotelu. Vzhledem k výskytu korálů se doporučuje obuv do vody. Plážový servis (lehátka, matrace, slunečníky a osušky) je poskytován bezplatně. Nabídku vodních sportů mohou hosté využívat za poplatek.

Recenze hotelu Utopia Beach Club - Marsa Alam, Egypt

Tento hotel je 40. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 114 v Marsa Alam.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Dobrý den jelikož jsem byla v Utopii již po několikáté, tak opět jenom za 1. Zobrazit celou recenzi

Hana Šedivá, 19.11.2018

Nejužitečnější hodnocení hotelu

10

Báječná listopadová dovolená na úžasném místě. Egypt mě mile překvapil, lidé zde mě potěšili, opravdu príma dovolená. Do hotelu jsme dorazili ráno kolem 10. hodiny tuším, hned jsme byli... Zobrazit celou recenzi

Jana K., 17.11.2015

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 10 Dobrý den jelikož jsem byla v Utopii již po několikáté, tak opět jenom za 1.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý den jelikož jsem byla v Utopii již po několikáté, tak opět jenom za 1. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v poho

Strava
Opět výborná.

Služby hotelu
V pořádku

Pláž
Proto sem jezdím skvělá.

Hana Šedivá, 19.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 14.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Velmi příjemná dovolená se službami odpovídající ceně

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemná dovolená se službami odpovídající ceně Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký čistý pokoj s výhledem na bazén.

Strava
Strava rozmanitá, velký výběr, jídlo po celý den.

Služby hotelu
Ochotný a milý personál, manager hned řešil všechny požadavky. Výborný animační tým.

Pláž
pozvolný přístup vhodný i pro děti, velmi hezké šnorchlování a potápění hned u hotelu.

Marie Tříšková, 14.11.2018, Datum pobytu: 4.11. - 11.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Výhled z pokoje na bazén 3 fotografie

Celkem: 9,4 Výborná dovolená pro milovníky potápění. Lepší místo pro vstup do moře na pozorování korálů a mořského života podle mého názoru v Marsa...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená pro milovníky potápění. Lepší místo pro vstup do moře na pozorování korálů a mořského života podle mého názoru v Marsa Alam není. Moře nádherné, každý den nám ukázalo jinou tvář i barvu. Podmořský život bezkonkurenční. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má několik možností ubytování. Na luxusní ubytování jsou k dispozici bungalovy - ty však v nabídce nebyly, jen u německých cestovek. My byli ubytováni v běžném pokoji s klimatizací a vlastním sociálním zabezpečením, s výhledem na moře. Vybavení pokoje starší, ale nezničené. Nové matrace, pohodlné. Televize poskytující tři české programy - Novu, Primu a Novu Cinemu, takže houby zle. Vše čisté, malá lednička k dispozici. Na pokoji nový moderní sejf- hodnotíme velmi kladně!!!!!

Za malý bakšiš, který je pro ně zdroj výdělku se snaží uklízeči i vytvářet z ručníků různá zvířátka.

Strava
Strava je taktéž bezkonkurenční - velký výběr, domácí pečivo, nezapomenutelné česnekové placky. Nikdo z rodiny neměl faraónovu pomstu!! Velký výběr zeleninových, těstovinových, luštěninových salátů. Ovoce každý den ke každému jídlu. Pečivo luxusní, opravdu doporučujeme!!!! Všude čisto, kuchaři pracují v rukavicích, které si co chvíli vyměňují za nové. Hygiena dobrá, všechen personál se snažil vyhovět veškerým požadavkům klientů. Umí slušně česky a jsou milí.

Služby hotelu
Na dobré úrovni, jediný problém bylo čekání na rozdělení pokojů při příjezdu, jinak bez problémů.

Pláž
Čistá, pravidelně udržovaná.Lehátka dřevěná i plastová, na které nosí každý den suchou podložku a na základě karty, kterou má každý host u sebe i čistý velký ručník. Neměli jsme žádný problém. Dávali jsme jim každý den malý bakšiš, snažili se ve všem vyhovět.Po pláži chodí různí "podnikatelé" a nabízení kosmetické, pedikérské, manikérské, masážní a jiné služby. Možnost svést se na velbloudu, či ve čtyřkolce. Fungují i záchranáří!!!! Viděno na vlastní oči, když byly větší vlny a šnorchlisté se dostali daleko od břehu, tak pro ně člunem dojeli. Chvályhodné a překvapující.

Renata L., 12.11.2018, Datum pobytu: 28.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nerad jezdim nekde opakovane, 17 navsteva Egypta,jediny hotel kde jsem byl jiz podruhe a jeste se vratim.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nerad jezdim nekde opakovane, 17 navsteva Egypta,jediny hotel kde jsem byl jiz podruhe a jeste se vratim. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Cisto, v tv ceske programy. Z pokoje superrior krasny vyhled ma more primo z postele.

Strava
Klasika jako v hotelech vsude v Egypte. Kazdy den na svacinku hranolky a minipica primo z pece.

Služby hotelu
Pekny hotel i dostatecne velky bazen s tobogany.

Pláž
Hotel u plaze.Pozvolny vstup po piscitem dne rovnou az ke koralum. Vhodne pro deti.

Petr B., 10.11.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Vrátíme se tam příští rok

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vrátíme se tam příští rok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Mohla být pestřejší 10

Služby hotelu
Dobrý

Pláž
10

Eva Slabá, 07.11.2018, Datum pobytu: 28.10. - 4.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,4 Celkově můžeme dovolenou hodnotit velmi kladně, ale dojem kazí nejbližší okolí hotelu svým nepořádkem, tím pádem množstvím much na pláži.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově můžeme dovolenou hodnotit velmi kladně, ale dojem kazí nejbližší okolí hotelu svým nepořádkem, tím pádem množstvím much na pláži. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel není nejnovější, ale jsou vidět snahy ke zlepšování.

Občas výskyt mravenců.

Strava
Stravování se velmi zlepšilo od minulého roku.

Služby hotelu
Chybí večerní zábava formou poslechové a taneční hudby, zatím velká část večera je téměř každý den stejná jen pro děti

Pláž
Pláž na množství lidí udržovaná, dostatek lehátek.

Milan Zajíc, 06.11.2018, Datum pobytu: 20.10. - 3.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,6 Dovolená byla výborná, v okolí hotelu bazeny, přístup k moři byl dobrý, na pláži byla volná lehátka, dostávali jsme bez poplatku denně...

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla výborná, v okolí hotelu bazeny, přístup k moři byl dobrý, na pláži byla volná lehátka, dostávali jsme bez poplatku denně osušky a matrace. V moři, hned kousek od pláže, byly korálové útesy, čili se stále, denně, mohlo šnorchlovat a stáse bylo se na co dívat pod vodou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
\Ubytování v hotelu bylo dobré

Jan Szwarc, 06.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 V Egyptě, konkrétně v Marsa Alam jsme byli už po čtvrté, ale nikde jsme nebyli tolik spokojeni jako tady. Nádherný hotel, jídla bylo...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V Egyptě, konkrétně v Marsa Alam jsme byli už po čtvrté, ale nikde jsme nebyli tolik spokojeni jako tady. Nádherný hotel, jídla bylo dost, vždy si každý mohl vybrat, vše bylo skvěle dochucené, maso bylo měkké - maximálně jsme si pochutnali. Denně ryby, kuřecí, hovězí, velký výběr zeleniny, dezertů a výborný arabský chléb, který pekli přímo na pláži. Obsluha byla velmi ochotná a příjemná, snažili se mluvit česky, což vzhledem k počtu Čechů na hotelu, bylo opravdu příjemné. Co se týče pláže a moře, tak bezkonkurenční - neskutečný podmořský svět a korály. Lehátka byla volná i odpoledne. Přesto, že se nikdy nevracíme na stejné místo, tak sem příští rok rozhodně jedeme znovu! Naprostá spokojenost ! Děkujeme moc i skvělému a stále usměvavému Guest Relations Managerovi Alimu, který se od rána až do noci skvěle staral o spokojenost všech dovolenkářů. Zobrazit celou recenzi

Ivana P., 24.10.2018, Datum pobytu: 11.10. - 20.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 8,4 S hotelem jsem byla naprosto spokojena.

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S hotelem jsem byla naprosto spokojena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj s balkonem,výhledem na moře,není co dodat.

Strava
Jídlo dobré,bylo z čeho vybírat.

Služby hotelu
Výborné.

Pláž
Pláž čistá,udržovaná s volmým vstupem do moře.Voda průzračná

Anonym, 17.10.2018, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená ideální pro mladé páry. Personál je velice milý, pláž bezproblémová, dostupnost all-inclusive výborná (hlavně tedy bar v hlavním...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená ideální pro mladé páry. Personál je velice milý, pláž bezproblémová, dostupnost all-inclusive výborná (hlavně tedy bar v hlavním bazénu). Poměr cena-výkon je ideální. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj by potřeboval několik oprav. Nám za danou cenu plně vyhovoval. Úklid vždy perfektní, čistota bez problému. Klima, lednička i terzor, vše bez problému.

Strava
K úplné spokojenosti bych doufal větší rozmanitost a více "odběrových míst"...při večeři vznikaly fronty. Snídaně a oběd (přímo u pláže) velmi dobré.

Pláž
Pláž na šnorchlování. Jinak čistá, do moře se jde přímo (nikoli přes molo)

Anonym, 17.10.2018, Datum pobytu: 8.10. - 14.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi příjemný hotel vhodný k relaxaci pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Krásné prostředí areálu vyzívající k večerním...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný hotel vhodný k relaxaci pro všechny věkové kategorie i rodiny s dětmi. Krásné prostředí areálu vyzívající k večerním procházkám. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj měl starší vybavení,ale vše bylo funkční a čisté. Celkově působil pohodlně a příjemně.

Strava
Jídlo bylo v duchu typickém pro Egypt nicméně bylo chutné. Klasicky velký výběr zeleniny i salátů, také o ovoce nebyla nouze. Výborné pečivo vždy čerstvé a kromě typicky upraveného masa a pokrmů jsou k dispozici hamburgery, hotdogy,pizza a neodolatelné placky pečené v péči místními ženami.

Služby hotelu
Spokojenost, personál velice vstřícný, milý, pohodový. Oceňovali jsme, že vždy nabízeli pomoc, ale nikdo nebyl vlezlý. Přispívalo to k celkovému příjemnému dojmu.

Pláž
Krásná, dostatečně široká s částečně korálovým podložím, které nikterak neomezovalo vstup do moře, který byl pozvolný takže vhodný i pro děti a méně pohyblivé a starší klienty. Vždy byla čistá s dostatečným počtem lehátek a slunečníků.

Jarmila Skopová, 15.10.2018, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.10.2018, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 26.9. - 4.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 27.8. - 7.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 1.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme si písemně domluvili s manažerem hotelu v bungalovu (CK nenebízela) a na místě doplatili nepatrný rozdíl, ale stálo to za to.

Strava
Dostačující, každý si něco vybere. Studené nealko nápoje, ale teplé lahvové pivo.

Služby hotelu
Veškerý personál ochotný, využili jsme služeb Vitaltop a nelitujeme, regenerace tak jak má být.

Pláž
Krásná písečná, udržovaná pláž a neskutečný podmořský svět - to se nedá ani popsat, to se musí vidět.

Roman K., 08.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 3.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkový dojem z dovolené mám pozitivní.

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené mám pozitivní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jde vidět, že hotel má ty lepší časy za sebou vybavenost pokoje je poněkud, starší, ale dostačující. Klimatizace tam byla, což je důležité.

Strava
Strava typu švédských stolů. Od každého něco + dokonce i desertove oddělení. Každý den jiné jídla, ke každému chodu zelenina, ovoce takže hlady jsme opravdu netrpěli.

Služby hotelu
Hotel má v nabídce kosmetické či masážní služby, které nabízí docela už otravní zaměstnanci. V rámci all inclusive, můžte využít posilovnu. U hotelu jsou i obchůdky s různými suvenýry. Buď musíte opravdu hodně smlouvat a nebo si nakupte až na letišti, vyjde to levněji tam.

Pláž
Pláž je asi to nejlepší, co hotel může nabídnout. Diky tomu, že vstup není z mola, máte záruku toho, že se vždy v něm vykoupete. A i když nejste profesionální potápěči, tak i s normálními brýlemi a snorchlem uvidíte spoustu krásy. Na pláži dostanete jejich osušku a když si privstanete, můžete si zabrat nějak ten slunečník s lehátky

Denisa C., 05.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 10 Do Utopie jezdím moc ráda byla jsem tam už 5x a vždy obrovská spokojenost určitě za rok znovu nemám co vytknout

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do Utopie jezdím moc ráda byla jsem tam už 5x a vždy obrovská spokojenost určitě za rok znovu nemám co vytknout Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velká spokojenost uklizeno každý den vše jak má být

Strava
Strava skvělá vždy je z čeho si vybrat

Služby hotelu
Personál vždy vyjde vstříc

Pláž
Pláž uklizena a úžasná

Dagmar Kostelecká, 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8 Celková spokojenost, kvalita ubytování ,služeb i jídla odpovídala ceně zájezdu.

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celková spokojenost, kvalita ubytování ,služeb i jídla odpovídala ceně zájezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vcelku vyhovující, ale pár nedostatků bylo - starý nábytek v pokoji, šuplík u nočního stolku nešel vůbec otevřít, TV by stará nevadila, kdyby byl kvalitní obraz, z českých TV kanálů šly jen NOVA a PRIMA, ale obraz velmi zrnitý, nedalo se na to vůbec dívat, zato německé programy a reklamní kanál hotelu UTOPIA BEACH CLUB asi na 5 kanálech měly obraz velmi pěkný. Sprcha v koupelně stejná jako venkovní na pláži (tam naprosto dostačující), ale na intimní hygienu ve sprchovém koutě naprosto nevhodná, potřeba vyměnit za ruční sprchu. Také nebylo kde sušit mokré plavky a ručníky ani kde natáhnout šňůru na usušení na terase u přízemních bungalovů s východem na terén k dětskému bazénu.

Strava
Výběr jídel celkem dobrý, u obědů na pláži trochu slabší, ale zachraňoval to výborný arabský chléb - nejvíc česnekový.

Mohl by být větší výběr čerstvého ovoce a vychlazené pivo k obědu i večeři.

Služby hotelu
Trochu delší čekání na přidělení pokoje, jinak personál velmi milý, vstřícný a ochotný. Denně čisté ručníky a čisté uklizené pokoje i postele a velmi příjemný bonus - výtvory z ručníků na posteli, každý den něco jiného - velká pochvala za snahu.

Pláž
Pláž celkem velká, koupání i šnorchlování fajn, jen podle mínění jiných turistů z předchozích let ubývá korálů i ryb a přibývá lidí (bohužel). Jinak pláž dost plná lidí, kolem korálů zákaz vstupu (z důvodu jejich zachování a kvůli necitlivému přístupu lidí je pochopitelný), někdy byla v moři hlava na hlavě....

Pavlína Kohoutková, 03.10.2018, Datum pobytu: 10.9. - 24.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6 Klidná dovolená

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Klidná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj neodpovídal 4*, žádali jsme výměnu- bylo nám vyhověno, pak bylo vše v pořádku.

Strava
Jídlo se hodně opakovalo, ale bylo dobré.

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pěkná

Anonym, 02.10.2018, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 28.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc se nám libylo a celková spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc se nám libylo a celková spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Každý den uklizeno

Strava
Super

Služby hotelu
Perfektni

Pláž
Super

Tomáš Jakl, 01.10.2018, Datum pobytu: 14.9. - 28.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.10.2018, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.10.2018, Datum pobytu: 16.9. - 27.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená se nám líbila, ale do hotelu bychom se vrátili až za pár let. Pokud dojde k jeho rekonstrukci. Korály u hotelu jsou nádherné.

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila, ale do hotelu bychom se vrátili až za pár let. Pokud dojde k jeho rekonstrukci. Korály u hotelu jsou nádherné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel funguje od r. 1994. My jsme byli ubytováni v křídle, na kterém bylo hodně znát stáří hotelu. Mapy po stěnách na chodbě, sem tam opadaná omítka, omšelý nábytek. Výhled z pokoje byl sice na bazén, ale z druhé strany hotelu hučel neustále agregát.

Strava
Strava byla jednotvárná. Ke konci dovolené jsme už toho měli plné zuby. Chutné, ale stále stejné. Kuře, jeden druh ryby (nejčastěji smažená), kalamari, mleté hovězí, asi 2x játra. Nejhonosnější jsou snídaně a večeře.

Líbilo se nám, že jsou obědy a svačiny na pláži, takže jsme nemuseli přecházet zpět do hlavní budovy. Přesně jak jsem se dočetla níže v recenzích, česnekové placky na oběd jsou boží.

Na oběd i na večeři dělají na počkání přímo před vámi těstoviny s rajčatovou omáčkou. Opět ale bez inovace, dělají stále stejný recept.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli spokojeni. Ručníky a matrace na pláži zdarma. Matrace nám vždy donesl zaměstnanec hotelu. Druhý den pobytu se nám porouchala klimatizace a hned to opravili. Zaměstnanci jsou usměvaví, vstřícní, nejsou dotěrní, nevynucují si bakšiš.

Navštívili jsme také fitness. To je jedna místnost s multipressem (rozbitý), protisměrné kladky, pár činek, pár dlouhých činek a 2 stroje na záda. Byl tam také pás na běhání - opět rozbitý.

Mexická a la carte restaurace se nám zdála nesmyslná - proč v Egyptě chtějí vařit mexiko, nechápu... Všechny chody byly průměrné.

Zaplatili jsme si 2x masáž. Trochu jsme se napálili, protože nám Mohamad nasliboval, jak si budeme moci vybrat aby nás masíroval muž nebo žena a bla bla. Pokaždé nás masírovaly ženy, ale nemohu si stěžovat. Podruhé jsme si zaplatili hard massage a přítele projela masérka lokty, všemožně ho protahovala. Moc příjemné.

Pláž
Pláž byla to nejkrásnější na dovolené. Korály v moři jsou prostě nádherné. Viděli jsme 2 perutýny, murénu, chobotnici, rejnoky, barakudy, klauny a spoustu dalších druhů rybek. U mola se prý vyskytuje želva, tu jsme ale neměli štěstí potkat. Jednoznačně doporučuji si vzít s sebou voděodolný foťák a výbavu na šnorchlování. Písek je hrubší, vstup do vody přes kamínky. Doporučuji obuv do vody.

Zaplatili jsme si výlet do Abu Dabbab (kde jsme viděli 3 želvy). Korály u hotelu se nedaly s Abu Dabbab srovnat. V Utopia Beach bylo moře a život v něm mnohem krásnější.

Na pláži každý den obcházejí prodejci masáží, čtyřkolek a copánků.

Anonym, 29.09.2018, Datum pobytu: 19.9. - 29.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel nad nase ocekavani, hodnoceni bylo 3 hvezdicly, my hodnotime 4, jidlo a okoli jeste lepsi. Vyborne misto pro snorchlovani. Jedine...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel nad nase ocekavani, hodnoceni bylo 3 hvezdicly, my hodnotime 4, jidlo a okoli jeste lepsi. Vyborne misto pro snorchlovani. Jedine zklamani okoli hotelu a nulovy nocni zivot. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyborne, nabytek starsi ale krasne prostorny, cisty a koupelka hezka.

Strava
Vyborna, velky vyber

Služby hotelu
Vyborna, ochotni na recepci, ochotni cisnici

Pláž
Jedna z opravdu peknych plati, kaminkovka ale bez koralu jiz u brehu, takze vhodne pro deti

Michal Mácha, 27.09.2018, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,8

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.09.2018, Datum pobytu: 9.9. - 20.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Byla to naše první dovolená v Egyptu a při výběru jsme měli štěstí. Nejlepší šnorchování ze všech hotelů v okolí. Fakultativních zájezdů...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše první dovolená v Egyptu a při výběru jsme měli štěstí. Nejlepší šnorchování ze všech hotelů v okolí. Fakultativních zájezdů byl velký výběr. Překvapil nás animační program - pár skvělých vystoupení - ohnivá šou, fakír a ukázka jejich folklóru kde naprosto úžasný byl tanečník, který předvedl dech beroucí podívanou !!

I když hotel nebyl novějšího data a jídlo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný , vybavení pokoje bylo starší ale zachovalé. klimatizace fungovala a uklid byl prováděn vždy když jste si požádali, ručníky taktéž , velká ochota od zaměstnanců.

Strava
Jídla bylo dostatek.Sladké pečivo bylo v pořádku, ale ostatní bylo nasládlé. Měli výborně vyřešené polední jídlo, které se podává na pláži. Nemusíte se tedy převlékat a chodit do hotelu na oběd. To nám velmi vyhovovala a tím pádem jsme více prožili času v moři. Kuře a hovězí na více způsobů převažuje v jídelníčku. po dobu jednoho týdne byl 1x tuňák. Výborné placky, nejlepší česneková - při obědě na pláži každý den.

Služby hotelu
Na hotelu není wifi, pouze za poplatek, na recepci ochotní kdykoliv o co požádáte.

Pláž
Pláž byla čistá, udržovaná. Výborné služby - ručníky k lehátkům zdarma, sprcha přímo u pláže i bazén na "odsolení". Výborný přístup k moři, po pár metrech jste měli vodu po pás. písek hrubší, moře čisté, průzračné. Po pár metrech byly hned korály - je to zátoka , kterou oddělují korály od otevřeného moře. Úžasné šnorchování i potápění.

Zdeňka Majchráková, 24.09.2018, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 20.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel pěkný, čístý, i když starší a na některých místech už je to znát

  • 9 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný, čístý, i když starší a na některých místech už je to znát Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji žadný problém, vše v pořádku, fungující

Strava
Očekávání bylo daleko vyšší než realita a to z toho důvodu, že jsme měli doporučení od známých. Jídlo bylo každý den stejné a to snídaně a oběd, žádná změna, večeře byly rozmanitější, spíš, že se dalo vybrat, ne že bychom si pochutnali. Málo ovoce, přes odpoledne žádné, jen víno, grep, nějaké jablka, hrušky, občas pomeranč. Odpolední svačinky na pláži taktéž to samé, jen palačinky, koláčky a pizza.

Služby hotelu
Personál ochotný, domluvili jsme se bez problémů i česky, svých hostů si váží, nijak se nevtírají, ani nic nevnucují

Pláž
Čistota na pláži by mohla být lepší, ale žádný závažný problém, vstup do moře pozvolný, ideální pro rodiny s dětmi. Při odlivu voda po kotníky, pří přílivu nad kolena. Kousek korály, ryby, nádherný podmořský svět. Boty do vody není potřeba, ani pro děti.

Aleš K., 22.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 16.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Viborni Hotel obsluha na jedničku. Kdo má rád pochodu a klid že ji nikdo neotravuje Tak tohle je ideální místo

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Viborni Hotel obsluha na jedničku.

Kdo má rád pochodu a klid že ji nikdo neotravuje

Tak tohle je ideální místo Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Viborni každý den úklid pokojů a vimena povlečení a ručníků

Strava
Na můj vkus mohli bi trochu ještě jejich

Tradicionální jídel a takhle nemám připomínek

Služby hotelu
Milí lide usměvaví vzducki ochotni pomoc

Pláž
Krásná i když furt fuka vítr

Mevlida Mehič, 18.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 15.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, určitě bychom zvolili znovu!

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, určitě bychom zvolili znovu! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dostačující. Velká postel, sprcha tekla, klimatizace funkční, televize, trezor,... Byli jsme spokojeni

Strava
Každý si vybere. K snídani si pečou vlastní pečivo - výborné, smažená nebo vařená vajíčka, lupinky s mlekem, salam, sýry... Pozdní snídaně u bazenu. Oběd na pláži - grilovane mlete nebo kureci maso, vařené hovězí s mrkví nebo bramborem, ryba, spagety, salaty, ovoce... Svacina na pláži pizza, hranolky, palačinky... Večeře v restauraci bifteky, mlete, kureci, ryby, brambory, hranolky, kaše bramborova, lasagne, nudle, varena a syrová zelenina,.... A dortiky a cokoladky. Opravdu si každý prijde na své...

Služby hotelu
Všichni ochotní, usměvaví, za bakšiš byli rádi, ale nevyzadovali...

Pláž
Pláž s korály takže pro snorchlovani super! Vstup do moře i bez bot, jsou zde velke kusy piscite vstupu do moře. Korály jsou krásné kousíček a ryb požehnaně. Kdo si privstal mel možnost pozorovat delfíny... Určitě se vyplatí koupit foťák nebo obal pod vodu...

Lucie H., 11.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Pohled na hlavni budovu 7 fotografií

Celkem: 8,6

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 1.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 1.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pěkná dovolená, vše bez problémů, hotel čistý, personál příjemný, jen jedenkrát z moře připlaval nějaký "mazut" a vydržel ve...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, vše bez problémů, hotel čistý, personál příjemný, jen jedenkrát z moře připlaval nějaký "mazut" a vydržel ve vodě i na pláži cca 4 dny, nešlo smýt a zničilo nám plavky i šnorchlovací vybavení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné a čisté.

Strava
Strava chutná, pestrá, bohatá, jen se proti předchozím rokům začalo platit za zmrzlinu.

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Pěkný a pozvolný vstup do vody, vhodné i pro malé děti, krásný korálový útes, pláže by mohli občas uklidit. Jedenkrát moře vyplavilo "mazut", který nešel z těla smýt, pouze benzínem a ničil plavky i šnorchlovací vybavení, trvalo cca 4 dny.

Jana, 05.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 2.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4 Vybavení hotelu velmi opotřebované, alespoň v části, kde byla česká klientela. Česká klientela ubytována v prostoru, kde byl velký hluk...

  • 3,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Vybavení hotelu velmi opotřebované, alespoň v části, kde byla česká klientela. Česká klientela ubytována v prostoru, kde byl velký hluk od dieselagregátů na výrobu elektřiny a tepla (vody) pro celý komplex. Hluk dnem i nocí nad 50dB, což nesplňuje normy hluku pro noční režim bytové zástavby (ten je 40 až 45dB).

Závěr: nikdy více s českou CK, němečtí klienti byli v klidné části zahrad s výhledem na moře... hlupáky z nás dělat můžete, ale jen jednou.

fotografie pokojů neodpovídají realitě... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
opotřebované, neodpovídá dnešním standardům

Strava
stále stejná nabídka

Služby hotelu
animace v čj. - super

Pláž
čistá, uzavřená zátoka, vhodné pro malé děti

Jiří B., 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 8,8 V destinaci Marsa Alam jsme byli již potřetí, ale v jiném resortu. Proto: zprvu trpké zdálo se :-), ale po opadnutí únavy z cesty (odlet...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
V destinaci Marsa Alam jsme byli již potřetí, ale v jiném resortu. Proto: zprvu trpké zdálo se :-), ale po opadnutí únavy z cesty (odlet z Prahy v 1 hodinu) a příjezdu na hotel kolem osmé s čekáním na pokoj do 12 hod. Jsme postupně přicházeli na to, že to tu není špatné, ba naopak a příště zřejmě zvolíme stejný hotel. Celkově se dovolená vydařila a jsme spokojeni. Nádherné místo na šnorchlování.

PS:Při raním příjezdu na hotel si vyberte snídani hned než balíčky na cestu domů.

Kdo se rád potápí a nebo to chce jen zkusit má možnost. U pláže najdete společnost EURO DIVERS kde vám ochotně poradí a vše vysvětlí a zapůjčí za rozumnou cenu. Mají i českou instruktorku :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní pokoj do kterého se vešly čtyři postele (dvě a dvě s cestičkou uprostřed) a i tak tam zbylo dost místa (přeci tam pouze přespáváte :-))

Uklizen každý den. Lehké kolísání tlaku vody, což je asi pochopitelné ve 3 patře. Klimatizace funkční a spolehlivá, zabudovaná do zdi s výměníkem na střeše. Možnost nastavení několika rychlostí cirkulace vzduchu.

Strava
Skvělá a pestrá, velké množství zeleniny a ovoce, přehršel dortíků. Ryba každý den, občas kalamáry. Obědy a odpolední svačinky podávané na pláži, čímž odpadá cesta na pokoj a převlékání. U bazénu se v době oběda podávají:hamburger, hot dog a hranolky. Pečivo si hotel peče svoje.

Služby hotelu
Vše co není zahrnuto do all inclusive, se píše na účtenky a zaplatit se může před odjezdem hotově nebo kartou. Popcorn a cukrová vata se dá platit hotově v eurech i dolarech, jen je potřeba mít drobné.

V hotelu je i bankomat na Egyptské libry. Platit s nimi můžete v obchůdcích se suvenýry atd.

Pláž
Pláž byla čistá, každý den uklizená. Dostatek míst i když přijdete později, vždy najdete místo, nebo Vám ho beach boys najdou. Vpravo menší hloubka,klidnější moře. šnorchlování pro děti a kdo se bojí hloubky. Vlevo větší hloubka a více korálů a ryb. Při přílivu místy silné proudy. Možnost potápění. Všude mírný vstup do moře

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 16.8. - 27.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 19.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Skvělá dovolená.Negativně hodnotím pouze některé zaměstnance hotelu.

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená.Negativně hodnotím pouze některé zaměstnance hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Uklizeč uklidil pokud dostal bakšiš.Když nedostal neuklidil.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni :)

Služby hotelu
V pořádku

Pláž
Pláž úžasná :)

Anonym, 24.08.2018, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Bola som veeelmi spokojná, so službami hotela, s organizáciou cestovnej kancelárie a aj s ubytovaním, všetko na 1 s✴️

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bola som veeelmi spokojná, so službami hotela, s organizáciou cestovnej kancelárie a aj s ubytovaním, všetko na 1 s✴️ Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Mali sme moderne zariadenú izbu, s TV a mali aj české kanály, plus trezor na izbe

Strava
Strava bola pestrá, každý deň obmienali a bolo z čoho vyberat

Služby hotelu
Všetci boli milí a ochotní.

Pláž
Pláž bola čistá a s postupným vstupom do mora.

Miroslava D., 23.08.2018, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 13.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dle recenzí jsme očekávali něco super.Skutečnost byla jako v ostatních hotelích v Egyptě.V Egyptě jsme byli asi 8x.Hotel a jeho úroveň...

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dle recenzí jsme očekávali něco super.Skutečnost byla jako v ostatních hotelích v Egyptě.V Egyptě jsme byli asi 8x.Hotel a jeho úroveň odpovídala ceně a počtu hvězdiček.Dovolená fain,můžu i doporučit méně náročným klientům. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje superior dobré nábytek sice už hodně pamatuje,ale spaní dobré.Měli jsme problém s klimatizací.Závada byla okamžitě po nahlášení na recepci odstraněna,takžeslužby super

Strava
Strava silně jednotvárná snídaně každý den naprosto stejná.Oběd a večeře také.Ale dalo se vybrat.Jediné co nám vadilo oběd na pláži v tom horku je to trochu úmorné

Služby hotelu
Spokojenost celkem bez komentáře.Všichni byli milí a fungovali lépe než je tady zvykem.

Pláž
Tak ta je nepřekonatelná.Byli jsme tady v sousedním hotelu v r.2015 a letos jsme sebou vzali ještě naše známé,aby si tady užili výborné moře a šnorchlování dostupné i dětem a špatným plavcům.

Otylie Horáková, 23.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 20.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 18.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená byla fajn, krásné prostředí hotelu, až na pár vyjímek příjemný personál, pokoj měl pár much, ale tam jsme jenom spali.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fajn, krásné prostředí hotelu, až na pár vyjímek příjemný personál, pokoj měl pár much, ale tam jsme jenom spali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, mělo pár much, ale především jsme tam jen přespávali. Klimatizace fungovala, splachování hůře.

Strava
Strava byla standartní na Egypt, avšak nijak bohatá. Potěšili ryby a mořské plody, málo bylo ovoce. Mexická restaurace nijak neoslnila a hlavní chod kuřecí plátek s rýží?

Služby hotelu
Služby hotelu byly v pořádku, personál ochotný, jak na recepci, tak v barech a restauracích. Skvělý byl pan Ali, pomohl, zařídil, stále se usmíval.

Pláž
Přístup na pláž několika cestami, fajn. Písek lehce hrubší, ale v Egyptě očekávané. Velké množství korálů, ale zároveň pozvolný vstup po písku do moře. Úchvatné. Šnorchlování jak v hlubší tak v mělčí vodě. V tomto ohledu super.

Michal Pavel, 21.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 17.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

variace předkrmů 5 fotografií

Celkem: 9,8 Celkový dojem byl super, plánujeme se tam ještě podívat.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl super, plánujeme se tam ještě podívat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj sice působil starším dojmem, ale jinak vše v pořádku, úklid super a moc času jsme tam netrávili.

Strava
Strava výborná, velký výběr, stále se doplňovalo.

Služby hotelu
Služby hotelu na jedničku, personál velmi ochotný

Pláž
Pláž krásná, čistá, nádherné korály

Hana Pražská, 21.08.2018, Datum pobytu: 16.6. - 27.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi dobré.

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Trochu vybydlené, ale pohodlné ,hlavně když funguje klimatizace.

Strava
Kvalitní, chutná, trochu slabší výběr. Ovoce jen krájené. Za nás bychom uvítali více místních jídel. Naprosto jedinečný byly chlebové placky.

Služby hotelu
Ochotní a milí byli všichni .

Pláž
Ideální pro všechny, šnorchlaře, neplavce i malé děti. Pod vodou je vše.

Josef M., 21.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 16.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vladimír Bedřich, 20.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Pěkná dovolená, k pláži je to dost daleko - vzhledem k vysokým teplotám. Výborné - jídelna přímo na pláži. Malé mínus - bazény je možné...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pěkná dovolená, k pláži je to dost daleko - vzhledem k vysokým teplotám. Výborné - jídelna přímo na pláži.

Malé mínus - bazény je možné využívat pouze do 17 hodin, lehátka na pláži do 18 hodin, ale po17 hodině už byl trošku problém.i Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pěkný, pokoj velmi čistý, bezvadný servis.Personál milý a vstřícný.

Strava
Vyměnit kuchaře!!! Krásné pečivo - bohužel naprosto neslané a nasládlé - nepoživatelné. Brambory - ať smažené,pečené, gratinované - tvrdé, nedovařené. Maso - často syrové,rozporcované na miniaturní kousky.

Dobré zákusky,sladké ranní pečivo, vafle - dobré. Polévky - stále stejné, nedobré.

Dole v jídelně - výborné placky - zachráněná reputace.

Služby hotelu
-

Pláž
Na pláž je to z hlavní budovy poměrně daleko - jde se stále na slunci. Překvapivě klid, poměrně málo lidí.

Prostor na koupání malý, mělká voda, nemožnost plavání. Vzhledem k tomu, že 95% lidí šnorchlovalo - možnosti dobré. Pláž čistá, pravidelný úklid. Voda velmi teplá. Výhoda - nebyly vlny.

Marie H., 19.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,2 spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dobre kazdy den uklizeny

Strava
mohla byt lepsi pripadalo nam to porad stejne

Služby hotelu
dobre

Pláž
cista

Jana K., 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Celkove spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkove spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nenasel jsem problem.

Strava
Strava byla celkove v pohode kdo chce tak si vybere.Kdo chce hledat problem vzdy si neco najde. Jedenkrat v cene navsteva mexicke restaurace vyborne. Za poplatek Fish food za poplatek,vyzkousel jsem a nelituju.

Služby hotelu
Vsichni v naproste pohode.

Pláž
To nejlepsi co hotel nabizi.

Petr Vybíral, 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8 nikdo je neinformoval ohledne zraloka blizko nich, bylo to chaoticke spatna obsluha v letadle, maly kelimek obycejne vody na vyzadani

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
nikdo je neinformoval ohledne zraloka blizko nich, bylo to chaoticke

spatna obsluha v letadle, maly kelimek obycejne vody na vyzadani Zobrazit celou recenzi

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (10)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Výborné , doporučuji

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborné , doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jistě by se dalo něco vylepšit ( např. vybavení pokojů trocho obstarožní), ale v celku spokojenost

Strava
V resortu strava výborná

Služby hotelu
Výborné

Pláž
Výborné, bezpečné šnorchlování, slunečníky a lehátka vždy k dispozici, čisto a ochotný personál

Zuzana Slivková Blábolilová, 13.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Boli sme velmi spokojni...plaz.uzasna..odpprucame

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme velmi spokojni...plaz.uzasna..odpprucame Zobrazit celou recenzi

Anna K., 11.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 6.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 27.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 23.7. - 2.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Do tohoto hotelu se urcite vrátíme.

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do tohoto hotelu se urcite vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nábytek je starší, ale všude je čisto.

Strava
Každý si vybere. Obědy jsou na pláži a je trochu menší výběr. Chybělo mi ovoce jako napriklad meloun, ktery za celých 14 dni byl pouze 2x.

Služby hotelu
Velmi ochotný a vstřícný personal. Vzdy usmevavi. Vsude dostatek vseho. Hodne lehátek na plazi i u obou bazénu. Bohatý animační program. Přesto ze je areal hotelu celkem rozlehlý, meli jsme vsechno blizko. 3 bary (u velkého bazénu, na plazi a cestou na pláž). Mile nas překvapila restaurace na plazi, kde byly obědy.

Pláž
Čistá, krásné šnorchlování. Dostatek lehatek. Ochotný personal, ktery vzdy donesl ručníky a matrace, případně pomohl s lehatky.

Anonym, 05.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 4.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

6 fotografií

Celkem: 7,4

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.08.2018, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,8 Hotel starsi, neudrziavany

  • 4 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Hotel starsi, neudrziavany Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie podpriemerne, najskor nas ubytovali do izby na prizemi, kde nebolo mozne zamknut balkon, blikali ziarovky a voda v sprche tiekla bud horuca alebo priam vriaca...po vymeneni izby bolo nastastie lepsie aj ked tam voda tiekla len s prestavkami

Strava
Zo začiatku chutna, vsetko fajn, no casom si tazko vybrat nakolko bolo stale dokola to iste bez zmien polievky bez chuti, ovocie bolo zalievane nejakym sirupom alebo vodou, co kazilo jeho chut. Ranajky boli najbohatsie a najchutnejsie. Najlepsia vecera v a la carte restauracii, velmi chutne jedlo...

Služby hotelu
Denny recepcny velmi neochotny, nocny personal bol v poriadku, delegat o nas zaujem nejavil, animacny program len cez den, vecer ziadna zabava, ziadne aktivity, casnici pracoviti, usmievavi

Pláž
Pristup k moru bol v poriadku, ciste more taktiez aj plaz, avsak treba ocakavat ze v poobednych hodinach velky odliv. Co sa tyka lehatok a slnecnikov, prisluchaju k nim popolniky, ktore ked si host nevysype, spaky mu tam budu smrdiet celu dovolenku, nikto sa o cistotu stolceka nezaujima

Nikola H., 02.08.2018, Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (2)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.08.2018, Datum pobytu: 15.7. - 27.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Naše první dovolená v Egyptě super dovolená budu to doporučit i kamarádům personál super pokoj super prostě úžasná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Naše první dovolená v Egyptě super dovolená budu to doporučit i kamarádům personál super pokoj super prostě úžasná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistí udržování z klimatizací která funguje bezvadné my sme měli výhled na moři pokoj superior a výborní

Strava
Jídlo dostačující hodně výběru co se týká i sladké zákusky

Služby hotelu
Služby hotelu super jediní věc co nefunguje to je Wi-Fi ale to je asi Egyptě normální personál úžasné nejlepší personal co jsem do těť prožil

Pláž
Pláž čistí udržováno

Silvester Bašťur, 01.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 29.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená se mi vcelku moc líbila.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi vcelku moc líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal naším požadavkům, akorát zezačátku neodtékala pořádně voda z umyvadla.

Strava
Strava byla pestrá a kvalitní.

Služby hotelu
Celkem dobré, až na menší spory.

Pláž
Pláž byla zcela dostupná, voda nebyla špinavá a nebylo zde moc lidí, takže tu bylo celkem dost prostoru pro všechny. Šnorchlování bylo taktéž fajne.

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 25.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 22.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Super dovolená - super zážitek - plavání s delfínem v moři na pláži

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená - super zážitek - plavání s delfínem v moři na pláži Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé ubytování - dva pokoje vedle sebe - výhled a východ z pokoje k bazénu a na cestě na pláž

Strava
Skvělé pečené chleby ( nejlépe česnekový) v restauraci na pláži

Služby hotelu
Pěkný hotel - pěkná procházka po jeho zahradě

Pláž
Pláž super, šnorchlování a plavání v moři luxusní

Pavel Novotný, 23.07.2018, Datum pobytu: 8.7. - 19.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 9 Utopia. Vše ok. Jel jsem na dovolenou dle doporučení známé a velmi se mi líbilo prostředí, služby i celkový dojem. Služby cestovky také...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Utopia. Vše ok. Jel jsem na dovolenou dle doporučení známé a velmi se mi líbilo prostředí, služby i celkový dojem. Služby cestovky také OK, ale nevadilo by přidat klientům i pár aktuálních informací jako například že jsou lepší Eura než Dolary, a co kde kolik stojí. Že vstup do pláže je tam kde jsou bóje a také to jak se přibližovat k místům kde jsou korály aby Naše delegátka Jitka zvládla vše na jedna. Ovšem těch informací nám první odpoledne při setkáních nasekala tolik, že je nešlo pobrat. Jedna A4 s informacemi by nevadila. Všichni sami našli kde se jí, ale první den tápou. Kdo potká už opáleného čecha si informace zjistí. Nikdo Vás za ručičku nevodí a tak se zprvu seznamujete, ale to je asi normální. Na pláži nahaněči zkoušejí dvojnásobné ceny za masáž, nebo manikůru. Otravní nejsou, není třeba si stěžovat. Výlet čtyřkolkami je bezpečný, a terén mírný - přesto krásný zážitek. Výlet Neffertari - zdobená dobová loď na dopoledne bohatě stačilo - doporučuji. Klučíci egypťani makají krom spánku 24-7, celou sezónu a své práce si evidentně váží. Boty do vody nejsou nutnost ale spolu s brýlovou maskou na šnorchlování doporučuji, brýle a 30tka krém nutný. Nespálil jsem se, a za 10 dní spolu s masážema na kvalitní úrovni to byla krásná Africká dovolená. Jinak pana Bakšiše jsem skoro nepotkal, ale sem-tam je standartem něco nechat na polštáři a pozor - smlouvat o cenu služeb i v krámku. Lehátka a osušky zdarma, pláž super, klima přijatelné i v červenci. Krásný bazén, skluzavky, záchody ok, lehátka u bazénu i na pláži, velký hotel a všude je blízko, snad to navrhoval i nějaký designér, protože datlovníky v zahradách a všudypřítomné trávníky a cestičky. Masáž hodina nestojí 40 ale jde to i za níž než půlku. Nabídku na svatbu jsem nedostal, asi protože jsem ženatý chlap! :D PS: a to snad nevymažou. Vízum koupíte na letišti za 25 euro, a stačí si vystát frontu. ;-)

Shrunuto a podtrženo si vyvyřili 10 bodů z deseti v kategorii nejkvalitnější LowEnd-price (kategorie za málo peněz hodně služeb) typu "UTOPIA" ! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Varianta superior nabízí lednici a trezor vč. klimatizace. Cimra velká. Úklid denně, láhev balené vody Vám dají na osobu a den. Nebyl problém. Hmyz neotravuje, žádný jiný krom maličké ještěrky na obvodovém zdivu jsem neviděl. Ručníky a prostěradla čisté. Na pláž máte "towel card" na směnu za ručník u bazénu nebo na pláži.

Strava
Pití i jídla po celý den dostatek. Vajíčka, vafle, sladké, slané, zelenina, maso, přílohy, všeho hojnost. Egyptské dorty jsou asi slazené medem a jsou samozřejmě jiné než české. Jejich 20 druhů pečiva je stejně dosti podobných, ale kvalitativně na úrovni, stejně jako dortíky, a pití. Káva ráno je spíš melta, ale zase, jen tak chutná, na Sunset baru je už kávovar a dělá kvalitní preso. Ostatní nápoje jako džusy jsou bezproblémové i vzhledem ke střevním potížím, toho se nebojte. Automat na CocaColu vč. neslazené, Sprite a Fanty jsou OK, plus jejich džusy. Jsou sladší ale studené a v tom horku osvěží. Večeře jsou nejluxusnější, kvalitou míst k sezení odpovídají velikosti velikého hotelu s přívlastkem Utopia.

Služby hotelu
ÚKLID ok, uklizeno, vše ok vč. stravování. Bankomat mají Visa i Masterkard, ale dělají s tím potíže, mají radši Visu. (to by delegátka také měla vědět) Bankomat když jsem potřeboval nefungoval, obsluha začala řešit hned jam jsem to nahlásil, ale zda to spravili nevím, prostě mi dolary nestačily, a tak dopručuji vezměte si jich klidně víc, ono se to neztratí. Pak nemůžete na výlety, masáže ani si koupit tričko nebo hadry nebo suvenýry.

Pláž
Čistá a nejlepší co jsem zažil na svou vlastní kůži. Protože jsou v dáli vidět lodě, moře průhledné a modré, korály na dosah ruky! A vstup do vody bez korálů. S kvalitou vedlejšího bratříčka hotelu a jejich přilehlou pláží jsme jasný vítěz!

Anonym, 23.07.2018, Datum pobytu: 9.7. - 20.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (17) Ne (1)

moře - lodě 2 fotografie

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.07.2018, Datum pobytu: 11.7. - 20.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Hotel, bych řekla,že je pro méně náročné....

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, bych řekla,že je pro méně náročné.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj superior - pokoj prostorný,čistý, sem tam by chtělo něco vyměnit. Ale v pokoji jsme stejně jen přespávali tak jsme to ani nijak neřešili. Výhled na staveniště a na dveře protějšího hotelu Pensee a večer opravdu smrad z nějaké kanalizace nebo co to bylo...Byl to pokoj 345

Strava
Asi tak, neurazí, nenadchne...menší výběr.

Služby hotelu
Vše v pořádku

Pláž
Na pláž kousíček dál ale jinak paráda, dalo se i na boso, horší byl odliv, takže dopoledne paráda, odpoledne bylo málo vody...

Anonym, 22.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

16 fotografií

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.07.2018, Datum pobytu: 5.7. - 16.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.07.2018, Datum pobytu: 6.7. - 18.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme tu už potřetí a pořád skvělé, moře fantastické, korály úžasné, lidé vstřícní

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme tu už potřetí a pořád skvělé, moře fantastické, korály úžasné, lidé vstřícní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování dobré, každý den uklizené pokoje a čerstvá balená voda

Strava
Strava pestrá i když si po několika dnech už nevíte co dát, je to pořád skvělé, výborné je, že obědy se podávají v restauraci na pláži, takže nemusíte na hotel se převlékat

Služby hotelu
služby dostačující

Pláž
Úžasná

Barbora Whitehead, 19.07.2018, Datum pobytu: 28.6. - 8.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 17.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 16.07.2018, Datum pobytu: 1.7. - 11.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Jednoducho skvelá dovolenka.......

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jednoducho skvelá dovolenka....... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba perfekt..... výhľad na hlavný bazén aj more, zariadenie izby síce staršie, ale plne funkčné, bez poškodenia. Izba denne uprataná, v TV potešili české programy. Blízko našej izby bol nejaký naftový generátor, myslím si že na výrobu elektriny, ale nijak zvlášť to nerušilo, klíma na izbe v pohode, len chvílku trvalo, kým sme našli to správne nastavenie, aby nebolo chladno ani teplo :-) Trezor na izbe potešil!!!

Strava
Jedna báseň......bohatý výber či zo studenej alebo teplej stravy. Perfektne pripravované hovädzie mäso na rôzne spôsoby, k obedu čerstvo pečené placky, alebo neviem ako to nazvať, cesnakové boli TOP. Ovocie, zelenina vždy čerstvé a chutné, stále sa dalo vybrať, pokombinovať a poriadne sa najesť.... :-)

Služby hotelu
Všetko super, zamestnaci od upratovačov, cez záhradníkov, barmanov, kuchárov a neviem koho, vždy usmiaty, ochotný...

Pláž
Pláž čistá, vstup do mora pozvoľný, pri odlive ešte viac :-) Hneď koraly, krásne rybky, dokonca my sme sa zoznámili s asi metrovou murénou.....preplávala cca 2 metre kolo nás. Na šnorchlovanie ako stvorené, vraj tam chodí aj morská korytnačka, ale nemali sme to šťastie. Jedine čo sa mi tam nepáčilo, že hostia majú pri lehátkach popolníky, ale špaky boli občas aj len tak pohodené (ale to už je o hosťoch, nie o hoteli)

Marek Janočko, 13.07.2018, Datum pobytu: 25.6. - 5.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.07.2018, Datum pobytu: 28.6. - 8.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.07.2018, Datum pobytu: 27.6. - 6.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.07.2018, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolené výborný, ale pár zlepšení bychom určitě uvítali.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené výborný, ale pár zlepšení bychom určitě uvítali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostorný, čistý, koupelna čistá, denně doplňovali vodu do minibaru. Každyý den čistě uklizeno a překvapení v podobě zvířátek z ručníků bylo každý den

Strava
Strava by zasloužila trochu rozmanitosti. Po týdnu se vše opakovalo a poslední dny už jsme nevěděli co jíst.

Služby hotelu
Masáže celého těla nebo jen obličeje, posilovna, manikúra, pedikúra, copánky Vám upletou, udělají kosmetiku obličeje, kadeřník. Co si jen vymyslíte.

Pláž
Pláž krásná, čistá, lehátek dostatek. Přístup do moře pozvolný. Krásně si zaplavete a vidíte spostu ryb a všeho živého v moři. Na delfíny jsme štěstí neměli, ale na karetu obrovskou ano.

Martina Dymáčková, 11.07.2018, Datum pobytu: 28.6. - 8.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.07.2018, Datum pobytu: 17.6. - 1.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Klidný hotel (byli jsme v červnu), pěkná pláž. Pokoje jsou se starým nábytkem. Klima hlučná. Porovnání cena a celkový dojem OK. Zřejmě se...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Klidný hotel (byli jsme v červnu), pěkná pláž. Pokoje jsou se starým nábytkem. Klima hlučná. Porovnání cena a celkový dojem OK. Zřejmě se sem někdy vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj je vybaven starším nábytkem. Klimatizace velmi hlučná. Před hotelovým křídlem je umístěna jakási strojovna jejíž hluk je v noci přes dveře slyšet.

Strava
Velký výběr, dobré jídlo. Jen nápoje by mohli trochu více chladit.

Služby hotelu
Služby hotelu na dobré úrovni. Personál přívětivý. Najdou se výjimky ale to je všude.

Pláž
Pláž každodenně uklízená, čistá, vstup do moře perfektní i pro malé děti nebo pro lidi se sníženou pohyblivostí. Přístup i pro potápěče a šnorchlování u korálů.

Hana H., 09.07.2018, Datum pobytu: 24.6. - 29.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.07.2018, Datum pobytu: 24.6. - 5.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.07.2018, Datum pobytu: 24.6. - 5.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Na to ,že je hotel označen jako 4* je staré nehezké vybavení pokojů,Dali nás do pokoje 295 u hlučného agregátu,ale nebyli jsme jediný...

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Na to ,že je hotel označen jako 4* je staré nehezké vybavení pokojů,Dali nás do pokoje 295 u hlučného agregátu,ale nebyli jsme jediný komu tento pokoj nabídli,přestěhovali nás druhý den odpoledne,tak jsme ztratili hezký den v celku u moře.Holt z Čechama se zachází jak s odpadem,přijedou Němci a mají to nejlepší Zobrazit celou recenzi

Strava
strava stále stejná,hlavně v poledne minimální výběr.moře bylo krásné to je hlavní,ale vím určitě ,že do tohoto hotelu nikdy se nevrátím

Služby hotelu
celkem v pořádku

Pláž
čistá,ochotní zaměstnanci

Jaroslava Zahrádková, 04.07.2018, Datum pobytu: 22.6. - 1.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.07.2018, Datum pobytu: 14.6. - 25.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.07.2018, Datum pobytu: 14.6. - 25.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Fakt dobrý.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Fakt dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Lepší průměr

Strava
Velmi dobrá bez střevních potíží.

Služby hotelu
Nadprůměr.

Pláž
Dobrá.

Libor Hájek, 28.06.2018, Datum pobytu: 14.6. - 25.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.06.2018, Datum pobytu: 4.6. - 18.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Se službami hotelu jsem byla spokojena, úklid v pořádku, všichni byli ochotní, včetně pracovníků na recepci. Uvítala bych více míst k...

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Se službami hotelu jsem byla spokojena, úklid v pořádku, všichni byli ochotní, včetně pracovníků na recepci. Uvítala bych více míst k načepování pitné vody. Třeba volný přístup k vodě na recepci, museli jsme žádat obsluhu na baru. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování dostačující, příjemný pokoj, krásný výhled na celý areál a moře. Nábytek trochu starší, ale nevadilo to. Co mi trochu vadilo, byl malý starý televizní přijímač a nekvalitní obraz.. Postel pohodlná, dostatek místa ve skříních i v koupelně, funkční trezor.

Strava
Strava celkem dobrá, uvítala bych větší výběr pečiva k snídani, to co bylo v nabídce moc chutné nebylo. Výborné čerstvé vafle k snídani. Večeře se dost opakovaly nebo byly podobné. Totéž v plážové restauraci k obědu.Týden na ochutnávku úplně stačil. Kladně hodnotím výběr ze dvou polévek jak k obědu, tak i k večeři. Byly dobré. A výborné byly placky v plážové restauraci, hlavně česnekové. Mohl by být větší výběr ovoce.

Služby hotelu
Služby v hotelu fajn, úklid v pokoji i v koupelně dostačující, personál všude velmi milý a ochotný. Diskotéka pro děti fajn, večerní představení pro nenáročné diváky.

Pláž
Pláž čistá, přístup do vody dobrý, trochu horší to bylo, když přišel odliv, ale dalo se to bez bot. Plavání nádherné, hlavně dopoledne. Lehátko se vždy našlo volné, lidí více přibylo koncem týdne. Korály kousek od břehu a barevné rybky byly vidět i bez šnorchlování.

Olga S., 27.06.2018, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 26.06.2018, Datum pobytu: 8.6. - 15.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byla jsem v tomto hotelu již podruhé a opět velká spokojenost, na hotel jsme přijeli v 8.30h. ráno a již v 10h. jsme měli pokoj. Sice bez...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem v tomto hotelu již podruhé a opět velká spokojenost, na hotel jsme přijeli v 8.30h. ráno a již v 10h. jsme měli pokoj. Sice bez snídaně, tu si můžete vzít, ale při odjezdu už nemáte nárok na snídaňový balíček, ovšem od 10.30h. je u bazénu dopolední svačina a tou jsme se skvěle zasytili. Denní večerní animační programy, které jsou na úrovni a velmi zábavné, zdejším animátorům se musím pokolonit, neboť se po celý den snaží hotelové hosty na pláži zabavit - jóga, vodní aerobic, volejbal, zumba....a pak ještě celý večer baví hosty...jejich show s M. Jacksonem bylo famózní! děkuji! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování- pokoj superior, a skutečně byl super, s nádherným výhledem na celý areál hotelu, pláž i moře, krásná velká terasa, denně čistě uklizeno.

Strava
Strava výborná, vždy velký výběr .... ryby, kuřecí maso,hovězí, i kachna byla, spousta čerstvé i vařené zeleniny, obědy se podávaly pouze na pláži u moře, což považuji za velmi dobré, neboť není nutno se nijak převlékat. Večeře také skvělé, výborné zákusky, téměř denně melouny. Od 10ti dopoledne otevřená kavárna na terase, kde jsou k dispozici nealko i alko nápoje včetně výborné kávy.

Služby hotelu
Služby hotelu na jedničku, personál na recepci vždy vstřícný a ochotný, hovoří anglicky, německy i trochu česky.

Pláž
Pláž písečná s pozvolným vstupem do moře, kde je možnost šnorchlování, korály, byli jsme v polovině června, viděli jsme perutýny, trnuchy, murény a spoustu dalších krásných barevných tvorů. V brzkých ranních hodinách je možno vidět i sibu.

Anonym, 20.06.2018, Datum pobytu: 9.6. - 16.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.06.2018, Datum pobytu: 28.5. - 4.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Utopia Beach Club

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oblast a mapa: Marsa Alam, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    28 °C
    19 °C

  • Pondělí

    26 °C
    19 °C

  • Úterý

    23 °C
    16 °C

  • Středa

    25 °C
    17 °C

Aktuálně

Přes den 26 °C
v noci 18 °C

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622