Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Jungle Aqua Park

Egypt, Hurghada, Hurghada - jih (Zobrazit na mapě)

cena již od 11 602 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
16.12. - 21.12.2018 6 dní 16 418 Kč
Praha All Inclusive
16.12. - 21.12.2018 6 dní 17 668 Kč
Praha All Inclusive
16.12. - 23.12.2018 8 dní 17 008 Kč
Katovice All Inclusive
16.12. - 23.12.2018 8 dní 20 736 Kč
Praha All Inclusive
16.12. - 23.12.2018 8 dní 21 521 Kč
Praha All Inclusive
16.12. - 26.12.2018 11 dní 25 751 Kč
Praha All Inclusive
16.12. - 27.12.2018 12 dní 26 359 Kč
Katovice All Inclusive
16.12. - 27.12.2018 12 dní 28 635 Kč
Praha All Inclusive
16.12. - 30.12.2018 15 dní 31 491 Kč
Katovice All Inclusive
16.12. - 30.12.2018 15 dní 40 151 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 22.12.2018 6 dní 16 841 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 22.12.2018 6 dní 20 308 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 24.12.2018 8 dní 18 993 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 24.12.2018 8 dní 23 227 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 27.12.2018 11 dní 20 269 Kč
Letecky All Inclusive
17.12. - 27.12.2018 11 dní 27 334 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 28.12.2018 12 dní 27 097 Kč
Praha All Inclusive
17.12. - 31.12.2018 15 dní 48 005 Kč
Praha All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Vnitřní bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Minibar, Bar
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Surfování
  • Potápěčské centrum
  • Tobogány
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Animační programy
  • Wifi zdarma
Umístění hotelu:
  • 1000 m Vzdálenost od pláže
  • 17 km Vzdálenost od centra města
  • 10 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 26 °C
  • Teplota moře 25 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:10 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Nově otevřený hotelový komplex patřící do sítě Pick Albatros se nachází v jižní části Hurghady v blízkosti sesterského hotelu Alf Leila Wa Leila. Klienti mohou využívat dlouhou písčitou pláž s pozvolným vstupem do moře u hotelu Dana Beach Resort 5*, která se nachází cca 700 metrů od hotelu (každých 30 minut jezdí zdarma hotelový autobus tam i zpět). Do centra Hurghady, které je vzdáleno 17 km, je možné se za poplatek dostat hotelovým shuttle busem. Letiště je vzdáleno 10 km od hotelu, nejbižší nákupní možnosti jsou v bezprostřední blízkosti hotelu.

  • Vybavení

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, směnárna, celkem čtyři hotelové restaurace, osm barů rozmístěných v celém hotelovém areálu. Součástí komplexu je největší aquapark v Hurghadě s šestnácti bazény (z toho dva jsou v zimě vyhřívané a devět z nich s dětskou sekcí), třemi dětskými bazény a celou řadou skluzavek a tobogánů pro různé věkové kategorie, nechybí jezero, říčka okolo bazénů a další vodní atrakce. Dětem je navíc k dispozici hřiště.

  • Ubytování

    Hotel poskytuje ubytování v celkem 436 pokojích v moderním egyptském stylu ve stylových bungalovech situovaných v krásné rozlehlé zahradě. Pokoje mají vlastní sociální zařízení (koupelna,WC) a jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, televizí se satelitním příjmem, minibarem (za poplatek) a vysoušečem vlasů. K pokoji patří balkon nebo terasa.

  • Strava

    All inclusive program zahrnuje plnou penzi formou bufetu v středomořské, asijské, orientální a německé restauraci, občerstvení během dne ve všech barech, po celý den jsou k dispozici místní alkoholické i nealkoholické nápoje 10.00–24.00 hod. v neomezeném množství, hotel nabízí také speciální menu pro děti.

  • Služby

    Hotel svým hostům poskytuje velmi pestrou škálu možností sportovního vyžití, zábavy a relaxace, k dispozici je stolní tenis, tenisové hřiště s možností zapůjčení výbavy a večerního osvětlení za poplatek, minigolf, biliard (za poplatek), fitness nebo masáže (za poplatek). Dětem se nabízí miniklub a minidisko, součástí areálu je venkovní amfiteátr s večerními programy. Lehátka, slunečníky a ručníky u bazénu mohou hosté využívat bezplatně. Hostům je dispozici internetový koutek nebo služby prádelny, obojí za poplatek.

  • Pláž

    Hostům je k dispozici písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře u hotelu Dana Beach Resort 5*, která se nachází asi 700 metrů od hotelu (každých 30 minut jezdí zdarma hotelový autobus tam i zpět). Plážový servis a nabídka vodních sportů se hostům poskytuje za poplatek.

Recenze hotelu Jungle Aqua Park - Hurghada, Egypt

Tento hotel je 27. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 416 v Hurghada.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Dovolená se nám bez jediné výtky velice líbila a máme v plánu na jaře 2019 opět zopakovat pobyt ve stejném hotelu. Zobrazit celou recenzi

Lucie Vrábliková, 02.11.2018

Nejužitečnější hodnocení hotelu

10

V tomto hotelu jsme byli již po čtvrté a pořád něco vylepšují. Každý den od 10:00 vodní aerobik a jiné, od 18:30 promítají animované filmy ( Cars, Příšerky s.r.o., Toy Story, Letadla, Rio, atd. ),... Zobrazit celou recenzi

Gabriela Kotlářová, 13.07.2015

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 8,8 Maximální spokojenost s hotelem a nabízenými službami, ideální pro rodiny s malými dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximální spokojenost s hotelem a nabízenými službami, ideální pro rodiny s malými dětmi. Zobrazit celou recenzi

Zuzana W., 27.11.2018, Datum pobytu: 15.11. - 22.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,4

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.11.2018, Datum pobytu: 31.10. - 7.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Nádherné prostředí, skvělé večerní programy, výborný přístup personálu. Perfektní pro rodiny s dětmi. Velice doporučuji :)

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherné prostředí, skvělé večerní programy, výborný přístup personálu. Perfektní pro rodiny s dětmi. Velice doporučuji :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj nebyl až tak luxusní jako celý areál, ale dostačující pro pobyt, kde se stejně jdeme jen vyspat. Za to pohled z terasy na okolí, kde jsme měli vlastní bar s bazénem a krásný výhled.

Strava
Na stravu si v žádném případě nelze stěžovat, bohatá nabídka každý den z výběru v šesti tématických restaurací.

Služby hotelu
Služby hotelu byly výtečné.

Pláž
Pro šnorlchlování není toto místo úplně nejlepší, ale sousední pláž kde je přístup, tam to lze. Jinak pláž kamenitá rozhodně doporučuji boty do vody. Jinak moře je v zátoce, což je zase na druhou stranu bezpečné. Mnoho nabídek vodních sportů a výletů.

Monika Mítová, 06.11.2018, Datum pobytu: 26.10. - 2.11.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

moře 21 fotografií

Celkem: 10 Dovolená se nám bez jediné výtky velice líbila a máme v plánu na jaře 2019 opět zopakovat pobyt ve stejném hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám bez jediné výtky velice líbila a máme v plánu na jaře 2019 opět zopakovat pobyt ve stejném hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bez chyby. Čisté, prostorné pokoje. Postele pohodlné. Úklid a doplňování lednic nejen čistou vodou. S ubytování jsme byli maximálně spokojeni.

Strava
Díky několika restauracím si vybere opravdu každý. Strava byla k dispozici v podstatě úplně celý den. Stejně jako nápoje a alko nápoje.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou celkově bezchybné. Personál velmi přátelský a ochotný. V celém hotelu se neustále udržuje dokonalá čistota. Zábavu a sportovní aktivity během celého dne i večera zajišťoval animační team. Taktéž Vás vyvezli za zábavou autobusem jako skupinku i mimo hotel. Vyzkoušeli jsme i šnorchlování, taktéž celý výlet bez chyby. Stejně jako služby spa přímo v hotelu.

Pláž
Pláž jsme navštívili jen jednou. Vše bylo v pořádku. Nádhernou pláž s bílým pískem jsme si užili na výletě - šnorchlování.

Lucie Vrábliková, 02.11.2018, Datum pobytu: 22.10. - 29.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená byla super. Hotel úžasny, pláž hrůza.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super. Hotel úžasny, pláž hrůza. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování čisté a služby super. Jen mouchy a komáři nás málem sežrali. :-)

Strava
Vynikající

Služby hotelu
Vynikající

Pláž
Hrůza

Petra H., 30.10.2018, Datum pobytu: 20.10. - 27.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělé.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost.

Strava
Výběr neskutečný.

Služby hotelu
Super.

Pláž
Spokojenost.

Josef L., 11.10.2018, Datum pobytu: 15.9. - 29.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená byla moc pěkná - nad očekávání.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla moc pěkná - nad očekávání. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje byly moc pěkné nové, velmi prostorné, s velikou koupelnou, ledničkou, varnou konvicí, trezorem, telefonem - vše funkční. Bydleli jsme naproti aqua parku.

Strava
Každý si vybere. K dispozici je 7 restaurací různého stylu.

Služby hotelu
Služby v hotelu byly na jedničku od úklidu přes obsluhu v restauraci až po recepci a delegáta. Nevím, jestli je jsme tam byli už po sezóně, ale moc jsme tam nezaznamenali animátory, jak to na takových dovolených bývá zvykem. Nehodnotím to negativně. Vzhledem k tomu, že má hotel asi 21 tobogánů, jezdí se k moři (autobusem, který jezdí každých 30 minut), tak je o zábavu postaráno. Večer pro děti nějaká pohádka na velkém plátně, mini disco a dále nějaký program jako orientální tanec, live music...

Pláž
Já osobně mám raději písčité pláže. Na této pláži je dost ostrých kamenů, takže příště boty do vody. Není to jako v Tunisu, kde dlouhou dobu jdete ve vodě a stačíte. Pár metrů od břehu je hloubka. Na mole jsme krmili ryby, byly překrásné. Na pláži platí all inclusive. Jídlo jsem tam nezaznamenala, ale pití je k dispozici po celý den. Bohužel není k dispozici balená voda. Nikdo Vás tam stále neprudí s nabídkou nějakého zboží. Je tam kůň a velbloud, takže když chcete pobavit dětičky, tak můžete.

Magdalena V., 08.10.2018, Datum pobytu: 26.9. - 3.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.10.2018, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.10.2018, Datum pobytu: 24.9. - 1.10.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Andrea S., 28.09.2018, Datum pobytu: 18.9. - 25.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 9 Je to můj druhý pobyt v Egyptě a hodnotím jej mnohem lépe než poprvé. Je to možná i tím, že před několika lety byly v Egyptě nepokoje,...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Je to můj druhý pobyt v Egyptě a hodnotím jej mnohem lépe než poprvé. Je to možná i tím, že před několika lety byly v Egyptě nepokoje, které zde nyní nebyly a bylo to poznat. Komplex se mi velmi líbil, jednopodlažní domečky, u kterých byl přímý východ k bazénu, takže každá část si vlastně užívala skoro soukromý bazén. Lehátek a všechno bylo jak u bazénu tak na pláži dostatek a nemusel si je člověk brzo ráno rezervovat. Velmi doporučuji resort pro rodiny s dětmi, pro děti tam je neskutečné vyžití v podobě vodních skluzavek a atrakcí okolo. Celkově okolí je moc hezké, všude stromy a zeleň. Pláž je trošku dále, ale myslím, že to není nic hrozného. Buď se dojede autobusem a nebo jste u hotelových bazénů, kterých tam je opravdu dostatek. Je pravda, že pokud přihodíte pozornost v podobě dolaru personálu, není to na škoda, ba naopak. Na druhou stranu ti lidé tam pracují od rána do večera za nevelké peníze, takže jsem jim ráda něco přispěla. Zaplatili jsme si dva výlety a to na čtyřkolky, beduínská vesnice - výklad v češtině a celkově super zážitek. Druhý byl šnorchlování u korálů a plavání s delfíny. Je to tak, že loď v určité oblasti zvukovým signálem nahání delfíny a poté (pokud připlují) naskáčete do vody a čekáte zda poplují kolem vás. Potápění u korálů bylo moc hezké... Celkově hodnotím velmi pozitivně a pokud budu mít děti, ráda se zde vrátím. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Po příletu v 5 ráno do Hurghady jsme se dostali rozvozem do hotelu cca 7:00. Správně bychom měli čekat do 14:00 na pokoj, ale vložili jsme do pasu 10 dolarů a dostali pokoj hned. Pokoj se nacházel v klidnější části, mimo hlavní bazény, což jsme ocenili, jelikož nemáme rádi otravování ze strany animátorů. Z pokoje to byl kousek do aqua parku (cca 20 m). Pokoje čisté, každý den uklizeno, každý den čistý ručník, ačkoli jsme je neházeli na zem a nebylo nutné, aby nám je každý den měnili. Je vidět, že interiér už trošku chátrá, ale není to nic, kvůli čem bych snižovala úroveň. Vše funkční, vybavení: fén, televize (německé programy), klimatizace, internet (občas vypadával, ale jinak v pořádku).

Strava
Restaurace v tomto rezortu jsou děleny do několika částí. Není to jedna hlavní budova, ve které je vše...skládá se z cca 6 menších restaurací, ve kterých si každý najde to své. Italská restaurace - interiér laděný do Itálie, pokrmy Italské. Asijská restaurace - interiér Asijský, jídlo asijské, a tak to pokračovalo. Venku se každý den na několika místech grilovalo, podávalo se čerstvé ovoce. V areálu je zmrzlinárna. Snídaně - klasika, vejce na tisíc způsobů, salámy, sýry, jogurty, prostě všechno, čerstvé croissanty. Alkoholické nápoje během dne - když přišel číšník k bazénu, donesl nám nápoje ve skleničce, jinak jsme je dostávali v kelímcích (papírových), nebyl problém si říct o víc najednou, ať pořád nemusíte chodit tam a zpátky. Jejich alkoholy jsou v pohodě, pivo taky... dokonce jsme si to dávali i s ledem a díky bohu nás žádná nemoc nepostihla.

Služby hotelu
Milý, usměvavý personál. Vždy ochotný. Plavčík u bazénu neskutečně milý a nebyl dotěrný, jako tomu občas bývá. Celkově nebyl personál vlezlý a dotěrný. Jen co jste si sedli, hned jste byli obslouženi a s úsměvem. Je pravda, že v září už je možná lehce po sezóně, takže hotel nebyl přeplněný, což jsme také ocenili.

Pláž
Vzdálená od hotelu, autobus tam jezdí každých 30 minut. U pláže je molo, ale byly velké vlny, takže se nedalo moc plavat. Lehátka na pláži by už zasluhovaly údržbu, ale nebylo to nic hrozného. Bar na pláži je.

Anonym, 24.09.2018, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10 V tomto hotelu jsem byli již po čtvrté a pokaždé naprostá spokojenost - velice rádi se sem vracíme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsem byli již po čtvrté a pokaždé naprostá spokojenost - velice rádi se sem vracíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné prostorné pokoje, v současné době hodně pokojů i rekonstruují. Příjezd na hotel před 7hod, ihned náramky. Od 7hod jsme si skočili na snídani a v 8hod už jsme měli pokoj.

Strava
Jídlo je zde naprosto LUXUSNÍ.. Na výběr asi ze 7 restaurací různého směru (asijská, italská, německá ...), nikam se nemusíte objednávat, můžete s jídlem přecházet, vybírat si ze všech restaurací na co máte chuť .. prostě pecka..

Pláž
Na pláž se jezdí minibusíkem, který pendluje sem a tam celý den. Velké množství lehátek, na pláži i bar, který zajišťuje zároveň oběd ..

Lucie Lazecká, 21.09.2018, Datum pobytu: 4.9. - 18.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 1.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 17.09.2018, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Celkově naprostá spokojenost, byl jsem sám s dcerou a moc si to užili, skvělý servis, strava výborná a rozmanitá, pláž čistá, jen vstup...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově naprostá spokojenost, byl jsem sám s dcerou a moc si to užili, skvělý servis, strava výborná a rozmanitá, pláž čistá, jen vstup do vody přes kamení-nutné boty do vody, kolem mola bylo i pěkné šnorchlování. Zobrazit celou recenzi

Martin K., 04.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená na jedničku, pár drobností se najde,ale jinak perfektní. Super pro rodiny z dětmi. Hotel dělá rozdíly mezi turisty z...

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená na jedničku, pár drobností se najde,ale jinak perfektní.

Super pro rodiny z dětmi.

Hotel dělá rozdíly mezi turisty z rozdílných zemi!!!

Servis,ubytování i úklid pro němce, angličany a francouze je kvalitnější. (Apartmány z okny i vchody primo k bazénu, nikdy nejsou ubytování v horních patrech,kávu, limo atd z roznáškou k bazénu atd atd atd )

Můj postřeh po pár večerech na místním baru(mám to štěstí že dokážu poměrně rychle navazovat kontakty)

To ale neubírá na dovolené jako takové. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
....tady se asi trochu rozepíšu....

Do hotelu jsme z dětmi dorazili v jednu ráno, přidělili mi pokoj na opačném konci areálu.

(Pokud se podíváme na web areál 32.)Kamkoli jsem se potřeboval dostat byla to docela procházka,a od Aquaparku,kvůli kterému jsem si hotel vybral to byla cela věčnost, kdybych měl zůstat delší dobu (vice než 7dní určitě bych to řešil).

Služby: každý pokoj má trezor, varnou konvici,TV (sat),lednici problém je ze k těmto zařízením maji jen jednu zásuvku :-).To vas ale nemusí moc trápit protože jediné co z těchto věci funguje je TV(později jsem zjistil,ze lednice nefunguje nikde).

Na pokoj jsme ,dle vyjádření recepce,měli kvůli nefunkční lednici dostávat ráno chlazenou vodu,to se mi povedlo zachytit jen 2x za celý pobyt.

sat.TV jen rusky,německy a arabsky mluvící stanice(TV nesleduji moc ani doma a na dovolené se bez ni obejdou zcela)

Konvici jsem nepotřeboval...ranní procházka na snídani a kafe v restauraci v rámci all ex.

Hotelový personál byl úžasný, dvakrát vypadla v pokoji elektřina,díky tomu padla i klima(to už mi vadilo více), stačilo vyjít z pokoje čapnout prvního čičmundu v okolí ukázat mu problém(ne všichni hovoří anglicky) okamžitě volal údržbu a do 20min. opraveno.

Na studenou vodu ve sprše můžete zapomenout buď vlažná nebo tepla nebo vařící.

Strava
...neni co bych dodal...

all inclusive v 6-7 restauracích a dvou fastfood

co je pecka espresso je v all in. na výletech jsem zjistil,že tomu tak není všude a někde byl dokonce poplatek za dobré kafe i dva dolary.

Kořalka je na každém baru není špatná ale dobra taky ne.

Vody vám dají snad všude (bary,restaurace, recepce),jsou zdarma.Jinak postmix od cocacoly,džusy, na každé restauraci a baru.

Jídlo slušné, vynikající však bylo jen jídlo z grilu,a speciální akce.

Služby hotelu
Servis hotelu jsem moc nevyužíval vše jsem domlouval z delegátem Eximu(toho bych chtěl tímto strašně pochválit)

Je možnost využít tenisové kurty,minigolf, fotbalové hřiště (není určitě nic lepšího než si ve 40°+ zahrát tenis na betonovém plácku,ale já jsem žádnou tuhle aktivitu nezkoušel takže nevím.

Balíčky z jídlem na další den je možné objednat jen do 21:00 pokud pojedete na výlet počítejte z tim(netřeba však hrotit stačí si na snídani zabalit sám)

Pláž
...nooo...tak tady moc nepomůžu ,je to sice ostuda,ale já byl u moře jen 2x(jednou za známýma,jednou na seetrip),poprvé jsem se koukal z hotelové restaurace ,podruhé jsem tam i vlezl.

Moře slané,voda mokrá. :-)

Daniel D., 24.08.2018, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Miroslav Kubala, 02.08.2018, Datum pobytu: 23.7. - 30.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.08.2018, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 25.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nemělo to chybu a byli jsme velmi spokojeni.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nemělo to chybu a byli jsme velmi spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Martin Dvořák, 25.07.2018, Datum pobytu: 12.7. - 22.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.07.2018, Datum pobytu: 7.7. - 18.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolená fantastická, příští rok se určitě vracíme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená fantastická, příští rok se určitě vracíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V pokoji jsme moc nepřebývali,ale jinak spokojenost. Čisto,v lednici pořád pitná voda,za malý baksis i Cola,Fanta ,Sprite.

Strava
Vše,co si jen vzpomenete. Maso,ryby i žáby. Pizza, hamburgery, výborné zákusky. Jídlo výborné, přibrali jsme minimálně 2kg.

Služby hotelu
Jako všude jinde,za malý poplatek kolem vás skáčou. Prostě kdo maže,ten jede. Trochu zlobila WiFi,ale je to dovolená,tam telefon nepatří.

Pláž
Pláž v pohodě, doporučujeme boty do vody, krásné šnorchlování. Jídlo i nápoje na pláži, takže kdo má rád moře, může tam strávit celý den.

Jitka Genčurová, 09.07.2018, Datum pobytu: 23.6. - 5.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.07.2018, Datum pobytu: 17.6. - 28.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,2 Pomer cena kvalita dobrý

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Pomer cena kvalita dobrý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekné, priestranné, pomerne čisté na danú krajinu

Strava
Priemer, nič extra, jedlo chutilo rovnako - vsetko rovnako korenené

Pláž
Pekna, roznoroda , dobre moznosti aj na snorchlovanie, dostatok lehatok

Anonym, 05.07.2018, Datum pobytu: 25.6. - 2.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.07.2018, Datum pobytu: 9.6. - 23.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,2 Odporúčam rodinam aj z malými deťmi.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Odporúčam rodinam aj z malými deťmi. Zobrazit celou recenzi

Gabriela Fedorkova, 25.06.2018, Datum pobytu: 1.6. - 8.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10 Nádherná dovolená,byla jsem tam již po druhé a nejhezčí dovolená.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená,byla jsem tam již po druhé a nejhezčí dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ivana B., 17.06.2018, Datum pobytu: 2.6. - 9.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9,6

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.06.2018, Datum pobytu: 23.5. - 2.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,2

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.06.2018, Datum pobytu: 26.5. - 2.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,8 Výborná dovolená se vším všudy. Doporučuji pouze již pro větší děti. My měli 2 letého kluka a byl to pro něj "zbytečný luxus"....

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Výborná dovolená se vším všudy. Doporučuji pouze již pro větší děti. My měli 2 letého kluka a byl to pro něj "zbytečný luxus". Škoda pouze, že moře bylo daleko, pěšky bychom to nešli. Pláž u Dana beach nebyla tak pěkná, jako okolní pláže. Spousta štěrku. Bez bot do vody je to komplikovanější.

K hotelu a okolí nemáme výhrady. Pouze zlobí internet - je dosti přetěžovaný. Nicméně je to jen drobnost. Na dovolenou jsme nejeli surfovat na netu... Zobrazit celou recenzi

Karel Jelínek, 04.06.2018, Datum pobytu: 23.5. - 30.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.05.2018, Datum pobytu: 28.3. - 4.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 skvělá dovolená, zejména pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
skvělá dovolená, zejména pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto, vše co člověk na dovolené potřebuje a očekává je k dispozici

Strava
luxusní

Pláž
pláž je nejhorší zážitek z jinak skvělé dovolené, malá, na okraji, taková chudinka, na to, jak je hotel velký a pěkný

Karel, 16.05.2018, Datum pobytu: 29.4. - 10.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9 Byli jsme zde podruhé, je to super resort, hlavně top pro děti...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde podruhé, je to super resort, hlavně top pro děti... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Skvělé domečky přímo u bazénu

Strava
Jídlo ještě lepší než před 5 lety a už tenkrát bylo výborné

Služby hotelu
spokojenost

Věra Vobořilová, 15.05.2018, Datum pobytu: 5.5. - 12.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 14.05.2018, Datum pobytu: 4.5. - 11.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.05.2018, Datum pobytu: 17.4. - 27.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.03.2018, Datum pobytu: 10.3. - 17.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.02.2018, Datum pobytu: 29.10. - 5.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 16.02.2018, Datum pobytu: 19.11. - 26.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.02.2018, Datum pobytu: 2.11. - 9.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.02.2018, Datum pobytu: 23.10. - 30.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

Celkem: 9,6 zatím naše nejlepší dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
zatím naše nejlepší dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
vynikající

Strava
SUPER

Služby hotelu
SUPER

Pláž
výborná

Sylvie Maxová, 31.01.2018, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.01.2018, Datum pobytu: 2.10. - 9.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 9 Byli jsme moc spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme moc spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné

Strava
Moc nám chutnalo

Služby hotelu
Personál ochotný a zároveň neobtěžující, animační program bezva, především ten pro děti, v hotelu je mnoho, co si užít. Jen hotelový DJ je debil, hraje hudbu podle svého vkusu a je mu fuk, že hosty nebaví a odcházejí..

Pláž
Musí se dojet autobusem, pěšky by to bylo úmorné, ale pěkná a především je bezvadné, že při odlivu můžete dojít téměř suchou nohou na písečný ostrov, kde si můžou děti hrát a zároveň potápět k 20m vzdálenému korálovému útesu- korály, sasanky, hvězdice, velké krásně barevné ryby, to všechno jsme viděli.

Klara Tihelkova, 08.01.2018, Datum pobytu: 16.9. - 23.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.12.2017, Datum pobytu: 9.9. - 16.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.11.2017, Datum pobytu: 1.9. - 15.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Krásná dovolená

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo nabídce

Strava
Strava výborná

Služby hotelu
Bez připomínek, nabídka úplná

Pláž
Pláž bohužel ve větší vzdálenosti, nicméně mikrobus zaváží každou půl hodinu.

Vlastimil Brýla, 12.11.2017, Datum pobytu: 15.10. - 29.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (7)

Celkem: 8,2 +Rozmanite pre deti, vela resturacii, cisto -delegat, lehatka obsadene este pred ranajkami

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
+Rozmanite pre deti, vela resturacii, cisto

-delegat, lehatka obsadene este pred ranajkami Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na Egypt a na Hurghadu velmi dobre

Strava
Restauracie priestranne, niektore efektne, prijemne-najma vecer. Strava-vela, rozmanitost nie.

Služby hotelu
Boli sme v tom hoteli viac krat, naposledy pred 2 rokmi. Potesilo, ze neupadol, ako niektore ine /porovnatelne v ich kategorii/

Pláž
Plaz je kamenista, kamene su ostre, celkovo neposobi vabne. Aj ked maju hotely plaz mimo arealu (dovaza vas tam shuttle bus), predsa tam mavaju towel station (uteraky), tu nie. 1 maly "bufetik".

Veronika B., 06.11.2017, Datum pobytu: 27.10. - 3.11.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 Perfekntí dovolena

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Perfekntí dovolena Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čísté

Strava
Strava byla super. V tomto resortu si kazdy najde to sve oblibene. Je zde asi 7 restauraci ruznych stylu takze nehrozi ze by clovek musel jist kazdy den to stejne. Kazdy den se pekla cerstva pizza, varili se testoviny a grilovalo se.

Služby hotelu
Spokojenost

Pláž
Plaz je trosku dal od hotelu ale neni to problem protoze kazdych 20 minut zde jezdi autobus.

Veronika Petrovičová, 30.10.2017, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2 Super resort s mnoha možnostmi vyžití, veliký aquapark kde se vyřadí i dospěli a 2 samostatné menší pro děti. Cca 17 bazénů, část...

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super resort s mnoha možnostmi vyžití, veliký aquapark kde se vyřadí i dospěli a 2 samostatné menší pro děti. Cca 17 bazénů, část vyhřívaná, jsou rozmístěny v resortu tak ze každá ubytovací kapacita ma v blízkosti alespoň jeden. Bohatý večerní program. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje standardní, vybavení odpovídá době používání, úklidových servis dobrý.

Strava
Velice pestrá a chutná, bez výhrad, od evropské az po asijskou kuchyni

Služby hotelu
Komplexni, každy si najde to své.

Pláž
Pláž sdílená u hotelu Dana beach, dostupná hotelovým busem v pul hodinových intervalech.

Miroslav, 29.10.2017, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.10.2017, Datum pobytu: 18.8. - 1.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.10.2017, Datum pobytu: 16.8. - 30.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.10.2017, Datum pobytu: 15.8. - 23.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,4 Skvelá dovolenka, príjemný relax, všetko OK.

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvelá dovolenka, príjemný relax, všetko OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Staršie vybavenie izby, ale čisto.

Strava
Síce veľa možností výberu reštaurácií, v niektorých ale tie isté jedlá.

Služby hotelu
Personál ochotný, ústretový.

Pláž
Využívali sme pláž pri hoteli Diana Beach. Čistá, upravená, dostatok ležadiel a slnečníkov, nápoje strava na pláži v rámci all inclusive.

Csaba B., 18.10.2017, Datum pobytu: 7.10. - 14.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Kateřina Z., 12.10.2017, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Tomáš Hill, 18.09.2017, Datum pobytu: 5.9. - 13.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Super pro děti, čisto a bezva skluzavky

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super pro děti, čisto a bezva skluzavky Zobrazit celou recenzi

Lukáš J., 10.09.2017, Datum pobytu: 22.8. - 30.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,4

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.09.2017, Datum pobytu: 19.8. - 30.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,4 Vydařená dovolená po všech stránkách.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vydařená dovolená po všech stránkách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování pěkné, sice nefungovala lednička, ale to se dalo řešit. Pokoj jsme dostaly v odlehlé části areálu, kde nebyly standardní prostorné bungalovy, ale klasické hotelové pokoje, které ale byly ve stejné kategorii. Koncentrace lidí "z východu" byla v této části vyšší, takže to vypadalo na záměrné umísťování této klientely ze strany hotelu.

Strava
Strava chutná, velký výběr, bez připomínek.

Služby hotelu
Animační programy pro děti jsme nevyužily, večerní program se nám líbil. Personál ochotný.

Pláž
Pláž byla zklamáním. Voda místy zelená, na pláži ostré drobné kamínky. Ale dalo se obejít a po cca 300 m mělčiny bylo již moře čisté, jemný písek a dokonce i několik korálových útesů. Ještě, že hotel měl velký výběr kvalitních bazénů a velký aquapark.

Anonym, 22.08.2017, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,6

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Barbora P., 21.08.2017, Datum pobytu: 5.8. - 12.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jakub, 17.08.2017, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8 Pěkný areál hotelu, jeden z delegátů vstřícný, druhý neochotný

  • 5,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 4 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný areál hotelu, jeden z delegátů vstřícný, druhý neochotný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Starší, ale pěkné a čisté pokoje. Denně uklizeno. Velkou výhodou je bazén pro každou část domečků

Strava
Veliké zklamání. Ač několik restaurací, které by měly být tematické, ve všech to samé - mletá na několik způsobů. V době oběda nebylo většinou možné najít místo k sezení. Číšníci spíše postávali, jen velmi výjimečně se některý z nich zeptal na pití (džus není džus, ale sladký mix, voda na vyžádání, když má obsluha zrovna čas)

Služby hotelu
ve srovnání s předchozími lety v Egyptě či jinými zeměmi všeobecně personál pomalý, zdálo se, že hosté zaměstnance spíše obtěžují.

Pláž
Cesta na pláž trvá ca 10 minut autobusem, který jezdí ca do 17 hodin každých 30 minut. Dostatek lehátek, plavčíci uklízejí, boty do vody nejsou potřeba, korály zde nejsou.

Anna E., 16.08.2017, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,4 spokojenost

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
hlučná klimatizace

Strava
spokojenost

Služby hotelu
bez problémů

Pláž
bez problému

Miroslav Stachel, 15.08.2017, Datum pobytu: 1.8. - 9.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Dovolená pro děti naprosto parádní .

  • 9,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená pro děti naprosto parádní . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bylo krásné, čisté, každý den perfektně uklizeno, ale bohužel i když jsme byli na pokoji tři tak nám byli doplňovány jen 2 velké ručníky, ale to byla jenom maličkost.

Strava
Strava nás bohužel dost zklamala i když bylo na výběr z několika restaurací, tak jídlo ve všech bylo jedno a to samé. Bohužel se neustále opakovalo, žádná změna, oběd večeře dá se říct to samé.

Pláž
V první pohled na pláž bylo dost velké zklamání, ale ve chvíli kdy člověk vlezl do moře a potopil hlavu se na všechno zapomnělo a naprostá spokojenost!!!

Anonym, 10.07.2017, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jan S., 10.07.2017, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.07.2017, Datum pobytu: 7.6. - 14.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,4 super

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
super

Strava
já jsem byla spokojena,mám ráda zeleninu a saláty

Služby hotelu
služby byly uspokující

Pláž
tak to bylo snad jediné co se mi moc nezamlouvalo,dost nepořádek,již jsem zde byla a proti předchozí dovolené se dost pohoršili

Vlasta, 29.06.2017, Datum pobytu: 16.6. - 23.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Krásný komplex pro deti

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásný komplex pro deti Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme měli u bazénu,ve kterém jsme mohli být do 18.30 od těch pro všechny,ze kterých vyhaneli v 17.00,pokoj vcelku slušný ,stejně jsme se tam chodili jenom vyspat

Strava
Vynikající,může se přecházet z jedne restaurace do druhé, doporučuji navštívit cinskou

Služby hotelu
Wi-fi pouze v recepci a na pokojích ne i když v nabídce to píší,jinak skvělý animační tým,hraná pohádka Alenka v říši divů,tak to byl pro nás nezapomenutelný zazitek

Pláž
Pláž me hodne zklamala,těšila jsem se na průzračné moře,v tomto resortu ho nenajdete.

Radka Zamrzlová, 28.06.2017, Datum pobytu: 18.6. - 25.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.06.2017, Datum pobytu: 20.5. - 3.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byli jsme zde podruhé ( v Egyptu celkem potřetí ) , jeli jsme sem cíleně se spokojeností z minulé dovolené. Bylo to však ještě lepší....

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme zde podruhé ( v Egyptu celkem potřetí ) , jeli jsme sem cíleně se spokojeností z minulé dovolené. Bylo

to však ještě lepší. Ubytování velká kvalita, strava naprostý luxus ( + alko a nealko nápoje ), naprostá pohoda,

bazény, tobogány bezchybné. Animační programy pro velmi široké spektrum. Pobaví se naprosto všichni.

Pozor!!! Nebezpečí naprosté lenosti - obsluha i u bazénu na lehátku, nabízení drinků u jídla, veškerý úklid

kdekoliv atd. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ve stylu chatových vesniček s bazény se super pokoji a zařízením v přenádherném otevřeném

vzdušném prostředí splňuje představy o letní dovolené.

Strava
Luxus! Luxus! Luxus! Na pláži točené pivo mínus.

Služby hotelu
Vše směrováno ke spokojenosti hostů a užití si bezstarostné dovolené.

Pláž
Sice s BUS dopravou, ale své vyžití si najdou jak dospělí, tak děti, jinak nevybočuje z průměru.

Miroslav Korec, 16.05.2017, Datum pobytu: 3.5. - 13.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolena byla bajecna. Hotel skvely, jidlo vyborne, personal ochotny, aquapark byl skvele zarizeny, v dobrem stavu. Pouze me stvalo, ze...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena byla bajecna. Hotel skvely, jidlo vyborne, personal ochotny, aquapark byl skvele zarizeny, v dobrem stavu. Pouze me stvalo, ze se diky pozdni hodine letu zkratila dovolena o prvni a posledni den. Misto 8 dni, jich bylo jen 6. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovani skvele, ciste, vzdy doplnena voda i sladke napoje na pokoji. Vse fungovalo, pred pokojem vstup do bazenu.

Strava
Jidlo bylo vytecne. Dostatek ovoce i zeleniny. Vyber z ruznych druhu svetove kuchyne.

Služby hotelu
Hotel fungoval na vybornou. Personal byl velmi ochotny.

Pláž
Plaz byla skvele dostupna hotelovym autobusem. Dostatecny pocet lehatek, toalet. Bar na plazi. Pouze mi vadil kamenity vstup do more.

Anonym, 15.05.2017, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8 Jsme zcela spokojeni, v tomto hotelu jsme byli již pošesté.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Jsme zcela spokojeni, v tomto hotelu jsme byli již pošesté. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dokonalé.

Strava
Strava evropská, hodně zeleniny.

Služby hotelu
Služby na vysoké úrovni.

Pláž
Pláž je sice malá, ale my především využívali skluzavky v akvaparku. Tento zájezd jsme absolvovali především kvůli dítěti.

Věra Slavíková, 15.05.2017, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Byli jsme po 4 v Egyptě a toto byla nejlepší dovolená kde jsme kdy byli .pro děti úplně fantastický

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme po 4 v Egyptě a toto byla nejlepší dovolená kde jsme kdy byli .pro děti úplně fantastický Zobrazit celou recenzi

Pláž
Pláž nás teda hodně zklamala.všude kameny...máme malou skoro 3 roky a vzali jsme ji babovky ale ty měla jen tak na kameny.trochu pisku se objevilo když byl odliv..na plaz se jezdí hotelovým autobusem kazdych 20 minut.myslím ze ta plaz pro male deti moc neni.Ale to co všechno nabízí hotel tak ta pláž se dá odpustit.do moře jsme se chodili koupat obden

Zdenka Pěstová, 02.05.2017, Datum pobytu: 20.4. - 27.4.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10 skvělý hotel s vysokou úrovní a kvalitou

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělý hotel s vysokou úrovní a kvalitou Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj prostorný, čistý, útulný, pravidelně udržovaný

Strava
velký výběr ve všech restauracích hotelu a všeho dostatek

Služby hotelu
v celém hotelu ochotný a milý personál, který se pořád staral o to, aby jsme měli vždy všeho dost

Pláž
pláž sice není přímo u hotelu, ale každou 1/2 hodinu jezdí zdarma autobus. cesta cca 5 min.

Marie Rozkovcová, 28.03.2017, Datum pobytu: 26.2. - 5.3.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.02.2017, Datum pobytu: 27.11. - 8.12.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.02.2017, Datum pobytu: 20.11. - 1.12.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.02.2017, Datum pobytu: 11.12. - 18.12.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.02.2017, Datum pobytu: 13.11. - 20.11.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 Dovolená ve zvolené lokalitě naprosto splnila vše, co jsme si od ní slibovali.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená ve zvolené lokalitě naprosto splnila vše, co jsme si od ní slibovali. Zobrazit celou recenzi

Petr P., 11.02.2017, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.02.2017, Datum pobytu: 15.10. - 22.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Michal Pipta, 08.02.2017, Datum pobytu: 12.10. - 19.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,4

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.02.2017, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.01.2017, Datum pobytu: 25.9. - 5.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,6 Super radi sa sem vratime zas

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super radi sa sem vratime zas Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pekne utulne izby.

Strava
Bohata ponuka cca 7reštauracii každy si najde čo mu vyhovuje.

Služby hotelu
Všetci boli velmi priatelsky mily.

Pláž
Pláž nebola ako sme očakávali s jemným pieskom a ani okolie pláže nebolo ono.

Zuzana Slezáková, 03.01.2017, Datum pobytu: 23.12. - 30.12.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

3 fotografie

Celkem: 8,2

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Maroš K., 24.11.2016, Datum pobytu: 10.9. - 17.9.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Bez chyby.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Bez chyby. Zobrazit celou recenzi

Petr P., 26.10.2016, Datum pobytu: 9.10. - 23.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Super mohu doporučit...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 3 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Super mohu doporučit... Zobrazit celou recenzi

René B., 26.10.2016, Datum pobytu: 16.10. - 23.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6,8 Můžu jen doporučit.

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Můžu jen doporučit. Zobrazit celou recenzi

Strava
Je škoda, že se strava za náš pobyt nijak neměnila. Stále se opakujíci.

Tomáš K., 17.10.2016, Datum pobytu: 25.9. - 5.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Idealni dovolena s detmi. Perfektni vyziti na toboganech, moznost tenisu, minigolfu a skvely animacni team. Fitness bylo bohuzel v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Idealni dovolena s detmi. Perfektni vyziti na toboganech, moznost tenisu, minigolfu a skvely animacni team. Fitness bylo bohuzel v rekonstrukci, nicmene masaz ve Spa byla uzasna a za skvelou cenu (da se smlouvat).

Cela rodina byla opravdu nadsena a dovolenou si maximalne uzila. Prestoze Egypt neni mou vysnenou destinaci, neni vylouceno, ze se do hotelu vratime, nebot splnoval vsechny nase kriteria co se ubytovani - stravy - programu pro deti tyce. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl naprosto vyhovujici. Kazdy den uklizen, nove rucniky a lozni pradlo samozrejmosti, s bonusem zviratek z rucniku, coz ocenily hlavne deti. Pokoj jsme meli hned u velkych toboganu. Hotel vypada jako mini vesnicka (kterychje docela dost) a pokoje jsou ve stylu malych domku, ktere obklopuji bazen na plavani i brouzdaliste. Byli jsme na zacatku rijna a bazen jsme meli temer pro sebe.

K bazenum u pokoju chodi i obsluha a lze objednat drinky.

Strava
Hotelova strava byla opravdu luxusni. Jidlo byla neustale k dispozici, kvalitni a chutne. Vyber byl velice pestry asi z peti restauraci a kazdy si prisel na sve. Rano byly samostatne stanice s omelatami a palacinkami, na obed a veceri potom pasta a pizza.

Nadseni jsme byli z mistni a asijske kuchyne, kterou milujeme a ktera byla k dispozici prekvapive jiz od snidane (hummus, tahini, falafel ...).

Gulas s peti opravdu necekejte. Vyjimkou byla Oktoberfest akce, kde byla moznost, mezi jinymi, i kachny se zelim, precliku a celkove typickeho jidla pro tento den. Za sebe posoudit nemohu, jelikoz davam prednost jine kuchyni, manzel ochutnal a dojem nebyl spatny, ale nebylo to 'ono'.

Služby hotelu
Celkovy dojem byl velice pozitivni. Staff byl velice pratelsky a ochotny, nekdy trosku pomalejsi, ale to se da ocekavat. Byli jsme prijemne prekvapeni, jak si vsimali deti a hezky se jim venovali.

Pri odjezdu nam bez problemu prodlouzili Check Out a i pote jsme mohli nadale vyuzivat sluzeb restauraci bez omezeni.

Pláž
Na plaz jezdil autobus co 30min. Plaz byla cista, poloprazdna, more take. Vhodna i pro male deti, pisek a pomaly sestup. Moznost neomezeneho jidla a piti. Strava stejna jako v hotelu.

Lucie E., 17.10.2016, Datum pobytu: 5.10. - 12.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Lenka H., 10.10.2016, Datum pobytu: 27.7. - 3.8.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zdenko B., 27.09.2016, Datum pobytu: 17.9. - 24.9.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Emoke V., 26.09.2016, Datum pobytu: 16.7. - 30.7.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,4

  • 4,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zuzana C., 08.09.2016, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (5)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.09.2016, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.08.2016, Datum pobytu: 3.7. - 13.7.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Dana H., 29.08.2016, Datum pobytu: 10.8. - 24.8.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Jungle Aqua Park

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Oblast a mapa: Hurghada, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 26 °C
v noci 14 °C

Teplota vody

25 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    27 °C
    13 °C

  • Pondělí

    25 °C
    14 °C

  • Úterý

    23 °C
    14 °C

  • Středa

    25 °C
    13 °C

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622