Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Marlin Inn

Egypt, Hurghada (Zobrazit na mapě)

cena již od 8 990 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
2.1. - 9.1.2019 8 dní 15 880 Kč
Praha All Inclusive
4.1. - 11.1.2019 8 dní 14 748 Kč
Bratislava All Inclusive
4.1. - 18.1.2019 15 dní 18 777 Kč
Bratislava All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 8 990 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 13 690 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 12.1.2019 8 dní 15 880 Kč
Praha All Inclusive
5.1. - 19.1.2019 15 dní 18 490 Kč
Praha All Inclusive
9.1. - 16.1.2019 8 dní 15 880 Kč
Praha All Inclusive
11.1. - 18.1.2019 8 dní 14 748 Kč
Bratislava All Inclusive
12.1. - 19.1.2019 8 dní 12 390 Kč
Praha All Inclusive
12.1. - 19.1.2019 8 dní 13 690 Kč
Praha All Inclusive
12.1. - 19.1.2019 8 dní 15 880 Kč
Praha All Inclusive
12.1. - 26.1.2019 15 dní 18 490 Kč
Praha All Inclusive
16.1. - 23.1.2019 8 dní 15 880 Kč
Praha All Inclusive
18.1. - 25.1.2019 8 dní 14 748 Kč
Bratislava All Inclusive
18.1. - 1.2.2019 15 dní 18 777 Kč
Bratislava All Inclusive
19.1. - 26.1.2019 8 dní 12 390 Kč
Praha All Inclusive
19.1. - 26.1.2019 8 dní 13 690 Kč
Praha All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Minibar, Bar
  • Surfování
  • Potápěčské centrum
  • Dětský bazén
  • Volejbal
Umístění hotelu:
  • 0 m Vzdálenost od pláže
  • 2 km Vzdálenost od centra města
  • 5 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 24 °C
  • Teplota moře 25 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:10 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Rezort Marlin Inn Azur se nachází ve čtvrti Al Mamsha El Seyahi v Hurghadě, jen kousek od známých atrakcí, 16 km od místa vhodného pro potápění Malek Disha, 14 km od pobřeží a 22 km od místa vhodného pro potápění Abu Hashish. Nabízí soukromý úsek pláže, zázemí pro grilování, bar, venkovní bazén, večerní program a nepřetržitě otevřenou recepci.

  • Vybavení

    K vybavení objektu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, bar, snack bar, kavárna, konferenční místnost, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén.

  • Ubytování

    Pokoje/apartmá rezortu Marlin Inn Azur mají balkon, TV s plochou obrazovkou, fén a vlastní koupelnu. Některé zahrnují výhled na moře.

  • Strava

    Stravování formou polopenze nebo All Inclusive.

  • Služby

    V rezortu Marlin Inn Azur si můžete zahrát stolní tenis. Rezort stojí 23 km od potápěčského centra Subaqua Sunrise i mola v zátoce Makadi a 4 km od mezinárodního letiště Hurghada. Bezdrátové internetové připojení je dostupné ve společných prostorách zdarma. Veřejné parkování je možné zdarma na přilehlém místě (rezervace není nutná).

  • Pláž

    Písčitá pláž, lehátka a slunečníky zdarma, plážový bar, vodní sporty za poplatek.

Recenze hotelu Marlin Inn - Hurghada, Egypt

Tento hotel je 58. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 416 v Hurghada.

Celkové hodnocení hotelu

  • 8,7 23 hodnocení
  • 8,6 Ubytování
  • 8,6 Strava
  • 9,1 Okolí
  • 7,9 Cena

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

velice spokojeni doporučuji Zobrazit celou recenzi

Václava Víchová, 26.09.2017

Nejužitečnější hodnocení hotelu

Hotel je umístěn v klidné části předmětí Hurghady, do města je to pár minut místním busem nebo cca 40 minut pěšky (pro otrlé).Jedinou vadou byl ohraničený prostor pro plavání, jakmile jste... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 28.06.2008

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 8 Asi už starší, ale udržovany hotel. Velmi pěkně řešena zahrada/chodníky/záhony. Nadšené jsme byly z dřevěného mola středem písčité pláže...

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Asi už starší, ale udržovany hotel. Velmi pěkně řešena zahrada/chodníky/záhony. Nadšené jsme byly z dřevěného mola středem písčité pláže u lehátek. Pláž kousíček od všech budov. Služby výborné. Jídla by mohl být větší výběr, ale převážně dobré (kromě brambor ty asi neumi uvařit). Lokalita fantastická hned u velké a populární pěší zóny. Zájezd bych doporučila a do hotelu bych jela znovu. Velký bonus a moc za něj dekuji - obě cesty super letadlo!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší zařízení, ale funkční a útulné.

Strava
Mohl by být širší výběr. Jídlo průměr. Ryby super!

Služby hotelu
Výborně!

Pláž
Fantastická. Blízko, menší, útulné, dobře řešeno přístup po dřevěném molu.

Gabriela Doudová, 05.10.2018, Datum pobytu: 18.9. - 2.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 8,2 Spokojená

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Velmi dobré

Pláž
Velmi dobrá

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 29.8. - 8.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.04.2018, Datum pobytu: 3.4. - 10.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.01.2018, Datum pobytu: 11.10. - 18.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.12.2017, Datum pobytu: 30.8. - 9.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (5)

Celkem: 1,2

  • 1,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.11.2017, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (6)

Celkem: 4 Jako taková se mi dovolená líbila. Potápění u korálů,výlet do Luxoru a údolí králů,ale to byly výlety navíc. Ovšem co se týká hotelu......

  • 2 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Jako taková se mi dovolená líbila. Potápění u korálů,výlet do Luxoru a údolí králů,ale to byly výlety navíc. Ovšem co se týká hotelu... Jelikož jsem byl za známými na dvou jiných hotelech na návštěvě,měl jsem možnost porovnání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování strašné. Tento hotel už při vstupu na vás dýchne zatuchlinou a na pokoji se to rozhodně nezlepší.

Strava
Strava jakž takž usla. Nic extra,ale ani špatně.

Služby hotelu
Personál,pokud nedostane bakšiš ,je nepříjemný ,neochotně.

Pláž
Pláž síla.

Roman H., 16.10.2017, Datum pobytu: 4.10. - 11.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (4)

Celkem: 6 OČEKAVAL JSEM VÍCE

  • 6,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
OČEKAVAL JSEM VÍCE Zobrazit celou recenzi

Ubytování
SPOKOJENOST

Strava
VELIKE ZKLAMANI.CELY TYDEN TO SAME.2 DRUHY SALAMU A CELKOVE MALO OD MASA.......RYBY

Služby hotelu
PERSONAL SAM OD SEBE ANI NEPOZDRAVI.V BARU I CELKOVE DOCELA DRZOST.NEBYL DEN ABY NEKDO NENETAHNUL SAM OD SEBE RUKU PRO NEJAKE PENIZKY

Pláž
PLNY HOTEL UKRAJINCU A BELORUSU.JEN JA A MENZELKA CESI.BEZ RUSTINY A ANGLICTINY JE CLOVEK UPLNE MIMO.

Jiří K., 10.10.2017, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 velice spokojeni doporučuji

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
velice spokojeni doporučuji Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi dobré doporučuji

Strava
velmi dobrá

Služby hotelu
byli velmi milý a obětavý

Pláž
byla čistá pláž skrátka jsme moc spokojeni

Václava Víchová, 26.09.2017, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 2,6

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 6 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.09.2017, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: Hotel je umístěn v klidné části předmětí Hurghady, do města je to pár minut místním busem nebo cca 40 minut pěšky (pro otrlé).Jedinou...

Úvodní shrnutí
Hotel je umístěn v klidné části předmětí Hurghady, do města je to pár minut místním busem nebo cca 40 minut pěšky (pro otrlé).Jedinou vadou byl ohraničený prostor pro plavání, jakmile jste přeplavali hraniční šňůru pískla na vás plavčík, nebylo na co koukat při šnorchlování, absolutní absence korálů a rybek, ale moře čisté,klidné. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme mimo hlaní budovy v dvoupatrovým domcích přímo vedle bazénu, cca 100m na pláž, takže bez chybičky. Pokoje dosatečně vybavené, úklid denně.

Strava
Výběr dostatečný, nedoporučuji(jako nikde v Egyptě...) pít k snídani džus.Snídaně i večeře formou ufetu takže si dáte na co máte chuť.

Služby hotelu
Úklid denně, vč. měnění ručníků, povlečení postelí asi ob 3dny. na pláži zdram lehátka pod slunčníkem a ručníky.

Pláž
Pláž čistá, animační programy (aguaerobik, dětský koutek).jediným minis bylo ohraničení vodní plochy a zahánění plavčíkem za šňůrou ohraničené území.

Celkový dojem
Spokojenost vyjma vody, pro klidnou pohodovou dovolenou např.s dětm fajn, ale pro šnorchlování zcela nevhodná.Větší vzdálenost od centra lze snadno dohnat místním busem, ale v okolí je promenáda s dostatkem krámků, net kavárnou i duty free shopem.

Anonym, 28.06.2008
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (20) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jaroslava Loskotová, 17.03.2008, Datum pobytu: 14.3. - 4.3.2008
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Hotel umožňuje užít si slunce a moře v klidu,bez nutných střetů s každodenní africkou realitou.

  • 9,1 Ubytování
  • 8,8 Strava
  • 9,3 Okolí
  • 10 Cena

Úvodní shrnutí
Hotel umožňuje užít si slunce a moře v klidu,bez nutných střetů s každodenní africkou realitou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje v hlavní budově i v bungalovech jsou nové,prostorné a tiché s vlastní klimatizací

Strava
Bohatý výběr velmi dobrých jídel včetně nabídky zeleninových salátů a ovoce

Služby hotelu
Denní úklid s možnou výměnou lož.prádla,ochotný personál na kterékoliv pozici

Pláž
Vlastní prostorná,písčitá,čistá a pozvolná.Bezplatné ručníky a lehátka se slunečníky.S barem a posezením ve stínu.

Celkový dojem
Díky poloze v nově budované části Hurghady,je hotel obklopen moderními obchody,restauracemi a zábav.podniky.Všude je čisto a klid.Africký duch je ale dostupný za cca 4 Kč a po asi 10 min.jízdy v Sakale.

Václav Valášek, 23.01.2008, Datum pobytu: 22.1. - 8.1.2008
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 7,8 Dobry zajezd s drobnymi vadami

  • 6,3 Ubytování
  • 7,4 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Úvodní shrnutí
Dobry zajezd s drobnymi vadami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Koupelna neodpovidala statndardu hotelu ****
Obcas netekla tepla voda, ucpany odtok atd. Hlucny personal od brzkych rannich hodin pri uklidu.

Strava
Dobra ale jednotvarna

Služby hotelu
Slusne, ale trochu neohrabane. Nedostatecna jazykova vybavenost.

Pláž
Dobra

Celkový dojem
Nizsi stredni standard pro nenarocnou klientelu s dobrymi nervy, zaludkem, spankem a optimizmem, ktery prehledne nedostatky.

Jan Hrušák, 05.01.2008, Datum pobytu: 4.1.2008 - 25.12.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9,8 Kvalita hotelu i služeb na velmi dobré úrovni.Přesně odpovídá přečteným recenzím-neviděl jsem horší

  • 10 Ubytování
  • 9,5 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Úvodní shrnutí
Kvalita hotelu i služeb na velmi dobré úrovni.Přesně odpovídá přečteným recenzím-neviděl jsem horší Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V chatce,klidné prostředí,všude květiny ,pohoda,lednička,vana a teplá voda stále,na pláž kousíček,denně perfektně uklizeno(pojištěno denním bakšišným mezi 1 a 2 USD) i s květinami,možno uvařit kávu,vodu údajně nelze nosit do hotelu,ale nikdo neprotestoval,státní obchod za rohem a cena lahve 1,5 Liber-to je levnější než doma

Strava
Nejsme nároční strávníci,rýže v mnoha podobách a chutích ale i brambory a těstoviny,maso bohužel není vepřové ale to chápeme,hovězí bylo výborné,stejně tak kuřecí,trochu jsem čekal lepší úpravu ryb.Zeleninových příloh něurekom ráno i večer.I s polopenzí tam prostě nezhodíte i díky velkému výběru pečiva a zákusků.Vůbec jsme necítili potřebu návštěv rerstaurací mimo hotel

Služby hotelu
našinec si těžko zvyká na jejich systém bakšišného,ale dá se to unést.Horší je to venku s dotěrnými prodavači. Pracovní tempo na př.při opravách chodníku jsme sledovali s úsměvem-našinec by to prostě nedokázal tak úspěšně natahovat.Ale hotelové služby jsou na úrovni.Skoro všichni hovoří anglicky a za poslední roky se naučili bezvadně rusky-semtam i pozdraví česky.Setkali jsme se i se studentem vysoké školy,který si přivydělával na studium v kuchyni.

Pláž
Pláž je omezena šířkou hotelu asi 100 m pozvolný ale ne příliž vstup do vody vyhovuje i dětem.Místa pro plavání je dost-asi 70 m do moře-prostor je ohraničen do lichoběžníku,teď v zimě je místa dost i na lehátkách.Dobrá jsou i dvě hřiště na volleybal a nohejbal.Bazén vypadá pěkně,ale raději jsme se koupali v moři

Celkový dojem
Plně odpovídá přečteným recenzím,byli jsme v Egyptě poprvé a s hotelem,službami včetně delegátek a jejich nasazení a odborných výkladů v Kuxoru a Karnaku jsme byli velmi spokujeni a pokud bychom jeli do Hurghady,tak určitě nejraději zase do Marlin Inn.Kaňkou je chování těch bašišáků-při odjezdu nám dokonce odmítali vydat zavazadla z autobusu(a podobně agresivní byli i při příjezdu)bez min 2 USD.Nejde o peníze ale způsob jejich ,,vymáhání".Bohužel jsme se se stejným přístupem setkali i u celníků - při kontrole peněženky mi prostě se slovy,,to je pro mne" sebral 50 liber a na konci té věty byl více vykřičník nežli otazník.Předejít dalším potížím šlo pouze souhlasným ,,OK" Celkový dojem mi to ale už nedokázalo pokazit.Pro příště jsme poučeni a doufám,že i další čtenáři se dle toho zařídí

Zdeněk Látal, 16.12.2007, Datum pobytu: 14.12. - 4.12.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

ubytování 7 fotografií

Celkem: 8,4

  • 7,9 Ubytování
  • 9,2 Strava
  • 8,5 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Maxim Beliavski, 06.11.2007, Datum pobytu: 2.11. - 26.10.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,7 hotel se nachází na okraji Hurghády, kde začínají obchodní centra, kavárny a místní obchůdky

  • 9,7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9,7 Okolí
  • 10 Cena

Úvodní shrnutí
hotel se nachází na okraji Hurghády, kde začínají obchodní centra, kavárny a místní obchůdky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bungalovy jsou umístěné v nádherně kvetoucích rostlinách a pokoje v bungalovech zajišťují dostatek pohodlí a soukromí

Strava
trošku větší rozmanitost by neuškodila, také chybělo větší množství ovoce

Služby hotelu
na dobré úrovni, mohou se srovnávat s hotely v jiných destinacích, pokud máte zvláštní požadavky, rádi vám vyjdou vstříc

Pláž
malá, písčitá s pozvolným vstupem do moře,pro hotelové hosty s dostačujícím množtvím lehátek, o které nikdy jich nebyl nedostatek

Celkový dojem
celkově vydařená dovolená, počasí nádherné, moře teplé, dostatečné množství atraktivních zájezdů s možností výletů na lodích se šnorchlováním. V budoucnu bych ještě tento hotel rád navštívil

Jan Pavlíček, 28.10.2007, Datum pobytu: 16.10. - 9.10.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

východ slunce nad pláží 10 fotografií

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Olga Svobodová, 08.10.2007, Datum pobytu: 5.10. - 28.9.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,8

  • 8,1 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8,5 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zdeněk Blažíček, 31.08.2007, Datum pobytu: 28.8. - 21.8.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: Po 7 nocí jsme byli ubytováni v jedné z jednopatrových vilek patrících do hotelového komplexu. Pokoj nás mile prekvapil, na první i druhý...

Ubytování
Po 7 nocí jsme byli ubytováni v jedné z jednopatrových vilek patrících do hotelového komplexu. Pokoj nás mile prekvapil, na první i druhý pohled cisto a pomerne útulno. K vybavení patrila lednice, tv, vestavené skríne, zácesy chránící pred ostrým raním sluncem a samozrejme klimatizace, která byla relativne hlucná, ale po prvním dni uz ji clovek ani neregistroval. K vybavení koupelny patrila vana. Celkový dojem z ubytování velmi dobrý:)) Zobrazit celou recenzi

Strava
Nás pobyt zahrnoval polopenzi, která nám vyhovovala. Snídane od 7:00 do 11:00 formou svédkých stolu(pecivo - slané, sladké¨- vejce, lívance, toasty, zelenina, opékané párecky a mnoho dalsího) + dzus, káva, caj. Polopenze byla dostacující, ve chvílích hladu je mozno zajít do baru na plázi nebo do spousty restaurací vcetne klasických KFC, McDonalds a Pizza Hut, kterých je v blízkosti hotelu více nez dost. Vecere 19:00-23:00 také formou svédských stolu (maso na více zposobu, zeleninová jídla, ryby, brambory, rýze, saláty, pecivo, dorty, zákusky, ovoce atd atd.) Do polopenze nejsou zahrnuty nápoje podávány pri veceri. Z kohoutku tece jen uyitková voda, takze je treba si nakoupit dostatecné zasoby balené vody.

Služby hotelu
Sluzby hotelu byly rovnez velmi solidní. Personál velmi príjemný, komunikativní a prátelský. Jakýkoliv byl problém, vzdy bez problému vyhoveli. Pokoje kazdý den peclive uklizené, vymenené rucníky a za baksisné na polstári i váza s kvetinami,labute a krokodýli z rucníku.. Na recepci je také smenárna a moznost ulození cenností do sejfu... Po celou dobu pobytu jsme s personálem i se sluybami byli velmi spokojeni.

Pláž
Pláz siroká, avsak ne prílis dlouhá, vzdy cistá, uklizená, maximálne sem tam nedopalky od cigaret. Slunecníky, stále dostatek lahátek a po predlození karticky také rucníky a podusky na lehátko, které vám ochotný egyptan také "ustele":) More krásne cisté s mnozstvím rybicek, které se nás pokousely ochutnávat (jemne kousaly do nohou), ale na to si clovek po chvili zvykl:)

Celkový dojem
Celkový dojem z nasí dovolené je velmi pozitivní, nebýt otravných stánkaru na kazdém rohu, kterí se vás snazí skoro az okrást, tak bez jediné vytky:)
Urcite bychom si dovolenou v hotelu Marlin Inn zase nekdy zopakovali..

Iveta Výtisková, 14.08.2007, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: Pokud máte zájem o dovolenou bez dohadování, nervů, nepříjemných překvapení, naopak si jen tak užívat tepla, krásy moře, historie a také...

Úvodní shrnutí
Pokud máte zájem o dovolenou bez dohadování, nervů, nepříjemných překvapení, naopak si jen tak užívat tepla, krásy moře, historie a také známé jižanské pohostinnosti, zaleťte si do Egypta - Hurghady. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příchodu do hotelu Marlin Inn jsem v recepci vyřídil ubytování v jednopatrové vilce v přízemí s balkónem. Působí příjemným dojmem Z vilek to není nikam daleko. Vše na dosah ruky. Areál hotelu a vilek je plné zeleně, palem, krásných květů s výhledem na moře. Pokoj byl útulný a bylo tam vše, co naše tří členná rodina potřebuje. Stylový nábytek, velké skříně, stolek s velkým zrcadlem, TV s připojením také na video kameru, lednička, telefon, ručně nastavitelná klimatizace, pěkné a čisté sociální zařízení - vana, u WC bidet, po celou dobu teplá voda, nádherný klid a pohodička.

Strava
Polopenze formou švédských stolů. Evropská kuchyně, doplňovaná také o místní speciality. Už při vstupu do klimatizované jídelny, pardon, to bych asi urazil hostitele, nádherného sálu plných dobrot se Vás ujme obsluha a doprovodí Vás k volnému stolu. Věnuje se Vám po celou dobu snídaně a večeře. Pamatují si přesně co jste si objednávali minulý den a hned Vám alko a nealko servírují na stůl. Nepřeberné množství jídla, k snídani bohatý výběr marmelád, salámů, sýru, párků, omelety. K večeři opět bohatý výběr jídel, nikdy jsme neměli problém si vybrat jídlo dle naší chuti. Vynikající způsoby přípravy kuřecího masa, ryb a především nejrůznější druhy rýže. Vždy velký výběr zeleninových salátů, dostatek ovoce; několik druhů melounů, hroznové víno, banány a grepy. Ale co nás vždy dostalo byly dorty a sladkosti. Co dort, to specialita jednoho z kuchařů. Na své výtvory jsou náležitě hrdí. Neustále něco doplňují, jsou pořád v pohybu. Když jim pochválíte jejich kuchyni, nebo se dokonce s nimi vyfotíte u nádherných až mistrovských kousků ze zeleniny a ovoce, jste prostě jejich a neustále se Vám snaží nabízet to nejlepší. Obsluha mluvící anglicky, rusky, polsky, německy, trochu i česky, byla pozorná, úslužná, okamžitě uklízející prázdné skleničky a talíře. Ani se nemůžeme divit, že všichni našinci měli tak trochu zažívací problémy, které po „naordinování" z domácích zásob či zakoupení v místních lékárnách podařilo včas zažehnat.

Služby hotelu
U větších hotelových komplexů je kladen nemalý důraz na bezpečnost klientů a jsou zde vidět policejní hlídky a také před vstupy do hotelů kontroly. Marlin Inn nebyl výjimkou. Velká vstupní hala s klimatizací s místem pro příjemné posezení, někdy i ke shlédnutí vystoupení orientálních tanců, s velkou recepcí, směnárnou se slušným kurzem pro výměnu dolarů, či eura, barem, kulečníky, disco clubem až překvapivě solidně mixujícím DJem s nejnovějšími světovými hity. Hudba mimo klub nebyla slyšet, nikoho nerušila. S úklidem nebyl žádný problém. Za drobný bakšiš vám denně mladíci velice ochotně uklidí, ustelou a vymění ručníky.

Pláž
Písčitá, čistá pláž bez korálů, prostorná, hodně lehátek, palmy a kobové slunečníky se slámovou střechou, příjemná orientální hudba. Každý den čisté osušky oproti předloženým kartičkám, které dostanete na celou dobu pobytu na recepci. Na pláži se nachází bar, kde si můžete dát něco dobrého k obědu - hamburgery, hranolky a ryby. Každý den zajímavé animační programy především pro dámy, volejbal, petang, přetahovaná s lanem, aqua aerobic, stolní tenis, tanec, turnaje apod... Krásně čisté moře, možnost plavání je omezena pouze bójkami a ostražitým plavčíkem. Málo která dáma či slečna na pláži, si nechala ujít tetování henou jako vzpomínku na Egypt v podobě motýlů, dráčků a jiných strašáků. Cena 5 -10 dolarů. Na pláži u místního agua centra je možné využít vodní sporty a možnost výletů se šnorchlováním s majitelem aqua centra, který vlastní velkou výletní loď. Kotví přímo u pláže. Nemusíte nikam autobusem do vzdálenějších přístavů apod. Cena za osobu - 25 dolarů s bonusem. Za tuto cenu máte zajištěn výlet na celý den, s potápěním a opalováním na nádherném ostrově Giftun. K obědu výborné špagety, brambory, rýže, různé druhy masa, ryb a salátů. Vše ve formě švédských stolů. Pití a kafe po celou dobu plavby zdarma. Bonusem je dvouhodinový výlet zdarma lodičkou s proskleným dnem na nedaleké korálové útesy s možností zastávky na jednom z ostrůvků s nádherným bílým pískem. Zázrak jen 30 cm pod hladinou.

Celkový dojem
Při poslední návštěvě před 4-lety, jsem slyšel o věhlasu hotelu Marlin Inn a proto před letošní dovolenou jsem si na netu prošel řadou recenzí. Žádné překvapení se nekonalo. Mezi nejlepší hodnocení patřil právě tento hotelový komplex. Hotel je nádherný s vysokou kvalitou služeb, fantastickou kuchyní, širokou čistou pláži přímo u hotelu a stylových vilek. Stravování, personál, teplo a především čisté moře. Určitě se chceme opět do hotelu Marlin Inn vrátit.

Stanislav Stebila, 24.07.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: perfektní počasí, průzračné moře

Úvodní shrnutí
perfektní počasí, průzračné moře Zobrazit celou recenzi

Ubytování
bez problémů - 10 kroků do bazénu a 50 kroků na pláž

Strava
velice chutná - formou švédských stolů nepřeberné množství jídla

Služby hotelu
to trošku skřípalo - pokud jsme požadovali budíček z recepce, pravidelně nás budili o půl hodiny později... Raději se spoléhat na budík v mobilu.

Pláž
menší, ale nebyls problém s lehátky. Dostatek slunečníků. Pláž každý den uklízená, ochotný personál.

Celkový dojem
Perfektní - hotelový areál velice udržovaný, v klidné, moderní a čisté části Hurghady. Mohu jen doporučit!!!!

Alena Nováková, 11.12.2006, Datum pobytu: 8.5. - 15.5.2007
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 10 Marlin Inn

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí

Úvodní shrnutí
Marlin Inn Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubtováním jsme byli velice spokojeni,na přání nám vyměnili bungalov bez balkonu za bungalov s balkonem,celý pobyt pravidelně uklízeli,měli jsme čisto a útulno.

Strava
..pestrá, myslím si, že si každý vybere.Ten,kdo je na sladké bude obdivovat úžasně nazdobené dorty, ovoce je poněkud střídmější,ale to se asi Egypta musí očekávat.

Služby hotelu
dobré

Pláž
Pláž je skoro u každého hotelu soukromá,takže i my jsme tento luxus pocítili.Lehátka včetně podložek a osušek jsou zdarma, ani jeden den jsme neměli problém,že bychom přišli na pláž a bylo obsazeno. A to jsme chodili v klidu po snídani.

Celkový dojem
Vynikající a je mé velké přání se tam vrátit.

Renata Protivová, 03.12.2006, Datum pobytu: 1.9. - 25.8.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 9,4 V rámci možností hotelu dobré - byli jsme ubytovaní v bungalovech - nám to vyhovovalo.

  • 9,7 Ubytování
  • 9,2 Strava
  • 9 Okolí

Ubytování
V rámci možností hotelu dobré - byli jsme ubytovaní v bungalovech - nám to vyhovovalo. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava byla jako vždy kvalitní, pouze scházely těstovinové saláty.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na dobré úrovni, personál ochotný a usměvavý.

Pláž
Pláž upravená a dostatečně velká. Pouze v moři scházely korálové útesy, nebylo na co koukat pod vodou.

Celkový dojem
Doporučuji všem ,kdo chce zažít klidnou dovolenou. Tento hotel se nachází mimo rušnou Sakalu, takže večení procházka městem je nádherná - klidná.

Jana Ručová, 19.11.2006, Datum pobytu: 3.11. - 27.10.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 10 skvele ubytovani s klimatizaci

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí

Ubytování
skvele ubytovani s klimatizaci Zobrazit celou recenzi

Strava
dobra formou svedskych stolu,siroky vyber jidel

Služby hotelu
dobre,za drobny poplatek cokoliv

Pláž
mensi,zavira se v 7.00 pm.Nocni koupani nemozne

Celkový dojem
Pekna dovolena s sirokou moznosti poznavacich a atrktivnich vyletu.
Nevyhodou byl pozdni let zpet do Prahy.Vlakove nadrazi bylo zavrene tudiz jsem musel rezervovat hotel a timto se nam dovolena prodrazila

Pavel Dendis, 25.09.2006, Datum pobytu: 8.8. - 1.8.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: Super dovolená, nad očekávání

Úvodní shrnutí
Super dovolená, nad očekávání Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování buď v hlavní budově nebo vilkách. Lze bez problémů měnit pokoje. I když to není potřeba. Vilky mají terasu nebo balkon, ledničku, televizi, velmi dobrou klimatizaci.

Strava
Vynikající, velký výběr, jak u snídaní tak večeří.

Služby hotelu
Všichni velmi ochotní, i bez bakšiše. Na pláži animační programy a plážový servis.

Pláž
Menší, ale dostačující. Každý den upravovaná, všude čisto.

Celkový dojem
Velmi pěkná dovolená, velká spokojenost s CK. Nabídka mnoha výletů, doporučuji výlet do Káhiry.

Jana Broučková, 23.08.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: Hotel nadstandardne odpovida cene.

Úvodní shrnutí
Hotel nadstandardne odpovida cene. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji klimatizace, TV se satelitem, lednicka, balkon/terasa, prostorne skrine. Kazdy den uklizeno (nechodili uklizet v presnou dobu -- odchylka az 3 hodiny). Jen nam nekdy zapomneli dat novy toaletni papir :). Dodavaji sampon a sprchovy gel. Poslicek vam prinese/odnese zavazadla na/z pokoj (baksisne kolem 1 egyptske libry [nevedomky jsme dali 2 dolary -- to je pro ne extrem :)]).

Strava
Variantni vyber -- mnoho druhu zakusku, peciva, masa (chybelo veprove maso; kazdy den vsak bylo kureci na vice zpusobu), priloh (ryze, pecene brambory, brambory ve slupce, krokety, hranolky, ruzne testoviny, .. [avsak knedliky ne :)]). Napoje na veceri se plati individualne (pokud nemate All Inclusive; 1.5 litrova voda 4.5 eg. liber [= asi 18Kc]; 0.5l cola/sprite/.. 4 eg. liber). Co sezerete, to sezerete :).

Služby hotelu
Bary, diskoteka, kulecnik, sipky, smenarna, trezor (1 USD / 1 den), bazen, nocni programy (streda, nedele), jidelna :), ..

Pláž
Soukroma -- hotelova, proto uklizena. Vpodstate hned u hotelu. Pisecna, lehatka, madrace, kazdy den cista osuska, slunecniky , nohejbalove hriste, volejbalove h. (to vse je zadarmo) [konani turnaju ve volejbale], plazovy bar (pokud nemate All Inclusive, tak zde jiz platite). Kazdy den aerobicke cviceni -- na sousi, ve vode (snazi se vas prekecat, abyste sli cvicit - neni to vsak povinnost). Dale na plazi chodi priblizne dva lide a nabizi fakultativni vylety (Hovori anglicky, nemecky a rusky. Od nich jsme si vsak radeji zadny nekupovali.). Oblast v mori je vymezena bojemy -- hlidaji vas, abyste nezaplavali za boje. Voda cista.

Celkový dojem
Celkovy dojem je kvalitni. Predcilo nase ocekavani. Postihlo nas vsak faraonovo prokleti [V mistnich lekarnach lze zakoupit egyptsky lek -- Antinal, ktery vsak nemusi pomoc. Jeho cena je 10-20 eg. liber (40-80Kc)]. Absolvovali jsme 2 vylety, a to Kahira (doporucujeme!) a vylet lodi s prosklennym dnem (slabsi).

Karel Loprais, 05.08.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: Starší hotel s milým přístupem personálu, až na sexuchtivé domorodce nádherná dovolená

Úvodní shrnutí
Starší hotel s milým přístupem personálu, až na sexuchtivé domorodce nádherná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoduše zařízené pokoje, ve kterých je vše co můžete potřebovat-WC, vana se sprchou, tv se satelitním příjmem, klimatizace, teráska. Vše každý den pečlivě uklizeno.

Strava
Strava rozmanitá, výtečné jsou jakési zelené kuličky u snídaně, velice doporučuji. Strach z faraonovy pomsty je zbytečný pokud se stravujete pouze v hotelu a nedáváte si do nápojů led. Voda z vodovodu je pouze užitková a ani Egypťané si s ní nečistí zuby!

Služby hotelu
Všichni zdraví s upřímným úsměvem a i po roce si nás pamatovali jménem! Ochotní číšníci, kamarádský security mann Ramon, plážoví animátoři se snaží o zábavu, ale pokud hosté nespolupracují, je to složité. V čele s hlavním animátorem Fatou pořádají beach voleyball, vodní gymnastiku, hry s vodními bombami, petanque, večer turnaje v biliáru, šipkách nebo ping pongu a diskotéka.

Pláž
Pláž menší, ale plně dostačující, s plážovým barem a včetně vodního a potápěčského centra. Tady pozor na majitele, který pořádá výlety, rád okrádá Čechy a naslibuje to, co později nesplní. Pláž hlídá plavčík a přímo ze zdejšího přístavu se vyráží na výlety na ostrov Giftun(doporučuji s českým výkladem od CKrs-ta jediná ručí za své služby)

Celkový dojem
Nádherná dovolená, určitě se příští rok opět vrátím, protože vím, že na mne bude čekat milý úsměv známého personálu a také security, která opravdu pomůže, obtěžuje-li domorodec

Markéta Povová, 30.07.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: Hotel mohu všem doporučit,navštívili jsme ho dvakrát a pokaždé jsme byli velice spokojeni.

Úvodní shrnutí
Hotel mohu všem doporučit,navštívili jsme ho dvakrát a pokaždé jsme byli velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování je možné buď přímo v hotelové budově nebo v přilehlých vilkách, které lemují cestu k moři.Vilky jsou hezky zařízené,působí nově a čistě.Na pokoji je TV, lednička,klimatizace individuálně nastavitelná,pěkné sociální zařízení-vana,WC. Za drobný bakšiš vám denně velice ochotně uklidí,ustelou,vymění ručníky...

Strava
Měli jsme polopenzi a hlady jsme zdaleka netrpěli.Nepřeberné množství jídla,k snídani bohatý výběr marmelád,salámů,sýru,párky, vajíčka...k večeři opět bohatý výběr jídel,nikdy jsme neměli problém si vybrat jídlo dle naší chuti.Pití bylo za poplatek možné si koupit přímo v restauraci.Na pláži se nachází bar,kde si můžete dát něco dobrého k obědu-hamburgery,hranolky,ryby...

Služby hotelu
Směnárna s dobrým kurzem.Hotel má vlastní bazén,na pláži po celý den animační programy-volejbal,petang,přetahovaná s lanem,aqua aerobic,stolní tenis,kulečník za poplatek. Každý večer animační programy-turnaje, tance apod... Hotel má i vlastní diskotéku,ale byla většinou prázdná.K hotelu patří i přilehlý bar,kde máte možnost si za malý poplatek dát šíšu-vodní dýmku a k ní výborný čaj.

Pláž
Písčitá,vstup do moře BEZ korálů,krásně čísté moře,možnost plavání je omezena pouze bojkami.Na pláži je možné využít vodní sporty,ale výběr není velký-pouze banán,možná i další..Slunečníky jsou zdarma, lehátka také,ručník dostanete oproti kartičce,kterou dostanete na začátku pobytu.Pláž je čistá!!!

Celkový dojem
Naprostá spokojenost s hotelem,službami, stravováním i personálem.Chceme se opět do tohoto hotelu vrátit.

Mirek Konigsmark, 25.07.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: Hotel leží v klidné části Hurghady asi 2km od Sakally a 2,5km od letiště.

Úvodní shrnutí
Hotel leží v klidné části Hurghady asi 2km od Sakally a 2,5km od letiště. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni můžete být buď v hlavní budově nebo dvoupatrových "vilkách" u pláže. My jsme byli ubytováni v hlavní budově. Pokoj byl docela velký s koupelnou a WC. Na pokoji byl minibar(lednice), televize, stolek, velké skříně. S pokojem jsme byli zpokojeni.

Strava
Jídla bylo nepřeberné množství, za celých 8 dní jsem nestačil všechno ochutnat. Bylo vše na co si vzpomenete. Opravdu paráda.

Služby hotelu
Ze služeb hotelu jsme použily pouze směnárnu, která je hned vedle recepce. Ale v hotelu je bar i diskotéka.

Pláž
Pláž je od hlavní budovy vzdálena asi 150m. Na pláži jsou lehátka a slunečníky zdarma. Po odevzdání plážových kartiček dostane i čisté ručníky. Pláž je písčitá. Je ohraničená bojkami, za které když přeplavete tak na vás píská plavčík. V moři nejsou žádné korály, takže žádné šnorchlování pokud nechcete koukat na písek na dně.

Celkový dojem
Hotel se nám velice líbil až na to že v moři nebyli korály! Jinak hotel velice doporučuji.

Vojtěch Maňák, 30.05.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: Tento hotel vřele doporučuji, vrátili jsme se před 2dny a jsem opravdu z pobytu nadšeni.

Úvodní shrnutí
Tento hotel vřele doporučuji, vrátili jsme se před 2dny a jsem opravdu z pobytu nadšeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je příjemný, útulný, původně nás ubytovali v pokojích, které jsou mimo hlavní budovu, chtěli jsme ale velký balkón, takže nás bez problémů a ochotně přestěhovali do pokoje s výhledem na moře. Pokoj byl každý den uklizený, čisté povlečení, ručníky. Na pokoji jsme měli WC, sprchu, ledničku, TV (satelit). Pokoj má vlastní klimatizaci.

Strava
Jedním slovem VYNIKAJÍCÍ. Výběr jak ze zákusků (koláčků, krémů), salátů, příloh, masa, jedním slovem SKVĚLÉ SKVĚLÉ!!!

Služby hotelu
Naprostá spokojenost!! K hotelu je ještě bazén, ten jsme využili asi jen 1x, chodili jsme se raději koupat do moře.
Poloha hotelu je velice dobrá, v klidné části, do Sakally se dostanete za 1egypt.libru na osobu.

Pláž
K velikosti hotelu velikost pláže naprosto vyhovovala. Po odevzdání kartiček každý dostal matraci na lehátko+čistý ručník, lekátka jsou krytá slunečníky, nebyl problém si místo najít. Moře krásně čisté, ve vodě byly rybky, prostě nádhera!! Na pláži jsou v pravidelnou dobu animační programy, gymnastika, volejbal, vodní gymnastika, nikdo vás ale nenutí něco dělat, když nechcete. Na pláži je možné zakoupit si míchané nápoje (moc dobré), nebo i jídlo.

Celkový dojem
Naprostá spokojenost!! Všem vřele doporučuji. A narozdíl od některých hotelů nebyli komáři!!

Libuše Vyhnánková, 10.04.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

4 fotografie

Celkem: Hotel je situován na klidném místě nedaleko centra města. Na mě bylo okolí hotelu až moc klidné, ale to záleží jen na tom, co si člověk...

Úvodní shrnutí
Hotel je situován na klidném místě nedaleko centra města. Na mě bylo okolí hotelu až moc klidné, ale to záleží jen na tom, co si člověk od takové dovolené představuje. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byla jsme ubytovaná ve vilce v prostorách hotelu. Okolí vilek je velice pěkné a plné zeleně. Pokoj byl malý, ale útulný a bylo tam vše, co člověk potřebuje. Teplá voda první den netekla, ale potom už nebyl problém. Byl tam klid. S úklidem nebyly problémy, jen jednou jsme ušpinili ručník a za výměnu požadoval pokojský bakšiš. Na pokoji byla lednice (minibar), televize s čistým příjmem, telefon. V koupelně vana, což jsem ocenila a u WC bidet. Pokoj byl čistý a celkově v pořádku. Žádný luxus, připaala jsem si skoro jako v Česku:)

Strava
Snídaně i večeře byly bohaté co do výběru jídel a celkově bylo šechno co jsem si dala velice chutné. Zažívací problémy jsem neměla žádné, i když jsem jedla různé saláty, což někdy bývá problém. Vynikající způsoby přípravy kuřecího masa, jednou jsem zkusila rybu a i když ryby moc nemusím, takjsem si pochutnala. Někdy bylo jídlo trochu studené, ale to mi nevadí. Jídelna byla velice prostorná a nikdy se nestalo, že by nebylo místo. Je rozdělená zvlášť na kuřáckou a nekuřáckou část, což jistě ocení oba typy lidí. Obsluha byla v pořádku a rychlá. Doporučuji ke snídani takové malé smažené nazelenalé kuličky, byly každý den, nevím co to je, ale moc mi to chutnalo. Sladkosti nejím, tak nemůžu posoudit. Ale vypadaly skvěle.

Služby hotelu
Moc služeb jsem nevyužívala. Každý večer bylo v hotelu disco, ale nijak nerušilo. Na recepci mi jednou ochotně pomohli s problémem, nešlo o ubytování nebo něco podobného, tak se to cení. Vedle recepce je směnárna, nemohu posoudit kurzy, protože jsem to nějak moc nesledovala, ale když je to u ruky... Žádný problém se službami jsem nezaregistrovala. Ani na schůzky s delegátkou jsem nechodila, tak nevím, jestli ostatní hosté třeba ano. Když nám na poslední chvíli posunuli odlet, dali nám to vědět, na recepci mi to oznámili a potom ještě přinesli vzkaz na pokoj.

Pláž
Pláž mi připadala dost veliká, hodně lehátek a zastínění bylo v pořádku, palmy a slunečníky. Jen lehátka mi připadala hodně namačkaná na sebe, nedalo se s nimi tedy ani moc hýbat. Chyběly mi zástěny proti větru, teď v únoru byl hodně silný a jistě bych to ocenila. Plážový bar měl trochu vyšší ceny než hotelová restaurace. Jednou jsem čekala na obsloužení tak dlouho, že jsem to nakonec vzdala, což by se asi stávat nemělo. To stejné se mi jednou stalo i v hotelové restauraci. Na pláži byl i animační tým, to mi ale bylo spíš na obtíž, nejsem typ člověka, co se nechává rád animovat. Ale byli milí a nikdy člověka nenutili dvakrát.

Celkový dojem
Hotel bych doporučila spíše pro strávení klidné odpočinkové dovolené. Sice jsem byla mimo hlavní sezónu, ale hotel i okolí se zdály být hodně klidné. Až mrtvé, abych řekla pravdu. Problém je i v tom, že v okolí hotelu jsou trošičku vyšší ceny než třeba v Sakale o pár kilometrů dál, tak se vyplatí si tam zajet. Místní busy jezdí jeden za druhým, jen nesedat do prázdného, budou chtít 20 EL, dá se to usmlouvat za deset, pokud se budete tvářit, že tak jezdíte často. Pokud má někdo odvahu zastavit si mikrobus plný místních, tak cesta stojí jen jednu libru. Ale není to problém, nikdo si vás nebude všímat, je to bezpečné a levné. Zpátky se musí říct kam človek jede, silnice u hotelu je jednosměrná a pak busík zastaví na protější silnici a musí se to projít mezi budovami, ale je to kousek. Jen asi pro poprvé se to může zdát zmatené.

Eva Sawická, 15.02.2006, Datum pobytu: 4.2. - 11.2.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: Absolvovali jsme poznávací zájezd, takže jsme k ubytování použili více hotelů, jednu noc jsme trávili ve vlaku a tři noci na lodi....

Úvodní shrnutí
Absolvovali jsme poznávací zájezd, takže jsme k ubytování použili více hotelů, jednu noc jsme trávili ve vlaku a tři noci na lodi. Celkově lze říci, že ubytování odpovídalo našim představám, až na poslední hotel v Hurghádě, o kterém se zmiňuji dále. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V Hurghadě jsme byli ubytováni ve dvou různých hotelích. Hotel Marlin Inn byl velmi příjemný, pokoje čisté, služby fungovaly, moře v dosahu pěti minut, jídlo chutné.

Hotel Mirette v nás zanechal otřesné vzpomínky. Do tohoto hotelu jsme přijeli na konci poznávacího zájezdu, pozdě v noci, kdy bylo těžké vznášet jakékoliv reklamace. Voda ve sprše netekla, při pohledu na sprchu celou zarostlou vodním kamenem, nebylo ani divu, naopak při puštění sprchy tryskala voda z potrubí, které bylo položeno volně na zemi. Dvěře u koupelny a ložnice nebylo možné zavřít, neboť se poněkud nevešly do rámu.Nábytek omlácený, špinavý. O celkové čistotě pokoje se raději nebudu vyjadřovat, neboť jak praví klasik "zřejmě se tam neuklízelo od třicetileté války". Na pozdní večeři, kterou jsme měli předem zaplacenou v rámci polopenze, jsme museli jít do jiného hotelu, neboť v tom našem již kuchyně nefungovala. V tomto hoteli jsme vydrželi jen proto, že šlo o pár hodin.

Strava
V rámci zájezdu jsme měli zaplacenu polopenzi, při plavbě po Nilu plnou penzi. Jídla byl dostatek, šlo o stravování formou bufetu. S rozmanitostí nabídky jsme příliš spokojemi nebyli, menu bylo každý den velmi podobné, s malými rozdíly.Zklamala nás malá nabídka čerstvého ovoce.

Ladislava Dubská Ing., 06.01.2006, Datum pobytu: 27.12.2005 - 3.1.2006
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: pěkný hotel se slušnou úrovní služeb,výbornou kuchyní a příjemnou širokou pláží,která navazuje na areál hotelu

Úvodní shrnutí
pěkný hotel se slušnou úrovní služeb,výbornou kuchyní a příjemnou širokou pláží,která navazuje na areál hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
dloulůžkový pokoj v přízemí patrových domků v zahradě s přímým vstupem na terasu před pokoj( zahradní plastové židle),dostatečně velké skříně,lednička,televize , stolek se zrcadlem

Strava
formou bufetu - polopenze;velký výběr zeleninových salatů,pečiva,sladkostí
-dostatek ovoce - meloun (3 druhy),hroznové víno,pomeranče,banány,grepy

Služby hotelu
v normě,směnárna v hotelu
- ostatní jsme nevyužívali

Pláž
velké množství lehátek,osušky každý den k dispozici,
pláž částečně stíněná palmami a kobovými slunečníky se slámovou střechou

Celkový dojem
Pěkný a příjemný hotel,útulný tím,že se nejedná o "mamut" co do velikosti

Dana Jakubíčková, 23.11.2005, Datum pobytu: 15.11. - 22.11.2005
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: Hotel s velmi dobrými službami a ubytováním

Úvodní shrnutí
Hotel s velmi dobrými službami a ubytováním Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování se nám líbilo, vybavení pokoje bylo na velmi dobré úrovni, tak jak to bylo napsáno v katalogu. Koupelna i záchod byly čisté. Jediná výhrada máme v tom, že jsem byli ubytování v přízemí s verandou(ne balkon).

Strava
Strava byla pestrá formou bufetu. Velký výběr hlavního jídla, zeleniny a cukroví. Líbilo se nám, že každý den byl jiný výběr jídla.

Služby hotelu
Služby hotelu byly na dobré úrovni, vždy ochotně se nám věnovali.Dobré animační programy.

Pláž
Pláž byla písčitá, vždy výběr volných lehátek a slunečníků. Milý personál a plážový bar.

Celkový dojem
Hotel se nám velice líbil. Byli jsme spokojeni.

Kamila Plešková, 02.11.2005, Datum pobytu: 18.10. - 28.10.2005
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: přestože hotel je již starší, nemáme žádné připomínky, byli jsme velmi spokojeni

Úvodní shrnutí
přestože hotel je již starší, nemáme žádné připomínky, byli jsme velmi spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
naprostá spokojenost

Strava
takové stravování už asi zase dlouho mít nebudeme, množství více než dostačující, rozmanitost více než dobrá a obsluha perfektní

Služby hotelu
Bez připomínek

Pláž
Některé dny byla pláž velmi naplněna a nebylo pod slunečníky místo, ráno jsme si chodili v 7 hodin rezervovat slunečníky, ale vpodstatě v pohodě

Celkový dojem
Nemáme mnoho zkušeností porovnávat, ale vše bylo k naší spokojenosti - možná někteří náročnější klienti by to posoudili jinak

Jiří Nebřenský, 15.10.2005, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2005
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: Hotel byl přesně podle mých představ dle popisku při objednávání zájezdu.

Úvodní shrnutí
Hotel byl přesně podle mých představ dle popisku při objednávání zájezdu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl moc pěkný s výhledem na moře, vše bylo perfektní.

Strava
Vzhledem k tomu, že polopenze byla formou švédských stolů s evropským jídlem, nedá se nic vytknout.

Pláž
Pláž nádherná - slunečníky a lehátka zdarma, moře velmi čisté.

Martina Procházková, 23.08.2005, Datum pobytu: 16.8. - 26.8.2005
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Marlin Inn

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Oblast a mapa: Hurghada, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 24 °C
v noci 18 °C

Teplota vody

25 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    26 °C
    18 °C

  • Pondělí

    24 °C
    18 °C

  • Úterý

    22 °C
    17 °C

  • Středa

    24 °C
    18 °C

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622