Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Sentido Oriental Dream

Egypt, Marsa Alam (Zobrazit na mapě)

cena již od 11 690 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
28.12.2018 - 4.1.2019 8 dní 27 246 Kč
Linec All Inclusive
29.12.2018 - 9.1.2019 12 dní 20 490 Kč
Praha All Inclusive
29.12.2018 - 12.1.2019 15 dní 22 690 Kč
Praha All Inclusive
29.12.2018 - 12.1.2019 15 dní 29 476 Kč
Vídeň All Inclusive
29.12.2018 - 19.1.2019 22 dní 27 990 Kč
Praha All Inclusive
2.1. - 12.1.2019 11 dní 13 290 Kč
Praha All Inclusive
2.1. - 16.1.2019 15 dní 15 590 Kč
Praha All Inclusive
2.1. - 23.1.2019 22 dní 19 690 Kč
Praha All Inclusive
3.1. - 12.1.2019 10 dní 16 551 Kč
Vídeň All Inclusive
3.1. - 17.1.2019 15 dní 22 060 Kč
Vídeň All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 11 690 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 17 196 Kč
Vídeň All Inclusive
5.1. - 16.1.2019 12 dní 14 190 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 17.1.2019 13 dní 15 987 Kč
Vídeň All Inclusive
5.1. - 19.1.2019 15 dní 15 990 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 19.1.2019 15 dní 19 910 Kč
Vídeň All Inclusive
5.1. - 26.1.2019 22 dní 20 190 Kč
Praha All Inclusive
9.1. - 16.1.2019 8 dní 13 590 Kč
Praha All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Minibar, Bar
  • Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Fitness
  • Animační programy
  • Wifi zdarma
Umístění hotelu:
  • 0 m Vzdálenost od pláže
  • 38 km Vzdálenost od centra města
  • 40 km Vzdálenost od letiště
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:00 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Elegantní hotel postavený ve stylu z Pohádek tisíce a jedné noci se nachází v příjemné udržované zahradě přímo u krásné písčité pláže s korálovým podložím (doporučují se boty do vody) a svým hostům nabízí ideální podmínky pro klidné prožití dovolené v příjemném prostředí se službami na vysoké úrovni a přátelskou atmosférou. Na své si zde přijdou i milovníci potápění a šnorchlování. Hotel leží ve vzdálenosti 30 km od letiště.

  • Vybavení

    Hostům se nabízí vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, italská restaurace, restaurace u pláže, několik barů, kavárna, diskotéka, kadeřnictví, obchodní arkáda, konferenční místnost, internetová kavárna (za poplatek) a Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu (za poplatek). Hotelový areál nabízí tři bazény, dva z nich jsou v zimě vyhřívané a celkem čtyři bazény pro děti, kterým je k dispozici také miniklub a dětské hřiště.

  • Ubytování

    Komplex se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů . Dvoulůžkové pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelna se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, WC) a jsou vybaveny klimatizací, telefonem, minibarem, trezorem a televizorem se satelitním příjmem. Ke každému pokoji náleží balkon nebo terasa. Za příplatek se poskytuje ubytování v jednolůžkovém pokoji nebo v jednolůžkovém pokoji s jednou přistýlkou pro dítě od 2 do 14 let.

  • Strava

    All Inclusive program lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu od 10:00 do 24:00 hod. a zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou bufetu, během dne lehké občerstvení, kávu a čaj, denně doplňovaný minibar vodou, půlnoční občerstvení, neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů (pivo, víno, místní koňak, whisky, gin, vodka, ouzo a rum). Jednou za pobyt mají hosté možnost povečeřet v restauraci a' la carte v rámci all inclusive ( předchozí rezervace je nutná).

  • Služby

    Hotel zajišťuje pravidelné denní a večerní animační programy, ze sportovních, zábavních a odpočinkových aktivit je dispozici stolní tenis, tenisový kurt (výbava a osvětlení za poplatek), kulečník, minigolf, plážový volejbal, fitness, boccia, aerobic, vodní pólo. Za poplatek se nabízí možnosti potápění, sauna, vířivka, lázeňské centrum, salón krásy nebo masáže. Lehátka a slunečníky se hotelovým hostům poskytují bezplatně.

  • Pláž

    Krásná písčitá pláž s korálovým podložím (doporučují se boty do vody) se nachází v těsné blízkosti hotelu. Plážový servis (lehátka a slunečníky) se poskytují zdarma. Hosté mohou využít bohaté nabídky vodních sportů, oblast je vhodná pro šnorchlování a potápění.

Recenze hotelu Sentido Oriental Dream - Marsa Alam, Egypt

Tento hotel je 28. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 114 v Marsa Alam.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Dovolená se vydařila a splnila očekávání. S výběrem dobře pomohla p. Kateřina Neradová. Potřebovali jsme hotel, kde nabízí jednolůžkový pokoj a tak nám nabídla Sentido. Byl to opravdu dobrý typ,... Zobrazit celou recenzi

Zdeňka K., 05.11.2018

Nejužitečnější hodnocení hotelu

10

Nádherná kľudná dovolenka, ideálne možnosti na šnorchlovanie a možnosť plávania v mori každý deň, čo v Marsa Alam nie je vždy možné kvôli veľkým vlnám. Egypt je už 10 rokov naša obľúbená... Zobrazit celou recenzi

Dagmar F., 13.08.2014

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 8,4 Bylo to fajn.

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré.

Strava
Rozmanitá,dobrá.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Čistá.

Jana K., 28.11.2018, Datum pobytu: 3.11. - 24.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Příjemná dovolená v hezkém místě.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená v hezkém místě. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čisto, pravidelný úklid, vždy lahve s pitnou vodou.

Strava
Pestrá, dobrá, výběr z mnoha jídel, varianta i pro lidi s omezením dietou

Služby hotelu
Personál příjemný, ochotný, usměvavý

Pláž
Hezká, záchody čisté a vždy uklizené. Sprcha na více místech, ale v době naší dovolené jednu opravovali a tím pádem byl hluk. Bohužel někteří hosté zabrali lehátka a slunečníky a zdržovali se na pláži minimálně. Bohužel tak znemožnili ostatním hostům jejich využití.

Jana Ráčková, 26.11.2018, Datum pobytu: 14.11. - 21.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6 Do Egypta jezdíme poměrně často letos asi po desáté. Hotel Sentido byl v souhrnu za ta léta zatím ten nejlepší. Jedná se o klidný hotel...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Do Egypta jezdíme poměrně často letos asi po desáté. Hotel Sentido byl v souhrnu za ta léta zatím ten nejlepší. Jedná se o klidný hotel bez opilců a zbytečného rámusu. Co do poměru počtu rekreantů bych odhadoval nejvíce Němců, poté Čechů, a dále Ukrajinců a Italů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli také spokojeni. Účelně zařízený pokoj starším , ale funkčním nábytkem, koupelna plně vyhovovala potřebám, terasa.

Strava
Strava byla v pohodě, restaurace čistá, šéfkuchař téměř neustále kontroloval na place činnost obsluhujícího personálu studené i teplé kuchyně. Strava byla různorodá, hovězí maso, kuřecí maso , ryby vše v několika variantách a hromada jak čerstvé tak dušené zeleniny. Na oběd a večeři byl vždy výběr ze dvou druhů polévek. Za 14 dní se mi nestalo, že bych si nevybral něco co mi chutnalo. Z Egyptských hotelů, kde jsme byli zatím nejlepší. Srovnatelné, možná lepší než na Kapverdách.

Služby hotelu
Personál hotelu příjemný, usměvavý, žádné vymáhání bakšiše. Když bakšiš dostali, tak poděkovali s úsměvem, když bakšiš nebyl, tak se stejně chovali stejně přívětivě. Chovali se ke všem bez rozdílu národnosti, ne jako v některých jiných hotelích, kde se mohli zbláznit z Němců nebo Italů. Obsluha v restauraci bezvadná a pokoj byl každý den uklizený a čistý. Opravdu absolutní spokojenost.

Pláž
Pláž písečná s dostatečně daleko od sebe umístěnými slunečníky a zábranami proti větru. Jediná maličkost, že na zaplavání, nebo šnorchlování se musí projít pásem mělčiny, ale na to jsme byli upozorněny již při nákupu zájezdu. Nicméně to nebyl pro nás žádný zádrhel. Korálů a ryb je tu méně než na jiných lokalitách, ale je tu také na co se podívat.

František P., 26.11.2018, Datum pobytu: 7.11. - 21.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená se vydařila a splnila očekávání. S výběrem dobře pomohla p. Kateřina Neradová. Potřebovali jsme hotel, kde nabízí jednolůžkový...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila a splnila očekávání. S výběrem dobře pomohla p. Kateřina Neradová. Potřebovali jsme hotel, kde nabízí jednolůžkový pokoj a tak nám nabídla Sentido. Byl to opravdu dobrý typ, protože rádi šnorchlujeme. Hlavní korál vytváří velkou lagunu a tak jsme se cítili poměrně bezpečneji, než při šnorchlování z mola. Šnorchlovat jsme mohli prakticky každý den i když foukal vítr. Areál je rozlehlý, velký, lidi si ale nepřekáží. Zobrazit celou recenzi

Zdeňka K., 05.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (2)

ŠNORCHLOVÁNÍ V LAGUNĚ U KORÁLU 10 fotografií

Celkem: 8 Velmi krásná dovolená.

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi krásná dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je vidět, že hotel je starší a moc se do oprav neinvestuje.

Strava
Vyhovující

Služby hotelu
úklid, obsluha, recepce - vše O.K.

Pláž
Výborná. Vzhledem k množství čechů, již v 6,30 hod. ráno na lehátkách ručníky, takže sehnat volná lehátka později byl problém.

Taťjana Homolková, 05.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,6 Personál ochotný spíše podprůměrně. Čistota také žádný zázrak. Nejvíc hrozné mi připadalo neustálé používání jenorázového plastového nádobí.

  • 4,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Personál ochotný spíše podprůměrně. Čistota také žádný zázrak. Nejvíc hrozné mi připadalo neustálé používání jenorázového plastového nádobí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr až podprůměr

Strava
průměr

Pláž
Pláž pěkná, laguny moc příjemné na šnorchlování

Hana Výborná, 05.11.2018, Datum pobytu: 24.10. - 31.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 Dobrá organizace, příjemný personál.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá organizace, příjemný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost.

Strava
Zatím nejlepší, co jsme v Egyptu měli.

Služby hotelu
Personál ochotný a příjemný, jen to dlouhé čekání na pokoj bylo trochu nepříjemné.

Pláž
Čistá pláž, zcela obsazena. Dobrý snorcheling. Možnost vodních sportů.

Ladislav Blahak, 31.10.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,2 Hotel celkově ve velice slušném stavu prostředí rezortu velice příjemné. Zvláště po západu slunce

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel celkově ve velice slušném stavu prostředí rezortu velice příjemné. Zvláště po západu slunce Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je vidět že pokoj nebyl zcela nový, ale stále velice příjemný a čistý není co vytknout

Strava
Výběr byl velice bohatý každý si vybere.

celkové hodnocení dobré.

Musím však podotknout že jsem očekával větší dobrodružství, a místní kuchyni. Místo toho je to takový neutrální celoevropský standard který neurazí. Trochu bych přirovnal jako když necháte Japonského specialistu na sushi vařit svíčkovou - výsledek bude takový ještě dobrý, když ho však necháte udělat sushi tak to bude zážitek.

Služby hotelu
Naprosto na jedničku. Personál ochotný a velice přátelský, není co vytknout.

Zamrzelo mě občasné chování turistů vůči personálu......

Výlety mohu jen doporučit.

1) Výlet na lodi za šnorchlováním (pořádáno CK) byl super delegát mluvil perfektně česky a byl celkově super. Posádka na lodi ochotná starostlivá vše perfektně zajištěno

2) 4 kolky - velice podobně personál super a bezva zážitek

Shrnutí - Egypt je pro mě zatím bezkonkurenční co se týče péče o zákazníka od hotelu přez výlety naprosto super

Pláž
Jako na každé pláži s lehátky musíte zabrat ráno jinak je malá pravděpodobnost že seženete volné.

Určitě počítejte s boty do vody.

Šnorchlování super - lepší je pravá strana

rejnoky a různé rybky potkáte zaručeně. Želvy jsou velice vyjímečné - při velkém štěstí se dají potkat ráno kdy je ještě klid.

Muréna je také k vidění ale také spíše ráno kdy je ještě klid

Martin K., 31.10.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (1)

Celkem: 9,6 Celkově jsme byli maximálně spokojeni. Je vidět, že do hotelu jezdí hodně Čechů, většina zaměstnanců umí pár vět česky (kromě jiných...

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli maximálně spokojeni. Je vidět, že do hotelu jezdí hodně Čechů, většina zaměstnanců umí pár vět česky (kromě jiných jazyků), to bylo příjemné.

Kromě hotelu musíme ocenit i služby delegátky - s takovou ochotou a vřelostí jsme se snad ještě nesetkali!

Vůbec se nám nechtělo domů :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S kvalitou ubytování jsme byli spokojeni. Druhý den nám hotel poskytnul nový pokoj z důvodu původního umístění u nějakého transformátoru - s výměnou nebyl žádný problém, delegátka nám velmi ochotně pomohla. Každý pokoj má balkon, i přes množství animačních programů byl v noci klid.

Strava
Strava vyhovující, výběr ze studených i teplých jídel.

Služby hotelu
Super - od úklidu pokoje přes lobby a bary, wi-fi dostačující, lehátka u bazénu a na pláži až po čisté osušky na pláži i u bazénu. Byli jsme spokojeni.

Pláž
Pláž čistá, takhle v říjnu si nemůžu stěžovat na nemožnost najít volná lehátka... přístup do moře lepší v botech, příliv až odpoledne - s přírodou holt člověk nic neudělá :-)

Tereza F., 31.10.2018, Datum pobytu: 21.10. - 28.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 8,6 Dovolená byla výborná až na odjezd z hotelu, který kazí celkový dojem hotelu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla výborná až na odjezd z hotelu, který kazí celkový dojem hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku, čisto uklizeno

Strava
Strava byla na velmi dobrá. Výběr byl bohatý.

Služby hotelu
Celkový dojem z dovolené pokazila skutečnost ubytování, že náš přijez na hotel byl kolem 7,00 hodiny ráno, ale na ubytování musíte čekat až do 14,00 hod a to v teple venku. Při odjezdu musíte do 12,00 hodin hodin opusti pokoj a a tak sedíte v teple venku a čekáte do 18,00 hodin na odjezd. K tomu všemu Vám vezmou ve 12,00 hodin páskou na stravování all inclusive a již nemáte nárok na jídlo, pouze pokud si doplatíte 8 EUR. S tímto jsem se nesetkala ještě nv žádném hotelu, vždy byla možnost se stravovat až do odjezdu.

Pláž
Pláž byla čista a udržovaná. V moři bylo co sledovat.

Anonym, 30.10.2018, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Egypt je prostě láska. Hotel starší, ale odpovídá ceně zájezdu. Byli jsme naprosto spokojeni se službami hotelu.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Egypt je prostě láska. Hotel starší, ale odpovídá ceně zájezdu. Byli jsme naprosto spokojeni se službami hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale čisté. Hezky uklizené.

Strava
Výborná. Úžasné snídaně!!!

Služby hotelu
Vše ok, personál velmi milý, úslužný.

Pláž
Krásná, ale bez bot do vody ani ránu. Dlouhá mělčina a to opravdu dost. Šnorchlování krásné, ale na plavání to moc není. Příště zvolíme jiné místo, kde jsme byli a kde byla možnost obojího.

Silvie E., 29.10.2018, Datum pobytu: 14.10. - 21.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 8,6 Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý. Pouze první den po příletu trochu rozčarování z toho, že jsme čekali od 8 hodin ráno do 14...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl velmi dobrý.

Pouze první den po příletu trochu rozčarování z toho, že jsme čekali od 8 hodin ráno do 14 hodin odpoledne na přidělení pokojů. Naštěstí jsme mohli na snídani i oběd. Spokojenost s ubytováním a prostředím tento nedostatek byl rychle zapomenut. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo s výhledem na moře a na bazén, který nebyl přímo u retaurace, takže klid a krásné prostředí - palmy, kytičky kolem chodníku, trávník. Paráda.

Strava
Rozmanitá. Spokojenost.

Služby hotelu
Pokud něco chybělo (např. ručníky, WC papíry). Po upozornění během dne doplněno.

Pláž
Pláž písčitá, vstup do vody pozvolný, delší. Očekávali bychom více barevných rybiček a korálů, které v jiné lokalitě byly hned od vstupu. Zřejmě uměle upraveno. Ke konci dovolené nás 2x v dopoledních hodinách překvapil výskyt odpadu (dřevěná paleta s odpadky) vyhozený v mělčině, podruhé mastné skvrny a pěna v mělčině. Naštěstí bylo odpoledne odstraněno nebo vzal odliv. Jinak krásné koupání v teplé průzračné vodě, vlny se vyskytovaly až dále od pobřeží.

Anonym, 28.10.2018, Datum pobytu: 14.10. - 21.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,6 Celý komplex hotelu působí pěkným dojmem, pravděpodobně je po rekonstrukci a je udržovaný, okolí hotelu je hezké, zahrada je udržovaná,...

  • 5,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celý komplex hotelu působí pěkným dojmem, pravděpodobně je po rekonstrukci a je udržovaný, okolí hotelu je hezké, zahrada je udržovaná, plná kvetoucích rostlin a keřů, hotel má tři velké bazény pro dospělé a malé bazénky pro děti, bazény jsou čisté, pláž je u hotelu, je písčitá a čistá, lehátka a slunečníky jsou zdarma, bar na pláži celkem slušný. Personál a obsluha jsou převážně muži, jsou milí a usměvaví. Stravování je dobré, výběr jídel je bohatý, zákusky jsou výborné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je slušné, pokoje jsou prostorné, klimatizované, jsou vybaveny TV, malou chladničkou a trezorem, uklízejí je každý den, koupelna prostorná, výměna ručníků a osušek je každý den. Každý pokoj má terasu se stolečkem a křesílky.

Strava
Strava dobrá, výběr jídel je celkem bohatý, zákusky výborné, nápoje alkoholické i nealkoholické a dělají i různé míchané koktejly. Je zde možnost objednat si večeři v italské restauraci nebo rybí restauraci a také je možnost půjčit si vodní dýmku.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou dobré, personál a obsluha jsou převážně muži, jsou milí, usměvaví, celkem ochotní, snaží se komunikovat.

Pláž
Pláž je moc pěkná, písčitá, čistá, každý den byla uklizená, písek byl uhrabaný, lehátka, slunečníky a osušky jsou zdarma, voda v moři je čistá. Plážový bar je celkem slušný.

Renata Jansová, 26.10.2018, Datum pobytu: 12.10. - 23.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 7,4 Dojem z dovolené je celkově dobrý, v hotelu jsme byly po čtvrté, akorát animátoři by mohli být méně drzí...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z dovolené je celkově dobrý, v hotelu jsme byly po čtvrté, akorát animátoři by mohli být méně drzí... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Dobré, vždy je z čeho vybrat...

Služby hotelu
Dobré

Pláž
Pěkná, čistá...

Miroslav R., 26.10.2018, Datum pobytu: 12.10. - 23.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Můžeme všem jedině doporučit

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Můžeme všem jedině doporučit Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou prostorné , voda na pokoji každý den

Strava
Velmi pestrá,chutná.První hotel v Egyptě , kde manžel neměl Faraona

Služby hotelu
Personální milý,ochotný

Pláž
Pozvolný vstup do moře,nutno však mít boty do vody!Na šnorchlováni tovšak moc neni

Štěpánka Plzáková, 24.10.2018, Datum pobytu: 14.10. - 21.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Přivítání a ubytování bylo velmi rychlé a obsluha hotelu fungovala na jedničku. Jediný problém co byl, že hotel byl plně obsazen a večer...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Přivítání a ubytování bylo velmi rychlé a obsluha hotelu fungovala na jedničku. Jediný problém co byl, že hotel byl plně obsazen a večer bylo málo místa na sezení. Z jídla se vždy dalo vybrat a měnilo se. Pláž a plážový bar fungoval výborně jen míchané nápoje byly pouze v bazénových barech přes den a večer na hlavním baru. Animátoři se velmi snažili ať si užijeme dovolenou a dělali různé cvičení přes den a každý večer vystoupení. V hotelu jsou 3 bazény dva jsou klidnější a v jednom se cvičí vodní gymnastika a byla party na baru dopoledne. Dovolenou jsem si velmi užila a klidně bych se vrátila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi dobré byla jsem ubytovaná kousek od pláže a pokoj byl dost velký. Klimatizace na pokoji fungovala ale za pobyt mi stačila zapnout jen dvakrát. Na pokoji při příjezdu byly 3 džusy v ledničce a každý den doplněná voda.

Strava
Na snídaní byl velký výběr mohli jsme si vybrat mezi palačinkami, sladkým pečivem, vejce, vaječné omelety, sýry, salámy a nebo cereálie bylo tam toho dost. Hotel nabízí dvě speciální večeře italskou a rybí, kde můžete vyzkoušet různé pokrmy. V hlavní restauraci jsem vyzkoušela, kraby, různé druhy ryb, pizzu, saláty, těstoviny apod.

Služby hotelu
Služby hotelu byly velmi dobré po příjezdu jsme byli dovedení na pokoj a bylo nám vysvětleno jak fungují dveře na kartu a trezor. Číšníci na baru byli velmi ochotní a když jsem se posadila hned se přišli ptát co chci na pití. Na hotelu jsou dva dýmkové bary jeden je na pláži a druhý součástí baru ale dýmka je za poplatek.

Pláž
Pláž byla čistá ale doporučuji obuv do vody, protože je kamenité podloží. Já sice celou dovolenou chodila bez bot do vody ale je to dost nebezpečné. Pro šnorchlování bych doporučila pravou stranu kousek od útesu jsou tam nádherné korály, ježci, perutíni a různé druhy ryb i mořský had apod. Vstup do moře je pozvolný takže se nemusíte bát velké hloubky.

Denisa D., 24.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 18.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Velká spokojenost. Bez problému jsme získali požadované místo v letadle u nouzového východu(vysoká postava), delegátka byla v hotelu...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Bez problému jsme získali požadované místo v letadle u nouzového východu(vysoká postava), delegátka byla v hotelu pravidelně k dispozici a působila velmi profesionálně. Personál hotelu byl velmi milý, vstřícný a ochotný. Cítili jsme se přímo rozmazlováni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V tomto bodě byl zprvu malý zádrhel. ubytovali nás v pokoji zcela na okraji areálu, výhled byl na staveniště, plasty od pitné vody a další nepořádek, ale hlavně byla v bezprostřední blízkosti elektrocentrála, která vydávala nepřetržitý velký hluk. Na naši stížnost na recepci reagovali, ale výměna pokoje proběhla až další den, hotel byl údajně plný. Delegátka nám v tom byla nápomocná.Šlo o 3 páry rekreantů. Nově přidělený pokoj už byl v pořádku.

Strava
Strava byla bezvadná, pestrá, celý program all inclusive zahrnoval neomezeně pitnou vodu, výbornou kávu i pivo, víno i spoustu míchaných nápojů. Příjemným zpestřením je italská a rybí restaurace, kde se provádí rezervace na večeři. Nevím, zda by nešlo lépe vyřešit poslední odletový den, kdy se program ukončil ve 12 hod(obědy se podávaly od 13ti) a přílet do Brna čí Prahy je až před půlnocí. Zvláště pokud s sebou máte děti, je to dlouhá doba.

Služby hotelu
Bezvadné, bez výhrad, naprostá spokojenost.

Pláž
Pláž hezká, i v případě plně obsazeného hotelu nepůsobí přeplněně, vždy bylo volné lehátko, plážový servis fungoval.Pláž čistá, podmínky pro šnorchlování výborné. Osobně bychom možná uvítali molo pro vstup přímo ke korálům, takto se zvláště při odlivu šlo daleko do moře po mělčině.Podmořský svět nádherný!Užili jsme si i východ slunce nad mořem.

Miloslav Kadlčík, 23.10.2018, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Krásné moře, sympatický personál,příjemný menší areál

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásné moře, sympatický personál,příjemný menší areál Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, každý den uklizeno, ale průměrná kvalita vybavení

Strava
Snacky u plážového baru byly nic moc, např.párek v rohlíku či hamburger, ale byla možnost jít do hlavní jídelny, kde bylo jídla dostatek, občas se jednotlivé druhy opakovaly, ale kvalita dobrá

Služby hotelu
Doporučujeme vyzkoušet rybí restauraci, kterou jsme mohli navštívit několikrát za pobyt, jen bylo potřeba se den dopředu nahlásit. vyzkoušeli jsme i fitnes centrum, celkem slušně vybaveno. Otevřeno až v 8 hod, uvítali bychom dříve.

Pláž
Čistá, pěkná, slunečníky daleko od sebe, takže je dostatek soukromí.

Leo, 23.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Velice dobrý

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velice dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Opotřebené koupelnové zařízení,postele kvalitní.

Strava
Výborná

Služby hotelu
Starší hotel ale dobrý

Pláž
Pěkná pláž

Roman Procházka, 17.10.2018, Datum pobytu: 4.10. - 14.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Celkově jsme byli s dovolenou moc spokojeni. Co dominovalo, byla ochota, přívětivost a vstřícnost personálu. Dávám za pravdu všem...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme byli s dovolenou moc spokojeni. Co dominovalo, byla ochota, přívětivost a vstřícnost personálu. Dávám za pravdu všem lichotivým recenzím v tomto ohledu. S tak vycepovaným personálem jsem se v zahraničí ještě nesetkala. Byla jsem svědkem toho, jak číšníci poslouchají kázání nadřízeného seřazeni v řadě ve vojenském postoji s rukama za zády. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi prostorný pokoj, přidali jsme 10Eu a měli jsme přesně , co jsme chtěli. Vždy čistě uklizeno, milý, vstřícný" pan pokojský".

Strava
S výběrem jsme byli spokojeni, široká nabídka, snad jsem měla pocit, že se nabídka opakovala/ to už je ale rozmazlenost/, ale stále doplňováno. Velmi ochotný personál.

Služby hotelu
Služby hotelu jsme nikterak nevyužívali, ale v hotelu je fitko, beauty salon, možnost masáží, výletů... Podařilo se nám trochu pošramotit klimatizaci, v krátké době nám byl nápomocen milý údržbář.

Pláž
Široká, velice prostorná pláž. Ano, je třeba jít dost daleko za hlubší vodou, ve střední části bez korálu je možno jít i bez bot. Šnorchlisté se mají na co dívat. Je pravda, že korál zde není tak barevný jako třeba v Malikia nebo v Brayka a není tak monumentální. Ale dá se i tak vidět hodně zajímavého. Doporučovala bych vydat se buď úplně na levý konec pláže hned za keři, spíše dopoledne, je tam dost zkalená voda. Na opačném konci pláže u pláže privátní je vlevo korál hned od začátku hluboké vody, pokud se vydáte doprava, počítejte s tím že k dosažení toho nejhezčího je třeba plavat dost daleko až ke korálové hradbě, která dělí zátoku od širého moře. Je tam ale takové malé, jak já jsem si nazvala "náměstíčko", které je lemované korálem a uprostřed se drží hejna ryb/ je zde úplně klidná voda/. Tady jsme také viděli jednoho ze dvou mořských hadů! Toho druhého hned na začátku této trasy v písku.Viděli jsem i chobotnice a želvu, spoustu perutýnů, platýzů…..

Zorka M., 17.10.2018, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Nádhera,klidně bych jel znova.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádhera,klidně bych jel znova. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se líbilo.Žádné výškové budovy(hotely) a milion lidí kolem sebe.

Strava
Strava je dobrá a ochutnal jsem i to co jsem ani v životě neviděl a neznal.

Služby hotelu
Služeb jsem ani moc nevyužíval,snad jen pití v baru a co jsem chtěl tak to měli.Překvapilo mě dost,že personál zná celkem obstojně češtinu.

Pláž
Slunících a koupajících se turistů v řijnu není již tolik,aby bylo přeplněno na pláži,která byla písčitá a čistá.

Antonín Dušek, 16.10.2018, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2 Doporučuji, klidé prostředí ve velkém komplexu. Každý si zde najde své místo. Převážně německá klientela, doplněná o čechy.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Doporučuji, klidé prostředí ve velkém komplexu. Každý si zde najde své místo. Převážně německá klientela, doplněná o čechy. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pozor na pokoje 150-169. U agregátu, nesnesitelný hluk, vesměs zde dádají naše občany.

Strava
Skvělá....

Služby hotelu
výborné, kluci se snažíííííí

Pláž
Parádní vstup do lagun, podmořský svět už nic moc, jsou v Egyptě i lepší místa. Ale naprosto bezpečné.

Michal P., 16.10.2018, Datum pobytu: 19.9. - 3.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 hotel jsme navštívili již po páté.Vše proběhlo bez problémů .Velmi rádi do tohoto hotelu jezdíme pro jeho atmosféru a domácí prostředí.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
hotel jsme navštívili již po páté.Vše proběhlo bez problémů .Velmi rádi do tohoto hotelu jezdíme pro jeho atmosféru a domácí prostředí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování jsme byli na beach fronte/domečky těsně u pláže.Zařízení pokoje dostačující,i když už bylo znát opotřebování nábytku i bybavení koupelny.Celý areal se postupně rekonstruuje.

Strava
Strava velmi dobrá,Hovězí maso vždy skvěle ochucené,výborné polévky a velké množství příloh.Ovoce dostatek dle ročního období.V baru na pláži od 11 do 17 hod.zmrzlina 4 druhy pizzy,sendvice,hranolky.Pití z automatu a džusy z krabic.

Služby hotelu
Personál velmi ochotný ,od uklizeče po recepční.Mini golf opravený,u bazénu hráje 3x v týdnu dopoledne živá hudba a stejne tak i večer.Animační programy nehodnotím,nezůčastnňuji se.Lobby bar i bar Sultán nadobré úrovni.

Pláž
Pláž bez chyby.Při odlivu musíte asi 30m jít ve vodě po kotníky,ale odměnou je nádherná,čistá laguna,kde mužete plavat áž k reefu .Plavčíci velmi ochotní.Nachystají vám ručníky na lehátko.Pláž je obrovská,nouze o místo není.

Taťjana Mazalová, 16.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 11.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 2 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.10.2018, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 3.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.10.2018, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.10.2018, Datum pobytu: 20.9. - 30.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Celkový dojem byl skvělý.Krásné místo i hotel dobře situovaný,delegátka úžasná,výborně se o nás starala.Hotel byl v době našeho příjezdu...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl skvělý.Krásné místo i hotel dobře situovaný,delegátka úžasná,výborně se o nás starala.Hotel byl v době našeho příjezdu plně obsazen a nebyli k dispozici lehátka ani slunečníky na pláži,což jsme považovali za velký nedostatek,jedu k moři ne k bazénu,ten mám doma.Bylo nám řečeno,že tento hotel má více lehátek než je kapacita ubytování,ale chlapci na pláži jen krčily rameny a omlouvali se.Myslím ,že to byla vyjímečná situace,běhěm 2 dnů se místa již uvolnila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nemůžu nyní hodnotit bungalovy,jelikož jsme náhodou skončili v krásné vilce vedle resortu,což bylo fantastické včetně servisu.

Strava
Je dobrá,myslím,že si každý najde pro sebe něco dobrého,spousta zeleniny a salátů,ovoce méně.

Služby hotelu
V hotelu se nachází i lékař,bohužel jsme byli nuceni využít jeho služeb,ale ošetření proběhlo na výbornou,takže beze strachu.

Pláž
Krásná pláž,před hotelem nutno boty do vody,vlevo od hotelu soukromá pláž,dá se tam jít koupat i šnorchlovat bez bot.Jedno z nejlepších šnorchlování v Egyptě,jezdím už 12 let.Je to jako šnorchlovat v obrovském mořském akváriu,viděli jsme želvy,chobotnice i velké murény.Upozorňuji na vítr,dost často silně fouká.Počítejte s větším odlivem,trochu se projdete ,nám to nevadilo.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.10.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.10.2018, Datum pobytu: 25.9. - 2.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Pro ty, kdo hledají klidnou dovolenou s odpovídajícími službami ( alespoň v mimosezóně ) ideální volba.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pro ty, kdo hledají klidnou dovolenou s odpovídajícími službami ( alespoň v mimosezóně ) ideální volba. Zobrazit celou recenzi

Pláž
Vynikající zlepšovák na odhánění nabízečů čehokoliv - červený praporek na slunečníku. Všichni se Vám uctivě vyhnou. Pláž skvělá, pro milovníky šnorchlování parádní laguna, kde se dá denně strávit minimálně hodina.

Miroslav Brychta, 04.10.2018, Datum pobytu: 8.12. - 15.12.2017
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Příjemných 11 dní, v Egyptě jsem nebyla poprvé tak je možno srovnávat, všude je něco někde lepší a i horší..Sama se snažím řídit ve...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Příjemných 11 dní, v Egyptě jsem nebyla poprvé tak je možno srovnávat, všude je něco někde lepší a i horší..Sama se snažím řídit ve výběru dovolené recenzemi, tak se taky pokusím přispět těm, kdo na ně vsázejí.. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování chválím, byť hotel staršího vybavení, ale pokoje opravdu prostorné, my měli štěstí na ubytování nejblíže k pláži jak jen to bylo možné a to bylo opravdu moc příjemné..

Strava
Strava uspokojivá, rozmanitá, i při 11 dnech pobytu jsme stále nacházeli nové dobroty k vyzkoušení, sice si ráda dávám vaječné omelety na různé způsoby, ale obsluha při tomto počtu obsazení hostů provoz na 2 pánvičky opravdu nestíhala, frontu na x minut jsem raději vzdala, ale bylo z čeho jiného vybrat, tak žádný problém.Všeho bylo dost, od masa klasicky hovězí na x způsobů, kuřecí taky, ryby, sladkostí dostatek, ovoce v omezeném sortimentu ale taky dostačující..

Služby hotelu
Služby hotelu rovněž chválím, pokoje uklizené, co asi mi přišlo ve srovnání jinými zkušenostmi slabší byli animátoři, asi ne všichni, ale celkově, jinde to je živější a zajímavější co do tohoto vyžití. Hlavně musím ocenit a pochválit ochotu výměny pokojů z důvodu, že jsme jeli skupina 2 párů, kteří by rádi byli v blízkosti ubytovaní, což napoprvé nešlo skrze obsazenosti hotelu, ale opravdu snaha byla a my jsme strávili skvělou dovolenou.

Pláž
Pláž čistá, prostorná, vstup velmi pozvolný, moře se co 6,5 h mění v příliv

iv a odliv, což je pak pokaždé jiné, Ale v blízkosti jsou mnohé laguny a tam se šnorchlováním opravdu vyřádíte...

Anonym, 04.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 2.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.10.2018, Datum pobytu: 17.9. - 1.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená byla fajn,nejsme nároční jak na ubytování,tak ani na stravu.Velmi se nám líbilo čisté a teplé moře.Uchvátilo nás potápění a ta...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla fajn,nejsme nároční jak na ubytování,tak ani na stravu.Velmi se nám líbilo čisté a teplé moře.Uchvátilo nás potápění a ta barevnost v moři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je skromnější ,ale většinu času jsme byli u moře nebo bazénu.

Strava
Strava dobrá,myslím ,že každý si vybere.

Pláž
Ubytování kousek od pláže,pláž čistá,vstup do moře pozvolný,při odlivu daleko do vody ,ale za ten zážitek to stojí.

Hana M., 03.10.2018, Datum pobytu: 6.9. - 16.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2 spokojenost

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
některé pokoje starší vybavení personál ochotný . úklid dobrý

Strava
malý sortiment ovoce a zákusků jinak bez námitek

Služby hotelu
velmi dobrý

Pláž
bez potíží , některé dny málo lehátek na pláži

Anonym, 03.10.2018, Datum pobytu: 20.9. - 30.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.10.2018, Datum pobytu: 24.8. - 4.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Resort je opravdu pěkný, ubytovací budovy v orientálním stylu, rozložené okolo 3 bazénů, vše obklopené zelení a květinami, venkovní...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Resort je opravdu pěkný, ubytovací budovy v orientálním stylu, rozložené okolo 3 bazénů, vše obklopené zelení a květinami, venkovní prostory v noci osvětlené. Tento krásný svět však končí u plotu obklopujícím resort. Jediným problémem byl hluk s dieselagregátů. Naši spolucestující nemohli pro ten hluk v noci spát. Po žádosti o výměnu pokoje nám bylo bez problémů vyhověno. I přes zažívací potíže, které nás postihli, jsme byli s pobytem spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, čisté, včetně příslušenství. Úklid zajištěn každý den i s výměnou osušek a ručníků.

Strava
Jídlo dobré, bohatá nabídka, voda ze zásobníku dostupná 24 hodin denně. Přestože jsme pili jen balenou vodu, nevyhnuli jsme se zažívacím problémům.

Služby hotelu
Lehátka u bazénů i na pláži bez poplatků, stejně tak plážové osušky s výměnou každý den. Možná by chtělo navýšit počet lehátek u bazénů, již ráno bylo většinou vše obsazené. U každého bazénu vodní bar s obsluhou do konce koupací doby, poté bar u recepce. K dispozici italská a rybí restaurace po rezervaci.

Pláž
Písčitá pláž, velmi pozvolný vstup do moře, ke koupání je třeba jít dále od pláže. Velmi vhodná obuv ke koupání. Je zde dostupný korálový útes ke šnorchlování, plno rybiček, zahlédli jsme i želvu, korály jsou krásné.

Lenka M., 03.10.2018, Datum pobytu: 22.9. - 29.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 Celkově jsme s dovolenou spokojeni, atmosféra hotelu je skvělá, animátorský tým taky. Sentido jsme vybírali záměrně pro velkou kvalitu...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsme s dovolenou spokojeni, atmosféra hotelu je skvělá, animátorský tým taky. Sentido jsme vybírali záměrně pro velkou kvalitu služeb a nezklamali jsme se. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na ubytování jsme čekali až do 14 hod, ani o minutu dřív :) Pokoj jsme měnili, mají pár pokojů hned vedle diesel agregátu, což byla teda pecka, ale s výmenou problém nebyl. Jinak jsou pokoje klasické, postel, dkříň, trezor, co víc člověk chce, když se tam vlastně přijde jenom vyspat, takže dobré.

Strava
Strana na hotelu výborná, opravdu. 2 a la carte restaurace, vyzkoušeli jsme obě, také spokojenost.

Služby hotelu
Služby hotelu byly ucházející. Na hlavním baru protivný barman, poslední den nám odmítli udělat koktejly i na plážovém baru. Všudypřítomné jednorázové kelímky jsou pro mě osobně nepochopitelné, ale to je otázka ekologického cítění.

Jinak bylo všude čisto, krásné udržované zahrady, čistá pláž. Celkově spokojenost

Pláž
Pláž je kamenito - písečná. Vstup do moře a hlavně z něj je trochu náročný, boty do vody a lehká kondice nutností. Šnorchlování krásné i pro neplavce, při odlivu se dá dojít až ke konci laguny. Velmi rozmanitý podvodní život,moc krásné. Ale na plavání to moc není, všude jsou korály, takže plavci musí do bazénu.

Monika K., 02.10.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.10.2018, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Ok. Animatoři by měli hodně přidat.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Ok. Animatoři by měli hodně přidat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standart

Strava
Doporučuji velice rozmanitá.

Služby hotelu
Zdarma Wi-Fi,ale rychlost pouze 0,2 Mb co 5 minut odpojení. Vodafon mimo dosah. Nejlepší operátor etisalat.

Pláž
Pláž čista upravena s velbloudem. Šnorchlovani pěkné hlavně při odlivu.

Iva K., 01.10.2018, Datum pobytu: 13.9. - 27.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Byli jsme spokojeni, poměr cena výkon. Dovedeme si představit, že bychom tento hotel navštívili ještě jednou.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni, poměr cena výkon.

Dovedeme si představit, že bychom tento hotel navštívili ještě jednou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr, ale vzhledem k tomu, že se jde člověk na pokoj jenom vyspat, neřešíme.

Strava
Jídla bylo dost, různé, vždy se dalo vybrat, ale nepopírám, že už jsme zažili i lepší.

Služby hotelu
Denně uklizeno, doplněna voda, ale vzhledem k tomu, že byl hotel přeplněn, nebyla to žádná hitparáda.

Pláž
V pohodě, zátoka - odliv, ale dále od pláže moře čisté a teplé jako ve vaně! Už teď nám chybí!!! :)-

Jana Kaspřáková, 01.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 28.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 t.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
t. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje prostorné, s balkonkem, tresor na pokoji, menší problémy např. s klimatizací nebo se zásuvkou byly téměř okamžitě vyřešené. Jen wi-fi, která měla fungovat všude, na pokoji většinou nešla.

Strava
Menší výběr masa, také ovoce nebyl velký výběr (pomeranče, grepy jen k snídani) občas banány, víno.

Velké množství zeleniny a salátů z ní.

Služby hotelu
Hotel i služby v pohodě, personál milý,naprostá spokojenost s obsluhou v restauraci i u barů.

Pláž
Vstup do vody byl někde horší, ale dalo se jít celkem v pohodě, boty jsou potřeba. Na pláži byla lehátka dost obsazená, ale dalo se využívat lehátka u bazénů a odtud na pláž dojít

Marta, 01.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 26.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.09.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem je veľmi dobrý.

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem je veľmi dobrý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo pekné v nových izbových bunkách, ale ďalej od pláže bez výhľadu na more.

Strava
Rozmanitá a chutná. Dostatok ovocia a zeleniny.

Služby hotelu
Personál milí, usmievaví a uslužní.

Pláž
Pláž čistá, piesková a kamienková. More dlho plytke. Pri odlive je dojem, že sa more stratilo. Šnorchlovanie uspokojivé.

Eva Šošková, 28.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Hotel mě mile překvapil, velmi malebný. Byla to úžasná dovolená, korály v okolí byly pěkné, pláž s lehátky příjemná, a i když někdy...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel mě mile překvapil, velmi malebný. Byla to úžasná dovolená, korály v okolí byly pěkné, pláž s lehátky příjemná, a i když někdy obsazená, tak se to vždy nějak vymyslelo. Byli jsme nadšení a domů se nám rozhodně nechtělo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté, k dispozici voda, drobné technické potíže na pokoji řešeny ihned, pokoj byl prostorný a velmi pěkný, klimatizace funkční, k dispozici i tv a trezor.

Strava
Velice rozmanitý výběr jídla, nám opravdu stačil, a jídlo výborné, vždy pod dohledem šéfkuchaře :) obsluha usměvavá, rychlá, i když byl hotel zcela plný, nikdy jsme na nic dlouho nečekali. Výborné byly i obě a la carte restaurace, kde byl personál přímo pohádkový

Služby hotelu
Vždy byli všichni usměvaví, neustále se ptají, zda je vše v pořádku, všechny komplikace byly řešeny okamžitě.

Pláž
Určitě boty do vody, ale pláž samotná je písčitá a pěkná, ale při zkoumání se to vyplatí. Korály pěkné, barevné, viděli jsme zde rejnoky i perutýna.

Kamila P., 27.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,8

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jan, 26.09.2018, Datum pobytu: 2.9. - 13.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Velmi slušný hotel, služby dobré, ubytování slušné - chtělo by to trochu vylepšit. Jídlo opakující se, ale dobré. Moře čisté, ale dlouhá...

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi slušný hotel, služby dobré, ubytování slušné - chtělo by to trochu vylepšit. Jídlo opakující se, ale dobré. Moře čisté, ale dlouhá mělčina - měla by informovat CK. Služby delegátky perfektní.

Celkově se nám tam velmi líbilo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj pěkný, vybavení staré - nepoškozené. Zlepšit koupelnu. Spokojeny.

Strava
Strava se opakovala stále dokola, ale byla chutná. Spokojenost.

Služby hotelu
Služby dobré. Spokojenost.

Pláž
Pláž čistá, moře čisté. Dlouhá mělčina a v době každodenního odlivu daleko do hloubky, až 250 m. O tomto by měla informovat CK své klienty. Místní obsluha pláže si z toho vytvořila vlastní byznys, za bakšiš. Shrnutí - spokojenost.

Ivana Nikodýmová, 25.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 22.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 20.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 dovolenka pokojná

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
dovolenka pokojná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytovanie v izbe zrejme v pôvodnom zariadení tj. dobré časy má za sebou.

Strava
strava sa dosť opakovala.

Služby hotelu
hotel je starší

Pláž
čistá, nutná obuv do vody, šnorchlovanie skromnejšie

Beáta, 23.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Krásný hotel, velice příjemný personál. Podmořský svět dokonalý skvělá dovolena, kterou jse si všichni moc užili.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný hotel, velice příjemný personál. Podmořský svět dokonalý skvělá dovolena, kterou jse si všichni moc užili. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté a hezké.

Strava
Snídaně velice pestré.. obědy a večeře mohly mít větší výběr masitých jidel. Ale chutnalo

Pláž
Pláž čistá, jen ne písčitá ale spíše štěrkovitá. Každý den čisté ručníky a vždy volné lehátka i když jsme přišli později na pláž.

Anonym, 22.09.2018, Datum pobytu: 19.8. - 30.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.09.2018, Datum pobytu: 3.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Velmi dobre,ešte by sme chceli tento hotel si vybrat aj v buducnosti

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi dobre,ešte by sme chceli tento hotel si vybrat aj v buducnosti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
No s ubytovavaním sme mali problém s prístelkou,Prístelok bol vlastne roztiahnutý gauč na ktorom tlačili pružiny,Spať na pružinach dospelý človek ,,,,,Myslím si,že už pri objednávaní ubytovania treba definovať čo je to prístelok.,Boli sme 3 dospelé osoby,za postele a prístelok sme platili rovnaku cenu,Riešila som prístelok s delegátkou.Dostali sme na izbu kovovu rozkladaciu postel s dobrým hrubým madracom.Inak bolo ubytovanie v poriadku,Prečo nie su na izbe 3 postele ??? Izba bola krásna ,veľka s výhľladom na bazén,čiastočne aj more

Strava
Strava bola europska,dalo sa jedlo podla chuti rôzne skombinovat.Jedáleň bola veľká,miesta na sedenie ihned ,personal rýchlo obsluhoval aj pripravoval stoly.

Služby hotelu
Boli sme spokojní.Snad v bare na pláži by desiata aj olovrant čo sa týka sladkosti(koláčiky-tvrde šišky)mali byť obmienateľšie

Pláž
Pláž sa nám páčila.Najskôr sme mali šok z odlivu voda bola úžasná, teplá čo nám vyhovovalo,lebo sme v nej velmi dlho vydržali.Po ľavej aj pravej strane od pláže sme chodili po pobreží na dlhé prechádzky.Sprchy,WC čistučké stále udržiavané,osušky kedykolvek vymeniteľné,

Ľudmila G., 20.09.2018, Datum pobytu: 6.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.09.2018, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Celkovy dojem jsem velmi spokojeny a urcite vsem velmi tento hotel doporucuji.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem jsem velmi spokojeny a urcite vsem velmi tento hotel doporucuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytovani dobra kazdy den doplnuji vody a kazdy den uklizeji.

Strava
Strava velmi chutna a rozmanita.

Služby hotelu
Sluzba hotelu naprosto dokonala vsichni vstricni.

Pláž
Dostupnost na plaz projdete krasnou zahradou hotelu a jste na plazi dostupnost a cistota plaze uplna krasa.

Jiří Zemek, 20.09.2018, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8

  • 5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 15.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.09.2018, Datum pobytu: 19.8. - 30.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Nádhera, doporučujeme.

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Nádhera, doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pěkné

Strava
Dalo se pokaždé vybrat.

Služby hotelu
Super delegátka. Absolventi porofesionalka. Vše vyřešeno hned. Jinak personál nebyl vlezli, byli milí a ochotní.

Pláž
Pláž čistá. Jen ten přístup do moře bych nedoporučovala malím dětem. Koralove podloží je ostré. Velký odliv. Jinak super šnorchlovani.

Jarmila Krausová, 19.09.2018, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.09.2018, Datum pobytu: 17.8. - 24.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolena uzasna,byly jsme se vsim naprosto spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena uzasna,byly jsme se vsim naprosto spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje ciste,utulne,kazdy den perfektne uklizene.

Strava
Stravu jsme mely jako svedkse stoly,vzdy jsme si vybraly a moc nam chutnalo.

Služby hotelu
Nemame co vytknout,pro nas dokonale.

Pláž
Na plaz jsme to mely cca 50 metru z pokoje,plaz cista,hodne lidi,vstup do more dobry,voda byla krasne tepla a cista a snorchlovani tam uzasne.

Lucie K., 17.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 14.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Byli jsme několikrát v Egyptě a tentokrát nejvíce spokijeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme několikrát v Egyptě a tentokrát nejvíce spokijeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše v pořádku,spokojeni i s poresonálem.

Strava
Spokojeni.

Služby hotelu
spokojeni,překvapeni úslužnosti personálu

Pláž
ráda plavu v moři,u tohoto hotelu je to s obtížemi,šnorchlování výborné

Augustin Šebesta, 13.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anna Hrehová, 13.09.2018, Datum pobytu: 16.7. - 26.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Dovolenka bola naozaj krásna, aj keď sme v Egypte už po ôsmykrát :)

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola naozaj krásna, aj keď sme v Egypte už po ôsmykrát :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na hotel nás prišlo hromadne asi 30 slovákov a čechov :) tvrdili, že izby nemajú voľné a môže nám ich dať až po 14tej, čo z hladiska medzinárodných noriem chápeme...ale na to tam prišla početná arabská komunita, ktorá dostala izby hneď...nuž, domáci asi nepustia :)

Ubytovanie bolo veľmi priestranné, tichučké, cítila som sa tam príjemne :) kúpelka veľká, voda bola dopĺňaná každý deň...terasa naozaj obrovská:)

Strava
Každý si prišiel na to svoje :) na strave naozaj nešetrili, bola rozmanitá, čo sme ako veľkí jedáci ocenili :D zahŕňalo to:

šaláty (možno 15 druhov), zelenina, čerstvé ovocie, jogurty, syry, salámy, cereálie, palacinky, špagety, rôzne druhy mäsa, prílohy, hranolky, mnooho koláčov. Chceme poďakovať aj za super servis čašníkom...naozaj najlepší, akých sme za celú tú dobu vychytali. Ak ste nechceli obedovať v reštike ale na pláži, takisto to stálo za to :)

Služby hotelu
Služby hotela boli za mňa vynikajúce. Každý deň bolo upratané s úsmevom, v jedálni a plážovom bare sa nám dostalo top servisu, takisto ako na recepcii.

Pláž
Pláž krásna, čistučká, pravidelne upravovaná :) šnorchlovanie odporúčam napravo od pláže, nájde si tam každý to svoje.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 20.8. - 3.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 8,2 Dovolená na výbornou :)

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na výbornou :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Některé pokoje již po rekonstrukci - mají novou koupelnu se sprchovým koutem, my jsme ještě měli pokoj se starou koupelnou, opravdu ošklivá vana se sprchovací hadicí, plíseň ve spárách, ale nové pokoje nemají žádný výhled, takže kvůli poloze našeho pokoje v přízemí s výhledem na bazén a moře jsme v koupelně mhouřili oči :)

Strava
Nevím, kdo si může stěžovat na jídlo - velký výběr chutného jídla, navíc možnost kolikrát za pobyt chcete objednat italskou nebo rybí restauraci, nápoje na každém rohu, voda v půllitrových petlahvích každý den na pokoji doplňována

Pláž
Pláž s hrubým pískem a kousky jakési drtě, nutné boty do vody, dlouho půjdete ve vodě, než se vykoupete nebo si zaplavete, při odlivu krásné šnorchlování, odliv je zde každý den jinak, dva dny jsme dopoledne moře neměli vůbec, dorazilo zpět až odpoledne, ale zase bylo zajímavé brodit se mezi korály po kotníky ve vodě a sledovat podmořský život bez nutnosti potápět se

Martina Smejkalová, 12.09.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Jedna z nejlepších.Chválíme paní delegátku Romanu-skvělá.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jedna z nejlepších.Chválíme paní delegátku Romanu-skvělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé.

Strava
Bohatě dostačující.

Služby hotelu
Nic nám zde nechybělo.

Pláž
Pláž čistá,voda čistá,teplá-prostě paráda.Šnorchlování jsme si taky užili-krásné ryby a korály.

František S., 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 4.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7,8 Dobrá dovolená, relax.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dobrá dovolená, relax. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vybavený účelově, vše potřebné bylo. Koupelna trošku obstarožní ale posloužila, důležitá klimatizace jela perfektně a tiše. Naprosto fantastický byl exteriér. Bazény, bary a to vše obklopené nízkými stylovými budovami. V noci je to naprosto dokonalé. Ještě větší bomba byla rybí restaurace a bar na pláži, nevím proč nejsou na fotkách.

Strava
Dobrá, chutná. Restaurace se snažila jídlo obměňovat a každý den nabídnout trošku něco jiného, přesto se jídla po pár dnech dost opakovala. Naštěstí lze zarezervovat itaslkou nebo rybí a tradiční restauraci, což zajistilo změnu. Dostali jsem 2x průjem ze salátu s majonézou, český endiaron zabral za den, těmto salátům doporučuji se vyhnout. Ostatní jídla včetně ryb bez problémů. Velký výber zákusků, měli nejlepší puding na světě. Šéfkuchař byl vždy na place a vidět, vždy rád pomohl nebo zajistil co bylo potřeba. Speciálně pro nás pekl bezlepkový chleba a dezerty. Překvapilo mě velmi dobré pivo.

Služby hotelu
Dobrý. Půjčili postýlku pro děti, zajistili přísun balených vod. Pohoda, nebyl problém.

Pláž
Blízká, vybavená, čistá. Hlavně mělká laguna bez vln, vhodná i pro malé děti. Na potápění u korálů to moc nebylo. Co bylo naprosto super byla škola kiteboardingu a windsufu. Každý den foukalo, díky mělké vodě se dalo naskakovat rovnou na prkno. Chlapi za pár Eček půjčovali vybavení od profesionálního až po malé kusy pro děti.

Jiří L., 05.09.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.09.2018, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 vše v pořádku

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
vše v pořádku Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto

Služby hotelu
v pořádku

Pláž
v pořádku

Kateřina Krišáková, 05.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6 Pláž a koupání naprosto fantastické. Služby hotelu-plážový ručník a lehátko doplnily 100%komfort.

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pláž a koupání naprosto fantastické. Služby hotelu-plážový ručník a lehátko doplnily 100%komfort. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel má trochu starší vybavení, ale pokoj byl vždy čistě uklizen. Voda v minibaru v dostatečném množství.Všechny požádavky byly řešeny, personál velmi milý a ochotný.

Strava
Strava odpovídala očekávání -bohatý výběr zeleniny, jídel i dezertů.

Služby hotelu
Ochota personálu, instrukce na pokoji v českém jazyce!

Pláž
Rozmanitý a nádherný podmořský svět. Šnorchlování bezpečné a překrásné. Mělká laguna, ale za mě naprosto dokonalé.

Ludmila B., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Personál hotelu na 1*, pokoje denně čisté, jídlo velmi dobré, pláž čistá, zeleň rezortu udržovaná a pěkná. To byly ty dobré věci. Hlavní...

  • 4 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Personál hotelu na 1*, pokoje denně čisté, jídlo velmi dobré, pláž čistá, zeleň rezortu udržovaná a pěkná. To byly ty dobré věci. Hlavní bazén uprostřed - velká katastrofa - pátý den jsem si uřízl kus kůže s masem z palce na noze o chybějící kus kachličky v bazénu (později jsme zjistili, že kachliček je tam rozbitých asi 6) a zbytek dovolené byl pro mě zkažený. Do vody jsem už nemohl - management hotelu nám za to nabídl lepší pokoj, který měl sice výhled na moře za který se normálně platí 20 euro na den navíc, ale v tomto pokoji kapala nahlas chrčící klimatizace ze které jsme měli chodbu věčně pod vodou. K tomu nám nechal donést 1 láhev červeného vína cabernet savignon. Po tom co mě tato velmi chabá kompenzace za 9 dní zkažené dovolené neuspokojila se se mnou skoro týden nikdo nebavil. Až po naléhání na šéfa delegátů z exim tours a jeho manželku Romanu (kteří byli jediní kteří se mnou soucítili a bylo vidět, že s tím něco chtějí dělat) mi bylo přislíbeno nějaké lepší vykompenzování. Nakonec jsme dostali 5 dní pobytu v tomto hotelu zdarma kdy tento voucher který platí jen na půl roku nesmíme využít přes Vánoce, Nový Rok, Velikonoce a vůbec žádnou hlavní sezónu v soft all inclusive verzi místo all inclusive který jsme měli. (letenky si zaplatit musíme sami) Nechám na každém z Vás se zamyslet nad tím jestli je to vhodná kompenzace když někdo zaplatí 1000 euro za dovolenou na 14 dní a 9 dní z toho má zkažených kvůli tomu, že se hotel neumí postarat o údržbu kachliček. Za mě naprostá hrůza. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
První pokoj nový a moderní ale daleko od moře, bazénu i recepce.

Druhý pokoj s výhledem na moře starý s kapající a chrčící klimatizací.

Strava
Velmi rozmanitá, snídaně velmi dobré, oběd slabší, ale taky dobrý a večeře opět velmi dobré. Plus byl od 10:00-17:00 u pláže snackbar kde byli na výber hamburgery, hotdogy, pizzy a hranolky.

Služby hotelu
Číšníci skvělí, ochotní a usměvaví. Uklízeči pracovití a poctiví. Management nic moc.

Pláž
Čistá, hezká, žádné vlny kvuli cca 300m vzdaleným útesům které rozbíjeli všechny velké vlny. Na pláži neexistuje černá vlajka ani při velkém větru právě díky zmiňovaným útesům které zařídí klidné moře. V moři spousta krásných korálů a tisíce nádherných rybiček.

Petr K., 03.09.2018, Datum pobytu: 17.8. - 31.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,2

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 29.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6,4

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.09.2018, Datum pobytu: 14.8. - 24.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8 Výborná dovolená, naprostá spokojenost.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená, naprostá spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé, výborný servis.

Strava
Výborná, uvítali bychom jen vice ryb a mořských plodů. Výborný personál, stále dobře naladěn.

Služby hotelu
Bez připomínek.

Pláž
Čistá, pro pobyt s dětmi skvělá.

Jana Z., 31.08.2018, Datum pobytu: 17.8. - 28.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 6,8 Slabší jídlo, jinak pohodová dovolená. Pro náročnější zájemce s vysokými požadavky bych ale příliš nedoporučil.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Slabší jídlo, jinak pohodová dovolená. Pro náročnější zájemce s vysokými požadavky bych ale příliš nedoporučil. Zobrazit celou recenzi

Štěpán H., 30.08.2018, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 18.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 12.8. - 23.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 3 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Radek Farka, 20.08.2018, Datum pobytu: 5.8. - 16.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Josef Voldřich, 20.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Krásny hotel v orientalnom štýle , úžasná laguna plná koralov a rozmanitých rýb celé dni sme šnorchlovali !!!

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásny hotel v orientalnom štýle , úžasná laguna plná koralov a rozmanitých rýb celé dni sme šnorchlovali !!! Zobrazit celou recenzi

Anonym, 19.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.08.2018, Datum pobytu: 30.7. - 13.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 8,6 Krasna dovolenka,relax,co sa tyka mora uzasne,dost dlhy pozvolny vstup do mora,vhodne ale aj na snorchlovanie ale len na jednej strane...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krasna dovolenka,relax,co sa tyka mora uzasne,dost dlhy pozvolny vstup do mora,vhodne ale aj na snorchlovanie ale len na jednej strane laguny,plaz udrziavana cista. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie pekne,kazdy den ciste uteraky a upratovanie a vody.Kupelna cista,prerobena.Boli sme spokojny.

Strava
Strava super,vyskusali sme aj rybiu aj taliansku kuchynu v areali hotela.Stravovanie bolo pestre,ziadne tazkosti sme nemali.

Služby hotelu
Velmi dobre.

Pláž
Pristup na plaz super,plaz pieskova,udrziavana,ale v case odlivu trebalo dlhsie prejst k vode a ku koralom.

Alena Kittová, 15.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 6.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 dovolená byla perfektní

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla perfektní Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pěkné provedením i velikostí pěkná terasa klimatizace fungovala super každý den uklizeno.

Strava
Jídlo chuťově výborné veliký výběr všeho

Služby hotelu
Líbilo se mi že tam jsou osušky na pláži. Trezor na pokoji zdarma. Wifi úplně všude v dobré kvalitě taky zdarma.

Pláž
Pláž je pěkná. Slunečníky a lehátka jsou od sebe tak pět možná i víc metrů takže má člověk větší soukromí. Vstup do vody je mělký doporučuji boty. Voda nádherná dá se šnorlchlovat. Pláž je čistá pořád tam někdo uklízí.Je to laguna takže zákaz koupaní kvůli větru asi nehrozí.

Milan Mikeš, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (2)

Celkem: 7,6

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 2 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Opravdu krásné

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Opravdu krásné Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na fotkách vypadal pokoj trošku jinak, ale to je vždy. Jinak celkový dojem z hotelu velmi pěkný

Strava
Výborná, stejně jako vse

Služby hotelu
V rámci all in. Nic nechybělo, vše a skoro všichni byli velice příjemní

Pláž
Pláž velmi čísta, přímo u hotelu, čistá a teplá voda v mori- vhodné i pro děti. Nádherné útesy pro šnorchlování, rozmanité druhy ryb, škeblí i korálů. Brzy ráno i želvy. Pristup do moře postupný, chranen velkou utesovou stěnou, takže velmi bezpecne, protože žralok nemá šanci se přez útes dostat.

Miluše Krpešová, 13.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolená byla úžasná.Na pokoji každý den vzorně uklizeno.A areálu hotelu čisto.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla úžasná.Na pokoji každý den vzorně uklizeno.A areálu hotelu čisto. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava byla chutná,výběr veliký.

Služby hotelu
Personál ochotný a usměvavý.

Pláž
Pláž byla krásná čistá,podmínky na šnorchlování úžasné.Jen jsou potřeba boty do vody.

Pavlína G., 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Byla to naše nejhezčí dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla to naše nejhezčí dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naprostá spokojenost.

Strava
Strava chutná, rozmanitá, každý si vybere, a kdo ne, je fakt rozmazlený.

Služby hotelu
Personál milý a ochotný, za malý bakšiš ještě milejší a ochotnější:-)

Pláž
Čistá, písčitá, vstup do hloubky díky odlivu trochu dál, ale nebylo to nic, co by nás rozhodilo. Krásný podmořský svět, který jsme díky šnorchlování mohli vidět.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,6

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.08.2018, Datum pobytu: 29.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petr K., 10.08.2018, Datum pobytu: 24.7. - 7.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 V hotelu již po třetí a ne naposled. Klidna dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V hotelu již po třetí a ne naposled. Klidna dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel sice již neodpovídá Pěti hvězdičkám Ale pokoje se již postupně rekonstruují i ty starší jsou v naprostém pořádku Chodili jsme se tam stejně jenom vyspat takže opravdu nebudu řešit jestli je někde něco odloupla prasklé staré Vždy to bylo perfektně uklizené fungovalo tak jak má

Strava
Strava výborná každý si určitě vybere

Služby hotelu
Personal naprosto perfektní

Pláž
Jedna z nejhezčích pláží co jsem kdy byla i když je velký odliv vždy tam jsou naprosto průzračné laguny s rybičkami ve kterých se dá nádherně plavat žádná Černá vlajka dokonalá jak pro děti tak pro dospělé Korál je sice již zničené ale na celodenní pobyt v moři perfektní

Barbora H., 09.08.2018, Datum pobytu: 23.7. - 6.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: 7,4

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 22.7. - 5.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Marsa Alam, Hotel: Sentido Oriental Dream

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oblast a mapa: Marsa Alam, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622