Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Arabella Azur Resort

Egypt, Hurghada, Hurghada - Sakkala (Zobrazit na mapě)

cena již od 10 575 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
16.12. - 23.12.2018 8 dní 16 068 Kč
Katovice All Inclusive
16.12. - 27.12.2018 12 dní 25 096 Kč
Katovice All Inclusive
16.12. - 30.12.2018 15 dní 33 748 Kč
Katovice All Inclusive
17.12. - 27.12.2018 11 dní 18 078 Kč
Letecky All Inclusive
18.12. - 25.12.2018 8 dní 17 949 Kč
Drážďany All Inclusive
18.12. - 29.12.2018 12 dní 29 395 Kč
Drážďany All Inclusive
18.12. - 30.12.2018 13 dní 34 931 Kč
Drážďany All Inclusive
18.12.2018 - 1.1.2019 15 dní 43 421 Kč
Drážďany All Inclusive
20.12. - 27.12.2018 8 dní 16 714 Kč
Katovice All Inclusive
20.12. - 27.12.2018 8 dní 26 225 Kč
Katovice All Inclusive
20.12. - 28.12.2018 9 dní 17 465 Kč
Vratislav All Inclusive
20.12. - 30.12.2018 11 dní 35 307 Kč
Katovice All Inclusive
20.12. - 31.12.2018 12 dní 30 018 Kč
Letecky All Inclusive
21.12. - 28.12.2018 8 dní 28 482 Kč
Bratislava,... All Inclusive
23.12.2018 - 1.1.2019 10 dní 48 339 Kč
Drážďany All Inclusive
24.12. - 31.12.2018 8 dní 24 036 Kč
Katovice All Inclusive
25.12.2018 - 1.1.2019 8 dní 37 053 Kč
Drážďany All Inclusive
3.1. - 10.1.2019 8 dní 11 145 Kč
Katovice All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Minibar, Bar
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Potápěčské centrum
  • Fitness
  • Animační programy
Umístění hotelu:
  • 0 m Vzdálenost od pláže
  • 4 km Vzdálenost od centra města
  • 9 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 24 °C
  • Teplota moře 25 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 04:10 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Hotel je situován v blízkosti centra Hurghady, které je v dosahu asi 2 km. Nejbližší nákupní možnosti mají hosté v bezprostřední blízkosti hotelu. U hotelu jsou dvě pláže s přístupem do vody po schůdkách (na jedné z nich je dostupný korál a tedy i možnost šnorchlovat). Je zde i třetí malá pláž s písčitým vstupem do vody. Letiště se nachází ve vzdálenosti 10 km od hotelu.

  • Vybavení

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, italská restaurace, bar, bar u bazénu, plážový bar, orientální kavárna, diskotéka, směnárna, bankomat nebo kadeřnictví. Dětem je určen dětský bazén, miniklub a dětské hřiště. Součástí hotelového vybavení je velký venkovní bazén se sladkou vodou.

  • Ubytování

    Hotel poskytuje ubytování ve dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením (koupelna s vanou nebo sprchou, WC, vysoušeč vlasů), které jsou vybaveny individuálně ovladatelnou klimatizací, telefonem, ledničkou a televizorem se satelitním příjmem. K pokoji náleží balkon nebo terasa. Za příplatek jsou k dispozici pokoje s výhledem na moře.

  • Strava

    All Inclusive program probíhá od 10:00 do 24:00 hod., lze čerpat ve vybraných prostorách hotelu a zahrnuje snídaně, obědy, večeře podávané formou bufetu, odpolední svačinu, rozlévané alkoholické nápoje místní výroby, nealkoholické rozlévané nápoje místní výroby, kávu (pouze filtrovanou) a čaj.

  • Služby

    Hotel pro své hosty zajišťuje pravidelné animační programy. K dispozici je tenis a squash (večerní osvětlení je za poplatek), plážový volejbal, basketbal, stolní tenis, šipky, billiard, fitness, sauna, masáže nebo jacuzzi (některé z uvedených aktivit mohou být zpoplatněny). Hotel umožňuje připojení na internet nebo pronájem trezoru na recepci (za příplatek).

  • Pláž

    U hotelu se nachází dvě pláže s přístupem do vody po schůdkách plážovým servisem (na jedné z nich je dostupný korál a tedy i možnost šnorchlovat) a třetí malá pláž s písčitým vstupem do vody, která však nedisponuje slunečníky a lehátky. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů, možností potápění nebo windsurfingu (za poplatek).

Recenze hotelu Arabella Azur Resort - Hurghada, Egypt

Tento hotel je 34. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 416 v Hurghada.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Super dovolená, úžasný hotel,moře i strava. Jedinou výtkou je ukradený den dovolené večerním odletem tam a dopoledním zpět. Delegát se nás neobtěžoval informovat o odjezdu z hotelu na letiště,... Zobrazit celou recenzi

Lenka M., 21.07.2017

Nejužitečnější hodnocení hotelu

9,4

V hotelu se mi líbilo, jídlo super, šnorchlování na Hurghadu dobré Zobrazit celou recenzi

Petr Gavlas, 14.02.2013

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 9

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 7.9.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byli jsme velice spokojeni,velice dobře fungovala skupina mladých lidi ,která měla na starost celodenní program pro hosty .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme velice spokojeni,velice dobře fungovala skupina mladých lidi ,která měla na starost celodenní program pro hosty . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj který jsme si připlatili /10,-€/ na noc ,byl čistý ,každý den uklizeny ,míní bar neustále doplňovány .

Strava
Výběr stravy rozmanitý ,každý den na programu jiná kuchyni,jídla bylo dost .

Služby hotelu
Na recepci byly ochotni,obsluha dobrá

Pláž
Přístup do vody byl bez problému ,servis na pláži je perfektní po cely

Soňa Pollaková, 20.08.2018, Datum pobytu: 6.8. - 13.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9,6

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 14.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Piaty pobyt v Egypte, Asi najlepší hotel.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Piaty pobyt v Egypte, Asi najlepší hotel. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba útulná, chybou boli oddelené postele a nepríjemné hlučná klíma.

Strava
Strava super. Na egyptské pomery veľmi dobré.

Služby hotelu
Super

Pláž
Pláže v Hurghade sú všeobecne malé, útesy až na pár hotelov žiadne. Hotel Arabella azur, ponúka zrejme najlepšie pláže z hotelov v ktorých sme v Hurghade boli

Miroslav H., 14.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 17.07.2018, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.07.2018, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.07.2018, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,6 Celkově hodnotím dovolenou kladně, protože z hlediska organizace od cestovní kanceláře i péče hotelu jsem byla jak v bavlnce. Bavili mě i...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím dovolenou kladně, protože z hlediska organizace od cestovní kanceláře i péče hotelu jsem byla jak v bavlnce. Bavili mě i aktivity, které se tam v rámci animačních programů daly dělat (volejbal, vodní hry, zumba, cvičení apod). Jediné, co mi vadilo bylo to, že animátoři nejeli příliš podle zveřejněného harmonogramu, což znamenalo, že jsem občas přišla včas a program se nekonal nebo až za hodinu. To by nebyl problém, kdybych celý den ležela u bazénu a měla možnost zaregistrovat všechny přesuny. Jindy zase oznámili nějakou aktivitu a nakonec se neděla (z důvodu nedostatku lidí). Vzhledem k tomu, že jsem jela sama, tak jsem na animační programy trochu vsázela a protože hotel byl plný nemeckých turistů, kteří neuměli ani slovo anglicky, byla to jediná forma socializace, tak jsem doufala, že to bude lépe organizované. Ale i tak jsem se vždy zabavila hudbou nebo knížkou, takže v konečném důsledku se až tak moc nestalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj vždy čistý a upravený. Jediný problém, který jsem měla byl zapáchající odpad ve chvíli, kdy jsem začala používat sprchu nebo záchod. Neřešila jsem to protože jsem celý den na pokoji stejně nebyla. Dost nahlas hučela klimatizace, ale s tím se trochu počítalo.

Strava
čekala jsem trochu větší výběr ovoce, ale bylo fajn mít denně rybu, snídaně byly rozmanité a zároveň každý den byl nějak tématický, takže se strava měnila.

Služby hotelu
Všichni v hotelu byli velmi milí a snažili se. Někdy neuměli anglicky, ale vždycky se dalo domluvit.

Pláž
pláží bylo několik, pozvolná, přes schůdky i kamenitá. To mi vyhovovalo. Voda byla nádherná.

Pavlína O., 02.07.2018, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.06.2018, Datum pobytu: 23.12.2017 - 6.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Dovolena se nam velice libila. Vrele doporucujeme!

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nam velice libila. Vrele doporucujeme! Zobrazit celou recenzi

Lenka N., 14.06.2018, Datum pobytu: 9.5. - 16.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 5,8 Hotel stárne takže by to chtělo opravovat, fasáda se loupe.

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Hotel stárne takže by to chtělo opravovat, fasáda se loupe. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, čisté, klidné.

Strava
Strava je skromnější oproti minulým letům. V polévce jsem našla nit a chlupy, možná z kočky.....(( čokoláda na palačinky byla pod pultem.

Nejvíce se mě dotklo, že zájezd byl inzerován na 8 dnů, ale my jsme tam byly s kolegyní jen 6 dnů. Již asi 12x jsem navštívila Egypt, vždy se letělo 5 min. až 60 min. po půlnoci, takže v Arabele jsme byli brzo ráno a celý den strávili u moře. Tentokrát byl odlet 20,30hod. 2.5, takže do Arabely jsme dorazili až 3, května, ve 02,30 hod. přesto jsme na recepci měli podepsat, že jsme dorazili do hotelu 2.5. Ještě bych pochopila, kdyby poslední den 9.5 byl odlet na noc, abychom celý den mohli strávil u moře, ale již ve12 hod. jsme odjížděli od hotelu. Takže logicky 9-3 = 6 dnů pobytu. Marie Němcová spolucestující s Janou Mojdlovou

Služby hotelu
Po bouřce se mohla restaurace uklidit a fungovat dál, přesto byla několik dnů uzavřena, takže ta druhá u recepce nestačila pro počet hotelových hostů. Také jsem si všimla, že někteří hosté na kartičku na ručník dostávali dva i více (pod hlavu třeba)

Pláž
V tak krásném moři každý den plavaly igelitové pytle, tácky i použitou vložku jsem viděla 2 metry od schůdků do vody.

Jana Mojdlová, 16.05.2018, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 8,8 Dovolená byla pěkná, v hotelovém komplexu plno možností,naprostá spokojenost. Nebyli jsme spokojeni se službami ck,jelikož vůbec na...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla pěkná, v hotelovém komplexu plno možností,naprostá spokojenost. Nebyli jsme spokojeni se službami ck,jelikož vůbec na hotelu nebyly žádné schůzky s delegátem,pouze na nástěnce v recepci telefon. A informace o odletu.Při příletu nás žádný delegát nečekal, sami jsme se museli doptat kde je bus ck Ještě nikdy se nám nestalo, že delegát nefungoval.Ještě štěstí, že jsme ho nepotřebovali akutně a ostatní informace získali od ostatních turistů,kteří letěli s jinou ck. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Při příjezdu na hotel si řekli o bakšiš, 5 euro bylo málo, chtěli 10 tak nedostali nic! Pokoje dostačující, byli jsme tam pouze v noci ,tak jsme neřešili vybavení pokoje.Minibar doplňovali každý den,uklizeno a výměna ručníků též. Byli jsme s ubytováním spokojeni.

Strava
Jídlo bylo chutné,výběr veliký,masa bylo dost,každý den nějaké ryby,polévky výborné,sladkostí hojnost . Pití roznášeli číšníci,nebo sami natočili džusy,vodu,čaj i kávu. Na pláži občerstvení: hranolky,mleté burgry, housky,zelenina.... U bazénu odpoledne každý den pizza,upečou vám podle vašeho přání,byla vyborná. Také tam byl stroj s točenou zmrzlinou,kde se obsloužíte,ale ta nám nechutnala.Na pláži i u bazénu roznáší pití,dle přání.Káva je nejlepší na pláži i u bazénu.

Služby hotelu
V hotelu jsou všichni zaměstnanci vstřícní,ochotní,usměvaví a za malý bakšiš by vam donesli modré z nebe.Koktejly v barech alko i nealko bez problémů. Každý den animace a pěkná diskotéka,kde točili a nalévali vše do skla.

Pláž
Pláž pěkná,vstup do moře po schůdkách,pěkné korály a sposta rybiček. Vyplatí si vzít šnorchl ,nebo i zdarma půjčí na pláži. Krásná podívaná. Ráno lehátka u moře brzy obsazená,kdo chce pěkné místo,tak si musí přivstat a zapykat,nebo předplatit bakšiš a plážový servissman to zařídí. U bazénu bylo lehátek stále dost.

Jitka H., 15.05.2018, Datum pobytu: 28.4. - 9.5.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.05.2018, Datum pobytu: 21.4. - 28.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,8

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 1 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.04.2018, Datum pobytu: 4.4. - 11.4.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

Celkem: 9,8 Moc se nám dovolená líbila, bude-li možnost, rádi se vrátíme.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc se nám dovolená líbila, bude-li možnost, rádi se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo velmi pěkné, pouze přistýlka byla strašně tvrdá. Jinak vše perfektní.

Strava
Strava výborná, každý si mohl vybrat, co mu chutnalo.

Služby hotelu
Velmi krásný hotel, služby na recepci a ochota zaměstnanců perfektní, všichni velmi milí a snažili se vyhovět.

Pláž
Pláž i možnosti koupání výborné.

Marta B., 03.04.2018, Datum pobytu: 24.3. - 31.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (1)

Celkem: 8,6

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.03.2018, Datum pobytu: 17.2. - 24.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.03.2018, Datum pobytu: 3.3. - 10.3.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.02.2018, Datum pobytu: 25.1. - 1.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 6,2

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.02.2018, Datum pobytu: 20.1. - 27.1.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (5)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.02.2018, Datum pobytu: 27.1. - 3.2.2018
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9,4 Ačkoliv byl hotel postavený v roce 96', komplex je čistý, neponičený. Doporučuji všem, co hledají hotel poblíž centra Hurghady a zároveň...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Ačkoliv byl hotel postavený v roce 96', komplex je čistý, neponičený. Doporučuji všem, co hledají hotel poblíž centra Hurghady a zároveň klid v rámci resortu. Atmosféra hotelu bya moc příjemná, definitivně se v budoucnu vrátím zpátky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje na hotelu jsou velmi prostorné, k dispozici jedno manželské lůžko nebo dvě oddělené postele, i ve dvoulůžkových pokojích k dispozici navíc ještě rozkládací pohovka. Každý pokoj má vlastní terasu nebo balkon, některé z pokojů dokonce přímo u moře.

Strava
Široký výběr jídel, mořských plodů i masa, což nebývá v Egyptě příliš časté. Člověk mohl zkusit z velkého výběru zeleniny, ovoce i sladkých dezertů.

Služby hotelu
Hotel nabízel vše, co člověk potřebuje. K dispozici spousta obchodů přímo v rezortu (obchodníci mluví i česky), bankomat s egyptskými librami. V komplexu jsou dva bazény, jeden vyhřívaný a využívaný pro animační programy (nekolikrát denně aqua aerobic, zumba atd.). Personál byl ochotný a vyhověl veškerým požadavkům.

Pláž
K dispozici jsou na hotelu tři pláže. Jedna z pláží je s přístupem po schodech, vhodná pro šnorchlování (pobřežní korály). Další dvě pláže jsou písečné s pozvolným vstupem do moře, vhodné pro děti. Pláže jsou však menší.

Vojtěch Petruňa, 31.12.2017, Datum pobytu: 21.12. - 22.12.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (10) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.11.2017, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 8,2

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.10.2017, Datum pobytu: 30.9. - 7.10.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.08.2017, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8 Dovolená super, večerní programy nic moc :-( na těch by chtělo ještě zapracovat

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super, večerní programy nic moc :-( na těch by chtělo ještě zapracovat Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super,každý den úklid,čisté ručníky,doplněná lednička,klimatizace ok

Strava
Každý si vybral,očekávala bych více ovoce(byl pouze meloun,pomeranč a mini banánky),foto neodpovídá realitě

Služby hotelu
služby byli v pohodě

Pláž
škoda jen že není více písečná

Alena Okrouhlá, 14.08.2017, Datum pobytu: 29.7. - 9.8.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (5)

Celkem: 10 Super dovolená, úžasný hotel,moře i strava. Jedinou výtkou je ukradený den dovolené večerním odletem tam a dopoledním zpět. Delegát se...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená, úžasný hotel,moře i strava. Jedinou výtkou je ukradený den dovolené večerním odletem tam a dopoledním zpět. Delegát se nás neobtěžoval informovat o odjezdu z hotelu na letiště, musely jsme samy zjistit na recepci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné,čisté pokoje. Trochu vadila hučíci klimatizace. Příjezd v noci, pokoj ihned, ale restaurace již uzavřené. Takže po domluvě s personálem alespoň snídaňovy balíček.

Strava
Strava rozmanitá a chutná, hodně masa,příloh,méně ovoce.Chyběla mi nutela k palačinkam. Výborná pizza,u bazénu točená zmrzlina.

Služby hotelu
Vše v pořádku, včetně služeb výletů přímo z hotelu.Personál ochotný,usměvavý.

Pláž
Krásný korál,mraky ryb, nutné boty do vody.Několik pláží s různými přístupy do vody.Lehátka netřeba zabírat hned ráno,většina lidí byla u bazénu.

Lenka M., 21.07.2017, Datum pobytu: 24.6. - 1.7.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (1)

Celkem: 8,4 Hotel Arabella Azure má dobrou pověst nejen u cestovních kanceláří, ale i v Hurghadě samotné. Rozhodně doporučuji, resort je obrovský,...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Arabella Azure má dobrou pověst nejen u cestovních kanceláří, ale i v Hurghadě samotné. Rozhodně doporučuji, resort je obrovský, členitý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje jsou vybavené, čisté, denně uklízené a doplňované o vody, kávu, ručníky.....

Strava
Jídlo je výborné, rozhodně je z čeho vybírat. Ať už má rád člověk mořské plody, maso, zeleninu, ovoce nebo zákusky. Každý den je večeře zameřena na jiný způsob - Asijská, Arabaská, BBQ, Italská .....

Služby hotelu
V hotelu jsou převážně jen milí a vstřícní lidé, nečekají na bakšiš. Barmani vám udělají, oč požádáte, kuchaři taktéž. Zavazadla Vám nesou na pokoj i z pokoje.

Pláž
Pláž je zde písčitá i korálová se vstupem po schůdcích. Podmořský život nádherný.

Lehátek bylo vždy dostatek, nemuseli jsme si je ráno zabírat. Na plážích jsou taktéž bary, kde si můžete dát celý den cokoliv k pití a odpoledne potom i nějaký snack (hranolky, hamburgery, hawawshi)

Pavel, 18.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 15.7.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (1)

Celkem: 10 Velmi milý a vstřícný personál, měli jsme pocit osobního přístupu a neustále se nás někdo ptal, jak jsme spokojeni a je-li všechno v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Velmi milý a vstřícný personál, měli jsme pocit osobního přístupu a neustále se nás někdo ptal, jak jsme spokojeni a je-li všechno v pořádku. Pokojová služba, recepce i personál na barech a v restauracích velmi ochotný. Užili jsme si báječnou dovolenou a rádi se vrátíme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel čistý, útulná architektura připomínající tradiční arabské stavby. V pojetí velkého hotelového resortu se však někomu mohla zdát orientace v prostorách komplexu poněkud nesnadná. Na pokoji vše OK, žádný hmyz či plíseň v koupelně, lednička i klimatizace fungovaly na 100%.

Strava
Jídlo vynikající, každý večer něco nového a pokaždé se dalo něco chutného najít - i ti vybíraví nebyli o hladu. Tématické večery, čerstvé grilované pokrmy, odpoledne pizza u bazénu sestavená dle přání a čerstvě upečená. Zmrzlina, dezerty a zákusky, všeho dost.

Pláž
Vždy volná lehátka jak u bazénu, tak i na pláži. Všude čisto, WC udržovaná, osušky. Vlastní korál s přístupem po schůdkách, jinak jemný písek.

Tomáš Valenta, 17.07.2017, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 10 Super dovolená.Doporučuji všem,nebudete zklamáni.Velké poděkování a pochvala delegátce Valerii Torda.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená.Doporučuji všem,nebudete zklamáni.Velké poděkování a pochvala delegátce Valerii Torda. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v krásném komplexu,jako z pohádky,zařízení sice trochu starší,ale vše čisté,denně úklid,voda doplňována do lednice každý den.Klimatizace plně funkční.Trochu bludiště,ale právě to, je na tomto hotelu kouzelné.Stále objevujete nové cestičky a nová zákoutí.Spousta barů,klimatizovaná část jídelny,výhled na moře .

Strava
Strava pestrá,velký výběr,vše neustále doplňováno,vynikající ryby,ovocné a zeleninové saláty,skvělé zákusky.Klimatizovaná část jídelny,výhled na moře,tématicky zaměřené večeře.Po celém areálu spousta barů,bary na pláži i u bazénu.

Služby hotelu
Animační programy,večerní programy v amfiteatru nebo na pláži,sporty na pláži i u bazénu,dostatek volných lehátek denně výměna osušek.Tento hotel není moc vhodný pro malé děti.Velká nabídka fakultativních výletů.Doporučuji navštívit noční disco club Callabuch.Dále doporučuji si vzít dolary nebo eura v co nejmenší nominální hodnotě.Náš jediný záporný poznatek se týká automatu který nahrazuje směnárnu.Vložili jsme tam stodolarovku automat nám nevydal nic,ukončil transakci.Recepce hotelu nám řekla, že s tím nemají nic společného,že automat je majetek banky,takže jsme strávili 4dny telefonováním a jezděním po bankách,po dlouhém a namáhavém vyjednáváním jsme peníze dostali zpět.

Pláž
3 pláže z toho jedna s korálovým útesem,nádherné šnorchlování,krásný podmořský svět,vstup do moře po schůdcích,doporučuji boty do vody.

Monika M., 13.07.2017, Datum pobytu: 2.7. - 9.7.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (1)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jaroslav K., 07.07.2017, Datum pobytu: 14.6. - 28.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,6 Skvělé

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Perfektní

Strava
Bez chyby

Služby hotelu
Dostatečné,nic víc jsme nepotřebovali

Pláž
Lidí málo,vždy lehátka k dispozici.Kousek od hotelu krásný a pestrý korál.

Karel N., 27.06.2017, Datum pobytu: 14.6. - 21.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Dagmar H., 27.06.2017, Datum pobytu: 17.6. - 24.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.06.2017, Datum pobytu: 13.5. - 24.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 10 Arabella Azure je spíše klidný hotel pro klidnou dovolenou. Není tak rušný jako některé jiné hotely, ale velmi příjemný a čistý. Byla...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Arabella Azure je spíše klidný hotel pro klidnou dovolenou. Není tak rušný jako některé jiné hotely, ale velmi příjemný a čistý. Byla jsem v Egyptě již po sedmé a mám z čeho srovnávat, takže bych tento hotel řadila mezi ty lepší co se týká čistoty, stravy a služeb. Na druhou stranu, pokud se chystáte na dovolenou s dětmi, pak pro ně tady moc vyžití není...žádné skluzavky, pouze malé dětské hřiště. Animátoři hovoří hlavně německy, anglicky a trochu rusky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné, sice starší vybavení, ale čisto a uklizeno bylo každý den opravdu pořádně.

Strava
Strava rozmanitá a pestrá, hovězí, kuřecí maso, ryby, grilované pokrmy, ovoce a zelenina každý den ve velkém množství.

Služby hotelu
Ochotný a milý personál. Nesetkala jsem se s nikým nepříjemným.

Pláž
Pláž čistá a uklizená, vstup do moře pozvolný, ale je nutno si vzít obuv do vody. Kousek od pláže je korálový útes, kde je opravdu pestrý a krásný podmořský život. Dopručuji šnorchl a brýle a opravdu se jít podívat...nádhera

Ivana Čupová, 06.06.2017, Datum pobytu: 27.5. - 3.6.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (20) Ne (1)

Celkem: 6,8

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Marie D., 30.05.2017, Datum pobytu: 20.5. - 27.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Pavla T., 24.05.2017, Datum pobytu: 10.5. - 20.5.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,4 Nejhezčí rezort/hotel v centru hurghady - jezdí sem hlavně Němci, je tu čisto, bezpečno, spousta zeleně. Byli jsme spokojeni.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nejhezčí rezort/hotel v centru hurghady - jezdí sem hlavně Němci, je tu čisto, bezpečno, spousta zeleně. Byli jsme spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj v bloku A - 1. patro a bylo to krásné. Vyplatí se dát na začátku 10 dolarů a dostanete hezčí pokoj.

Uklizeno vždy krásně a balená voda na pokoji doplňovaná každý den.

Strava
Strava není nijak luxusní, ale je rozhodně pestrá a bohatá, co do výběru. Místní víno a pivo se dá pít, místní lihoviny jsou nedobré. Střevní potíže jsme neměli.

Služby hotelu
Velká spokojenost, ochota, vstřícnost. V areálu velmi bezpečno, nechala jsem mobil na lehátku a cca za hodinu jsem ho hledala - personál ho odnesl na recepci.

Pláž
Krásná, ne moc vhodná pro malé děti - pro ty je jen jedna maličká. nejsou klouzačky atd. pro dospělé a děti, co se jen nebatolí, skvělé! Jedna pláž s krásným korálem!

Olga Z., 09.05.2017, Datum pobytu: 15.4. - 22.4.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (1)

Celkem: 5 **

  • 5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 6 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
** Zobrazit celou recenzi

Ubytování
**

Strava
*

Služby hotelu
***

Pláž
****

Petr Hala, 18.04.2017, Datum pobytu: 1.4. - 15.4.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (15)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.03.2017, Datum pobytu: 26.2. - 5.3.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 špičková dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
špičková dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásný hotel, perfektní služby, příjemný personál.

Strava
Jedním slovem vynikající.

Služby hotelu
viz ubytování

Jan Turek, 22.02.2017, Datum pobytu: 12.2. - 19.2.2017
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (3)

Celkem: 10 Fakultativní výlet do Luxoru velice jsme byli spokojeni s průvodcem Mahmudem .Byl velice obětavý a celou dobu zájezdu se nám plně...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Fakultativní výlet do Luxoru velice jsme byli spokojeni s průvodcem Mahmudem .Byl velice obětavý a celou dobu zájezdu se nám plně věnoval. Těšíme se na další dovolenou strávenou v Egyptě Zobrazit celou recenzi

Anonym, 26.11.2016, Datum pobytu: 18.8. - 29.8.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (6)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.11.2016, Datum pobytu: 12.9. - 19.9.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9,4 Dojem z hotelu byl skvely, sluzby fantasticke. Jidlo prvni tyden velmi ostre, ale nejspis po stiznostech hostu byla sjednana naprava....

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dojem z hotelu byl skvely, sluzby fantasticke. Jidlo prvni tyden velmi ostre, ale nejspis po stiznostech hostu byla sjednana naprava. Sluzby na ksvele urovni jak uklid pokoju tak uklid plaze a okoli hotelu. Cisnici mili ochotni usmevavi. Cena odpvida kvalite poskytovanych sluzeb hotelu. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 01.11.2016, Datum pobytu: 15.10. - 29.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (3)

Celkem: 8,8 Pohodová dovolenka, príjemný hotel,krásne more, slušný personál.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pohodová dovolenka, príjemný hotel,krásne more, slušný personál. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Príjemné ubytovanie v čistých izbách.

Strava
Chutné a čerstvé.

Služby hotelu
Na urovni.

Pláž
Pláž, more- čisté, krásny koral na šnorchlovanie.

Jana, 25.10.2016, Datum pobytu: 15.10. - 22.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (3)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zsuzsanna Dr.zamaróczy, 19.10.2016, Datum pobytu: 9.10. - 16.10.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6,4 Objednané ubytováni s výhledem na moře nebylo dle našich představ, výhled byl na 10 - 12 kotvících, výletních lodí, které neustále...

  • 5,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Objednané ubytováni s výhledem na moře nebylo dle našich představ, výhled byl na 10 - 12 kotvících, výletních lodí, které neustále vyplouvaly a připlouvaly a výfukovými plyny z naftových motorů nám zamořovaly ovzduší. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkem čtyři dny z celkového dvanáctidenního pobytu trvala oprava a zprovoznění klimatizace na pokoji. To zásadně pokazilo pobyt při venkovních teplotách šplhajících přes čtyřicítku!!!

Strava
Strava v hotelovém resortu byla ochuzena o uzavřenou italskou restauraci a orientální kavárnu. Obojí je stále v nabídce zájezdu i když dle sdělení paní delegátky v letošní sezóně ještě nebylo otevřeno, údajně pro nízkou obsazenost hotelu zahraniční klientelou.

Služby hotelu
Personál až na nicotné výjimky velmi ochotný a slušný.

Pláž
Výborná pláž, voda v moři velmi čistá.

Walter John, 21.09.2016, Datum pobytu: 7.9. - 18.9.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 7,8

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Blanka N., 25.07.2016, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vladimír D., 19.07.2016, Datum pobytu: 9.4. - 16.4.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Skvělá dovolená,velmi ochotný personál,ale nikoli vlezlý.

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená,velmi ochotný personál,ale nikoli vlezlý. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné ubytování,čisté,snad by chtělo zauvažovat nad novější klimatizací,protože tahle zvládala místní teplotu s odřenýma ušima.

Strava
Tak bohatou stravu jsem ještě nikde jinde nezažil,ani jsem nestačil všechno ochutnat!

Služby hotelu
Nemám žádné připomínky,vše probíhalo k naprosté spokojenosti.

Pláž
Pláž je velmi dobře vybavená lehátky a slunečníky,každý si mohl vybrat kde chce ležet,nebyla přelidněná a do vody je velmi dobrý přístup.

Stanislav Pipek, 14.07.2016, Datum pobytu: 4.7. - 11.7.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

Celkem: 8,8 Dovolená krásná, okolí hotelu, pláže i moře čisté, pokoje každý den dokonale uklizené. Personál, co se týče úklidu pokoje, číšníci na...

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená krásná, okolí hotelu, pláže i moře čisté, pokoje každý den dokonale uklizené. Personál, co se týče úklidu pokoje, číšníci na pláži i v okolí bazénu ochotní, strava výborná, nedalo se odolat žádnému jídlu. Jen výhrada k číšníkům v restauraci, bez bakšiše si vás moc nevšímají(někteří) a hotel byl až na pár výjimek plný německých turistů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytování a úklid pokojů byl na jidničku.

Strava
Výborná.Jen jsme si museli doplácet za míchané drinky.

Služby hotelu
Vše v nejlepším pořádku

Pláž
Dostupnost k pláži dobrá, čistá, voda také.Lidí přiměřeně.

Kamila J., 30.06.2016, Datum pobytu: 20.6. - 27.6.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.05.2016, Datum pobytu: 10.10. - 17.10.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 6 Již do Egypta nepoletíme. Služby se zhoršily. Obsluha neustále očekávala za své služby nějaké zpropitné. Již řidič, který nás vezl z...

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Již do Egypta nepoletíme. Služby se zhoršily. Obsluha neustále očekávala za své služby nějaké zpropitné. Již řidič, který nás vezl z letiště, vždy když delegát opustil autobus, tak před nás předstoupil a požadoval "tips". Zpočátku mu pár lidí nějaké dolary dalo (vesměs ze západní Evropy), ale pak jsme jen koukali a říkali si, zda je to vůbec možné. Cítili jsme se za něj trapně. On asi ne.

Navíc je tu ta hrozba terorizmu. Malá, ale je. Příště se zkrátka podíváme někam jinam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování a rezort byl velmi pěkný.

Strava
Nebyla špatná, ale již jsme jedli v Egyptě lépe a to v levnějším rezortu.

Služby hotelu
Někdo byl fajn a někdo ne. Někdo byl až arogantní. Služby, když to shrnu, tak byly průměrné. Asi by to bylo jiné, kdybychom jim za všechno platili. To byla zásadní změna ve srovnání s našimi předchozími pobyty v Egyptě.

Pláž
Dobré. Zvláště byla krásná pláž s korálovým útesem, kde jsme viděli spoustu krásných ryb a korálů. Šnorchl, brýle a ploutve zdarma!

Miroslav Hála, 06.04.2016, Datum pobytu: 27.3. - 3.4.2016
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (8) Ne (4)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Iveta S., 04.03.2016, Datum pobytu: 5.8. - 15.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Mikuláš S., 04.03.2016, Datum pobytu: 5.8. - 15.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.03.2016, Datum pobytu: 5.8. - 15.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.02.2016, Datum pobytu: 25.7. - 5.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Hotel, byť není nejnovější ani luxusní, tak je skutečně čistý, upravený, služby jsou nadprůměrné. Hodnocení pro cestovku je nízké kvůli...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel, byť není nejnovější ani luxusní, tak je skutečně čistý, upravený, služby jsou nadprůměrné.

Hodnocení pro cestovku je nízké kvůli komplikacím při letu zpět. Nedopatřením či chybou jedince jsme nebyli napsaní na palubě letadla. Trčeli jsme na letišti a nikdo nevědel, co s námi. Nakonec nás tedy milostivě do letadla vzali. Zobrazit celou recenzi

Lenka H., 11.11.2015, Datum pobytu: 4.10. - 18.10.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 10 Všechnl bylo super, vřele všem doporučujeme.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Všechnl bylo super, vřele všem doporučujeme. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Na pokoji byla i varná konvice, hrnky, káva, čaj,cukr, v rámci all inclusivu plný bar v lednici, u pkoje teráska na sezení.

Strava
Jedinkrát se nám nestalo, že by nám něco nechutnalo, obrovský výběr z jídel.

Služby hotelu
Perfektní, bez připomínek

Pláž
U hotelu hned korály a spouta druhů rybiček. Úžasné

Marie Franková, 28.10.2015, Datum pobytu: 18.10. - 25.10.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,4 Areál hotelu, pláže (zvláště šnorchlování), personál, strava a všechny služby byly výborné. Pro příští rok uvažujeme o stejném hotelu,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Areál hotelu, pláže (zvláště šnorchlování), personál, strava a všechny služby byly výborné.

Pro příští rok uvažujeme o stejném hotelu, ale bohužel cena zájezdu pro rok 2016 je dražší. Zobrazit celou recenzi

Helena K., 25.10.2015, Datum pobytu: 8.10. - 19.10.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Robert, 15.10.2015, Datum pobytu: 3.10. - 10.10.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Vyborna dovolena za rozumnou cenu.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Vyborna dovolena za rozumnou cenu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekne pokoje s dobrym uklidem a dostacujicim mjnjbarem.

Strava
Pestra strava a ochotny personal.

Služby hotelu
Celkova spokojenost se službami hotelu.

Pláž
Méně moznosti pro neplavce.

Jan Randa, 26.09.2015, Datum pobytu: 7.9. - 17.9.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Pláž s korálovým útesem, krásný pokoj, hezký hotel, milý personál, dobré jídlo.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Pláž s korálovým útesem, krásný pokoj, hezký hotel, milý personál, dobré jídlo. Zobrazit celou recenzi

Eliška S., 23.09.2015, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8 Po čtyřech letech jsme znovu vsadili na ověřené koně, tj. ck a hotel Arabella Azur. A nezklamali. Hotel je stále jak z pohádky, personál...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Po čtyřech letech jsme znovu vsadili na ověřené koně, tj. ck a hotel Arabella Azur. A nezklamali. Hotel je stále jak z pohádky, personál příjemný. Samozřejmě je příjemnější za drobný bakšiš. Rusů je podstatně méně než v minulosti, převažuje německá klientela. Pohoda klídek, můžeme doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokud někdo miluje moderní hotely, tady bude zklamán. Hotel je bludištěm klenutých chodeb, tajemných zákoutí, na jídlo nemusíte dvakrát stejnou cestou. Což je pro romantiky prostě nádhera. Pokoje jsou ve stejném stylu, klenby, dřevo, barevná okna, různé úrovně podlah. Čistota, pohoda klídek. Jako obrovské plus hodnotím 1,5litru vody na osobu a den a to velmi důsledně.

Strava
Velmi rozmanitá, málo opakování. Zeleniny jako vždy převaha, ale najde se i ovoce, sýry, uzeniny a nepřekonatelné sladkosti.

Služby hotelu
Bez problémů. V hotelu jsem byli okolo 6:00, okamžitě náramky, možnost dojít si na snídani, ubytování v 11:00. Mezi tím je možnost se převléknout a skočit do bazénu, nebo do moře. Pouze problém s WiFi, neobjevili jsme způsob, jak se připojit. Moc jsme to neřešili, ale podle počtu surfujících Němců určitě existuje cesta, stačilo se zeptat, ale jak říkám, neřešili jsme to.

Pláž
Pláže jsou dvě. Jedna pro paďoury s mírným vstupem do vody a druhá - námi využívaná přímo na reefu. Pár schodů a jste v barevném korálovém ráji s množstvím ryb. Přes varování jsme vyjeli s místní posádkou na jednodenní výlet na lodi. Náplň 3x šnorchlování se skvělým průvodcem - murény, chobotnice, perutýni, prostě kompletní sortiment. Dále hodina na místní lido pláži na blízkém ostrově, ale taky jsme mohli zůstat na lodi a chytat ryby, které jsme poté snědli a byly výborné. Slíbení delfíni nebyli: "No tuna, no dolphin" jak to glosoval kapitán. Loď se jmenuje Fathia, výletníků nás bylo 6 - nághera.

Lenka Veisová, 23.09.2015, Datum pobytu: 13.9. - 20.9.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (9) Ne (0)

Přímo pod schody 1 fotografie

Celkem: 9,4

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ladislav Dávid, 21.09.2015, Datum pobytu: 5.9. - 16.9.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Markéta B., 17.09.2015, Datum pobytu: 6.9. - 13.9.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Milan S., 15.09.2015, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Hana V., 04.09.2015, Datum pobytu: 13.9. - 24.9.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (5)

Celkem: 1

  • 1 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Hana V., 04.09.2015, Datum pobytu: 13.9. - 24.9.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (7)

Celkem: 10 super

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
výborné

Strava
zkusily džus s třinového cukru - výborný

Služby hotelu
hotel na 1 +

Pláž
šnorchlování je korál takže 1+

Petr Karabina, 01.09.2015, Datum pobytu: 17.8. - 27.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Blanka P., 30.08.2015, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ľudmila B., 10.08.2015, Datum pobytu: 24.6. - 4.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Markéta M., 04.08.2015, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 krásná klidná dovolená , mít malé děti volila bych jiný hotel, který je na ně více zaněřen, šnorchlování úžasné v Hurghádě až výjmečné,...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
krásná klidná dovolená , mít malé děti volila bych jiný hotel, který je na ně více zaněřen, šnorchlování úžasné v Hurghádě až výjmečné, personál skvělý, málo rusů, určitě bych se tam ještě ráda podívala. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
malé hezké pokojíky v podstatě stejné jako asi v každém hotelu. Komplex je členitý a moc hezký. Po příjezdu do hotelu jsme dostali hned náramky a mohli jsme na snídani, do pasu jsem dala 20 dolarů na každý pokoj, ale moc to nepomohlo pokoje dva jsme dostali asi v devět a ten třetí až v půl druhé, ale chápu že v sezoně je obsazenost veliká a my chtěli pokoje kousek od sebe tak jsme si chvilku počkali.

Strava
Snídaně každý den to samé, ale vybere si každý vaječná omeleta , palačinky, salámy, sýry, zelenina.... jídelna je na skvělém místě na samém okraji komplexu je tam krásný výhled jak na rybičky v moři tak do dálky, obědy super výborné polívky jak k obědu tak k večeři, hranolky, kuřecí, těstoviny, brambory.... sladké tečky dortíky, puding, ovoce by mohlo být vícedruhové my měli v červenci meloun vodní asi 3x, banány 2x jinak každý den meloun galie, víno bílé, jablka na svačinu jsme chodili k malému bazénu tam každý den odpoledne dělalil výbornou pizzu dle našeho přání a měli tam pult s chlazenou zeleninou máslem a pečivem, zmrzlina 4 druhy po celé odpoledne jinak i na pláži byla možnost pozdního oběda, večeře skvělé každý den jiné téma večeře, Mexická, Arabská , Francouzká, Thaiská ta byla nejlepší ......pozdní večeře je možná v Italské restauraci.

Služby hotelu
každý den úklid, z ručníků labutě, srdíčka...... číšnící v hlavní restauraci milí, na pláži občas projde číšník a dle přání donese pití až k lehátku, na pláži u može mají nejlepší kávu.

Pláž
do može vstup po schůdkách, ale ne do hloubky, jsou nutné boty do vody je tam dost ježků i když plavčík každý den šnorchloval podél pláže a tahal je z vody, jinak podmořský svět úžasný, občas jsou vidět rejnoci i ze břehu a když se to podaří připlouvají tam i delfíni, krásný útesy do hlubin, na pláži možnost výběru lehátek nás bylo 7 tak jsme chodili už ráno s ručníkama, ale kdyby jsme byli jen dva i odpoledne by jsme si tam místečko našli.

Alena Kočí, 30.07.2015, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (7) Ne (0)

7 fotografií

Celkem: 9,6 personál ochotný,vše dokonalé.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
personál ochotný,vše dokonalé. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Je poznat,že se nejedna o nový hotel,ale bylo zde vše udržované,čístě a jelikož jsem na pokoji trávíl minimum času,bylo mi vcelku jedno jak vypadá

Strava
Dokonalá,přispůsobena evropským zaludkum,veškerá voda balena,nebyl problém, Bezvadny

Služby hotelu
Moc ochotny personál bez vlezlých somráku ,kteří natahovali ruku a chteli peníze, stím jsem se ani jednou nesetkal. Pár hotelů jsem za život objezdil,ale tak hodný,milý a ochotný personál od prvního do posledního zaměstnance jsem nikde nezažil

Pláž
tento hotel ma tri pláže,ta hlavní byla nic moc,je v zatoce,byla tam spinava voda,na dne kameny a vstup po schudkach. nechápal jsem jak tato pláž mohla byt nejvíce vytěžovana,působílo to na mě jak balaton. Druhá písečná pláž byla klidna,pozvolny vstup do vody,ta byla pěkna,malá,ale jelikož tam bylo málo lidí,nebyl problém ležet tam. Co ale mě nejvice fascinovalo byla třetí pláž Reef beach, ta byla nejméně nápadna,ale nejkrásnější. Vlastní bar samozřejmostí,čista lehatka,jejich kapacita obsazena tak z 60% a to byla pisečná plaz se vstupem do vody po schodech a s nádherným živým barevnym koralovým útesem. To mě opravdu fascinovalo a potápěl jsem se i na kube v karibiku a to se tam můžou jít zahrabat :-) Procházeli jsme i okolni hotely ,ale co se korálu přimo na pláži týkalo,tak Arabella byla bezkonkurenční.,vedle Arabia nebo Bel air oproti tomu pro mě nudný opruz. Ale každému se líbí něco jiného.

Lukáš S., 29.07.2015, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkový dojem: výborná dovolenka, splnila naše očakávania ( aj vzhľadom na to, že to nebola prvá návšteva Egypta a tak sme vedeli o jeho...

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem: výborná dovolenka, splnila naše očakávania ( aj vzhľadom na to, že to nebola prvá návšteva Egypta a tak sme vedeli o jeho špecifikách :-) ) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Zaplatili sme si výhľad na more a za pomoci bakšiša sme dostali naozajstný výhľad na more (nie do zátoky a pod.). Páčila sa nám klasická arabská architektúra podlažne trojúrovňovej izby s predsieňou, spálňou, miniobývačkou a verandou (a to sme nemali kúpený apartmán), je to niečo iné ako tie moderné napodobeniny orientálneho štýlu. Izba bola čistá a izbový servis na Egypt veľmi dobrý, dokonca voči minulosti bol do all inclusive programu zahrnutý aj minibar.

Strava
Strava úmerná 4* hotelu v Egypte, postačovala a nenutila človeka sa prežierať, pretože po 4 dňoch nebolo na raňajkách čo nové ochutnávať. Obedy boli ľahké a večere sa opakovali po týždni, každý deň iný typ kuchyne.

Chýbalo mi len viac ovocia, k dispozícii boli len jablká, hrozno, melóny, dyne a malé banány (na jednu večeru len cca 3 druhy z uvedeného).

Služby hotelu
Na úrovni 4* s výnimkou plážového baru pri koralovom útese, kde boli viditeľné problémy s hygienou. Ale to súviselo s obsluhou a ramadánom.

Pláž
Hotel má 3 pláže, vzhľadom na nie úplnú obsadenosť hotela nebol problém s lehátkami a slnečníkmi, presúvali sme sa podľa aktivít ( plávanie na pláži v zátoke a šnorchlovanie z pláže pri koralovom útese). Služby na pláži v pohode.

Gabriel Matej, 20.07.2015, Datum pobytu: 4.7. - 15.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,6 Hezká dovolená

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hezká dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý, služby dobré

Strava
dobrá

Služby hotelu
celkové služby hotelu výborné

Pláž
pláž čistá, plážový servis dobrý

Anonym, 13.07.2015, Datum pobytu: 27.6. - 8.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.07.2015, Datum pobytu: 7.6. - 13.6.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Robert S., 09.07.2015, Datum pobytu: 21.3. - 28.3.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Zatím nejkrásnější dovolená, hotel starší, ale nádherný, až pohádkový.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Zatím nejkrásnější dovolená, hotel starší, ale nádherný, až pohádkový. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Krásné, prostorné, čisté, s hezkým výhledem. Je tam více možností, například velmi romantické, téměř soukromé, přímo u moře, nebo naopak v centru veškerého dění. A všude je to kousek.

Strava
Vynikající, všechna jídla dobře ochucená, strava rozmarná, nádherné a výborné dorty. Ochutnala jsem i speciality, které jsem nikdy nejedla. Žádné fronty a všeho dostatek po celý den a téměř celou noc. Obsluhující velmi ochotní a milí. Měla to jedinou chybku, přibrala jsem 5 kg.

Služby hotelu
Skvělé. Obsluha fungovala i na pláži, nikde žádné fronty, na nic se nečekalo. Všichni byli milí a ochotní.

Pláž
Moře je všude kolem hotelu, restaurace je přímo na moři. Cesta z pokoje na pláž trvala cca 1 minutu. I z lehátka jsem sledovala barevné rybky. Moře překrásné.

Ivana B., 08.07.2015, Datum pobytu: 21.6. - 5.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Oldřich V., 07.07.2015, Datum pobytu: 17.5. - 24.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Uzasna dovolenka, odporucam, jediny problem bol, ze nasa delegatka sa s nami ani neunuvala stretnut, a nereagovala ani na mobil, az v...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Uzasna dovolenka, odporucam, jediny problem bol, ze nasa delegatka sa s nami ani neunuvala stretnut, a nereagovala ani na mobil, az v predposledny den nam laskavo poslala sms s casom transferu na letisko..... uvazujeme preto aj o oficialnej staznosti CK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ziaden luxus, ale originalne prevedenie, cistucke, starsie, ale nam stacilo dokonale.

Strava
vyborna, doteraz sme sa z nej celkom nespamatali :) aj rozne kraby a rybicky grilovane. Citlivejsie povahy si v case ranajok a obeda nesadajte na terasu Grill baru - cajky su priam vycvicene na to, aby jedlo pytali, skriekaju.

Služby hotelu
Uzasne, vsetko co sme chceli a potrebovali, sme ihned dostali (samozrejmostou je v takychto pripadoch baksis, ktory nam ale naozaj nebolo luto davat - stal za to).

Pláž
Prve tri dni sme boli sklamani, plaz priamo pri hoteli hrozna, potom sme vsak objavili druhu plaz, kde pre nas snorchlovacov bolo nieco fantasticke. Tiez sme mali to stastie, ze tam prisli za nami delfiny, asi len 10 metrov od nas, a tiez ked bol manzel v mori a snorchloval tak kusok od neho plavali. Oplati sa zaplatit si rychlostny cln a vylet na more, my sme sa kupali s delfinmi, bolo to nieco uzasne, perfektny zazitok.

Zuzana F. L., 07.07.2015, Datum pobytu: 27.6. - 4.7.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6

  • 7 Ubytování
  • 4 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Elena, 30.06.2015, Datum pobytu: 6.6. - 20.6.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 16.06.2015, Datum pobytu: 3.5. - 10.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 9,2

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vladimir K., 10.06.2015, Datum pobytu: 25.4. - 9.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Miloslav M., 03.06.2015, Datum pobytu: 17.5. - 31.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,6

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 14.05.2015, Datum pobytu: 2.5. - 10.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Nádherná dovolená, jediné mínus je přílet do Hurghady pozdě odpoledne - 1. den a odlet brzy ráno - za rozbřesku - poslední den.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Nádherná dovolená, jediné mínus je přílet do Hurghady pozdě odpoledne - 1. den a odlet brzy ráno - za rozbřesku - poslední den. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Není co vytknout...

Strava
Každý si určitě vybral - výborné

Služby hotelu
Není co vytknout

Pláž
Není co vytknout

Soňa Černošková, 13.05.2015, Datum pobytu: 2.5. - 9.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jana Veselá, 05.05.2015, Datum pobytu: 25.4. - 2.5.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 9,6 Velká spokojenost.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Velká spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování kvalitní, i v promo pokoji luxus.

Strava
Doslova obžerství. Neskutečné množství velmi dobrého, čerstvého jídla a pití.

Služby hotelu
Perfektní.

Pláž
Čistá, přístupná, množství barů, jen moře bylo začátkem března ještě dosti chladné.

Marie Kudelová, 06.04.2015, Datum pobytu: 14.3. - 21.3.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 8,4

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Michal A., 30.03.2015, Datum pobytu: 21.2. - 28.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (4)

Celkem: 6,6

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Alena H., 26.03.2015, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Zdeněk G., 24.03.2015, Datum pobytu: 7.2. - 14.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 10 K ubytování ,stravě a službám hotelu nemam nejmenší vítku , prostě skvělé . Také by bylo dobré kdyby cestovka na výlety do vzdálenějších...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
K ubytování ,stravě a službám hotelu nemam nejmenší vítku , prostě skvělé . Také by bylo dobré kdyby cestovka na výlety do vzdálenějších destinací najímala kvalitnější autobusy i kdyby to mělo stát nějaké to euro navíc . Zážitek z výletu k pyramidám do Gízy totiž kazila šestihodinová jízda starším a poněkud hlučnějším autobusem kde po celou dobu zapáchaly toalety, jinak byl ale zbytek programu výborný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Super, jako v pohádce tisíce a jedný noci ,žádnej ošklivej hranatej hotel .

Strava
Výborná

Služby hotelu
Skvěle fungující

Pláž
Čistá a upravená i s částí vhodnou pro šnorchlování

Jaroslav K., 09.03.2015, Datum pobytu: 25.2. - 4.3.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (2)

17 fotografií

Celkem: 8,6

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petr S., 25.02.2015, Datum pobytu: 14.2. - 21.2.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 7,6

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Pavel P., 19.02.2015, Datum pobytu: 25.10. - 1.11.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Lenka N., 18.02.2015, Datum pobytu: 27.10. - 2.11.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,6

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Martina Z., 17.02.2015, Datum pobytu: 20.10. - 30.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.02.2015
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Václav K., 13.02.2015, Datum pobytu: 20.10. - 30.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8,2

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.02.2015, Datum pobytu: 20.10. - 30.10.2014
Oblast: Egypt Egypt, Hurghada, Hotel: Arabella Azur Resort

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Oblast a mapa: Hurghada, Egypt

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 24 °C
v noci 18 °C

Teplota vody

25 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    26 °C
    18 °C

  • Pondělí

    24 °C
    18 °C

  • Úterý

    22 °C
    17 °C

  • Středa

    24 °C
    18 °C

Podnebí

Egypt leží v subtropickém pásmu severní Afriky, takže zde vládne velmi suché pouštní počasí s mírnou zimou a velmi teplým létem. Mimo středomořské pobřeží a oblast delty Nilu panuje v Egyptě suché a horké klima téměř po celý rok.

Tři roční období

V Egyptě se rozeznávají tři roční období. Jednak je to zima, která trvá od 15. listopadu do 15. března, dále pak první léto od 15. března do poloviny července a posledním ročním obdobím je druhé léto, které přichází v polovině července a trvá až do 15. listopadu.

Nejvhodnější doba pro výlety po Egyptě je období zimy, kdy jsou teploty mírnější, a tak tu není tak sucho a vedro. V období prvního léta jsou teploty ještě snesitelné, takže do poloviny července vřele doporučujeme navštívit Egyptská letoviska. Nejteplejším obdobím je druhé léto, kdy se do Egypta vydávají jen opravdoví milovníci parných slunečních dnů.
Optimální doba k návštěvě Egypta za účelem cestování a poznávání je mezi říjnem a dubnem, kdy průměrné denní teploty dosahují v Káhiře 24 °C, v Hurghadě 26 °C a voda Rudého moře má okolo 23 °C.

Jednotlivé oblasti Egypta

Zejména v Horním Egyptě se v červenci až říjnu denní teploty šplhají ke 40 °C, v noci bývá okolo 22 °C. Díky suchému pouštnímu větru se však dá hrozivé vedro poměrně slušně snést.
V Dolním Egyptě a samozřejmě i v Káhiře je čas od času vlhkost vzduchu vyšší, obzvláště v červenci a v srpnu. Jen díky tomu je smog hlavního města snesitelnější a ve městě se dá snadněji dýchat.
V Deltě Nilu a na středomořském pobřeží vládne mírné klima. Naproti tomu neustále horko je na Sinaji, kde zaprší jen během zimy.
Déšť obyvatelé této oblasti skoro neznají. Prší tu tak šest dní v roce ? to platí pro Káhiru, až 30 dní v roce - např. v Alexandrii. Vysoko v horách každoročně v zimě padá sníh.

Egyptský vítr

Pro oblast Egypta je typický suchý a horký vítr, kterému místní říkají chamsín. Vane zejména v období počátku prvního léta a přináší s sebou jemný pouštní písek a mnoha návštěvníkům a někdy i místním obyvatelům způsobuje zdravotní potíže. U Rudého moře se tento vítr čas od času objeví v podobě mrazivého větru.

"Chamsín" znamená v arabštině "padesát", což není zcela bez významu. Celé období, kdy hrozí suché a horké pouštní větry, totiž trvá dlouhých 50 dní.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622