Máte výborný vkus, naši zákazníci byli s tímto hotelem nadmíru spokojeni.

  • Nezapomeňte si zkontrolovat, že váš pas je platný ještě 6 měsíců po plánovaném návratu z dovolené v Egyptě. Toto je na Egyptské straně důsledně vyžadováno.
  • Pro vstup do Egypta je potřeba vízum, doporučujeme ho koupit zároveň se zájezdem a nechat tak veškeré starosti s tím spojené na cestovní kanceláři. V opačném případe je možné vízum zakoupit za 25 USD přímo na letišti v Egyptě. (Pokud občan ČR cestuje pouze do sinajských resortů Sharm El Sheikh, Nuweiba, Dahab či Taba, tak do 14 dní pobytu není vízum potřeba.)

Hotel Makadi Spa

Hodnocení: 5/5

Egypt, Hurghada, Makadi Bay

od 19 803 za os.

Vyberte termín

Vybrali jsme pro vás

Sledujte předpokládaný vývoj cen v následujících měsících

Vyberte si termín

Neoficiální popis ubytování

Číslo hotelu: 103 340

Poloha

Luxusní hotelový SPA resort je situován přímo u krásné písčité pláže ve známé oblasti Makadi, jen 35 km od centra živého letoviska Hurghada (pohodlně dostupná hotelovým minibusem, 3 x denně za poplatek). Nákupní možnosti a zábavu mají hosté jen několik minut chůze od hotelu (obchody, restaurace, kavárna, bary) nebo v rušné Hurghadě. Mezinárodní letiště Hurghada je vzdáleno 30 km.

Vybavení

Rozsáhlý hotelový resort nabízí ubytování v moderních dvoupatrových vilkách, rozmístěných v pečlivě udržované zahradě. Klientům je k dispozici moderní vstupní hala s recepcí, směnárnou a lobby barem, hlavní restaurace, tématická a la carte restaurace, minimarket, WiFi připojení (na recepci zdarma), kavárna, billiard bar, snack bar, obchod se suvenýry, internetový koutek (za poplatek), úschovna zavazadel, turistické informace, diskotéka, luxusní SPA centrum, venkovní bazén s vyhřívanou částí (vzimním období), dětský bazén se skluzavkami, snack bar u bazénu, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), mini klub, dětské hřiště, sportoviště a parkoviště.

Ubytování

Komfortně zařízené, prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha a vana, toaleta, fén), klimatizací, telefonem, televizorem se satelitním příjmem, trezorem, minibarem (po příletu voda zdarma, ostatní konzumace za poplatek) a balkonem nebo terasou. Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (zdarma). Pokoje s bočním a přímým výhledem na moře jsou na vyžádání (za poplatek). Prostornější rodinné pokoje s možností ubytování až pro 5 osob (2 propojené pokoje s jedním sociálním zařízením), luxusní Junior Suity (obývací a jídelní kout) a Royal Club Suity (prostorná ložnice, oddělený obývací pokoj) jsou na vyžádání. Všechny pokoje jsou nekuřácké.

Strava

Extra all inclusive stravování lze čerpat 24 hodin denně ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy a večeře podávané formou bohatého bufetu, odpolední bohatý výběr občerstvení (pizza, maso na grilu, těstoviny, saláty), zmrzlina (9:00 - 1:00 hod), neomezené množství rozlévaných nealkoholických nápojů a místních alkoholických nápojů (pivo, víno, tvrdý alkohol místní výroby, výběr koktejlů). Pro děti je k dispozici dětský bufet. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů).

Služby

Elegantní, plážový SPA resort si získává své hosty polohou přímo u krásné pláže, moderním relaxačním zázemím, vynikající kuchyní, pestrou nabídkou služeb a jejich prvotřídní úrovní. Pořádá pravidelné animační programy pro děti (miniklub, hřiště, bazén s tobogány, kvízy, soutěže, sportovní hry) i dospělé a zábavné večerní show. Hotel umožňuje velké vyžití pro sportovně založené klienty (aerobic, šipky, squash, tenis, stolní tenis, cvičení ve fitness centru, plážový volejbal, kulečník, boccia). Pro relaxaci je určeno moderní SPA centrum s celou řadou procedur jako např. sauna, vířivka, masáže, parní lázeň, balneoterapie, tělové zábaly,anti-aging, manikůra, pedikůra a kosmetické ošetření.

Služby za poplatek

Rodinné pokoje, Junior Suity, Club Royal Suity, pokoje s výhledem na moře, importované alkoholické nápoje, masáže, vířivka, sauna, osvětlení tenisových kurtů, parní lázeň, kulečník, potápění, vodní sporty na pláži, internet,hotelový minibus do Hurghady.

Pláž

Krásná privátní písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře a úchvatným podmořským životem (korálové ostrůvky) se nachází v bezprostřední blízkosti hotelu. Klientům jsou k dispozici lehátka a slunečníky (zdarma).

Informace o hotelu

  • Vzdálenost od pláže Pláž 0 m
  • Vzdálenost od centra města Centrum 35 km
  • Vzdálenost od letiště Letiště 25 km
  • Klimatizace Klimatizace ano
  • Vnější bazén Vnější bazén ano
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma ano
  • TV TV ano
  • Minibar, Bar Minibar ano
  • Tenis, Volejbal Tenis ano
  • Surfování Surfování ano
  • Potápěčské centrum Potápěčské centrum ano
  • Fitness Fitness ano
  • Hotelová doprava Hotelová doprava ano
  • Hotelová restaurace Hotelová restaurace ano
  • Kavárna Kavárna ano
  • Nonstop recepce Nonstop recepce ano
  • Hotel bez dětí ano
  • Wifi zdarma Wifi zdarma ano

Recenze ubytování

Hodnocení 4,4 / 5
Invia

Výborné (na základě 97 hodnocení)

Ubytování 4,4 / 5

Strava 4,2 / 5

Okolí 4,7 / 5

Cena 4,3 / 5

Původ recenzí: Je-li recenze označena jako "ověřená recenze", prokazatelně pochází od našeho zákazníka.

Tento hotel je 64. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 539 v Hurghada.

Gabriella T.

Hodnocení 3,8 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 24.3. - 31.3.2024 Hodnoceno: Duben 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

Měli jsme fantastickou dovolenou v hotelu. V hotelu byl díky předsezóně klid, obsazenost cca 50%. Za tu cenu to stojí za to. Dostali jsme, co jsme očekávali.

Měli jsme fantastickou dovolenou v hotelu. V hotelu byl díky předsezóně klid, obsazenost cca 50%. Za tu cenu to stojí za to. Dostali jsme, co jsme očekávali.

Ubytování 3,5 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Hotel se rozprostírá jako oáza uprostřed pouště, obehnaný plotem, který brání vstupu nepovolaných osob. Je plná palem a zvláštních rostlin, fontán, jako bychom byli mezi kulisami arabského filmu. Náš pokoj byl obrovské, prostorné apartmá s terasou. Pokojový trezor, župany a sprchový gel, šampon, tělové mléko, minibar (cola, fanta, sprite, voda), varná konvice, nescafe a čaj. Zrekonstruovaný, ale čistý hotel. Na každý pokoj přišel s taškou na opalování, kterou denně mezi 17-18 hodinou vyměňovala uklízečka na pokoji. Bylo obklopeno 4 hotely, fantasticky postavenými jako město. V centrální části je malý „bazar“ s ulicemi, kterým říkají Mall. Zde byly brýle, taška, parfémy, dárky, papírnictví, lékárny, oblečení, kavárny, bary a restaurace. Musíte smlouvat s prodejci, což může být zábavné, ale jsou dostatečně násilní, aby vás přiměli k nákupu. Z tohoto hotelu se s náramkem dalo jít i do jiných hotelů, ale například u minibufetu na pláži se stalo, že jsme ho nemohli použít, i když ten hotel měl nižší hodnocení. Internet zdarma byl k dispozici pouze v hotelové hale, ale bylo možné jej zakoupit za příplatek.

Strava
Služba all inclusive se vztahovala na nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje. Ostatní koktejly, ovocné smoothie a ledové kávy byly placené. Byla zde 1 centrální restaurace, kde se podávaly snídaně a večeře. Obvykle s čínskými, asijskými a arabskými příchutěmi. V areálu hotelu a jeho "sesterských" hotelů jste si během dne mohli dát oběd z jídelního lístku, na kterém bylo vyznačeno, co se připlácí a co není součástí služby all inclusive. Večeře už byla složitější, protože pokud jste si na začátku týdne neudělali rezervaci v jedné z restaurací, která fungovala jen s cca 15 stoly, tak zbyla jen centrální restaurace, protože bez ní vás nikam nepustili. rezervace. Během dne jste si mohli ve zmrzlinárně vychutnat 4 příchutě bez placení, dalších 15 příchutí bylo k mání za 1,5 eura/kopeček. Jejich káva je téměř nepitelná, za dobrou kávu se muselo také zaplatit. Mletou kávu jste mohli pít v hotelovém baru do 10 hodin, ale to záleželo i na obsluze, protože i tehdy jsme občas dostali vodnaté nescafe. U bazénu číšníci vynášeli nápoje z venkovních barů, ale občerstvení se dalo jíst pouze u stolů. Za 1-2 dolary číšníci a uklízečky také vyslechnou přání lidí. K jídlu je požadováno kompletní oblečení. Byla tam restaurace, kde muži museli nosit dlouhé kalhoty.

Služby hotelu
Lázeňské oddělení jsme nezkoušeli, ale maséři celý den "obtěžovali" hosty, aby prodali své služby jak na pláži, tak u bazénu. Stejně tak přišli i prodejci vodních sportů a zájezdů. Asi po 3 dnech odmítnutí mě začali ignorovat. Večerní zábava nebo jiné aktivity mi opravdu chyběly. Bohužel nezbývá než chodit, což bylo ztíženo vpádem prodejců. V té době měl hotel 2 bazény, které byly v pohodě, ale tak akorát na koupání.

Pláž
Pláž je plná korálů. Abyste se dostali do hlubší části a plavali, musíte po korálu vystoupat asi 150 metrů. I na tomto úseku se nám však v křišťálově čisté vodě s příjemnou teplotou otevřel fantastický vodní svět. Všechny hotely mají lehátka se slunečníky a větrolamy. Číšníci sem také chodí se sodou. Za příplatek si můžete vyžádat soukromé lehátko s jídlem.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Enikő S.

Hodnocení 4,1 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 3.3. - 10.3.2024 Hodnoceno: Březen 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

Prvním překvapením našeho příjezdu do Egypta bylo, že místo napsaných 25 dolarů za vízum požadovali 29 dolarů. I poté jsme zažili nepřetržité žebrání. Výjimkou byl personál hotelu, který byl velmi milý, ochotný a nečekal spropitné na každém kroku. Organizované exkurze byly na velmi vysoké úrovni, maďarsky mluvící místní průvodci odvádějí svou práci s nadšením. Měli jsme se skvěle v hotelu i na výletech.

Prvním překvapením našeho příjezdu do Egypta bylo, že místo napsaných 25 dolarů za vízum požadovali 29 dolarů. I poté jsme zažili nepřetržité žebrání. Výjimkou byl personál hotelu, který byl velmi milý, ochotný a nečekal spropitné na každém kroku. Organizované exkurze byly na velmi vysoké úrovni, maďarsky mluvící místní průvodci odvádějí svou práci s nadšením. Měli jsme se skvěle v hotelu i na výletech.

Ubytování 3,8 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Hotel je krásný a elegantní, ale chybí zde údržba a kvalita úklidu v souladu s Egyptem není nejlepší. Wifi je k dispozici pouze ve vstupní hale.

Strava
Obsluha fantastická, i když bary musíte opatrně obcházet, protože nabídka není všude stejná. Tematické restaurace jsou dobré, ale porce nejsou velké. Bufetová restaurace Word je tou nejlepší volbou. Vyzkoušeli jsme i restaurace okolních hotelů, Makadi Spa je nejlepší.

Služby hotelu
Hotel vhodný pro dospělé, opravdu relaxační. Programy jsou dostupné pouze v okolních hotelech, které je možné navštívit. Wellness bylo právě předáno, dostali jsme velmi milou, náročnou a fantastickou masáž.

Pláž
Pláž je kamenitá, dovnitř se dá jen v botách. Pohled na rybu vám dá zapomenout na obtížnost vstupu. Pláž hotelu je čistá a uklizená a z baru jsme dostávali nepřetržité jídlo.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Filtrovat recenze

Gabriella T.

Hodnocení 3,8 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 24.3. - 31.3.2024 Hodnoceno: Duben 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

Měli jsme fantastickou dovolenou v hotelu. V hotelu byl díky předsezóně klid, obsazenost cca 50%. Za tu cenu to stojí za to. Dostali jsme, co jsme očekávali.

Měli jsme fantastickou dovolenou v hotelu. V hotelu byl díky předsezóně klid, obsazenost cca 50%. Za tu cenu to stojí za to. Dostali jsme, co jsme očekávali.

Ubytování 3,5 / 5

Strava 3,5 / 5

Okolí 4,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Hotel se rozprostírá jako oáza uprostřed pouště, obehnaný plotem, který brání vstupu nepovolaných osob. Je plná palem a zvláštních rostlin, fontán, jako bychom byli mezi kulisami arabského filmu. Náš pokoj byl obrovské, prostorné apartmá s terasou. Pokojový trezor, župany a sprchový gel, šampon, tělové mléko, minibar (cola, fanta, sprite, voda), varná konvice, nescafe a čaj. Zrekonstruovaný, ale čistý hotel. Na každý pokoj přišel s taškou na opalování, kterou denně mezi 17-18 hodinou vyměňovala uklízečka na pokoji. Bylo obklopeno 4 hotely, fantasticky postavenými jako město. V centrální části je malý „bazar“ s ulicemi, kterým říkají Mall. Zde byly brýle, taška, parfémy, dárky, papírnictví, lékárny, oblečení, kavárny, bary a restaurace. Musíte smlouvat s prodejci, což může být zábavné, ale jsou dostatečně násilní, aby vás přiměli k nákupu. Z tohoto hotelu se s náramkem dalo jít i do jiných hotelů, ale například u minibufetu na pláži se stalo, že jsme ho nemohli použít, i když ten hotel měl nižší hodnocení. Internet zdarma byl k dispozici pouze v hotelové hale, ale bylo možné jej zakoupit za příplatek.

Strava
Služba all inclusive se vztahovala na nealkoholické nápoje a místní alkoholické nápoje. Ostatní koktejly, ovocné smoothie a ledové kávy byly placené. Byla zde 1 centrální restaurace, kde se podávaly snídaně a večeře. Obvykle s čínskými, asijskými a arabskými příchutěmi. V areálu hotelu a jeho "sesterských" hotelů jste si během dne mohli dát oběd z jídelního lístku, na kterém bylo vyznačeno, co se připlácí a co není součástí služby all inclusive. Večeře už byla složitější, protože pokud jste si na začátku týdne neudělali rezervaci v jedné z restaurací, která fungovala jen s cca 15 stoly, tak zbyla jen centrální restaurace, protože bez ní vás nikam nepustili. rezervace. Během dne jste si mohli ve zmrzlinárně vychutnat 4 příchutě bez placení, dalších 15 příchutí bylo k mání za 1,5 eura/kopeček. Jejich káva je téměř nepitelná, za dobrou kávu se muselo také zaplatit. Mletou kávu jste mohli pít v hotelovém baru do 10 hodin, ale to záleželo i na obsluze, protože i tehdy jsme občas dostali vodnaté nescafe. U bazénu číšníci vynášeli nápoje z venkovních barů, ale občerstvení se dalo jíst pouze u stolů. Za 1-2 dolary číšníci a uklízečky také vyslechnou přání lidí. K jídlu je požadováno kompletní oblečení. Byla tam restaurace, kde muži museli nosit dlouhé kalhoty.

Služby hotelu
Lázeňské oddělení jsme nezkoušeli, ale maséři celý den "obtěžovali" hosty, aby prodali své služby jak na pláži, tak u bazénu. Stejně tak přišli i prodejci vodních sportů a zájezdů. Asi po 3 dnech odmítnutí mě začali ignorovat. Večerní zábava nebo jiné aktivity mi opravdu chyběly. Bohužel nezbývá než chodit, což bylo ztíženo vpádem prodejců. V té době měl hotel 2 bazény, které byly v pohodě, ale tak akorát na koupání.

Pláž
Pláž je plná korálů. Abyste se dostali do hlubší části a plavali, musíte po korálu vystoupat asi 150 metrů. I na tomto úseku se nám však v křišťálově čisté vodě s příjemnou teplotou otevřel fantastický vodní svět. Všechny hotely mají lehátka se slunečníky a větrolamy. Číšníci sem také chodí se sodou. Za příplatek si můžete vyžádat soukromé lehátko s jídlem.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Enikő S.

Hodnocení 4,1 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 3.3. - 10.3.2024 Hodnoceno: Březen 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

Prvním překvapením našeho příjezdu do Egypta bylo, že místo napsaných 25 dolarů za vízum požadovali 29 dolarů. I poté jsme zažili nepřetržité žebrání. Výjimkou byl personál hotelu, který byl velmi milý, ochotný a nečekal spropitné na každém kroku. Organizované exkurze byly na velmi vysoké úrovni, maďarsky mluvící místní průvodci odvádějí svou práci s nadšením. Měli jsme se skvěle v hotelu i na výletech.

Prvním překvapením našeho příjezdu do Egypta bylo, že místo napsaných 25 dolarů za vízum požadovali 29 dolarů. I poté jsme zažili nepřetržité žebrání. Výjimkou byl personál hotelu, který byl velmi milý, ochotný a nečekal spropitné na každém kroku. Organizované exkurze byly na velmi vysoké úrovni, maďarsky mluvící místní průvodci odvádějí svou práci s nadšením. Měli jsme se skvěle v hotelu i na výletech.

Ubytování 3,8 / 5

Strava 4,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 3,5 / 5

Ubytování
Hotel je krásný a elegantní, ale chybí zde údržba a kvalita úklidu v souladu s Egyptem není nejlepší. Wifi je k dispozici pouze ve vstupní hale.

Strava
Obsluha fantastická, i když bary musíte opatrně obcházet, protože nabídka není všude stejná. Tematické restaurace jsou dobré, ale porce nejsou velké. Bufetová restaurace Word je tou nejlepší volbou. Vyzkoušeli jsme i restaurace okolních hotelů, Makadi Spa je nejlepší.

Služby hotelu
Hotel vhodný pro dospělé, opravdu relaxační. Programy jsou dostupné pouze v okolních hotelech, které je možné navštívit. Wellness bylo právě předáno, dostali jsme velmi milou, náročnou a fantastickou masáž.

Pláž
Pláž je kamenitá, dovnitř se dá jen v botách. Pohled na rybu vám dá zapomenout na obtížnost vstupu. Pláž hotelu je čistá a uklizená a z baru jsme dostávali nepřetržité jídlo.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Marianna S. B.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 16.2. - 23.2.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

Výběr tohoto hotelu bylo nejlepší rozhodnutí! Fantastické prostředí, s fantastickými lidmi s laskavostí a pouze úsměvy.

Výběr tohoto hotelu bylo nejlepší rozhodnutí! Fantastické prostředí, s fantastickými lidmi s laskavostí a pouze úsměvy.

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
Je to v tak krásném prostředí, že je to něco fantastického. Květiny, palmy a rostliny jsou krásné. Večerní světla a množství osvětlených fontán je zázrak. Je to jako v pohádce. Personál je fantastický, velmi milý a vždy usměvavý. Každý den uklízejí a vyměňují ručníky. Bereme je i na pláž. několik druhů v minibaru.nealko nápoj,který je také doplňován a v ceně.Na pokoji je i více balené vody. Pokoj je krásný a útulný a postel byla velmi velká a pohodlná.????

Strava
Vše bylo velmi chutné a chutné, ať jsme jedli cokoli.Velký výběr, uspokojí každého.Velmi dbají na hygienu,při přípravě vybraného jídla nosí gumové rukavice.Je zde možnost večeře formou bufetu,ale tam je několik restaurací, kde si můžete rezervovat stůl.To je také zahrnuto v ceně.Bylo to, jako bychom byli na kuchařské show, dekorace a talalàs byly vynikající. Fantastický. Velmi pozitivní bylo, že jsme mohli jít jíst, pít a opalovat se i do sousedních hotelů, a to bylo také v ceně.Nebyly žádné další náklady.Na pláži bylo také dostatek barů, kde jsme také mohli sníst cokoliv .

Služby hotelu
Můžete požádat o cokoli, co hosté chtějí, jsou k dispozici ve všem.

Pláž
Hotel jsme si vybrali kvůli jeho stáří, je velmi krásný a výhled je úžasný. Několik míst se dostanete během pár minut chůze. Pláž je čistá, plná lehátek a křesel, které jsou všechny polstrované a pohodlné. Kdyby někdo se rozhodne jít na pěknou písečnou pláž, je to jen 1-2 minuty chůze. a už je to tam. Je možné se potápět s plnou výbavou. Divoká zvěř je úžasná, ale můžete také vidět zázraky jednoduchou procházkou , blízko břehu.

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (1) (0)

Zákazník nechtěl zveřejnit své jméno

Hodnocení 3,9 / 5

Ověřená recenze (Invia.hu) Datum pobytu 26.1. - 2.2.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

Cesta proběhla bez problémů, letadlo odletělo a přiletělo včas, transfer čekal na letišti a byli velmi ochotní!

Cesta proběhla bez problémů, letadlo odletělo a přiletělo včas, transfer čekal na letišti a byli velmi ochotní!

Ubytování 3,5 / 5

Strava 3,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 4,0 / 5

Ubytování
Ubytování je opravdu pěkné a umístění je vynikající, výhled je krásný ze všech stran! Je to blízko letiště, byli jsme tam asi za 30 minut! Samozřejmě to má chyby, ale každý to vidí jinak! Suma sumárum, stálo to za to!

Strava
Služby v hotelu jsou různé, záleží na člověku, komu co chutná, ale výběr je, myslím, že každý si najde to své! Jídlo se připravuje čerstvé i na snídani a večeři!

Služby hotelu
Personál v hotelu je dobrý, pokoje čisté a velmi prostorné, každý den se uklízí, ručníky vyměňují, všichni jsou moc milí, i když spropitné nemusíte zapomínat, každý si ho žádá a samozřejmě pak jich je mnohem méně!

Pláž
Pláž byla nádherná, napůl písčitá a napůl kamenitá, dobře dostupná z hotelu, čistá, mělká, lehátka na pláži taky super!

Tato recenze byla přeložena automaticky přes Google Translate

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Dana S.

Hodnocení 5,0 / 5

Ověřená recenze (Invia.cz) Datum pobytu 20.1. - 27.1.2024 Hodnoceno: Únor 2024

Makadi Spa Hodnocení: 5/5 Egypt, Hurghada

spokojenost

spokojenost

Ubytování 5,0 / 5

Strava 5,0 / 5

Okolí 5,0 / 5

Cena 5,0 / 5

Ubytování
nádhera

Strava
super

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
Pláž u hotelu je upravená, není všude vstup do moře. Korály omezují vstup. Dlouho mělčina, není možnost plavaní.

Podmořský život je nádhera.

Byla tato recenze užitečná? (0) (0)

Nenašli jste zájezd, který odpovídá všem vašim očekáváním?

Zavolejte nám nebo spusťte live chat a zařídíme vám báječnou dovolenou, na kterou budete vzpomínat dlouhou dobu.

Jsme k zastižení Po-Pá 7:00-22:00; So-Ne 8:00-22:00.

226 000 250

Načítám

Načítám mapu a popis lokality...

Další hotely, které by vás mohly zaujmout