Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Animační programy
  • Bar
Umístění hotelu:
  • 150 m Vzdálenost od pláže
  • Teplota vzduchu 21 °C
  • Teplota moře 19 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 02:10 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Rozsáhlý hotelový resort je situován na atraktivním místě v centrální části živého letoviska Slunečné Pobřeží jen 150 m od krásné dlouhé písčité pláže. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté 500 m od hotelu (bary, restaurace, diskotéky, obchody, vodní park, půjčovny automobilů, kavárny, sportoviště). Mezinárodní letiště Burgas je vzdáleno 35 km.

  • Vybavení

    Moderní hotelový resort disponuje 298 pokoji a suitami rozmístěnými v komplexu čtyř, pěti a sedmipodlažních budov obklopených pečlivě udržovanou zelení. Hostům je k dispozici prostorná vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory a lobby barem, 2 výtahy, hlavní restaurace, a la carte Barbecue restaurace, internetový koutek (za poplatek), kosmetické studio, masážní salón, solárium a kadeřnictví, fitness centrum, půjčovna jízdních kol, prádelna, velký venkovní bazén, dětský bazén, opalovací terasa (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, sportoviště a parkoviště.

  • Ubytování

    Moderně zařízené prostorné dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, telefonem, chladničkou, televizorem s příjmem satelitních programů a balkonem. Na vyžádání je možné ubytování v prostornějších Junior suitách (ložnice, obývací pokoj s propojovacími dveřmi). Dětská postýlka a vysoká jídelní židlička je k dispozici na vyžádání (za poplatek). Všechny pokoje jsou nekuřácké.

  • Strava

    All inclusive stravování obnáší snídaně, obědy a večeře formou bufetových stolů (snídaně od 07:30 hod. do 10:00 hod., obědy od 12:00 hod. do 14:00 hod., večeře od 18:00 hod. do 21:00 hod. ), místní alkoholické a nealkoholické nápoje a malé občerstvení během dne (káva, čaj, zákusky, zmrzlina). Hosté mohou po předchozí rezervaci povečeřet v hotelové a la carte Barbecue restauraci. Pro děti je k dispozici dětský bufet.

  • Služby

    Moderní prázdninový resort si získává své hosty polohou nedaleko krásné pláže, pestrou nabídkou služeb a jejich dobrou úrovní. Zajišťuje pravidelné animační programy pro děti (soutěže, kreativní dílny, hřiště, dětský bazén) i dospělé. Umožňuje sportovní aktivity jako např. cvičení ve fitness, aerobik, vodní gymnastiku, vodní pólo, jízdu na kolech, minigolf, stolní tenis, biliár a motorizované i nemotorizované vodní sporty na pláži za poplatek (např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech). Pro relaxaci je určeno solárium, masážní salón, kosmetický salón, kadeřnictví a pěkný bazén s opalovací terasou.

  • Služby za poplatek

    Vodní sporty na pláži, lehátka a slunečníky na pláži, dětská postýlka, internet, prádelna, půjčovna jízdních kol, solárium, kadeřnictví, masáže, kosmetický salón, trezory na recepci, minigolf, stolní tenis, biliár.

  • Pláž

    Pěkná široká písečná pláž s velmi pozvolným vstupem do moře se nachází 150 m od hotelu. Hosté mohou využít celé řady vodních sportů (za poplatek např. loďky, šlapadla, windsurfing, vodní lyžování, paragliding, motorové čluny, jízdy na banánech, potápění). Klientům jsou k dispozici služby plážového baru a lehátka se slunečníky (za poplatek).

Recenze hotelu Bajkal - Slunečné Pobřeží, Bulharsko

Tento hotel je 70. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 454 v Slunečné Pobřeží.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Skvělá dovolená! Zobrazit celou recenzi

Jitka U., 19.09.2019

Nejužitečnější hodnocení hotelu

10

Nádherná dovolená, i když dle mého názoru spíše pro mladší lidi, je zde spousta barů a diskoték, obchůdků apod. A je tu velmi levno. Žije se tu hlavně v noci.:) Celkově jsme moc spokojené, do... Zobrazit celou recenzi

Iva Berglerová, 26.07.2013

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 9 Celkově jsem byla s dovolenou velice spokojena. Všechno klapalo na jedničku - doprava, včasnost ubytování.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově jsem byla s dovolenou velice spokojena. Všechno klapalo na jedničku - doprava, včasnost ubytování. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl moc pěkný, neustále čistý a postele přímo famosní. ručníky byly měněny každý druhý den. Opravdu nevšední péče.

Strava
Strava byla rozmanitá.Každý si určitě mohl najít to co vyhovovalo jeho chuti.I dostatečné množství. Nechyběly velice chutné moučníky i ovoce bylo dostatek. Nápoje dobře chlazené, podávané ve skle

Služby hotelu
Personál hotelu velmi ochotný .Všechna přání byla splněna vždy ke spokojenosti klientů.

Měla bych výhrady k dodržování nočního klidu po 24 hodině, kdy utichne hudba,,, aby utichl i hluk způsobovaný těmi, kteří se až příliš občerstvují alkoholem a vyřvávají do noci ještě po 2 hodině. Dovolená je také na odpočinek.

po probdělé noci vinou těch křiklounů, se odpočatě člověk moc necítí.

Ještě jeden nešvar by měl být odstraněn. U hotelového bazénu se objeví od samého rána obsazená lehátka, ale pouze ručníky a člověka na obsazeném lehátku je vidět až po několika hodinách.

Pláž
Dostupnost pláže je dobrá, voda byla rovněž dobrá, ale už bych nikdy nejela v té době (4.8.-11.8)na pláži byla v podstatě hlava na hlavě, tam kde nejsou lehátka, protože pro jejich cenu většinou zela prázdnotou.Ta cena je opravdu přehnaná. Řekla bych, že pláž je nejvíc vhodná pro rodiny s dětmi, protože zaplavat si člověk může, ve

větší hloubce a to bylo opravdu dost daleko.

Josefa Barková, 21.09.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,2 Mnoho lidí v našem okolí si Bulharsko velmi pochvalovalo, takže jsme měli vyšší očekávání, ale již po prvních chvílí jsme byli dost...

  • 8 Ubytování
  • 2 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Mnoho lidí v našem okolí si Bulharsko velmi pochvalovalo, takže jsme měli vyšší očekávání, ale již po prvních chvílí jsme byli dost zklamaní. Na ulicích nepořádek, neucelené cesty, chodníky plné stánků, takže se muselo chodit po silnicích, kde jezdili auta, motorky, koňská spřežení, vláčky, atd. a mnoho z nich nebralo na chodce ohled. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel zvenčí i zevnitř vypadal hezky, pokoje byly skvěle vybavené, čisté, nevybydlené s TV a menším balkónem. Bazén u hotelu je dost malý vůči množství hostů, lehátek byl nedostatek.

Strava
Jídelna byla silně poddimenzovaná na množství hostů v hotelu, bez přehánění tam byl při každém jídle boj o stoly. V klidu si sednout k prázdému stolu šlo nejdříve půl hodiny před koncem, ale v tu dobu už nedoplňovali jídlo. To bylo dost často studené a v drtivé většině byl kopr a koriandr.

Ve venkovním stánku dělali svačinky typu hot dog s hranolky nebo pizzu, které byly chutné.

Pozn.: čekal jsem ve frontě na pizzu a když se na mě dostala konečně řada, tak pán kuchař co vydával pizzu mě zastavil, aby mohl pustit vsechny své kamarády následně na mě nezbyl ani kousek pizzy a kuchař se smíchem řekl:” ding dong” (tzv. už nic neni).

Služby hotelu
Recepce hotelu byla jediným místem, kde se dala pořádně chytnout Wi-Fi, takže v kombinaci s protějším barem se nedalo ve večerních hodinách nikde sednout. U recepce se nacházela i směnárna fungující většinu dne.

Pláž
Pláž byla od hotelu 3 minuty chůze, ale muselo se procházet mezi stánky. Dělila se na zóny se slunečníky - 10leva za slunečník + 10leva za lehátka, a na free zóny, které byly velice plné, narozdíl od zóny se slunečníky. První dva dny byly větší vlny, kde se dalo vyřádit, ale zbylé dny se objevily medúzy a velké množství řas. Voda byla teplá.

Anonym, 14.09.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.09.2019, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Byla jsem velice spokojená vše předčilo má očekávání. Určitě by jsme se sem znovu a rádi vrátily ????. Hotel opravdu na jedničku nemám...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem velice spokojená vše předčilo má očekávání. Určitě by jsme se sem znovu a rádi vrátily ????. Hotel opravdu na jedničku nemám jedinou věc se kterou bych byla nespokojená. Personál se vším pomůže, vše vysvětlí. Dovolená opravdu supeeerr???????? Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování super. Myslím že hotel si zaslouží více hvězd než je uvedeno????. Všichni velice příjemní, milí. Úklid každý den, možno i několikrát. Všude čisto a vše opravdu jak nové.

Strava
Nemám co bych vytkla. Všeho vždy dostatek ani jednou za celý pobyt nikdy nic nechybělo, ničeho nebylo málo a vše bylo vynikající.

Služby hotelu
Na jedničku. Není nic co bych mohla vytknout.

Pláž
Pozvolný vstup do moře, vhodné pro děti. Pláž čistá sem tam nějaký nedopalek od cigaret ale ty najdete snad téměř všude i jinde.

Jinak všude čisté.Větší vlny a vítr.Jeden den více řas a medůz.

Anonym, 11.09.2019, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkový dojem z dovolenky je, že za malo peňazí veľa muziky :) boli sme nadmieru spokojní so všetkým, čo sa týka hotela, AŽ na kuchyňu,...

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolenky je, že za malo peňazí veľa muziky :) boli sme nadmieru spokojní so všetkým, čo sa týka hotela, AŽ na kuchyňu, ale bolo si vždy z čoho vybrať, no mne to veľmi neulahodilo. A ešte jeden problém —> lehátka pri bazéne, ráno budík na 6:00 a zaniesť uteráky na lehatka, inak si nelahnete. Personál super, služby super, jedna pani na recepcii je trosku ... iná ... inak čisto, pekne, moderne, lacno a všetko blízko. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby na karty, super nápad. Pre nas menej skúsených hotelových návštevníkov to bola sranda , pretože s tymi kartami to bolo tak, že keď bola karta dnu, elektrina fungovala, keď nie tak nič. Hneď po príchode do izby, no super telka nejde, svetlo nejde... aha ! Karta dnu a všetko ide :D ..Kúpeľňa vždy cista, trochu blbo vymyslené s odtokom vody—> vždy potopa. No zuby sme si vodou nečistili. Postel úžasná, matrace top. Výhľad z balkóna na bazén super. Poobede chládok, tiež super. V telke prevládajú nemecké a ruské programy, ale to len tak pomimo :D ... upratovanie každý deň a dosť precízne. Balkónik akurát pre dvoch :)

Strava
No strava... ubytovali nás hneď na obed, nemuseli sme čakať do 14tej tým pádom sme stíhali obedovať. Prvý dojem bol wau, šaláty, kuracina, bravčové atd zemiaky, ryža, ovocie, sladké zákusky, pečivo, no proste všetko ... tak sme si začali naberať polievku, fuj ... nie, nie sú dobrí v polievkach ani jeden deň, boli sme sa najesť v restike moris, top guláš ! :D ... s druhým jedlom to bolo lepšie, keď uvidíte bravčové na kapuste, berte <3 chuti ako domáce <3 inak to bolo väčšinou to iste, varené zemiaky, ryža, ryba, kuracina, bravčové, šaláty so syrmi , iba syry , občas tsatziky to bolo chutne, ale na obed sme iba doplnili brucho zaplnené pizzou zo snack baru, tá je fakt dobrá ,,, na raňajky sme mali vždy palacinky a na večeru sme to už len odbuchali niečim ľahkým. Nápoje cely deň super, no chcelo by to viac drinkov alko nealko... inak bežne nápoje cola fanta Sprite soda pivo brandy vodka gin ... a jediný drink sex on the beach ... Celkový dojem zo stravy 3* čiže primerane k hotelu :)

Služby hotelu
Služby boli super, ak si odmyslím tu jednu pani na recepcii, ktorá nebola dvakrát príjemná. Inak nemám čo vytknúť. Možno lepší systém s lehatkami. Ľudia si ich obsadili a cely deň boli preč. Každodenný program, pre deti super hotel !

Pláž
Pláž... boli sme na prelome august-september kedy je tam už trošičku veterno, takze vlny super. More bolo v istých úsekoch extremne zariasene ale stavilo prejsť 50 metrov po platí ďalej a voda cista krasna priezračná :) no to, čo nám prekážalo najviac boli medúzy ... necítili sme sa bezpečne preto sme preferovali radšej hotelový bazén, v ktorom bolo bezpečne a čisto a nikdy nebolo veľa ľudí :)))

Michaela R., 09.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

5 fotografií

Celkem: 9,8 Dovolenka bola úžasná, nečakali sme takí komfort ktorý bol v hoteli. Všetko bolo krásne čisté, udržiavané, služby, jedlo..všetko bolo...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola úžasná, nečakali sme takí komfort ktorý bol v hoteli. Všetko bolo krásne čisté, udržiavané, služby, jedlo..všetko bolo fantastické. Pláž maličký kúsok od hotela ako sa hovorí cez cestu, obrovská, dlhá, čistá. Zároveň v okolí hotela bol kľud no bol hneď blízko promenády, kde to žilo. Od oblečenia, cez jedlo a kolotočov až po tetovanie..proste tam bolo všetko. O rok sme tam isto iste a spolu s nami i ďalší. Ďakujeme veľmi pekne, sme nadšení Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo krásne. Izba prerobená, moderná, čistá..ani pavúčik :) každý deň upratovaná a každá izba mala vlastný balkón. Ani nám nevadilo, že máme výhľad na parkovisko..fakt krásne ubytovanie :)

Strava
Jedlo bolo chutné, vždy teplé a na výber niekoľko rôznych variant. Tak ako je to všade v takých dovolenkových hoteloch. Najviac ma prekvapili raňajky..či už šlo o vajíčka na niekoľko spôsobov, čerstvo pred Vami robenými palacinkami až po chlebík vo vajíčku a mini langoše. No musím pochváliť i prípravu mäsa..chlapi si to pochvaľovali najviac :)

Služby hotelu
Služby hotela boli na jedničku s hviezdičkou. Od recepcie, cez bary až po obsluhu v jedálni. Vážne nemám čo vytknúť. Každý bol milý, ústretový, usmievavý, ochotný.

Pláž
Pláž blízko hotela, ozaj cez cestu. Ľahký prístup popri obchodíkoch. Čistá, obrovská pláž a hlavne ten piesok, radosť po ňom chodiť.

Radoslav Kolesár, 09.09.2019, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Super dovolenka.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolenka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V hoteli Bajkal sme boli po druhy krat. Tento hotel ma 3* ale po nedavnej rekonstrukcii vyzeraju izby aj vybavenie hotela ako 4*+, boli sme viac ako spokojny.

Strava
Bola vo forme All inclusive, ale nebolo to boh vie co... Vacsina jedal suche, nedochutene, kuracie maso zvycajne skoro surove. Na ranajky vzdy to iste. Aspon obedy a vecere sa obcas menili. Ale chut to nemalo ziadnu, obcas sme radsej chodili jest mimo hotela... Toto bolo jedine minus nasej dovolenky- strava.

Služby hotelu
Upratovanie bolo kazdy den.

Lobby bar, vonku bazen + nejake animacie.

Pláž
Plaze boli fajn, upratovane kazdy vecer. Co sa tyka vody bolo dost vela rias a obcas sme sa stretli aj s nejakou meduzou :D

Patrik Kollár, 09.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 skvelá dovolenka,hotel určite hodný 4 hviezdičiek.určite by sme sa sem vrátili. veľké ĎAKUJEME

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvelá dovolenka,hotel určite hodný 4 hviezdičiek.určite by sme sa sem vrátili. veľké ĎAKUJEME Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nádherné izby,priestranné,moderne zariadené,lcd tv,čisto,postele super,/na mňa trošku mäkké/

Strava
na 3 hviezdičkový hotel famózna. veľký výber,šaláty,mäso hovädzie,kuracie,bravčové,ryža,hranolky,zemiaky,ovocie,koláče.počas dňa od 10,00 do 17,00 snack-hranolky,burger,hot dog,pizza.zmrzlina od 10,00 do 17,00

Služby hotelu
kaderníctvo,masáže,wifi na recepcii a v okolí bazéna zdarma,dalo sa chytiť aj na izbe,personál ústretový,milí,zmenáreň,

Pláž
asi 150 m od hotela.čistá,až na ohorky z cigariet v piesku,ale to je problém celého sveta.tu zlyháva človek,hoc je to ťažko pochopiť.more skvelé,jemnučký piesok,

Tomáš Tomáš, 06.09.2019, Datum pobytu: 24.8. - 4.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 S výběrem místa dovolené jsem spokojený.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S výběrem místa dovolené jsem spokojený. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Domnívám se že hotelové pokoje prošli v nedávné době rekonstrukcí. Pokud hodnotím náš pokoj - první dojem při vstupu do pokoje vždy ovlivní celou dovolenou - tak nemám jedinou výtku, pokoj v moderním designu s balkonem a moderní koupelnou plně svou funkčností a vybavením předčí očekávání i náročnějších klientů.

Strava
Široký a pestrý výběr jídel, kdy ani dcera veganka nestrádala hlady.

Služby hotelu
U nás na pokoji se wifina spíše nevyskytovala, lidem , kteří si chtějí od komunikačních prostředků odpočinout je to super, pro děti to byl šok :-)

Pláž
Poslední dny při silnějším odpoledním větru se na moři objevovali vlny - bylo by to příjemné zpestření koupání, kdyby nás lifeguardi pustili do vody která by nám sahala aspoň po kolena. Jinak příjemná písečná pláž, kde se děti zabaví s pískem a hledáním mušlí.

Mojmír D., 04.09.2019, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.08.2019, Datum pobytu: 17.8. - 26.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.08.2019, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Skvělá dovolená, určitě bychom jeli znovu.

  • 9 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, určitě bychom jeli znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování výborné, pokoje prostorné (byli jsme 4), krásný vzhled, vše čisté. Postele měkké, přistýlka pro děti (rozkládací gauč) tvrdá. Koupelna krásná, jen nedostatek držáků na ručníky (1 u umyvadla a 1 ve sprše). Balkon měl i sušák.

Strava
Strava řekla bych stále stejná. Bylo toho hodně, ale člověk stejně nevěděl, co si dát. Teplé chody byly studené. Řízky i některé jiné maso zvláštně tvrdé. K večeři bylo vždy vepřové maso vcelku, u kterého byl kuchař a servíroval ho, ovšem krájet ho neuměl.

Hranolky, zapečené brambory, zapečené těstoviny, někdy rýže, 1x bramborová kaše. Maso od každého druhu (kuřecí, hovězí, vepřové, ryby), obalovaný sýr. Polévky.

Zákusky hrozně sladké a stále stejné.

Meloun nebyl ani jednou, z ovoce byly banány, broskve, nektarky, švestky, hrušky, meruňky, víno, jablka, pomeranče, kompoty. Zeleniny dost

Snídaně celkem dobré, vždy jsme si vybrali. Klobásy a párky nebyly dobré, slanina také nic moc.

Během dne venku u bazénu hamburgery, pizzy, párky v rohlíku (na pizze třeba volské oko od snídaně, takže to vejce bylo zespodu fakt tvrdé, někdy ryby, houby, zelenina). Venku zmrzlina. Kafe a jiné horké nápoje kdykoli dostupné.

V jídelně mikrovlnka, super pro dětské příkrmy.

Nedaleko Mc Donald´s. Jinak všude restaurace, potraviny, takže si člověk může něco dát venku.

Služby hotelu
Hotel krásný, čistý, personál milý, ochotný.

Bazén super, jen voda nám přišla studená a to nejsme nijak rozmazlení (ve vedru samozřejmě nevadí). Některé nerezové schůdky u bazénu uvolněné, kývaly se. Dětský bazén se skluzavkou paráda, hloubka cca 70 cm. Lehátka jako asi všude musí člověk zabrat ráno, jinak si nelehne (bohužel i zde zabraná lehátka a celý den se tam nikdo neukáže, majitelé asi u moře a odpoledne přijdou na chvíli k bazénu - to je bohužel na lidech).

Venkovní dětské hřiště se skluzavkami fajn, jen první schod dost vysoko na malé děti.

Pěkné animační programy - vodní pólo, aqua aerobic, šipky, stolní tenis, minidisco, večer pro dospělé.

Pláž
K pláži je to kousek, pláž čistá, lehátek spoustu (za 30 BGN na den - 1 slunečník a 2 lehátka). Voda čistá, občas byly na kraji řasy. Na pláži vodní atrakce, přítomen i fotograf pro zachycení momentů - samozřejmě služby za peníze. Na pláži bar, WC.

Petra D., 28.08.2019, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Super dovolená

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je nově zrekonstruovaný, opravdu krásné pokoje i s koupelnou, moderně zařízené.

Strava
Strava rozmanitá, chutná, velký výběr. V jídelně jsme museli poměrně často čekat, až se uvolní některý stůl.

Služby hotelu
Trezory jsou jen na recepci za poplatek 5 leva/den. Recepční ochotní, úklid probíhal bez problémů i výměny ručníků.

Pláž
Pláž opravdu velká, hezká. Moře vhodné i pro děti, dobrý vstup. Po přílivu bylo v moři větší množství řas. Na pláži jsou málokde sprchy a wc.

Olga L., 24.08.2019, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Hotel Bajkal jsme vybrali na poslední chvíli a přii výběru jsme se řídili kladnými recenzemi, které byly ve všech ohledech pravdivé....

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel Bajkal jsme vybrali na poslední chvíli a přii výběru jsme se řídili kladnými recenzemi, které byly ve všech ohledech pravdivé. Celkově jsme byli velmi spokojení a hotel Bajkal můžeme doporučit. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní jsme byli v krásném pokoji s malým balkonkem. Koupelna byla nádherná, ačkoliv při sprchování člověk musel dávat pozor, aby nevytopil celou koupelnu. Pokoje byly každý den uklízené, pokud člověk nedal na dveře cedulku, že nechce být rušen. Na pokoji byla klimatizace, malá lednice, televize (samozřejmě bez českých programů). Kousek od nás byla restaurace, kde večer měli živou hudbu. Byla to skvělá hudební kulisa. V pokoji byl po zavření okna krásný klid, dokonalé odhlučnění. K ubytování nemáme žádnou kritiku, bylo moc pěkné.

Strava
Strava byla pestrá a velmi dobrá. Snídaně každý den stejné. Vždy nějaká zelenina, vajíčka, těstoviny na sladko, chleba ve vajíčku, salámy, sýry, menší langoše, opečené párky, slanina, fazole a podobně. Dostatek nejrůznějšího pečiva s možností opečení a sladkého pečiva. Různé křupky s mlékem, jogurt, marmelády... Dělali se i palačinky. Na oběd a večeři se podávala zelenina a různé saláty, sýry, různé druhy mas na nejrůznější způsoby, těstoviny, přílohy a podobně. Večer se podávalo i maso z grilu. Jídlo se neustále doplňovalo. Podávaly se dezerty a spousta ovoce. Vždy jsme si vybrali. Jídla byla podobná a kdo chodil na obědy a večeře mohl mít pocit, že já¨í pořád to stejné dokola. Svačinky jsme moc nevyužívali, ale podávali hamburger, pizzu a hotdog. Celkově strava skvělá. V ramci all inclusive jsme měli i nápoje. Buď nealko nebo alko či míchané. Alkoholem skutečně nešetřili. Jedniné co mi velmi vadilo, že nápoje podávali do plastových kelímků. Když ale člověk chtěl, dali mu to do skla, takže se dal najít kompromis.

Služby hotelu
Služby hotelu byly dobré. Personál byl velmi milý a na všem se s ním dalo domluvit. Ocenili jsme možnost uchování karty od pokoje při odchodu na pláž. U hotelu byl bazén, který jsme nevyužívali. Lehátka byla zabraná už od rána, přitom tam klidně celý den nikdo na nich neležel. Na hotelu byl i animační program pro děti a dospělé.

Pláž
Když jste šli nejkratší cestou z hotelu (zadem hotelu a průchodem nedalekým hotelem), byli jste na pláži skutečně hned. Pláž byla písčitá a velmi krásná. Dost nám ale vadily nedopalky od kuřáků. Byla tam vždy zóna placená (lehátka) a free zona, která byla totálně narvaná. Ale vždy jsme tam pěkné místo na ležení našli. Velmi nás zklamalo moře, protože první dva dny byly velké vlny a nedalo se koupat. Pak se moře uklidnilo a my u něj strávili dva dny. Bylo čisté a krásné. Poslední den před odletem jsme se těšili na poslední koupání a potápění, ale když jsme přišli k moři, bylo neuvěřitelně zanesené. Všude klacky, řasy a meduzy (i větší). Ani jsme tam nevlezli. Co ale mohu velmi vysoce hodnotit je písečná 8 km pláž. Večery byly dokonalé. Vždy po večeři jsme se procházeli po pláži s žabkama v ruce a moře nám omývalo nohy. Došli jsme do nějakého bodu a pak se vraceli hlavní ulicí, která neuvěřitelně žila. Byly tam různé restaurace, stánky, atrakce. Tohle bylo na tomto místě asi to nejlepší. Ty večerní procházky. Dále jsme navštívili nedaleké město Nessebar a zajeli jsme si na velbloudí farmu, na kterou jezdí autobus zdarma.

Anonym, 23.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel je na dobrém místě. Kousek od pláže i od hlavní ulice s různými stánky atd. Takže kolem hotelu je poměrně klid a stačí jít o ulici...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je na dobrém místě. Kousek od pláže i od hlavní ulice s různými stánky atd. Takže kolem hotelu je poměrně klid a stačí jít o ulici dál a už jste v centru událostí :)

Hned vedle je možnost minigolfu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo příjemné. Pokoje jsou zrekonstruované, čisté a velikostně naprosto dostačující. Každý den chodila paní na úklid vše doplňovala nebo měnila za čisté.

Strava
Strava na hotelu byla celkem rozmanitá. Různé druhy masa, zeleniny,ovoce, příloh, kompotů. K večeři bývalo i něco z grilu. Vždy někdo kontroloval, takže se nikdy nestalo, že když jsme přišli déle už by něco nebylo.

Jen sladké deserty byly na mě až příliš sladké, ale příteli chutnali, takže je to subjektivní :)

Služby hotelu
Personál byl usměvavý, ochotný s každým se dalo domluvit :)

Pláž
Pláž je kousek od hotelu, není to dálka, spíš taková příjemná procházka okolo jiného hotelu a jste tam (cca 5 min).

Vstup do moře je pozvolný. Je možnost využít za poplatek lehátka ( cca 30leva na den) nebo si koupit slunečník za 14 leva na celý týden - jako my :D, je zde volná část pro lidi se slunečníky. Hned na pláži je možnost vodních sportů tzn. vodní skútr, jízda na různých nafukovačkách za skútry, parasailing (ten jsme taky vyzkoušeli - bylo super) atd.

Byly jsme zde začátkem srpna - v moři trochu řas a občas medúza, ale koupat se dalo bez problému. Tři dny byly i větší vlny.

Tereza V., 14.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 7,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.08.2019, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Celkový dojem z dovolené je výborný. Číst starší recenze než z roku 2018 není dobré. Od roku 2018 hotel prošel kompletní rekonstrukcí,...

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je výborný. Číst starší recenze než z roku 2018 není dobré. Od roku 2018 hotel prošel kompletní rekonstrukcí, která je na hotelu poznat. Kompletní změna hotelu, přestavba včetně změny personálu velmi prospěla. Označení hotelu je 3*+, ale odpovídá spíše 4*+. Hotel se nachází v místě, které je dostatečně v centru a od pláže 150 metrů chůze (podchodem hotelu Pliska) rychlou chůzí 3 minuty na pláž (free zona - která je mezi placenými zónamy). Přesto je hotel v klidné části - pokud Vaše okna a balkon sahají směrem do ulice na hotel Trakia. Směr na bazén hotelu je s rušným prostředím do 23 hodin minimálně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Celkový dojem z ubytování je výborný. Každý den pravidelný úklid pokoje, včetně doplňování toaletního papíru, vysypání odpadkových košů, umytí zrcadla. V hotelu se uklízí opravdu neustále, včetně chodeb, které jsou lesklé během celého dne. U vstupu do bazénu je čistič bot od písku. Pokoje hotelu jsou v různých kategoriích, ale všechny vkusně a moderně vybavené. Od pokojů pro dva + přistýlku, které jsou 17 metrů čtverečných až po apartmány. Moderní postele s vysokou matrací. Umístění na většině pokojů postel, noční stolek, postel, přistýlka (pokud ji máte placenu), což je taktéž postel, nikoliv lehátko, jak mnoha jiných hotelech označených v Bulharsku jako 3*.

Strava
Kvalitní, pestrá strava včetně dortíků, ovoce, zeleniny, rajčat, okurek. Výběr je opravdu široký a každý si najde své. Málokterý hotel označený 3+ má tak širokou nabídku. Zároveň je zde výborné to, že je jídla dostatek i pro ty, kteří si rádi přispí, nebo jsou na oběd pozdě. Snídaně od 7,30 do 10 hodin. Mezi obědem v jídelně 12 - 14 hodin je v mezidobí u bazénu nabídka neomezeně alko i nealko nápojů (cola, fanta, sprite, čaj, káva, kakao, mléko), neomezeně zmrzlina po celou dobu od 10 do 17 hodin. Zároveň denně v mezidobí snídaně až oběd a to až do 17 hodin čerstvá pizza, hamburgery, hot-dog, hranolky. Večeře opět pestré.

Služby hotelu
Lobby bar, bar u bazénu, rozsáhlá čistá jídelna, strava u bazénu neomezeně v rámci all inclusive. Dostatek lehátek, která ovšem nevychovaní hosté obsazují ihned v ranních hodinách i přes zákaz u bazénu v 5 jazycích. Kvalitní obsluha mladých lidí, možnost pronájmu sejfů za recepcí, které jsou denně 24 hodin sledovány kamerami. Nabídka masáží, denně mimo čtvrtek celodenně program jak pro děti, tak i pro dospělé. Možnost platby kartou, směnárna s běžným kurzem bez snahy ošidit, jak je v Bulharsku zvykem, možnost měnit 12 měn. Bankomat s normální možností výběru ovšem je lepší používat naproti u vchodu do hotelu Trakia.

Pláž
Pláž částečně od vajglů, večer uklizena. Z hotelu Baikal možno projít za 3 minuty rovnou k pláži, kde je free zona. Jinak okolo lehátka s cenou 10 LV za lehátko + 10 LV za deštník. Nevyplatí se vozit svůj deštník Hned u hotelu několik prodejních stánků, kde můžete koupit za 10-15 leva deštník. Přivést do Bulharska jej není problém, problémem je odvést si jej - Bulhaři za něj účtují několikanásobně vyšší cenu, než když deštník po pobytu necháte pro dalšího jako "dárek" na pláži.

Anonym, 11.08.2019, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

9 fotografií

Celkem: 7,4

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel ako taký je fajn, dojem z vnútorného vybavenia je lepší ako z vonkajšieho, osobne tie farebné kachličky okolo bazéna sa mi nepáčia,...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel ako taký je fajn, dojem z vnútorného vybavenia je lepší ako z vonkajšieho, osobne tie farebné kachličky okolo bazéna sa mi nepáčia, aj celkovo hotel zvonku až tak záujem nebudí..vnútri pekné, izby úplne v pohode, strava pestrá, chudnúť sa tu nedá, fajn koláčiky, ktorých vždy bolo dosť, veľa zeleniny a ovocia, personál fajn, žiadny problém, odporúčam... Zobrazit celou recenzi

Ľudmila Hybská, 09.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2019, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.08.2019, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.08.2019, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.08.2019, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Celkovy dojem prijemny...citily sme sa dobre

  • 7 Ubytování
  • 2 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkovy dojem prijemny...citily sme sa dobre Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel pekný..vynovený..akurat hlucny..a upratovacky svoju robotu odflaknu

Strava
Strava vlastne stale to iste dookola..nebola som spokojna

Nebolo dost miesta musely sme cakat na prazdny stol

Služby hotelu
Personal velmi mily..aj vybavenie hotela prijatelne

Pláž
Velmi pekna,cista,more teple.

Idealne pre deti

František K., 30.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 štvrtý krát a nesklamal

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
štvrtý krát a nesklamal Zobrazit celou recenzi

Ubytování
čisto,klima,wifi

Strava
strava bola podla našich predstáv

Služby hotelu
aj služby boli podla našich predstav

Pláž
k plaži asi 150m, piesok, ludí plná pláž, voda tepla no ak je piesočna plaž samozrejme je rozvireny piesok v mori

Gabriel K., 29.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Hotel bol pekny, izby sice male, ale utulne pekne zariadene...jedina namietka je na maly balkon a vyhlad na strechu kuchyne a hucanie...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol pekny, izby sice male, ale utulne pekne zariadene...jedina namietka je na maly balkon a vyhlad na strechu kuchyne a hucanie ventilatora z kuchyne, ale dalo sa to zvladnut, kedze cajky to svojim skriekanim prekryli...jedlo uzasne ziadna namietka, cerstve chutne v tomto klobuk dole, v bare tiez obsluha prijemna...animatorka bola mila ustretova Zobrazit celou recenzi

Ubytování
V poriadku az na vyhlad na strechu kuchyne

Strava
Uzasna

Služby hotelu
Uteraky nam vymenili po 4 dnoch, ale mala som svoje, tak mi to az tak nevadilo

Pláž
Vela ludi a drahe lehatka, to musim vytknut, 30 leva za 2 lehatka a slnecnik...mali sme stastie na pekne pocasie a ciste more

Marcela Adamkovičová, 29.07.2019, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,8

  • 2,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 3 Okolí
  • 2 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.07.2019, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.07.2019, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6

  • 9 Ubytování
  • 2 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.07.2019, Datum pobytu: 6.7. - 17.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená byla skvělá.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla skvělá. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel je super, pokoje hezky zařízené a vše čisté.

Strava
S jídlem jsme neměli problém, každý si vždy vybral podle své chuti.Nabídka byla velká. I ovoce a sladkých dortíků bylo dostatek. Na svačinky byla pizza, hot dog, hamburger a hranolky. Ocenili jsme i to, že i když jsme odjížděli velmi brzo ráno měli jsme možnost se nasnídat.

Služby hotelu
S hotelem jsme byli spokojeni personál se usmíval, úklid pokojů byl v pořádku, ani s výměnou ručníků nebyl problém.

Pláž
S pláží i mořem jsme byli spokojeni, jsou i free zony, ale tam byl ručník vedle ručníku. My si platili slunečník. Moře jsme měli i klidné i velké vlny, takže byli spokojeni všichni. Od hotelu je pláž kousek, asi pět minut.

Lenka R., 17.07.2019, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.07.2019, Datum pobytu: 3.7. - 10.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Není co vytknout - maximální spokojenost.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Není co vytknout - maximální spokojenost. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Standardní pokoje včetně vybavení. Čisté. Pravidelný úklid. Na vyžádání výměna ručníků.

Strava
Pestrý výběr i s ohledem na stravovací omezení (celiakie - nutná bezlepková strava).

Služby hotelu
Vstřícný personál. K poskytovaným službám žádné připomínky.

Pláž
Krásná písečná pláž, cca 5 minut od hotelu.

Renata Votavová, 10.07.2019, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 10 Dámská jízda a naprostá spokojenost se vším ????????????

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dámská jízda a naprostá spokojenost se vším ???????????? Zobrazit celou recenzi

Renata S., 03.07.2019, Datum pobytu: 23.6. - 30.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Boli sme spokojní, prvýkrát letecky s tromi deťmi. Zvládli to na výbornú

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Boli sme spokojní, prvýkrát letecky s tromi deťmi. Zvládli to na výbornú Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo krásne, mali sme rodinný apartmán, dve kúpeľne ... Super čisté, každý deň upratovali. V hoteli príjemný personál

Strava
Strava bola rozmanitá, každý deň rôzne šaláty, ovocie a zelenina, sladké pochúťky, mäso rôzne druhy a spôsoby, čerstvé a ozaj chutné.

Služby hotelu
Hotel bol čistý, stále niekto upratoval nemali sme žiadne problémy. Personál ochotny

Pláž
Palz asi 7 min cesty, čistá voda príjemne teplá. Veľa ľudí však bolo ale my sme boli stále skoro vo vode. Chýbali tam sprchy, wc len za poplatok

Daniela P., 01.07.2019, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2019
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 24.01.2019, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 10 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 25.12.2018, Datum pobytu: 5.7. - 12.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 17.12.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.10.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Dovolená byla příjemná, poměrně hezké prosředí. Dobrá dostupnost a blízkost k centru a i k památkám (Starý Nessebar).

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla příjemná, poměrně hezké prosředí. Dobrá dostupnost a blízkost k centru a i k památkám (Starý Nessebar). Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl poměrně malý, umístěný nad střechou kuchyně. Jinak ale bylo jeho vybavení dostačující. Akorát poznámka k nedobře vyřešené sprše - po vysprchování byla v koupelně totální povodeň.

Strava
Strava v hotelu dobrá, poměrně velký výběr.

Pláž
Pláž byla čistá, ovšem v moři extrémně plno mořských řas, že se ani nedalo koupat.

Anonym, 31.10.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.10.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.10.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.10.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 15.10.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Vše bylo odpovídající ceně.Kvalita výborná.Kuřáci mě obtěžovali - kouř byl cítit všude.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Vše bylo odpovídající ceně.Kvalita výborná.Kuřáci mě obtěžovali - kouř byl cítit všude. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vynikající.Nemám žádnou výtku.

Strava
Nadprůměrná a kvalitní.

Služby hotelu
Chyběl plážový servis.

Pláž
Pláž a vstup do moře výborný.Pouze v moři bylo hodně řas.

Jiřina Krejčí, 09.10.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.10.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.10.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.09.2018, Datum pobytu: 13.8. - 20.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Hotel hodnotím pozitivně, na svou úroveň nadstandartní.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Hotel hodnotím pozitivně, na svou úroveň nadstandartní. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 18.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 18.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2 Hotel bol nad naše očákavania

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel bol nad naše očákavania Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izby boli krásne nove/zrekonštruované tak ako aj celý hotel

Strava
Strava bola výborna, pestrá a snažili sa ju obmienať. Osobne by som uvítal viac jedál z morskych plodov a rýb.

Služby hotelu
Loby bar a pool bar uplne super, posilka sa zišla.

Pláž
Prístup na pláž bol v poriadku. Voda bola skvela tepla. Jediným negatívom bolo velke množstvo rias a takťiež medúz. Na pláži boli free zony kde sme si nemuseli zakupovať slnečníky. Skvelý pozvoĺný prístup do mora

Dominik M., 14.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 9,8 Dovolená úplně splnila mé představy - vše co zájezd sliboval, splnil.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená úplně splnila mé představy - vše co zájezd sliboval, splnil. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, všude čisto, personál moc ochotný.

Strava
Každý den nějaké oblastní jídlo,ryby....široký výběr celkem.

Služby hotelu
Hotel Bajkal - zaslouží si více hvězdiček. Opravdu služby na úrovni.

Pláž
Pláž kousek od hotelu - možnost použití lehátek i free zona.

Na některých úsecích byla sice řasa,ale jen přírodě neporučíš. Další den už čisto. Pláž udržovaná, čistá. Dostupnost občerstvení přímo na pláži.

Ilona Poláková, 14.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8 Nic nám nechybělo. Ubytování s klimatizací, stravování a nápoje prakticky po celý den, teplé moře, chladnější bazén, animační programy,...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Nic nám nechybělo. Ubytování s klimatizací, stravování a nápoje prakticky po celý den, teplé moře, chladnější bazén, animační programy, usměvavý, ochotný personál... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytované jsme byly v přízemí a mělo to svou výhodu. Žádný výtah, blízko do jídelny, do bazénu, ven... Pokoje byly dokonalé, uklízelo se v nich podle našeho přání, třeba každý den.

Strava
Za ten týden jsme ani nestihly ochutnat všechno. Už se nám pak ani nechtělo navštívit nějakou restauraci ve městě. Mezi obědem a večeří bylo možné si dát pizzu, hamburgry nebo hot dog. A samozřejmě zmrzlinu. Ale to bylo snad jediné, co mi tam nechutnalo. Všechny stejně smetanové, jen obarvené a příslušně mírně ochucené.

Osobně bych uvítala "vodovou", z nějaké ovocné dřeně, ale takové se neprodávaly ani ve městě. Takže jsme si jí nahrazovaly lepší studenou limonádou :-)

Služby hotelu
Pochopitelně jsme do pokoje nechtěně natahaly písek. Pokud jsme na dveře nezavěsily cedulku, že nechceme být rušeny, měly jsme zameteno, uklizenou koupelnu, vyměněné ručníky, případně ustlanou postel každý den. U barů jsme s úsměvem dostaly jakýkoliv nápoj od coca coly po alkohol. Jen v jídelně nás zarazilo velké množství jednorázového plastového nádobí. Tácky, příbory, kelímky... To byl pak obrovský odpad :-(

Pláž
K pláži se vycházelo zadním východem, přešlo silnici, prošlo průchodem na druhou silnici, za kterou už byl písek a krátká betonka na pláž. Super. Ke konci srpna byla voda 25 st. teplá. Jen jsme měly každý den menší vlny a ty přinášely kousky chaluh a vodu kalily. Ale i přesto byla ideální. Kdo se nechtěl válet na pláži, mohl si dát deku na trávník pod stromy kousek od bazénu. Ty trávníky ale dlouho zavlažovali a tak ještě kolem oběda byla země i tráva mokré.

Zuzana H., 14.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.09.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Poměr cena/výkon je fajn.

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Poměr cena/výkon je fajn. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký, čistý hotel s velmi malým prostorem okolo. Málo lehátek u bazénu i židlí a stolů v restauraci.

Strava
Docela slušný výběr. Jediné snídaně byly furt stejné.

Služby hotelu
Všechno fungovalo dobře. Nemám výtky.

Pláž
Pláž je relativně daleko. Není čistá a 2 lehátka s jedním slunečníkem stojí 30 leva, cca 15 eur. To je opravdu dost.

Anonym, 13.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Celkově se nám dovolená vydařila. Tato oblast je plná hotelů, takže je všude plno lidí a velký hluk. Hlavně večer jsou ulice přeplněné...

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se nám dovolená vydařila. Tato oblast je plná hotelů, takže je všude plno lidí a velký hluk. Hlavně večer jsou ulice přeplněné lidmi. Ale když to zhodnotíme celkově- můžeme hotel Bajkal jen doporučit. Níže v hodnocení uvádíme jen drobné nedostatky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl naprosto bez problému. Akorát odtok vody ve sprše byl poněkud nevyhovující- po sprchování byla vždy plná koupelna vody.

Strava
Strava byla dobrá. Personál kuchyně a jídelny fungoval naprosto skvěle. Neustále doplňovali jídlo a sklízeli špinavé nádobí. Co se týče snídaní, tak ty byli stále stejné, ale vždy si člověk dokázal vybrat na co má chuť. Obědy a večeře byli naprosto bez problému.

Služby hotelu
Personál byl velmi ochotný. Paní uklízečka každý den vyměňovala špinavé ručníky a poklízela pokoje. Akorát jsme měli v pokoji na podlaze i při příjezdu větší množství písku, takže jsme museli stále chodit v přezůvkách. Jediné co nás zklamalo, byl balíček jídla na celý den. Vydali jsme se na celodenní výlet mimo hotel (do Sozopole) a dostali jsme dva sandwiche. Jeden s jedním plátkem sýra a druhý také s jedním plátkem šunky. Což nám samozřejmě vůbec nestačilo.

Pláž
Pláž byla od hotelu i pomalým tempem cca 5 minut. Nešlo zabloudit. Na pláži bylo hodně lidí a poměrně dost nedopalků. Co se týče moře - už jsem zažila mnohem lepší. Bylo plné řas. Jeden den se nedalo skoro koupat, dále se v moři vyskytovaly medúzy, a to i blízko břehu.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 2.9. - 9.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,4

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Andrea Fehérné Kovács, 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (12) Ne (0)

Celkem: 9 Krásná dovolená za super peníze! .. Uvedeny 3*, ale zasloužili by si víc. Bohatý noční život, všude restaurace, bary, diskotéky.Mají tam...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená za super peníze! .. Uvedeny 3*, ale zasloužili by si víc. Bohatý noční život, všude restaurace, bary, diskotéky.Mají tam poměrně dost levno, jak jídlo, pití apod. Rozhodně se rádi vrátíme :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování naprosto luxus. Krásně rekonstruovaný hotel. Krásné pokoje. Pohodlné velké postele, možnost i použít peřinu a více polštářků. TV se vstupem na USB. Velká bezbariérová sprcha. Každý den úklid, pokud chcete i každoden. výměna ručníků. (ručník na nohy, velká osuška, malý ručník) Poměrně velká skříň (my zatím měli i ramínka). Pokoj s balkónem, kde je i sušák na plavky/ručníky. Klimatizace zdarma. Lednička na pokoji.

Strava
Strava velice pestrá. Vybere si uplně každý. Různé druhy masa, ryby, spousta příloh. Spousta zeleniny, ovoce. Moc dobré zákusky. K večeři od 18h do 20h grilované maso kuřecí/vepřové (střídali to). Od 11h do 17h možnost pizza, hot dog, hamburger, zmrzlina (různé druhy). Možnost různých drinků, s alkoholem nešetří.

Služby hotelu
Naprosto topový personál, mladí ochotní a usměvavý lidi. Klučina nám pomohl s kuframa až na pokoj, kde nám vše ukázal a vysvětlil. Co bylo na prd, tak že sme do hotelu přijeli v 10:30 a měli sme čekat do 14h na pokoj, šli sme to ale zkusit ve 13h a už nám ho dali. To stejné pak při odjezdu pokoj musíte opustit do 12h nekompromisně, kufry vám uschovají do zamčené místnosti, nechají vám i náramky, takže do odjezdu můžete vše využívat, my odjížděli autobusem v 18:50, takže sme si zašli i na večeři. Co se týče wi-fi, tak je za 20 leva na týden, ale vůbec nám ji nedoporučovali, protože je hrozně pomalá, je lepší si koupit přednabitou simku s internetem. Dát si POZOR! Když jdete od bazénu do hotelu, tak pod schody se dávají věci (lehátka, kruhy), které NECHCETE vézt zpět domů! Takže nafukovačky brát s sebou normálně na pokoj. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Zákaz rezervace lehátek před 7h. Pestrý animační program jak dopoledne, tak po obědě, odpoledne i večer..( šipky, stolní tenis, vodní gymnastika, vodní polo, zumba atd...) večer kolem 20h dětská diskotéka od 21h program pro dospělé. Ve čtvrtek mají day off, takže bez her a večerního programu.

Pláž
Vzdálenost od hotelu cca 400m. Písčitá pláž, ale všude jsou zahrabaný nedopalky od cigaret nebo víčka od piva apod., ale bosí sme normálně chodili. Je to jedno z nejnavštěvovanějších pobřeží, takže všude strašně moc lidí. Lehátka a slunečníky za poplatek každý 10 leva (takže pro pár to vyjde 30 leva na den, což je poměrně dost) takže doporučení si vzít vlastní slunečník (my ho koupili tam cca za 15 leva) Moře hezky teplé, čisté. V tomto týdnu ale velký výskyt řas, místy i meduzy (ale týden před, prý ani řasa). Všude spousta mušliček.

Michaela P., 10.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (3)

Celkem: 8,8 Hotel doporučuji všem, kdo chtějí strávit pohodovou dovolenou. Vhodné i pro děti, pro které hotel pořádá animační programy. Vzdálenost k...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel doporučuji všem, kdo chtějí strávit pohodovou dovolenou. Vhodné i pro děti, pro které hotel pořádá animační programy. Vzdálenost k moři krátká. Lze cestovat i místní dopravou za rozumnou cenu. V okolí hotelu spousta obchůdků, restaurací, dají se podnikat procházky. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj krásný, vybaven moderně - TV, fén, skříň jedna, ale stačila, balkon se sušákem na prádlo. Koupelna pěkná, akorát při sprchování voda všude, jelikož podlaha ve sprcháči nemá spád a kanálek nestačí pobírat vodu. Úklid probíhal každý den. Výměna ručníků 1x za pobyt, ale když požádáte o nový, p.uklízečka vám ho dá. Bazén čistý, voda chladnější. Dětská část se skluzavkou.

Strava
Výborné jídlo. Snídaně bohaté -vejce na více způsobů, salámy, sýr, párky, zelenina, ovoce, buchty, pečivo, čerstvě připravované palačinky, marmelády... Na oběd i večeři více druhů masa - kuřecí, vepřové, hovězí, ryby, brambory na víc způsobů, zelenina, zeleninové saláty, špagety, dušené žampiony. Těstoviny bohužel byly vždy s něčím míchané, nedalo se nabrat jako suchá příloha např. k masu. Nechybělo ovoce, dortíky. V rámci all inclusive pití po celý den - alko i nealko, káva. Mimo dobu obědů, snídaní možnost dát si hotdog, hamburger, pizzu - co zbylo ze snídaně (párky, sýry, papriky, rajčata.....), to na to dali, ale dobrá byla :-). Zmrzlina nebyla nejlepší, ale aspoň něco.

Služby hotelu
Se službami hotelu jsme byli velice spokojeni. Všichni byli usměvaví, milí, přátelští... ať už se jedná o recepční, barmany, číšnice, které se celý den nezastavily, animátory, uklízečky.... Všude čisto, wc u recepce voňavé.

Pláž
Pláž je od hotelu kousek - do 200m, písečná. Spousta nedopalků, občas odpadky. Chtělo by to více úklidu. Můžete si zaplatit lehátko a slunečník, nebo si dát deku na úsek neplacené pláže. Pláž nebyla přeplněná, vždy se místo našlo. Pozvolný vstup do moře, ideální pro děti. Odpoledne vlny. V moři byly řasy, místama zelené pásy, což bylo nepříjemné a člověk šel raději kus dál. Po dešti u břehu hromady zelených řas, voda jak brčál... Daly se najít i mušličky.

Anonym, 10.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (3)

Celkem: 8 Naprosta spokojenost! Dovolenou jsme si moc uzili!

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Naprosta spokojenost! Dovolenou jsme si moc uzili! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Naproste prekvapeni v dobrem slova smyslu. Hotel zrekonstruovany, pokoje jsou moderne vybavene, moc krasne! Dostali jsme sice mensi pokoj, ale byli jsme naprosto spokojeni.

Strava
Jidla vseho druhu, rozmanite. Rozhodne si clivek dokazal vybrat.

Služby hotelu
Personal byl mily, ochotny. Snazili se co nejrychleji uvolnit pokoj, aby nas ubytovali. Nastesti jsme neresili zadny problem.

Pláž
Plaz bohuzel nebyla uplne podle predstav. Jemnoucky pisek byl super, ale v mori byl nanos ras. Dopoledne more bylo krasne, ale zase se objevovalo hodne meduz.

Magda D., 10.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (3)

Celkem: 9

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 08.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9,2 Dovolená splnila naše očekávání, vše o.k., příště bychom vybírali spíše klidnější místo, tady to v okolí opravdu žije až do dvou hodin do...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání, vše o.k., příště bychom vybírali spíše klidnější místo, tady to v okolí opravdu žije až do dvou hodin do rána, ale někdo to má zase rád. :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v moderních zrekonstruovaných pokojích, vše perfektní, každý den úklid, během jednoho týdne nám byly převlečeny postele a vyměněny ručníky.

Strava
Strava perfektní, nikdy nic nechybělo, velký výběr. Pití to samé.

Služby hotelu
Celý personál hotelu a tím i služby absolutně bez chybičky.

Pláž
Pláž cca 5 minut od hotelu, čistá, možnost lehátek za poplatek i dost volného místa bez poplatku. Moře také perfektní.

Yvona, 07.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 8,8 Úžasná dovolena.

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasná dovolena. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování krásné, nové. Každý den chodily pani uklízečky, čistota.

Strava
Velký výběr z jídel. Vždy jsme si vybrali. V rámci all inclusive u bazenu pizza hamburger, hot dog, zmrzlina.

Služby hotelu
Spokojenost.

Pláž
Pláž blízko hotelu. Cesta max 5 minutek od hotelu.

Barbara B., 07.09.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

2 fotografie

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.09.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8 V tomto hotelu jsem byla již před pár lety,v té době byl hotel před rekonstrukcí, už tehdy bylo vše výborné, nyní je hotel po...

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
V tomto hotelu jsem byla již před pár lety,v té době byl hotel před rekonstrukcí, už tehdy bylo vše výborné, nyní je hotel po rekonstrukci, pokoje menší, ale krásné. Pláž kousek od hotelu max 5 min až k moři. Služby hotelu na jedničku, denně úklid pokoje, každý druhý den výměna ručníků. Personál hotelu milý. Jídlo na jedničku, velký výběr, každý si najde to své. Poměrně velký výběr ovoce, málo který hotel nabízí něco jiného než vodní melou, ale tady jablka, hrušky, hroznové víno, banány a další....Výběr zákusků slušný, a byly výborné. Wifi je v hotelu placené, což je v dnešní době divné, ale přece nebudu na dovolené celý den na internetu. Česká data zde normálně fungují bez dalších příplatků. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje menší, ale hezké. Vešli jsme se i s přistýlkou, jen by mohlo být více úložného prostoru. Balkon malý (všude bývá malý) ale stolek a křesílka nové. Součástí balkonu je malý rozkládací sušák. Výhled jsme měli do zahrady a na hlavní cestu.

Strava
Strava velmi dobrá. Velký výběr salátu, masa, přílohy, polévky. Co nejvíce oceňuji, nebyl k večeři opečený salám jak v hotelích bývá zvykem. Na snídaně také velký výběr, vajíčka na všechny způsoby, tři druhy salámů (šunka, polosuché), sýry, dokonce i tavený sýr a paštika, marmelády, cereálie do mléka, i sladké pečivo. Pečivo bylo na výběr jak tmavé tak světlé. Samozřejmě zelenina ke každému jídlu. Odpolední svačinka formou rychlého občerstvení(pizza, hamburger, párek v rohlíku) a zmrzlina(nám moc nechutnala). Jediné mínus byla hnusná káva u snídaně, odpoledne v automatu u baru na recepci byla káva výborná.

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, pokoje uklizené, vlastně celý hotel čistý. Ruku na srdce přijeli jsme si odpočinout a ne řešit kraviny.

Pláž
Pláž kousek od hotelu, je super že už v Bulharsku je možné si lehnout s dekou až k vodě, dřív tu byly jen samé slunečníky a lehátka( samozřejmě placené), byli jsme s malým dítěte, na pláži jsme nebyli celý den a je zbytečné si platit lehátko. Pozvolný vstup do moře vhodný pro děti. Měli jsme smůlu na větrné počasí a vlny a pak řasy, trávu v moři,ale za to nikdo nemůže. U vstupu na pláž je příjemný plážový bar s bazénem...

Anonym, 06.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (2)

Celkem: 9,8

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 Príšli sme do hotela ráno cca 9,20. Prihlásenie prebehlo v poriadku.Žiaľ, prišli sme prví a mali sme najdlhší čas čakania na ubytovanie....

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Príšli sme do hotela ráno cca 9,20. Prihlásenie prebehlo v poriadku.Žiaľ, prišli sme prví a mali sme najdlhší čas čakania na ubytovanie. Sú presní ako švajčiarske hodinky. Presne o 14,00 hod. nám začali dávať kľúče od izieb.Najhoršie bolo, že priamo v hoteli nemajú zriadenú malú kaviareň, kde by si mohol človek kúpiť kávu, čaj a pod.Tým, že človek je unavený, nakoľko na letisku sme mali byť o 2,00 ráno, lietadlo letelo až o pol piatej,vybavení sme boli o cca 2,10 hod a čakali sme 1,30 do odchodu do priestoru odletu,potom let,cesta z letiska a nemôcť si po príchode do hotela kúpiť ani kávu,alebo čaj to nás dorazilo. Museli sme ísť von a pohľadať si niečo, kde by sme si mohli zajesť a vypiť kávu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba bola v poriadku,čistá. Bez problémov.

Strava
Nám s priateľkou strava vyhovovala. Bolo z čoho si vybrať, či už na raňajky,obed alebo večeru.

Služby hotelu
Na recepcii boli milí, v jedálni tiež. Inak sme služby hotela nejak nevyužívali a preto ich nemôžme zodpovedne hodnotiť.

Pláž
Dostupnosť k pláži- bolo to viac metrov ako sa uvádza pri ponuke, bolo to asi o 100 m viac. Nebolo to však zlé. S dĺžkou chôdze na pláž sme boli spokojné. Horšia bola pláž. Boli tam umiestnené lehátka a slnečníky, ktorých cena bolo na naše pomery vysoká. Lehátko 10 Leva a slnečník 10 Leva. V Nesebare lehátko 5 Leva, slnečník 1 Leva. Medzi lehátkami boli preluky , kde bola voľná zóna, ale boli úzke. Od nášho hotela najbližšia preluka bola široká asi 12 m a hlava na hlave.Za celých 8 dní nebolo vidieť, že by pláž čistili.Trochu snáď medzi lehátkami. V sobotu ráno bolo more pri brehu veľmi špinavé, husté morské riasy v šírke asi 20 m a v dĺžke cca100 m .Všetko sa na nás lepilo, kým sme prešli do čistejšej vody.Na letisku sme sa rozprávali s dvoma dámami, ktoré boli ubytované v hoteli na začiatku Slnečného pobrežia, tie nám povedali, že ráno to nejakými mechanizmami zbierali a okolo 8,00 už mali vodu čistú, u nás to nerobili.Pritom pár metrov od nás bol veľmi dobre hodnotený hotel Viand a ani pred ním to nebolo o moc lepšie.

Helena Pohanková, 05.09.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9,8 Výborný hotel, který bych vybavením a čistotou zařadila do vyšší kategorie :) s čistým svědomím doporučuji i pro rodiny s dětmi.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný hotel, který bych vybavením a čistotou zařadila do vyšší kategorie :) s čistým svědomím doporučuji i pro rodiny s dětmi. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj menší, ale dostačující. Krásný, zrekonstrovany a stále čistý.

Strava
Jídlo výborné, vařili opravdu dobře. Občas se opakovalo, ale naprosto stačilo. Jediné, co bych trochu změnila, tak nabídku dezertů ;)

Služby hotelu
Vše v pořádku, všichni přívětiví a milí.

Pláž
Chybí sprcha při odchodu z pláže ( respektive ta, která by tekla a fungovala), poměrně drahé placené slunečníky a lehátka. Jinak pláž pěkná, s pozvolným vstupem, vhodná pro děti.

Iveta M., 03.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 7,8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Len jednu radu dam. Urcite sa neoplati letiet v noci, ako to bolo v nasom pripade. Po prebdenej noci sme sa dostali o piatej rano do...

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Len jednu radu dam. Urcite sa neoplati letiet v noci, ako to bolo v nasom pripade. Po prebdenej noci sme sa dostali o piatej rano do hotela a cakali do druhej poobede na izby bez naroku na ranajky a obed. Z tohto hladiska nebolo o nas dobre postarane.... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Parádní dovolená.Užili jsme si to.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Parádní dovolená.Užili jsme si to. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Velmi pěkné pokoje,vždy uklizeno,každý den čisté ručníky.

Strava
Výběr z mnoha jídel,chutná a pestrá strava.

Služby hotelu
Příjemný personál,animátorské programy,vždy s úsměvem.

Pláž
Pozvolný vstup do moře,písek.Free zóny ok.Slunečníky a lehátka 10 Lv za kus.Vyplatí se koupit svůj.

Lukáš, 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Moře 7 fotografií

Celkem: 9 Ideální dovolená s menšími dětmi, kdy většinu času trávíte u bazénu, okolí hotelu a občas zajdete k moři. Hotel byl kousek od pláže, mimo...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Ideální dovolená s menšími dětmi, kdy většinu času trávíte u bazénu, okolí hotelu a občas zajdete k moři. Hotel byl kousek od pláže, mimo hlavní rušnou část, byl zde klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel moderní, čistý, nebylo co vytknout.

Strava
Jídlo výborné, po celý den, včetně pití.

Služby hotelu
Zaměstnanci hotelu vstřícní.

Pláž
Na pláž to bylo 2 min chůze, vůbec nevadilo. S celkovou čistotou pláže a okolních ulic to bylo trochu horší. Odpadkové koše témeř nevidíte a pak se část odpadků válí po zemi.

Lucie H., 03.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

János Zoltán Kövi, 31.08.2018, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (5) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.08.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.08.2018, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.08.2018, Datum pobytu: 19.8. - 26.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Výborný hotel, skvělý lidé, pláž celkem nervaná, ale s tím se musí na Slunečném pobřeží počítat. Centrum žije každý den. Příští rok znovu ❤️

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Výborný hotel, skvělý lidé, pláž celkem nervaná, ale s tím se musí na Slunečném pobřeží počítat. Centrum žije každý den. Příští rok znovu ❤️ Zobrazit celou recenzi

Jakub P., 28.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 8,4 Krásná dovolená, moc se nám líbila.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Krásná dovolená, moc se nám líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje nové a hlavně čisté, bohužel se hned první den rozbil fén, který sice personál opravil, ale ihned po dalším použití se opět rozbil :D

Strava
Výborné, neni co vytknout. Jídlo bylo pestré a každý den se obměňovalo.

Pláž
Bohužel jsme zrovna chytli žluté vlajky a vlny, tudíž moře bylo plné řas.

Tereza B., 28.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Szilvia R., 27.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vše super,spokojenost!!!

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vše super,spokojenost!!! Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vše Ok,čisto!!!

Strava
Všeho dostatek,avšak jednotvárnost,jinak jidlo chutné:-)

Služby hotelu
Ochotný personal,vše podle našich představ.

Pláž
Na pláž,prochazkou cca 5 min.Na plažích dost lidí,ale misto jsme si vždy našli.

Miroslav Tezour, 27.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ivana Z., 25.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 naprosto úžasná dovolená,doufám,že se tam někdy vrátíme :-)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
naprosto úžasná dovolená,doufám,že se tam někdy vrátíme :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
úplně nově zrekonstruovaný hotel,čistý

Strava
vynikající,rozmanitá,kdo si nemohl vybrat,tak nechápu,protože od všeho něco a vše výborné

Služby hotelu
čisto,personál mladý a milý,jinak jsme nic nepotřebovali

Pláž
nádherná,kdo chtěl mohl si zaplatit lehátko a slunečník,kdo ne,tak byli místa pro lidi s dekama

pláž kousek od hotelu

nádherný výlet loďkou do starého Nessebaru,úchvatné městečko,nezapomenutelné..

Klára Hezoučká, 25.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

10 fotografií

Celkem: 8,8 Dovolená se nám velmi líbila, návrat do Bulharska po několika letech a změna nás mile překvapila.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila, návrat do Bulharska po několika letech a změna nás mile překvapila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj moderně zařízený, čistý, v pokoji TV, klimatizace, fén, telefon.

Strava
ALL Inclusive : Strava byla velmi rozmanitá, vegetariánská jídla, všechny druhy masa u každého chodu ryby a polévka. Přílohy k jídlům také velmi rozmanité. Pitný režim zajištěn po celý den. Velké plus za gril u bazénu - od 11:00 - 18:00 hamburgry, pizza, hot dog.

Služby hotelu
Personál velmi vstřícný, obětavý, usměvavý. Každý den u bazénu animační program pro děti i dospělé. Každý večer tématicky zaměřený zábavný program.

Nevýhoda placený internet.

Pláž
Od hotelu cca. 250 -300 m. Moře čisté (bez řas a mořské trávy), pláže s nedopalky od cigaret, ale to je v lidech.

Tereza Dvořáková, 23.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 23.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Bylo to úžasné. Jen let tam a zpátky měl dost velká zpoždění.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Bylo to úžasné. Jen let tam a zpátky měl dost velká zpoždění. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jen chvalim

Strava
Luxus

Služby hotelu
Čistota klid

Pláž
Nemám co říct super

Renata H., 22.08.2018, Datum pobytu: 12.8. - 19.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Blízko od letiště, v nočních hodinách klid na hotelu.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Blízko od letiště, v nočních hodinách klid na hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, zrekonstruované. Fén v koupelně. Lednička na pokoji, klimatizace, deky.

Strava
Strava pestrá, hodně zeleniny, grilované. Veškerý sortiment masa, hodně ryb. Až na jejich přeslazené zákusky, vše OK.

Služby hotelu
Na recepci mladí ochotní lidé. Sloužící chlapci Vám kufr zanesenou až na pokoj.

Pláž
Veřejné pláže čisté, dostupné k moři. Až na výpůjčku deštníku a lehátek pro dvě osoby 30 leva, což je přehnané, vše OK.

Miluše Kazíková, 21.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově výborný způsob odpočinku pro různé věkové kategorie i pro různé zájmy účastníků. CK nabízí také výlety. Celkově je pobyt v hotelu...

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově výborný způsob odpočinku pro různé věkové kategorie i pro různé zájmy účastníků. CK nabízí také výlety. Celkově je pobyt v hotelu Bajkal velmi dobře srovnatelný s obdobnou nabídkou v Řecku nebo v Turecku ( a tam byly hotgely označeny čtyřmi hvězdičkami)... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytováni jsme byli ve dvoulůžkovém pokoji s prostorem na dvě přistýlky... balkónkem, klimatizací, ledničkou, TV.....opět velmi dobře srovnalelný komfort s Řeckem a Tureckem.

Strava
All inclusive plně uspokojila naše chutě. Různá masa byla na výběr k obědu i k večeři, bezmasá jídla také, různé přílohy...Nedovedu si představit, co jiného bych si přál (snad ústřice namísto "normální" ryby). V restauraci obsluhoval (chystal nabídku jídel teplé a studené kuchyně i uklízel nádobí) prfektní tým.

Služby hotelu
Různé animační programy byly nabízeny dopoledne a po obědové pauze i odpoledne. Hotel má i dětský koutek, masáže apod. Alkoholické nápoje i nealko jsou k dispozici až do 23 hodin. Pokoje bylo možné poslení den opustit až ve 12:00 a potom ještě obědvat (a popíjet).

Pláž
Pláž velká, velké vlny, mnoho lídí.

Josef Budík, 21.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.08.2018, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Maximalni spokojenost

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Maximalni spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování nove, čisté, pokoj pro 2 dospělé a dvě děti dost veliký- spokojenost

Strava
Jídla velké množství od všeho. Různé druhy masa, přílohy, saláty, sladký, ovoce, zelenina atd. Opravdu naprosto úžasné.

Služby hotelu
Spokojenost se službami i s personálem. Vstřícní usměvavý.

Pláž
Za nás plaz také spokojenost.

Jitka Morová, 20.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Celkový dojem z dovolené je skvělý, k dokonalosti chybělo snad jen to, že cestovní kancelář o nás vůbec nevěděla. Zájezd byl zakoupen 6...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené je skvělý, k dokonalosti chybělo snad jen to, že cestovní kancelář o nás vůbec nevěděla. Zájezd byl zakoupen 6 dní před odletem, přesto o nás zástupci cestovní kanceláře na letišti nevěděli. Totéž platilo i v případě odjezdu po 8 dnech. Pokud bychom tedy při odjezdu autobus na letiště nevyhlíželi, nikdo z cestovní kanceláře by ani nevěděl, že jim chybí 2 osoby. Ve výsledku to nemělo na nic vliv, jen nás to překvapilo, jelikož delegáti měli vždy jmenný seznam cestujících a vše stále kontrolovali. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá 4 hvězdičkovému hotelu. Pokoje uklízeli každý den, prostory hotelu několikrát denně. Personál nám byl vždy nápomocen, ovšem nic moc jsme nepotřebovali, jelikož delegát vše detailně vysvětlil a na recepci domluvil cokoliv, s čím jsme se na něj obrátili, včetně zaparkování půjčeného auto na parkovišti hotelu.

Strava
Strava byla skvělá a to jsem osobně celkem vybíravá. Měli jsme all inclusive jako snad všichni v hotelu. Hotel je znám dobrou kuchyní, proto i delegáti různých cestních kanceláří chodili do tohoto hotelu na obědy a večeře.

Ke každému jídlu jsme si mohli vybrat z X druhů pečiva, které se obměňovalo, čerstvého ovoce a zelenivy a kompotů. K snídani byly v nabídce různé druhy místních salámů a šunka, místní plátkové sýry, vajíčka na 4 způsoby, místní bílý jogurt, velmi sladké řezy/ buchty/ dortíky a palačinky.

Nápoje jsou řešeny trojicí automatů, kde několikrát denně doplňovali zrnkovou kávu, míchané nápoje a alkohol obstarávala dvojice barmanů u vchodu do restaurace.

Obědy a večeře sestávali z výběru teplých a studených jídel, vždy s nabídkou čerstvého ovoce a zeleniny, včetně zeleninových salátů a místních sýrů. V nabídce teplých jídel byla vždy ryba (střídaly se pangas a makrela), vepřové na několik způsobů včetně grilu, kuřecí, hovězí a skopové. Mořské plody ani jiné druhy hotel nepodával. Mezi přílohami byly vždy brambory, dušená zelenina a špagety. Pak se k nim střídavě objevovali slaná a sladká rýže, krokety, brokolice atd. Vegetariáni také nepřišli zkrátka, protože vždy byli v nabídce i bezmasá jídla - zapečené lilky, těstoviny asi se sýrem, vícedruhová zelenina zapečená buď v rajské omáčce, s vajíčkem, nebo se sýrem a další. Krom jiného mají velmi dobré lasagne a večerní speciality na grilu, které dělají přímo před vámi a také vám je kuchař přímo naservíruje.

Obsluha v restauraci byla velmi rychlá, ze stolu sklízeli opravdu jen co člověk položil příbor. Stoly čistě prostírali po každém hostu, jídlo doplňovali jakmile chyběla asi 1/2 množství, čísté talíře a příbory proudili do restaurace neustále a vždy u vchodu stál 1 nebo 2 členové personálu a každého s úsměvem jednotlivě vítali.

Služby hotelu
Služby odpovídají nabídce uvedené cestovní kanceláří, jelikož jsme krom bazénu nic nevyužili, tak nemohu posoudit kvalitu. Jak bylo uvedeno, tak hotel skutečně nedisponuje dostatečným množstvím lehátek u bazénu pro všechny hosty, je to dáno omezeným prostorem okolo bazénu. Dle mého názoru by se nevešlo už ani jedno lehátko navíc. Bazén se každý den po 18. hodině chemicky čistí, stejně jako okolí bazénu.

Pláž
Písčitá pláž je od hotelu vzdálena asi 3 minuty chůze, je zde zóna pro vaše vlastní lehátko/ deku/ ručník a pak kus pláže s lehátky a slunečníky k pronájmu. Pláž je čistá, ovšem ne každému se chtělo s nedopalkem cigarety ke koši, takže na ně sem tam narazíte. Plavčík má stanoviště přímo naproti nejbližšího vstupu na pláž poblíž baru.

Iva K., 20.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Bajkal

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oblast a mapa: Slunečné Pobřeží, Bulharsko

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 21 °C
v noci 14 °C

Teplota vody

19 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    22 °C
    13 °C

  • Středa

    22 °C
    14 °C

  • Čtvrtek

    22 °C
    13 °C

  • Pátek

    21 °C
    13 °C

Podnebí

V severní části Bulharska panuje mírné kontinentální podnebí, pro které je typické horké suché léto a studená vlhká zima. V jižních oblastech Bulharska a na pobřeží Černého moře panuje klima středomořské. Podnebí v jednotlivých oblastech se také liší podle nadmořské výšky. Pohoří Stará planina spolu s dalšími horskými pásmy dosahujícími do výšky nad 2 000 metrů nad mořem patří k činitelům, kteří klima výrazně ovlivňují. Horské masivy brání studeným vzdušným proudům v postupu na jih a naopak teplým středomořským proudům z jižních oblastí v postupu směrem na sever. Průměrná teplota vzduchu v přímořských oblastech Bulharska dosahuje přibližně 24°C. Oblastem s vyšší nadmořskou výškou (pohoří Rodopy a Pirin) vládne horské klima, pro něž jsou typické nižší teploty a větší množství srážek, včetně sněhových. Srážkově nejbohatším ročním obdobím je v Bulharsku jaro.

Teplota vody v Černém moři dosahuje v létě až 28°C. Mořská voda u břehů Bulharska se velmi rychle ohřívá a jen pozvolna ochlazuje, což je vlastnost mezi milovníky vodních radovánek velmi ceněná.
Nejvhodnější období pro návštěvu Bulharska jsou letní měsíce, červen až srpen. Dny se v této době vyznačují nejdelším slunečním svitem a nejvyššími denními teplotami. Pro obdivování přírodních krás nebo historických památek se lépe hodí měsíce duben, květen nebo září. Lyžařská sezóna probíhá v Bulharsku od prosince do dubna.

Jedno z nejznámějších sportovních a rekreačních středisek, vysokohorské letovisko Borovec, je v provozu v podstatě celoročně. Leží v nadmořské výšce přes 1 340 m a jeho lákadlem nízkou vzdušnou vlhkostí charakteristické klima a vysoký podíl denního slunečního svitu. Průměrné teploty se v zimě pohybují okolo - 8°C a v létě kolem 21°C. Borovec je místem konání lyžařských závodů, ale i častým cílem milovníků turistiky.
Dalším klimaticky výhodným horským letoviskem je Pamporovo, ležící ve výšce 1 560 metrů nad mořem. Klima v lokalitě je po celý rok poměrně stálé a vyrovnané. Zima je tu mírná a slunečná, nabízí vynikající podmínky pro zimní sporty, které zaručuje každoroční dostatek sněhu.

Potřebujete poradit?

Časté dotazy | volejte Po-Ne 7-22 hod 226 000 600