Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Egypt, Marsa Alam (Zobrazit na mapě)

cena již od 13 190 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
19.12.2018 - 9.1.2019 22 dní 52 190 Kč
Praha All Inclusive
26.12.2018 - 16.1.2019 22 dní 37 990 Kč
Praha All Inclusive
28.12.2018 - 4.1.2019 8 dní 33 184 Kč
Linec All Inclusive
29.12.2018 - 9.1.2019 12 dní 26 290 Kč
Praha All Inclusive
29.12.2018 - 12.1.2019 15 dní 29 390 Kč
Praha All Inclusive
29.12.2018 - 19.1.2019 22 dní 36 490 Kč
Praha All Inclusive
2.1. - 12.1.2019 11 dní 15 690 Kč
Praha All Inclusive
2.1. - 16.1.2019 15 dní 18 790 Kč
Praha All Inclusive
2.1. - 23.1.2019 22 dní 24 390 Kč
Praha All Inclusive
3.1. - 12.1.2019 10 dní 18 486 Kč
Vídeň All Inclusive
3.1. - 17.1.2019 15 dní 25 069 Kč
Vídeň All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 13 190 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 17 390 Kč
Katovice All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 18 701 Kč
Katovice,... All Inclusive
5.1. - 16.1.2019 12 dní 16 490 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 17.1.2019 13 dní 18 567 Kč
Vídeň All Inclusive
5.1. - 19.1.2019 15 dní 18 990 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 19.1.2019 15 dní 22 920 Kč
Katovice,... All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Minibar, Bar
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Surfování
  • Potápěčské centrum
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Animační programy
  • Půjčovna kol
  • Wifi zdarma
Umístění hotelu:
  • 0 m Vzdálenost od pláže
  • 1000 m Vzdálenost od centra města
  • 4 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 27 °C
  • Teplota moře 25 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:00 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Luxusní hotelový resort s příjemnou živou atmosférou je situován na velmi klidném místě přímo u krásné privátní písčito-oblázkové pláže jen 5 km od známého přístavu Ghalib s mnoha restauracemi, kavárnami a obchody. Mezinárodní letiště Marsa Alam je vzdáleno 6 km a historické městečko El Quseir 67 km. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v resortu nebo v 5 km vzdáleném přístavu Ghalib (pohodlně dostupné místní dopravou nebo levným a spolehlivým taxi). Hotel je svou polohou ideální pro poznávání přírodních krás i historických památek v okolí (Asuán, Abu Simbel, Edfu, Abu Dabab, laguna Dolphin house).

  • Vybavení

    Moderní hotelový resort disponuje 315 pokoji rozmístěnými v hlavní budově a několika jednopatrových nebo dvoupatrových bungalovech obklopených pečlivě udržovanou zahradou. Klientům je k dispozici stylová vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, tři restaurace, čtyři bary, nákupní pasáž, kadeřnictví, internetový koutek (za poplatek), WiFi připojení v lobby, velký centrální venkovní bazén (v zimě vyhřívaný), dětský bazén, miniklub, dětské hřiště, fitness centrum, masážní salón, sauna, wellness centrum, prádelna, sportoviště a parkoviště.

  • Ubytování

    Stylově (orientální styl) zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén), telefonem, klimatizací, satelitní TV, minibarem (konzumace za poplatek), trezorem a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (zdarma).

  • Strava

    All inclusive stravování od 10:00 do 24:00 lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a obnáší plnou penzi formou bohatého bufetu, pozdní večeře, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj, zmrzlina), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, víno, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů). Pro děti je k dispozici dětský bufet.

  • Služby

    Moderní plážový resort si získává své hosty polohou na klidném místě přímo u krásné pláže, příjemným wellness centrem, pestrou nabídkou služeb a jejich dobrou úrovní. Zajišťuje pravidelné animační programy pro děti (soutěže, kreativní dílny, kvízy, mini klub, hřiště, dětský bazén) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, plážový volejbal, šipky, fotbal, kulečník, stolní tenis a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek (např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech,šnorchlování). Pro relaxaci je určeno moderní wellness centrum s celou řadou procedur jako např. sauna, vířivka, masáže, balneoterapie, reflexní terapie, tělové zábaly, kosmetické ošetření, manikůra a pedikůra.

  • Služby za poplatek

    Internet, konzumace z minibaru, kadeřnictví, prádelna, služby wellness centra, kulečník, stolní tenis, vodní sporty na pláži.

  • Pláž

    Krásná privátní písčito-oblázková pláž s pozvolným vstupem do moře, bohatým podmořským životem a korálovým podložím se nachází přímo před resortem (pro plavce je vstup také z mola). Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, sprchy, toalety a lehátka se slunečníky (zdarma). Doporučujeme obuv do vody.

Recenze hotelu Three Corners Fayrouz Plaza Beach - Marsa Alam, Egypt

Tento hotel je 19. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 114 v Marsa Alam.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Dovolenka výborná.Mali sme Slovensku delegatku, ktorá žije v Egypte takže super.Od letiska sme boli v hoteli asi 4 km, ani sme nevnîmali,že sme tak blízko od letiska.Jediné negatívum meškanie letu... Zobrazit celou recenzi

Viera Kovalíková, 08.08.2018

Nejužitečnější hodnocení hotelu

9,8

Vysněná dovolená po několika letech :) petihvězda netkví ve velikosti pokoje a ubytování, ale hlavně ve službách a personálu. Všichni jsou velm ochotní, přátelští a starají se, nikdy jsme podobný... Zobrazit celou recenzi

Martin P., 03.07.2014

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 7,8 Výborné, vynikající přístup ke korálovému útesu.

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Výborné, vynikající přístup ke korálovému útesu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zařízení (stáří) pokojů by zasluhovalo modernizaci, pokud má jít o téměř 5hvězdičkový hotel.

Pláž
Čisté, výborné, negativní poněkud arogantní chování "strážců korálů" a asfaltem natřené molo...

Vladimír N., 11.12.2018, Datum pobytu: 1.12. - 8.12.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Perfektní

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, když jsme si to na recepci zařídili sami asi CK dávají horší pokoje. Daleko od hlavní budovy a moře

Strava
Perfektní

Služby hotelu
Perfektní

Pláž
Perfektní

Eliška M. L., 21.11.2018, Datum pobytu: 10.11. - 17.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,2 Byli jsme v tomto hotelu již počtvrté, z toho letos 2 x, to jistě o spokojenosti dost vypovídá

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v tomto hotelu již počtvrté, z toho letos 2 x, to jistě o spokojenosti dost vypovídá Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rodinný pokoj s terasou, moc pěkný

Strava
každý si vybere, pestrost

Služby hotelu
velice vstřícný přístup

Pláž
vše bez chyby

Dana Franková, 24.10.2018, Datum pobytu: 11.10. - 21.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (4)

Celkem: 7,2 klidná dovolená

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
klidná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoje a vybavení staršího data

Strava
vybere si každý, k dispozici všude barely s vodou, automaty na nápoje

Služby hotelu
služby odpovídají ceně hotelu, personál ochotný

Pláž
možnost od klidné relax části pláže až po pláže se sportovním zázemím, vybere si každý

Anonym, 23.10.2018, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 9,4 Skvělá dovolená V Egyptě na dovolené jsem byla již nesčíslněkrát . V tomto resortu letos podruhé. Hotel působí velice příjemně, čisté...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená

V Egyptě na dovolené jsem byla již nesčíslněkrát . V tomto resortu letos podruhé. Hotel působí velice příjemně, čisté pokoje, krásně udržovaná zahrada, čistá pláž. Pochvala personálu, který je vlídný, vstřícný, ochotný a samozřejmě také chválíme šéfkuchaře a jeho personál. Chutné jídlo, pestrý výběr. V jídelně vždy dostatek místa, uklizeno. Hotel doporučuji všem, kdo rád šnorchluje a chce trávit klidnou dovolenou bez místních a ruských hostů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale vyhovující zařízení.

Strava
Každý si vybere, buď v hotelové nebo plážové restauraci.

Služby hotelu
Ochota, vstřícnost, výhody a pozornosti pro repeatry.

Pláž
U tohoto hotelu je výhodné, že přístup do moře je z pláže i z třech vstupů z mola za jakéhokoli větru. Nedaleko hotelu je krásná želví zátoka, plabás karetami byla denní ranní rozcvička.

Jitka P., 22.10.2018, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 23.9. - 30.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.10.2018, Datum pobytu: 13.9. - 23.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,4

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Milan Chaloupka, 19.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 16.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9 Se zájezdu jsme byli spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Se zájezdu jsme byli spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl výborný.

Strava
Jídla bylo hodně a chutné.

Služby hotelu
Hotel byl Výborný.

Pláž
Pláž byla vybavena lehátky, vždy dostupné, voda byla velmi teplá a krásně čistá.

Jan Duchovič, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 8,6 Bylo to suprové, Čisté,příjemný a ochotný personál.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to suprové, Čisté,příjemný a ochotný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Strava výborná, velký výběr.

Služby hotelu
Výborný. Ochotný personál.

Pláž
pláž písčitá,velká,hodně lehátek tak si člověk mohl lehnout. Krásný podmořský svět.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.09.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9,2 Ubytování i servis hotelu je super, prostředí je velmi příjemné, čistota, bazén udržovaný, jídlo i barový servis splnil naše očekávání....

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ubytování i servis hotelu je super, prostředí je velmi příjemné, čistota, bazén udržovaný, jídlo i barový servis splnil naše očekávání. Moře je čisté, pláž také a laguna u hotelu je hlídaná servisem hotelu a je stále zde na co koukat. Mohu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné, skvělé služby, pohodový personál, vychází vždy vstříc.

Strava
Strava je rozmanitá a výběr z mnoha typů jídla. Jídlo je krásně servírováno a aranžováno na bufetových pultech. Většina velmi chutná.

Služby hotelu
Absolutně bez problémů.

Pláž
Čistá, krásná laguna, jedna strana krásný korál, druhá trošku poničený korál, ale stále je na co koukat.

Edita H., 06.09.2018, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7,6 Podařená dovolená. Máme mnoho pěkných nezapomenutelných zážitků. Mohlo to být ještě lepší, kdybychom mohli relaxovat v bazénech i po...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Podařená dovolená. Máme mnoho pěkných nezapomenutelných zážitků. Mohlo to být ještě lepší, kdybychom mohli relaxovat v bazénech i po západu slunce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování splnilo naše očekávání.

Strava
Strava výborná.

Služby hotelu
Služby hotelu vcelku splnily naše očekávání. Bylo nám však velmi líto, že hotel brzo (se západem slunce) zavíral bazény, přičemž je měl velmi dobře osvětlené podvodními bazénovými světly. Rádi bychom v nich relaxovali několik hodin po západu slunce. Neznáme důvod brzkého zavírání bazénů v tomto hotelu. Příští sezónu budeme při výběru hotelů brát v úvahu i možnost relaxace v bazénech po západu slunce.

Pláž
Na pláži jsme vždy našli volná lehátka se slunečníkem. Šnorchlování bylo možné jak v laguně oddělené korálovou bariérou od volného more, tak v moři, pokud jste překonali strach z toho, že v Rudém moři žijí žraloci.

Jan L., 01.09.2018, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 22.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,4 Hotel jsem zvolil kvůli velmi dobrému hodnocení v recenzích a byl jsem příjemně překvapen, že hotel je ještě lepší než se z recenzí zdá....

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel jsem zvolil kvůli velmi dobrému hodnocení v recenzích a byl jsem příjemně překvapen, že hotel je ještě lepší než se z recenzí zdá. Služby hotelu jsou na výborné úrovni. Personál se opravdu stará, aby vše běželo tak jak má. Po příjezdu jsem chtěl vyměnit pokoj za pokoj s manželskou postelí a nebyl sebemenší problém, když jsem dostal "Faraonovu pomstu" ihned mi z recepce volali, jestli mi mají zavolat doktora či mi donést večeři na pokoj. Kvalita služeb opravdu na vysoké úrovni. Tento hotel opravdu doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše je čisté a na dobré úrovni. Nemám co bych vytkl.

Strava
Každý večer byl tématický (německý, francouzský, italský apod.). Jídlo dobré, čerstvé a rozmanité. Každý si vždy něco vybere.

Služby hotelu
Zatím nejlepší služby, se kterými jsem se setkal. Hotel je plný západních turistů (italové, němci) a to svědčí o kvalitě.

Pláž
Vždy bylo dostatek možnosti si vybrat lehátko. Nemuseli jsme nikdy zabírat místo. Vždy se něco našlo. Pláž je klidná, chodí zde i obsluha hotelu a nabízí fresh juice. Potápění je u hotelového mola moc pěkné. Vše je čisté a na bezpečnost dohlíží plavčíci na mole.

Martin U., 27.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,6 Do hotelu jsme jeli již po třetí, zejména kvůli širokým možnostem šnorchlování. Hotel má i velkou lagunu, která byla považována za...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Do hotelu jsme jeli již po třetí, zejména kvůli širokým možnostem šnorchlování. Hotel má i velkou lagunu, která byla považována za bezpečnější s ohledem na paniku a strach z útoku žraloka. Velice hezké moře a zatím docela živý korálový útes byl cílem naší cesty a ten byl naplněn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté pokoje, široké postele, možná až příliš měkké. Možná trochu problém s ovládáním resp nemožnosí ovládat klimatizaci, konkrétně sílu proudu vzduchu, ventilátor měl stále stejný výkon a v noci nebylo moc příjemné, když nemáte před silným proudem vzduchu kam uhmout, protože je nasměrován přímo na postel. Směr ani síla nešla regulovat.

Strava
Pestrá, každý si vybere.

Služby hotelu
Služby veskrze dobré, až na výjimky velice ochotný personál.

Pláž
Pláž čistá upravená, vždy nějaké volné slunečníky s lehátky. Velké molo, přístup do mělké písčité části moře, pak do velké laguny a třetí přístup je až na vnější útes. Při silném větru a vetších vlnách pro někoho docela nepohodlné, zato při klidném moři nádhera. Při silnějším větru možnost jít do laguny, která je útesem chráněna před vlnami, ale bývá často zakalená voda a je horší viditelnost.

Alice K., 21.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 15.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 6,4 Let meškal 7 hodín, čo dovolenku zabilo hneď na začiatku. Dobrá uroveň hotela, strava aj a la carte reštaurácie, SPA je podpriemerné,...

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Let meškal 7 hodín, čo dovolenku zabilo hneď na začiatku. Dobrá uroveň hotela, strava aj a la carte reštaurácie, SPA je podpriemerné, mali by vymeniť prevádzkovateľa. Room servis bez výhrad, internet nanič, animátori trochu nudní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisté izby s hlučnou ale funkčnou klímou, naša trpela hlukom z blízkeho staveniska, čo bolo mínus. Na požiadanie nám našli náhradnú izbu na 5 deň 7 denného pobytu!!

Strava
Strava bez výhrad, mimo kávy v jedálni, tá bola vyslovene hnusná. Lobby bar ju však mal výbornú.

Služby hotelu
Trochu snobský ale inak fajn.

Pláž
Pláž veľká a dobrá, dlhé mólo do mota, výborne šnorchlovanie

Anonym, 16.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 16.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,6

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 14.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Dovolenka výborná.Mali sme Slovensku delegatku, ktorá žije v Egypte takže super.Od letiska sme boli v hoteli asi 4 km, ani sme...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka výborná.Mali sme Slovensku delegatku, ktorá žije v Egypte takže super.Od letiska sme boli v hoteli asi 4 km, ani sme nevnîmali,že sme tak blízko od letiska.Jediné negatívum meškanie letu tam hodinu, naspäť viac ako sedem hodín a totálne zničený kufor,vylomené kolieska.Leteli sme egyptskou spoločnosťou Cairo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pohode,my sme boli priamo v hoteli,izby čisté,upratovanie každý deň.Pekne udržiavaný rezort.

Strava
Strava na jednotku.Už viackrát sme boli v Egypte,ale jednoznačne najlepšia strava zo všetkých hotelov.

Služby hotelu
Výborné,pracovníci na recepcii ochotní vyriešiť každý problém, ale aj ostatnî zamestnanci k hosťom.Problém s wi-fi pripojením,raz je,raz nie je, zrejme preťažená sieť.

Pláž
Pláž čistá, lehátka vždy k dispozícii,vstup do mora pozvoľný,na šnorchlenie 3 vstupy z móla.Pri pláži reštaurácia s barom.Uteráky každý deň čisté.

Viera Kovalíková, 08.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená splnila naše očekávání.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré, pokoj sice dál od pláže, ale zato blízko jídelny a bazénu.

Strava
Jídlo dobré, všeho dost i těsně před koncem stravovací doby.

Služby hotelu
Velmi dobré. Možná i pro to, že převažující většinu hostů tvoří Němci.

Pláž
Pláž čistá, velmi dlouhé molo, dobré podmínky ke šnorchlování.

Doporučuji si dojít zašnorchlovat i do nedaleké zátoky Marsa Mubarak - nenechat se odradit nesmyslným požadavkem ostrahy na plovací vesty. Jsou tam vždy obrovské želvy, ale nějaké želvy lze při troše štěstí vidět i při šnorchlování z mola.

Petr B., 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 5,4 https://www.tripadvisor.cz/ShowUserReviews-g311425-d647908-r601056692-Three_Corners_Fayrouz_Plaza_Beach_Resort-Marsa_Alam_Red_Sea_and_Sin...

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
https://www.tripadvisor.cz/ShowUserReviews-g311425-d647908-r601056692-Three_Corners_Fayrouz_Plaza_Beach_Resort-Marsa_Alam_Red_Sea_and_Sinai.html#UR601056692 Zobrazit celou recenzi

Anonym, 01.08.2018, Datum pobytu: 22.7. - 29.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (6)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8 Spokojenost

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobre.

Strava
Spokojenost -vyber jidla rozmanity.

Služby hotelu
Dobre

Pláž
Pristup do more mohl byt lepsi. Voda cista,relativne tepla.

Světlana S., 31.07.2018, Datum pobytu: 13.5. - 20.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 16.7. - 23.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 16.7. - 26.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,2 Dovolená splnila naše očekávání co se týče možnosti šnorchlování a hotelového zařízení.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání co se týče možnosti šnorchlování a hotelového zařízení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče ubytání, možná jsem očekávala od "5ti" hvězdičkového hotelu komfortnějsí pokoj, ale vše nahrazeno perfektním úklidem a servisem pracovníků hotelu.

Strava
Strava naprosto skvělá. Každý den tématicky jiná kuchyně ( italská, belgická, německá, thajská, egyptská)

Služby hotelu
Servis hotelu profesionální.

Pláž
Pláž s molem jedinečná. Šnorchlování několikrát denně - nádherné korálové útesy kousek od pláže.

Ilona Kučerová, 30.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 25.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 10.7. - 24.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 16.7. - 26.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,2

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 22.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,6 Dovolená v pohodě,od příjezdu až po ubytování,hotel krásný ,okolí též,až na vifi žalostné,jen v loby barech ale rychlost přímo...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená v pohodě,od příjezdu až po ubytování,hotel krásný ,okolí též,až na vifi žalostné,jen v loby barech ale rychlost přímo katastrofální-pomalé,ale možnost jít na místní počítač kde internet celkem dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni dobré,stejně člověk na pokojo mnoho času nestráví,čistota ,

Strava
Strava dobrá ,rozmanitá ,každý si přijde asi na své.

Služby hotelu
Služby dobré ,ubytovali nás hned při příjezku,i když čechy ubytovávají ve vzdálenějších pokojích-které jsou momentálně připravené,al v pohodě.

Pláž
Pláž krásná ale při přílivu,ideální i pro malé děti,oto větší katastrofa při odlivu-když nechce jít člověk do bazénu a chce se koupat v moři, tak se není kde vykoupat,jen přes molo-ale pro lidi kteří se bojí hlubší vody není kde jít do vody,jinak kdo šnorchluje tak nádhera.Měli by uvažovat o vybudování laguny u pláže v korálovém podloží.Nedaleká želví pláž nádhera ,skoro pokaždé nějaká želva ale dugonga ,co jsem se bavili tak ho už dlouho nezahlédli ,jedině na moři.

Anonym, 23.07.2018, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,8

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.07.2018, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Dovolenou jsme si užili.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni v sektoru 9000 což je zadní trakt za recepcí a k moři je to cca 5 min chůze, s tím, že projdete celý areál hotelu přes nádhernou upravenou zahradu, kolem bazénu. Nic strašného. Pokoj každý den uklízen. Z ručníků různé tvary. O cokoli jsme si řekli, dostali jsme. Na pokoji trezor, varná konvice s čaji a kávou, balkon, klimatizace.

Strava
Minulý rok jsme byli v Three corners Sea beach, ale tady nám chutnalo víc - rozmanitost stravy.

Snídaně: sladké koláčky, palačinky, waffle, ovoce,musli, pečivo několika druhů, jogurty,marmelády,sýry,saláty, vajíčka na několik způsobů.

Oběd: hranolky, rýže,brambory/kaše, masa - ryby,hovězí, kuřecí,mleté,krůtí,jehněčí,kachna (kuřecí každý den, jinak se ostatní masa střídaly), ovoce - banány, jablka,blumy,melouny - 2 druhy, pomeranče. Vynikající dortíky. Jídla pro děti. Dcera měla po příjezdu narozeniny a tak jí udělali dortík a personál restaurace jí zazpíval u vyzdobeného stolu Happy B-day. - bylo to moc milé, ještě jsme to nikde jinde nezažili. Takto zpívali každému, kdo měl zrovna narozeniny.

Na pláži plážová restaurace - nemusíte se oblékat , jen si přehodíte přes plavky šaty a hurá na jídlo - grilují tam mořské plody a výběr je jako v hlavní restauraci. Zde taky dostanete na baru pití do kelímku nebo plastové láhve naberete vodu na pláž.

Večeře - obdobné jako obědy,taky pestré.Pití se servíruje, jen si řeknete co chcete a číšník vám přinese.

Služby hotelu
na vysoké úrovni - přes úklid, služby v restauraci, čistota - nezaznamenali jsme nějaký problém či nedostatek. Personál milý, vstřícný, usměvavý. na recepci jsme dali do pasu bankovky s přáním pokoje v patře - dostali jsme pokoj v patře a peníze nám recepční vrátil zpět. O spropitné si neříkají a s rozpaky přijímají.

Bazén: byli jsme jen jednou za pobyt si "zaplavat". Hlučné prostředí - animátoři, hudba, lehátky zamluvené i přes zákaz ručníky již od 6 hod. ráno!!! Zlatě na pláži!

Pláž
Pláž je rozdělena na dvě části - první je "aktivní pláž" na beach sporty a je zde hodně slunečníků a přístup na dlouhé molo se třemi vlezy do moře. Druhá část je "relax pláž" - méně slunečníků a hlavně klid - je cca 3 min od hlavní pláže přes vysoké "duny" a není na ni vidět. Je tam klid a je bez dětí. Z této pláže můžete jít do moře cestičkou z obou stran pokrytou trávou na dně, kde se po ránu zdržují a žerou trávu mořské želvy. Jsou v hloubce asi 1 m. Stačí jen dávat pozor až se vynoří hlava a nadechne se a tam je želva :-) na rozdíl od pláže Mubarak zde mají želvy naprostý klid na žrádlo, protože turisté je nevidí tak snadno. na Mubarak pláži (cca 15 min. chůze od hotelu) vozí turisty velké lodě a je to tam jak na václaváku a chudák želvy, obležené fotochtivími turisty.

V moři jsou perutýni, želvy, množství pestrobarevných ryb, trnuchy, dugong = mořskou krávu jsme bohužel neviděli, ryby je možné pozorovat i z mola bez potápění. Na plávání moře moc není, všude lidé šnorchlují a odpoledne není voda už ani při pláži,takže jedině z mola.

V moři občas plavou plasty, zřejmě z lodí které míří na Mubarak pláž. Plasty jsou i mezi korály, což je dost smutné

:-( Jinak pláž čistá, sprchy i WC přímo na pláži stejně jako půjčovna šnorchlovacích souprav, kyslíkových bomb či záchranných vest.

Anonym, 22.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

18 fotografií

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jiří Vápeník, 12.07.2018, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 to co jsem očekával

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
to co jsem očekával Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jsme v tomto hotelu již po páté

Strava
pestrá a chutná

Služby hotelu
ochotný , vstřícný, nevtíravý

Pláž
koupání a šnorchlování za korály v každém počasí

Michael Mark, 11.07.2018, Datum pobytu: 1.7. - 8.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Dovolená byla velice příjemná, protože delegát na místě z CK Ahmed se postaral o hladký průběh, podal nám veškeré informace a upozornil...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla velice příjemná, protože delegát na místě z CK Ahmed se postaral o hladký průběh, podal nám veškeré informace a upozornil nás na situace, které pokud by nastaly, byly by velmi nepříjemné. Velmi dobrá volba delegáta. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
personál ochotný a vstřícný, příjemný

Strava
Kvalitní, chutná, rozmanitá, bohatá na druhy potravin i nápojů

Služby hotelu
Služby v plné kvalitě, skvělé

Pláž
Čistá, dostupná a služby vyhovující

Jana Pourová, 11.07.2018, Datum pobytu: 24.6. - 5.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Skvělá dovolená pro šnorchlování a odpočinek, 2 korály u mola, jedinečná je blízkost pláže Marsa Murabak, která je opravdu krásná, je zde...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená pro šnorchlování a odpočinek, 2 korály u mola, jedinečná je blízkost pláže Marsa Murabak, která je opravdu krásná, je zde stále voda na koupání, jsou zde želvy, rejnoci, dugong. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi pěkné, denně úklid, pohodlné postele, trezor, varná konvice + čaje a káva na pokoji. Měnili jsme pokoj, protože Češi standardně dostávají pokoje v sekci 8000, která má výhled do pouště a na Port Ghalib.

Strava
Výborná, my jsme byli spokojeni, ale jsme vegetariáni, je zde i vegetariánský koutek, možnost bezlepkové stravy, 3x za pobyt možnost využít restauraci ala carte - egyptská, italská a libanonská kuchyně.

Služby hotelu
Služby hotelu kvalitní, všichni velmi vstřícní, usměvaví. Měli jsem i možnost návštěvu v kuchyni, což jsem jinde nezažila.

Pláž
Pláž po odlivu bez vody, takže resort není na klasické koupání, je spíše pro šnorchlisty a dobré plavce, díky molu se dalo po levé straně, kde je bohužel již poměrně zničený korál, stále šnorchlovat. Rybiček mnoho a krásné. Bohužel častý velký vítr nedovolil přístup k lepšímu korálu na pravé straně, jediné mínus. Občas do levé části od mola připlula i kareta obrovská, zřejmě z pláže Marsa Murabak. Na pláži Marsa Murabak, která je cca 15 minut pěšky, jsme viděli karety obrovské, rejnoky i dugonga, krásný zážitek. Je lépe tam jít později odpoledne po nájezdech lodí s turisty, pořádají se zde na želvy nechutné hony...

Jitka S., 09.07.2018, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.07.2018, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Byli jsme zde již po čtvrté a byli jsme velice spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde již po čtvrté a byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Renata Doležalová, 03.07.2018, Datum pobytu: 21.6. - 28.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (3)

Celkem: 9,6

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 26.06.2018, Datum pobytu: 4.6. - 14.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Naše první dovolená v Egyptě takže nemáme s čím porovnávat, ale pro nás úplně skvělá.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Naše první dovolená v Egyptě takže nemáme s čím porovnávat, ale pro nás úplně skvělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl čistý, denně uklizený a pro nás plně vyhovující. Jediné co nám vadilo bylo, že při každém otočení hrozně vrzala postel.

Strava
Jídla byla hromada a vždy jsme si pochutnali. Manžel by ocenil víc mořských plodů.

Služby hotelu
V hotelu se všichni stále usmívají a od posledního zahradníka až po vedení hotelu jsou příjemní. Nikdo po vás nevyžaduje bakšišš a když mu ho dáte tak několikrát poděkuje.

Pláž
Na pláži dostatek lehátek a uklizeno. Supr obsluha v plážovém baru a překvapilo nás pivo, které bylo dobré.

Eduard Cibulka, 25.06.2018, Datum pobytu: 15.6. - 22.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,4 Příjemné prostředí,klidný hotel.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemné prostředí,klidný hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj prostornýčistý,,v přízemí,sice s výhledem do pustiny,ale stejně není čas vysedávat na balkoně.

Strava
Chutná,rozmanitá,bohatý výběr. skvělá higiena.

Služby hotelu
Skvělé,

Pláž
Dostatečný počet míst(lehátek) k pouzití. Bezva šnorchlování.

Miluše H., 25.06.2018, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.06.2018, Datum pobytu: 3.6. - 10.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,6

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.06.2018, Datum pobytu: 10.6. - 17.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 Perfektny vyber pre cloveka, ktory si chce oddychnut Urcite nie je vhodne pre rodiny s detmi a nevyburenych pubertakov

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektny vyber pre cloveka, ktory si chce oddychnut

Urcite nie je vhodne pre rodiny s detmi a nevyburenych pubertakov Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Absolutne v poriadku

Strava
Vynikajuca

Služby hotelu
TOP, velmi mili zamestnanci

Pláž
kazdy si nasiel co potreboval / pokoj, sport, opalovanie, 3 pristupy do mora - koraly (cca2m) / laguna (cca7m) / utes (xyz m)

Peter Oravec, 20.06.2018, Datum pobytu: 4.6. - 14.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,6 Dostali jsme co jsme očekávali

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dostali jsme co jsme očekávali Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Opotřebené vybavení pokoje (to nevadilo) , hlučná klimatizace (to vadilo, ale lepší nežli nic).

Strava
OK

Služby hotelu
OK

Pláž
Jelikož jsme jeli především za potápěním, tak spokojenost - plavání ale nic moc. Vybavení pláže ok.

Jana Blažejová, 18.06.2018, Datum pobytu: 6.6. - 13.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 7,4

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.06.2018, Datum pobytu: 3.6. - 14.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.06.2018, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 V tomto hotelu jsme byli již potřetí a určitě ne naposledy. Čistota, kam se člověk podívá, příjemný personál, jídlo pestré, bohatý výběr....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsme byli již potřetí a určitě ne naposledy. Čistota, kam se člověk podívá, příjemný personál, jídlo pestré, bohatý výběr. Moře plné života, jen varuji před představou dlouhého plavání. Je na šnorchlování a potápění, ovšem úžasně čisté, teplé, plné pestrobarevných ryb, lze vidět i mořské želvy. U relax bazénu klid, žádná animace a nabídky všemožných služeb. Kdo chce, vše najde u hlavního bazénu s vířivkou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto především, každodenní úklid samozřejmostí. Měli jsme objednán dvoulůžkový pokoj s přistýlkou pro vnuka, jaké však bylo naše překvapení, když jsme byli ubytováni ve dvoupokojovém apartmá s velikou terasou.

Strava
Strava vynikající, dokonce balíčky se snídaní v den odletu nás překvapily pestrostí. Obložené bagety, jedna se salámem, druhá se sýrem, jedna suchá, jablko, miska s nakrájenou syrovou okurkou, miska s olivami, balíček sladkého pečiva, vše zabaleno hygienicky ve fólii, lahev vody.....není co dodat.

Služby hotelu
Za celou dobu jsme neměli se službami problém. Vstřícnost a ochota jak při příjezdu, tak i odjezdu. Perfekně zorganizováno, vše přesně na minutu. Počínají tel. probuzením z recepce, odvoz zavazadel na recepci, příjezd autobusu a odjezd na letiště.

Pláž
Záleží na tom, kde jste ubytováni. Pokud poblíž hlavní restaurace, je to k moři cca 400 m, ovšem nádherně udržovanou zahradou, takže pěkná procházka. Voda čistá, pláž rovněž, na pláži sociální zařízení čisté, voňavé, pravidelně uklízené. Jen se musí počítat s tím, že stále fouká, někdy dost silný vítr, takže písek všude, ale to je prostě příroda.

Antonín F., 14.06.2018, Datum pobytu: 31.5. - 10.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.06.2018, Datum pobytu: 9.5. - 19.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zdeňka V., 12.06.2018, Datum pobytu: 12.4. - 19.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9 Pohodový hotel na odpočinek a aktivnější dovolenou. Kdo chce relaxovat, vydá se na relax beach, kdo si chce zadovádět může dle libosti...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodový hotel na odpočinek a aktivnější dovolenou. Kdo chce relaxovat, vydá se na relax beach, kdo si chce zadovádět může dle libosti využít druhou pláž . Šnorchlování na konci mola - nádhera. Zobrazit celou recenzi

Jan Vojta G., 07.06.2018, Datum pobytu: 22.4. - 25.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.06.2018, Datum pobytu: 20.5. - 3.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 S dovolenou jsme byli spokojení, to, co jsme čekali bylo splněno a vzhledem k množství fauny, tak překročeno

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou jsme byli spokojení, to, co jsme čekali bylo splněno a vzhledem k množství fauny, tak překročeno Zobrazit celou recenzi

Ubytování
naprosto v pořádku, vždy uklizeno, čisto

Strava
vždy jsme si vybrali

Služby hotelu
bez problému

Pláž
pěkná, čistá, přístup do moře přes molo v pohodě, kde je nádherný reef, pro děti přístup z pláže vhodné

Jitka Komárková, 03.06.2018, Datum pobytu: 17.5. - 27.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

ježík 6 fotografií

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.06.2018, Datum pobytu: 20.5. - 27.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.06.2018, Datum pobytu: 17.5. - 27.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi příjemný hotel s krásnými plážemi, nejvíce oceňuji relxační pláž.

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemný hotel s krásnými plážemi, nejvíce oceňuji relxační pláž. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý, postel při každém otočení hodně nepříjemně vrzala, matrace už byla proleželá. Na pokojích není možné připojení k internetu, Wi-Fi je jen v poblíž restaurací a večer je velmi obtížné se připojit, protože je moc zájemců o připojení.

Strava
Strava byla báječná, pestrá chutná, prostě super.

Služby hotelu
Služby viz. ubytování, jinak personál byl vstřícný, naprosto profesionální, vždy s úsměvem.

Pláž
Pláže příjemné, šnorchlování jako v pohádce.

Marie Jírovcová, 28.05.2018, Datum pobytu: 12.5. - 23.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 8,4

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.05.2018, Datum pobytu: 18.5. - 25.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.05.2018, Datum pobytu: 10.5. - 17.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.05.2018, Datum pobytu: 13.5. - 20.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkové vyznění dovolené dobré.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkové vyznění dovolené dobré. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Rozčarování, když jsme oproti očekávání honneymoon room dostali místo manželské rozdělené postele. Stálo nás to 3 hod. dohadování s recepcí a delegátem. Nakonec byl po obědě pokoj vyměněn..

Strava
Posílit kvalitní uzeniny na snídani a večeře. Jeden měkký druh salámu na všechny pobytové dny je skutečně málo.

Služby hotelu
Úklid a výměna prádla na pokojích bez závad.

Pláž
Velké zklamání nad čistotou a úpravou pláží, zatím nejhorší, co jsem zažil.

Lubomír Žumar, 21.05.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (13)

Celkem: 9,4 Perfektní. Užili jsme si to se vším všudy. Vše proběhlo, tak jak mělo. Děkujeme za bezva dovolenou.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfektní. Užili jsme si to se vším všudy. Vše proběhlo, tak jak mělo. Děkujeme za bezva dovolenou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně. V celku o pěkně uklizeno. S pískem na podlaze se počítá všude :-))

Strava
Strava byla naprosto bez chyby....obrovský výběr všeho. Strašně chválím za zákusky a za to, že nikdy nic nechybělo.

Služby hotelu
Velmi vstřícný a ochotný personál i přes jazykovou bariéru. Překvapilo náš, že někteří zaměstnanci hotelu uměli i pár českých frází a navíc měli obrovský zájem se naučit česky něco nového.

Pláž
Vzhledem k tomu, ze hotel nabízí kromě hlavní pláže s přístupem do moře třemi vstupy přes molo, tzv. relax pláž, která je umístěna trošku bokem a je podstatně klidnější, měli jsme to štěstí a zahlídli jsme i želvy. Jinak jsme měli štěstí i na dugonga v cca 1,5 km vzdálené zátoce Marsa Mubarak. Lze tam dojít pěšky z hotelové pláže.

Zuzana B., 18.05.2018, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 8,2 Prima!

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Prima! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Good quality!!

Strava
Great variety and great cook!!

Služby hotelu
Good services!

Pláž
Thanks to a "relax beach" where topless is allowed! The main beach is prohibited to have topless sun bathing.

Vladimíra Dorňáková, 16.05.2018, Datum pobytu: 6.5. - 13.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 Větší hotel, ale všude dost místa a není přelidněno.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Větší hotel, ale všude dost místa a není přelidněno. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj v bočním traktu, velký, čistý. Výhled v podstatě žádný, ale nevadilo, na pokoji jsme netrávili čas.

Strava
Zatím nejlepší v Egyptě.(byli jsme 4x a vždy v jiném hotelu). Denně ryby.Na stravě už opravdu není co zlepšit.

Pláž
Pláž pěkná, koupání možné ze břehu, šnorchlování nádherné z mola nebo z pláže v laguně. Ve vedlejší zátoce želvy.

Martina T., 11.05.2018, Datum pobytu: 21.4. - 28.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 7,4 spokojenost,výběr jídla zlepšit

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost,výběr jídla zlepšit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojenost

Strava
malý výběr

Pláž
spokojenost

Jitka, 09.05.2018, Datum pobytu: 29.4. - 6.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená jakou jsme očekávali, již jsme byli v tomto hotelu poněkolikáté. Poslední den byl trochu problém s volnými lehátky, na relax...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jakou jsme očekávali, již jsme byli v tomto hotelu poněkolikáté. Poslední den byl trochu problém s volnými lehátky, na relax pláži nebyli volné a na hlavní pláži jsme museli k prázdnému slunečníku sehnat lehátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl v pořádku

Strava
Ok

Služby hotelu
Stejné jako vždy

Pláž
Vše ok

Dana K., 07.05.2018, Datum pobytu: 27.4. - 4.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 Jely jsme si odpočinout, nic jiného jsme nečekaly.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Jely jsme si odpočinout, nic jiného jsme nečekaly. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týká ubytování, nese hotel již značné známky staršího vybavení. Velmi proložené matrace v posteli.

Strava
Co se týká stravy: excelentní, stejně jako celý tým obsluhy v restauraci.

Služby hotelu
Velmi přátelské prostředí, příjemné, nevtíravé.

Pláž
Pláž s dloooouhým molem, počítaly jsme s tím, nevidím v tom problém. Z mola jsou po délce tři vstupy do vody, z toho poslední již na otevřené moře. Vstupy hlídá plavčík. Přes den poměrně větší odliv (ale byly jsme za úplňku) takže voda byla u pláže ráno a později odpoledne, na příjemné procházky kolem pláže úžasné.

Markéta S., 07.05.2018, Datum pobytu: 26.4. - 3.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Velmi dobrý

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi dobré

Strava
Naprostá spokojenost, možná bych zařadila více mořských plodů

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Vše vyhovující nádherný korálový útes na šnorchlování

Jaroslava Faltová, 04.05.2018, Datum pobytu: 15.4. - 22.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.05.2018, Datum pobytu: 7.4. - 18.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.05.2018, Datum pobytu: 14.4. - 21.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.05.2018, Datum pobytu: 22.4. - 29.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.04.2018, Datum pobytu: 14.4. - 21.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Libilo se mi

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Libilo se mi Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Libilo se mi

Strava
Vyhovovalo, splnilo ocekavani

Služby hotelu
Splnilo meocekavani

Pláž
Splnilo me ocekavani

Petr Šplíchal, 24.04.2018, Datum pobytu: 14.4. - 21.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.04.2018, Datum pobytu: 5.4. - 12.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 v hotelu jsme byli již potřetí a spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
v hotelu jsme byli již potřetí a spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje již mírně vybydlené

Strava
Strava výborná a rozmanitá

Služby hotelu
vyhřívaný bazén - luxus, služby super

Pláž
spokojenost

Alena F., 12.04.2018, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalitní a denně udržované pokoje

Strava
Rozmanitá, každý si vybere. Chutné.

Služby hotelu
Na vysoké úrovni - starali se.

Pláž
Obtížněji přístupná přes korály, ale jinak OK. Není vhodné pro děti.

René Reimitz Ing, 11.04.2018, Datum pobytu: 1.4. - 8.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.04.2018, Datum pobytu: 22.3. - 29.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.03.2018, Datum pobytu: 18.2. - 25.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 16.03.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Velmi dobrý hotel a příjemný personál.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobrý hotel a příjemný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Výborné.

Strava
Výborná strava, každý večer jiná kuchyně.

Služby hotelu
S dalších služeb jsme využili masáže a vřele doporučuji.

Jiří, 06.03.2018, Datum pobytu: 24.2. - 3.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 26.02.2018, Datum pobytu: 17.12. - 26.12.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Skvela zimni dovolena v teple.

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvela zimni dovolena v teple. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velke pokoje v malych vilkach roztrosenych v krasne kvetouci vonici zahrade.

Strava
Typicka egyptska plus kazdy vecer vybrana narodni kuchyne (italska, belgicka, francouzska...).

Jahody k veceri byly bonusem.

Služby hotelu
Ochotny personal. Vyhovel kazdemu prani.

Teply vyhrivany bazen, jeste teplejsi virivka.

Pláž
Vyborne jsou tri ruzne vstupy do more, i pri vetru moznost se koupat v mori a nikoli sedet u bazenu.

Jitka P., 20.02.2018, Datum pobytu: 10.2. - 17.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 9 Někdy je méně více. Je to skvělé místo, ale mohlo by být perfektní, kdyby to nebyla taková masovka pro davy. Navíc jste neustále nucení...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Někdy je méně více. Je to skvělé místo, ale mohlo by být perfektní, kdyby to nebyla taková masovka pro davy. Navíc jste neustále nucení srovnávat se s ostatními - kolikrát už jste na tom stejném místě byli. Zobrazit celou recenzi

Služby hotelu
Fitcentrum je malé a zavírá už v 19:00, což nedává smysl, když přes den chcete být na sluníčku...

Anonym, 15.02.2018, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (10)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.02.2018, Datum pobytu: 25.10. - 4.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.02.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 7,6

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.02.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.02.2018, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.02.2018, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.01.2018, Datum pobytu: 30.9. - 11.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

Celkem: 8,2 Byli jsme v Egyptě poprvé a moc se nám tam líbilo. Ale nebylo nám sděleno předem, že zpáteční let bude s mezipřistáním v Hurghádě....

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme v Egyptě poprvé a moc se nám tam líbilo.

Ale nebylo nám sděleno předem, že zpáteční let bude s mezipřistáním v Hurghádě. Strávili jsme v letadle 6 hodin a tomu neodpovídalo občerstvení - pouze jedno jídlo a pití. Ostatní pouze zakoupit! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo stáří hotelu, hlavně koupelna. Ale vše bylo čisté a denně uklízené.

Strava
Byla pestrá a dobrá.

Zklamaní jsme byli z restaurace u pláže, která byla ošklivá, tmavá, špinavá, židle roztrhané.

Služby hotelu
Služby byly velice kvalitní a personál vstřícný.

Pláž
Pláž byla pěkná, hodně lehátek, velice dobré podmínky pro šnorchlování.

Stanislav Z., 05.01.2018, Datum pobytu: 26.12.2017 - 2.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Three Corners Fayrouz Plaza Beach

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Oblast a mapa: Marsa Alam, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 27 °C
v noci 19 °C

Teplota vody

25 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    28 °C
    18 °C

  • Pondělí

    27 °C
    19 °C

  • Úterý

    23 °C
    17 °C

  • Středa

    26 °C
    18 °C

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622