Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Hotel Amfora

Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Slunečné Pobřeží (Zobrazit na mapě)

Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, Lehátka a slunečníky na pláži zdarma
  • Minibar, Bar
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis, Volejbal
  • Potápěčské centrum
  • Tobogány
  • Klidná lokalita
  • Fitness
  • Animační programy
  • Bowling
  • Půjčovna kol
Umístění hotelu:
  • 100 m Vzdálenost od pláže
  • 2 km Vzdálenost od centra města
  • 28 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 32 °C
  • Teplota moře 22 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 02:10 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Hotel Amfora se nachází v jižní části největšího bulharského pobřežního letoviska Slunečné Pobřeží, které má výborné dopravní spojení s městy Varna, Burgas, Sozopole nebo přes hory do přímořského města Obzor. Vlakem se klienti mohou vypravit do historického města Nesebar.

  • Vybavení

    Moderní hotelový komplex nabízí služby recepce, dále je v areálu restaurace, bar a koktejl bar. Klienti dále mohou využívat venkovní bazén, u kterého jsou lehátka se slunečníky zdarma. Bazén má oddělenou dětskou část, pro děti je také k dispozici dětské hřiště.

  • Ubytování

    Ubytování v hotelu Amfora je nabízeno ve 2lůžkových pokojích, ve kterých je možnost 1 přistýlky. Dále je na pokojích k dispozici klimatizace, televizor, telefon a vlastní sociální zařízení (sprcha, WC). Na každém pokoji je balkon, případně na vyžádání lednička.

  • Strava

    V hotelu je nabízen program all inclusive - snídaně, obědy a večeře jsou podávány formou bufetu. Dále je připravováno dopolední občerstvení, odpoledne káva nebo čaj a je postaráno o pitný režim (nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby). V areálu se nachází restaurace, která připravuje grilované speciality.

  • Služby

    Hotel nabízí masáže, klienti si mohou zahrát kulečník, stolní tenis, nebo plážový volejbal. Pro zájemce jsou k dispozici elektronické hry. Dále je v blízkosti hotelu fotbalové hřiště nebo tenisové kurty. Na recepci je možnost za poplatek využít trezor.

  • Pláž

    Písečná pláž je vzdálena od hotelu asi 150 metrů. V letovisku Slunečné pobřeží je více jak 8 kilometrů dlouhá pláž s jemným zlatým pískem s pozvolným vstupem do moře, který je vhodný i pro děti. Na pláži je také široká nabídka vodních atrakcí a půjčoven. Zdejší pláže jsou pro svou čistotu oceňovány Modrou vlajkou EU.

Recenze hotelu Amfora - Slunečné Pobřeží, Bulharsko

Tento hotel je 97. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 428 v Slunečné Pobřeží.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Skvělá dovolená, hotel byl spojen s hotelem Imperial a podle toho to i vypadalo. Zobrazit celou recenzi

Zdeňka, 01.10.2016

Nejužitečnější hodnocení hotelu

9,4

Příjemně strávená dovolená v poměru nabídka - cena.Ideální dovolená pro rodiny s dětmi a starší lidičky. Hotel se nachází na začátku Slunečného Pobřeží daleko od centra - takže v okolí celkem klid... Zobrazit celou recenzi

Milan A., 10.09.2014

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 5,8

  • 5,5 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Gábor Varga, 04.12.2016, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Marcela J., 11.11.2016, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Alena M., 11.11.2016, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vlasta P., 10.11.2016, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Linda S., 07.11.2016, Datum pobytu: 25.8. - 4.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Eva P., 04.11.2016, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Barbora H., 04.11.2016, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Marie S., 03.11.2016, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.10.2016, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2

  • 2 Ubytování
  • 2 Strava
  • 2 Okolí
  • 2 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Marcela B., 28.10.2016, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,6

  • 9 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Kristina Z., 27.10.2016, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8

  • 4,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 7 Okolí
  • 2 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 26.10.2016, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Adrienn L., 25.10.2016, Datum pobytu: 20.8. - 27.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,4

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petra U., 18.10.2016, Datum pobytu: 4.8. - 14.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Miroslava M., 14.10.2016, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 v podstate velmi dobre, problem bol s delegatkou, ktoru sme pocas celeho pobytu ani len nevideli, informacna kniha na recepcii nebola,...

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
v podstate velmi dobre, problem bol s delegatkou, ktoru sme pocas celeho pobytu ani len nevideli, informacna kniha na recepcii nebola, informacie o odlete sme komplikovane riesili cez recepciu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
velmi blizko plaze

Strava
siroky vyber, variabilna

Služby hotelu
ok

Pláž
blizko, cista, vela ludi, relativne ciste more

Anonym, 13.10.2016, Datum pobytu: 26.7. - 5.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vojtěch P., 11.10.2016, Datum pobytu: 28.7. - 7.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,6

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Hana R., 06.10.2016, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Skvělá dovolená, hotel byl spojen s hotelem Imperial a podle toho to i vypadalo.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Skvělá dovolená, hotel byl spojen s hotelem Imperial a podle toho to i vypadalo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý. Je, bohužel, pravda, že ručníky za celou dobu nevyměnili, jinak uklízeli každý den.

Strava
Jídlo všeho druhu, každý si vybral, na co měl chuť, hodně ovoce, dobré polévky, zkrátka nic se na tom nedá vytknout.

Služby hotelu
Personál hotelu ochotný, kromě jedné číšnice, která obsluhovala jako spící panna - asi to brala tak, že když je někdo na dovolené, má spoustu času, takže u ní byly pořád dlouhé fronty. Programy pro děti i dospělé byly každý den, děti si nemohly vynachválit prolézačky. Všem doporučuji.

Pláž
Pláž byla za hotelem, nemuseli jsme chodit přes žádnou frekfentovanou cestu, pláž čistá, lehátka a slunečníky byly s poloviční slevou, nápoje na pláži zdarma.

Zdeňka, 01.10.2016, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7 Dovolená velmi dobrá, akorát jen delegát tam moc nebyl a pokud ano nebyl zrovna příjemný.

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená velmi dobrá, akorát jen delegát tam moc nebyl a pokud ano nebyl zrovna příjemný. Zobrazit celou recenzi

Daniel V., 28.09.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

František K., 27.09.2016, Datum pobytu: 17.7. - 28.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Konečně jsme měli dovolenou více jak 1 týden. Pobyt byl 11dní,podotýkám 11úžasných dní.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Konečně jsme měli dovolenou více jak 1 týden. Pobyt byl 11dní,podotýkám 11úžasných dní. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Všechno,co má takový pokoj mít.Sprcový kout,wc,umývadlo,velice pohodlné postele,3x za dobu pobytu převlečeny postele,vyměněny ručníky , uklizeno. Klimatizace v ceně,což např. v Chorvatsku je za příplatek.

Strava
Bezkonkurenční.Hromady výtečných jídel včetně fantastických salátů , velký výběr ovoce , zákusků a.p. , venkovní kuchyně výborná.Zde se nají i vegetarián i celiak.

Služby hotelu
Dobré, až na slečnu v lobby baru,která dávala výrazně najevo ,že bez dýška to jaksi nefunguje i když jde o pobyt All inclusiv

Pláž
Neukáznění kuřáci dělají z krásné pláže hnusný popelník. Také jsem byl silný kuřák,ale nenapadlo by mně típat vajgly do písku kolem sebe. Jako na skládce. Škoda,čistší písek je na dunách,ale je to trošku dále od vody.

Tomáš J., 27.09.2016, Datum pobytu: 1.9. - 11.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 nádherná dovolená

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
nádherná dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování perferktní

Strava
strava úplná spokojenost

Služby hotelu
ze službami které mi byli nabýdnuté jsem byla spokojená

Pláž
pláž pár mertů od hotelu písečnatá dlhé táhnoucí se pobreží super

Lenka Majerová, 20.09.2016, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vlasta H., 19.09.2016, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Byli jsme spokojeni

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme spokojeni Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo představě

Strava
Uvítal bych poněkud více středoevropského typu

Služby hotelu
Dobré. Jen byl trochu problém s doplňováním toaletního papíru

František Princ, 19.09.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Byli jsme s manzelem moc spokojeni s jidlem,ubytovani uz bylo trosku horsi ve 3 ale 4 Imperial ve ktere jsme byli 2 dny nemela chybu.

  • 8 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Byli jsme s manzelem moc spokojeni s jidlem,ubytovani uz bylo trosku horsi ve 3 ale 4 Imperial ve ktere jsme byli 2 dny nemela chybu. Zobrazit celou recenzi

Strava
Strava pro nas nemela chybu,ryby,salaty,dorty...proste vseho dostatek.Ovoce kolik kdo chtel.

Služby hotelu
Sluzby dobte,akorat me zarazilo,kdyz si cisnik rekl a postavil pred nas krabicku na penize.Davali jsme s manzelem dle uvazeni kazdemu i kuchari,co griloval,ale kazdy cekal na to,kdo mu jake disko da.Az na jednoho,ktery jim to kazil,byl v hotelu Amfora v baru.Postavil krabicku pred nas,abychom mu dali penize.

Pláž
Plaz trosku spinavejsi,jsme v Bulharsku,ale ja Bulharsko miluji a rada se tam vracim.

Hana Masopustová, 19.09.2016, Datum pobytu: 4.9. - 15.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,4 dovolená byla super září je nejlepší pro pobyt a klid u moře a na last minute prostě palec nahoru

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
dovolená byla super září je nejlepší pro pobyt a klid u moře a na last minute prostě palec nahoru Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování dobré vše co jsme potřebovali jsme měli čisté ručníky a vše kolem kdo je hodně náročný takby si neměl brát hotel za 10 ale za30000

Strava
vynikající vše co jsme si vzali tak nám chutnalo ale kdo se přežírá jak prasátko tak určitě měl střevní potíže máme jen jeden žaludek

Služby hotelu
v rámci all inclusive vše v pořádku doporučuji

Pláž
písečná dobrá i když sem tam byly nějaké nečistoty ale dělájí si to turisté sami zejména kuřáci jinak bez připomínek

Anonym, 17.09.2016, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vratislav C., 15.09.2016, Datum pobytu: 12.7. - 19.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Počasí skvělé, moře teplé. Ubytování, strava i služby byly poznamenány koncem sezóny, nestíhalo se.

  • 5,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Počasí skvělé, moře teplé. Ubytování, strava i služby byly poznamenány koncem sezóny, nestíhalo se. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Byli jsme ubytováni na přístupové chodbě k restauraci, pokoj nebyl zvukově izolován, takže to bylo nepříjemné vnímat všechny přesuny při snídani, obědu i večeři. Hlavně večer to vadilo vzhledem k tomu, že jsme potřebovali uspat vnučku. Večerní až noční hlučný provoz venkovního prostoru se taky nedal dost dobře utlumit.

Strava
Strava pestrá a velmi dobrá, problém byl, že se občas nedostávalo nádobí, skleničky a talíře.

Služby hotelu
Podle popisu měl hotel projít rekonstrukcí, ale asi se týkala jen recepce, všechno ostatní bylo stejné jako před dvěma roky, co jsme tam byli přibližně ve stejném termínu, tedy dost opotřebované.

Anonym, 15.09.2016, Datum pobytu: 5.9. - 12.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 Velmi příjemně strávená dovolená.

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Velmi příjemně strávená dovolená. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré,snad jen připomínka je třeba upozornit klienty,že v tomto hotelu není výtah,

Strava
Strava velmi dobrá,jak v jídelně,tak i přes celý den na baru

Služby hotelu
Služby v hotelu kvalitní od recepce až po uklid

Pláž
Dostupnost na pláž - příjemná krátká procházka v blízkosti hotelu

Pláž čistá množství lidí přiměřené

Alena S., 15.09.2016, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Celkový dojem byl nad mé očekávání. Dle některých recenzí jsem měla trochu obavy, ale byly zbytečné. mohu vše shrnout pozitivně.

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem byl nad mé očekávání. Dle některých recenzí jsem měla trochu obavy, ale byly zbytečné. mohu vše shrnout pozitivně. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokoje bylo postarší, ale nevadilo. Spíš bych to viděla na vymalování po sezoně. Zdi byly již opravdu hodně špinavé.

Strava
Velmi skvěle dochucená jídla a všeho bylo dostatek. Stále doplňovaná a měněná jídla v kteroukoliv dobu během stravování. Mohl si vybrat každý, taktéž co se jedná pití. V této oblasti jsem za celý týden pobytu neshledala žádná negativa.

Služby hotelu
V pohodě, personál byl přívětivý - ne všichni usměvaví, ale to už je o lidech.

Pláž
Přístupnost pláže z hotelu byla super - přes jednu dunu a jste na pláži. Lidnatost samozřejmě četná, ale s tím už tak nějak počítáte. Čistota pláže bych řekla tak trochu podprůměrná, a moře taky není jedno z nejčistších, ale dá se a je teplé.

Marie Řehulková, 14.09.2016, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,6

  • 6 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ondřej V., 14.09.2016, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Hotel se nacházel kousek od moře v klidné části města. Dobrá dostupnost obchodů a směnáren. Dobré spojení s okolím. Jen trochu rušné noci.

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel se nacházel kousek od moře v klidné části města. Dobrá dostupnost obchodů a směnáren. Dobré spojení s okolím. Jen trochu rušné noci. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo dostačující. Jen tvrdost matrace nám nevyhovovala. Za celý pobyt nám nedaly čisté ručníky a nikdy neustlaly jen vždy vynesly koš.

Strava
Výběr z jídel byl dostačující. Polévky vynikající, ryby a maso dietní. Smažené vajíčka dělaly polosyrové, bylo pak více hostů špatně. Jídla jsem si moc neužila.

Služby hotelu
Služby hotelu dostačující. Obsluha na baru příjemná. Vedení na recepci moc ochotné nebylo. Při ztrátě klíčů jsme musely 1 hodinu čekat v plavkách než nám daly náhradní.

Pláž
Blízko od hotelu dobrý přístup. Jen by hotel mohl vybudovat odtokovou jímku od venkovní sprchy. Pláž každý den uklízely. Na pláži byl velice aktivní plavčík moc nás nepouštěl do moře jen po kolena.

Monika Strejčková, 14.09.2016, Datum pobytu: 4.9. - 11.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6 Spíše zklamání. Ve stejném hotelu jsme byli před třemi lety a byli jsme spokojenější. Velké zklamání - při příjezdu v 9:00 ráno nám bylo...

  • 6,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Spíše zklamání. Ve stejném hotelu jsme byli před třemi lety a byli jsme spokojenější.

Velké zklamání - při příjezdu v 9:00 ráno nám bylo sděleno, že ubytovaní budeme až od 14:00 a dříve nám nedají ani náramky na jídlo, tj. první jídlo až večeře. Při rezervaci ubytování pochopitelné, ale při koupi zájezdu All inclusive bych očekávala jiný přístup a ne se v den příjezdu a odjezdu cítit jako že tam v podstatě nemám co dělat. Mohli jsme si ovšem zaplatit dřívější check-in (takže jsme platili za to, že můžeme jít po příjezdu do našeho pokoje - který byl již uklizen a připraven). Velké mínus. Ze zaplacených 8 dní tedy reálně spíše 6 plnohodnotných.

Pláž bez placených lehátek se každý rok smršťuje tak, že je tam opravdu hlava na hlavě. A i když je pruh pro ležení velmi úzký, stejně není asi v ničích silách písek uklízet, odpadků je tam čím dál tím více. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bydleli jsme v resortu Imerial - rekonstruovaná část hotelu Amfora - pokoje sice malinké s prťatým balkonem, ale moc hezké, moderní. Mýdla, fén, minibar, televize, klimatizace. Kromě flekatého povlečení a špinavých ručníků by to skoro ty 4* i mohly být.

Jedna velká nevýhoda - balkon přímo nad karaoke barem, takže 3 noci po sobě měli párty do 3 do rána a ani zavřené balkónové dveře neutlumily ten kravál.

Strava
Již druhý rok po sobě jsme měli střevní problémy, zvraceli jsme 3 ze dvou pokojů. Těžko říct, kde byl původ.

Jinak opět trochu zklamání oproti minulé zkušenosti - odpolední snacky se smrskly na pizzu, párky v rohlíku a palačinky (před třemi lety byl výběr zeleniny, ovoce - se zdravějším životním stylem tady moc nepochodíte).

Jinak výběr asi standartní, vždy se dalo něco vybrat. Sladké dezerty jsme ochutnali první den a pak se jim již vyhýbali obloukem, vůbec nebyly dobré.

Na snídani jsme po čtvrtém dni neměli už vůbec chuť, žádná obměna.

Služby hotelu
Personál celkově milý, recepční trochu otrávení a pomalí, ale paní uklízečky vždy usměvavé, příjemné.

Výměna ložního prádla a ručníků proběhla jednou uprostřed pobytu. Jinak uklizečky jen doplňovaly toaletní papír, za celý týden neproběhlo vysátí nebo vytření podlah.

Wifi nefungovalo ani na recepci.

Pláž
Kousek od hotelu přes písečnou dunu. Bohužel pouze úzký pruh pláže, který nebyl zabraný placenými lehátky - takže nacpaný lidmi, odpadků skoro více než písku.

Eva, 13.09.2016, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jan V., 08.09.2016, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Klidná část, kousek na pláž. Velký výběr jídla formou švédského stolu, stále doplňovali jídlo. Ochotný personál, klimatizace na pokoji,...

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Klidná část, kousek na pláž. Velký výběr jídla formou švédského stolu, stále doplňovali jídlo. Ochotný personál, klimatizace na pokoji, standardní vybavení pokojů. Nebyl žádný problém. Zobrazit celou recenzi

Helena Cyrkuliková, 07.09.2016, Datum pobytu: 28.8. - 4.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolená se nám velmi líbila.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám velmi líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v menších pokojích. Ale v pohodě jsme se vešli s dvěma dětmi-jedno na přistýlce a druhé v cestovní postýlce. Ke každému pokoji je balkón a koupelna se sprchovým koutem.

Strava
Strava byla výborná, taky to je na váze znát. :) I když jsem vegetarián v pohodě jsem si vybrala každý den. Snídaně byly každý den stejné, ale jak jinak by je měli obměňovat? ;) Bylo na výběr ze salámů, šunek, sýrů, vejce na tvrdo, na měkko, omelety, párky, slanina, fazole, musli, zelenina, ovoce, sladke, slane pecivo, mleko..

Obedy a večeře opravdu výborné. Vždy 2-3 druhy masa, ryby, a několik příloh, dvě polévky. Hodně salátů, zeleniny, ovoce a sladké zákusky. Pokud něco došlo ihned jídlo doplnili.

Služby hotelu
úklid perfektní, probíhal každý den. Výměna ložního prádla, ručníků. Všichni zaměstnanci byli mílý po celou dobu pobytu a pokud ne, stačilo dát levo, dvě do kasy a hned se začali usmívat. ;) Co mě mrzelo byla animace, což byl jeden z důvodů, proč jsem si vybrala tento hotel. Po většinu probíhala u bazénu hotelu Imperial, takže člověk vůbec nevěděl co se zrovna děje. (ti co byli ubytovaní v Amfoře měli být u svého bazénu)

Pláž
Na pláž je to opravdu kousek, přes písečnou dunu. Vyplatí se koupit lehátka, je to pohodlnější (kupovali jsme dopoledne a vždy ještě měli. ;) )

Jana Pěchotová, 07.09.2016, Datum pobytu: 25.8. - 4.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petr W., 07.09.2016, Datum pobytu: 7.7. - 17.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Úžasne sme si to užili, ďakujeme Slávke M. ( Invia Košice) a Katařine H. ( delegátka ck)

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Úžasne sme si to užili, ďakujeme Slávke M. ( Invia Košice) a Katařine H. ( delegátka ck) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Jednoznacne super ciste a krasne izby .

Strava
Stale doplnovana vzdy nieco ine nevladali sme jest tolko toho bolo takze chválime.

Služby hotelu
Super.

Pláž
Plaz sme mali na par krokov cista krasna .

Alena Petríková, 05.09.2016, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6

  • 6 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Lenka Snopková, 05.09.2016, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená se mi líbila. Byla dobře organizačně zajištěná ze strany Invia. Ubytování i rozsah služeb odpovídal tomu, co jsem si dojednala a...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se mi líbila. Byla dobře organizačně zajištěná ze strany Invia. Ubytování i rozsah služeb odpovídal tomu, co jsem si dojednala a zaplatila. Byla jsem velmi potěšená i jedním fakultativním zájezdem zdarma, který jsme obdrželi. Jeden zájezd jsme si zakoupili a to západ slunce na jachtě. Bylo to špičkové. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo prezentaci, bylo čisté a standartní. Jen jsme, po příjezdu, zjistili nějaké závady, které jsme nahlásili na recepci. Jednalo se o naprasklé plastové židle na balkoně a závadu u posuvných dveří komody .Myslela jsem si, že by mohly být opraveny (po nahlášení). Nestalo se sice, ale to nás nerozhodilo. Židle se i tak daly používat a komodu jsme nepotřebovali. Ostatní bylo v pořádku.

Strava
All inclusiv je vždy bezva. Pokud by někomu nevyhovovala jídla v jídelně, byla možnost i jídla na terase (na grilu) nebo

venku . Nám ale celkem chutnalo všechno (až na nepatrné výjimky).Já jsem hlavně byla spokojená s rozsahem zeleniny a potěšilo mě několik druhů zmrzliny, kterou jsme si mohli sami nabírat. Co mě občas trochu podráždilo, že se někdy muselo čekat na čisté talíře nebo sklenice. Jinak personál byl celkem příjemný.

Služby hotelu
Se službami jsme neměli problémy. Sice se v pokoji za celý pobyt neuklízelo, ale my nejsme čuňátka, takže jsme měli stejně čisto. Koše se vynášely každý den, ručníky nám sami od sebe vyměnili jednou, toaletní papír doplňovali průběžně. Ale s uklízečkami problém nebyl, když jsme chtěli vyměnit osušky, tak jsme jim řekli, stejně jako když došlo mýdlo. Vždy hned vyhověly a tak si myslím, že kdyby bylo potřeba něco jiného asi by nebyl problém.

Pláž
Plážový servis jsme si nekupovali, byl předražený (30 Leva za jeden den) a chodili jsme na neplacené pláže, hned kousek byly dvě, z obou stran té placené. Byly plnější a nebyly úplně čisté, ale šlo to. Některé dny bylo u břehu víc řas, záleželo odkud a jaký vanul vítr.

Svatava Vojáčková, 05.09.2016, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

2 fotografie

Celkem: 8,6

  • 7,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jan V., 04.09.2016, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Mohu všem vřele doporučit, ač zájezd na poslední chvíli, byli jsme velice spokojeni.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Mohu všem vřele doporučit, ač zájezd na poslední chvíli, byli jsme velice spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoje čisté, útulné, sice menší, ale co člověk o dovolené potřebuje. Vybavení odpovídalo popisu v katalogu. Personál velice ochotný, kdykoliv jsme vyměnily ručníky, uklidili nám, vždy s úsměvem.

Strava
Každý si vybral na co měl chuť, nehledě na množství. Vynikající saláty, masa, přílohy stále doplňovali čerstvé a hlavně teplé!

Služby hotelu
Spokojenost, bez výhrad.

Pláž
Moře teplé, jen některé dny byly při břehu řasy, trochu nepříjemné když lechtají po nohách, ale přešli jsme kousek dál, kde už bylo čisto a nechalo se bez omezení plavat. Pro malé děti ideální, pozvolný vstup do moře.

Alena P., 01.09.2016, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Příjemná dovolená pro ty,kteří si chtějí užít klidu.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná dovolená pro ty,kteří si chtějí užít klidu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovaní dobré, jen jsme si museli říct o výměnu ručníků.

Strava
strava byla výborná, velký výběr salátů, sladkostí, příloh, jistě si každý vybral podle chuti

Služby hotelu
obsluha u baru v hotelu příjemná, obsluha na pláži dobrá, v jídelně čisto a pořádek.

Pláž
čistota na pláži dobrá, žádný problém se slunečníky.

Tamara K., 01.09.2016, Datum pobytu: 21.8. - 28.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 5,2 Přeplněné pláže, velký hluk z diskoték v noci. Nedostatečný úklid a přistýlka velikostí pro dítě (i když bylo na to upozorněno), ale...

  • 4,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Přeplněné pláže, velký hluk z diskoték v noci. Nedostatečný úklid a přistýlka velikostí pro dítě (i když bylo na to upozorněno), ale nekvalitní, propadala se. Personál vstřícný. Celkový dojem pod průměrem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Průměr. Problém přistýlka, viz výše. 1x převlečeno povlečení, ale na přistýlce ani po 2 urgencích na recepci převlečeno nebylo. Nevyluxováno, ručníky měněny, toaletní papír doplňován. Na pokoji dojem nedostatečného úklidu. V areálu resortu spokojenost.

Strava
Se stravou jsme byli spokojeni. Pestrá, výběr zeleniny, ovoce a všeho dostatek.

Služby hotelu
Úklid na pokoji špatný. Jinak celkem dobrá úroveň. Ohlášení problému na recepci s převlečením přistýlky bez nápravy.

Pláž
Pláž blízko. Přeplněná lidmi. Bohužel moře po naši dobu pobytu plné chaluh (zelené rostliny) - nepříjemné a trochu zapáchající. Na pláži neustále dunivá hudba, ale nechalo se vybrat klidnějíší místo.

Plus bylo zaůjčení lehátek a slunečníku od hotelu za poloviční cenu a možnost v rámci all inclusive pití na pláži na vymezeném místě zdarma.

Magda Šrajbová, 01.09.2016, Datum pobytu: 18.8. - 28.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 8,4 Pokud si chcete pročíst detailní recenzi na tento hotel, tak pokračujte :-) Celkově jsme byli poměrně spokojení, ale mezi naše top...

  • 9 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Pokud si chcete pročíst detailní recenzi na tento hotel, tak pokračujte :-) Celkově jsme byli poměrně spokojení, ale mezi naše top dovolené se tahle neřadí. Ale v rámci Bulharska a lokality Slunečné pobřeží, když vezmu v úvahu poměr cena/výkon to považuji za nejlepší volbu, která byla v nabídce. Ještě ke stravě, co už se nevešlo: Nádobí bylo občas špinavé (jak přišla hygiena, měnili ho za plastové), věčně chyběl nějaký typ nádobí, personál nestíhal doplňovat, bylo tam málo lidí na tolik hostů. Jeden večer bylo příteli špatně od žaludku, netvrdím, že to muselo být z jejich jídla, mohl to být i úpal, ale je zajímavé, že tam pak naklusala hygiena...Shrnula bych to tak, že jsme se najedli, nebyli jsme hladoví, ale nepochutnali jsme si. Na dobré jídlo musíte jinam. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytováním jsme byli moc spokojení. Pokoj byl čistý, denně se uklízelo (že se neuklízelo vůbec a neměnila se povlečení jsou čisté lži, vše jsme měli vždy vyměněné, čisté). Pokoj nám naprosto stačil, stejně jsme se tam chodili jen vyspat. Ocenili jsme balkón, ačkoliv jsme byli v 1. patře, nikdy se nám z něj nic neztratilo, ani se nám neztratily peníze, jak někdo psal, přestože jsme na pokoji nechávaly pravidelně větší obnos. Koupelna prošla rekonstrukcí, zde rovněž spokojenost, jen škoda, že večer občas netekla teplá voda, pouze vlažná, bylo lepší se sprchovat kolem 18. hodiny. Jeden den po menší bouřce byl také cítit odpad. Klimatizace fungovala super, některé dny jsme ji ani nevyužili, nebylo až takové horko. Ráda bych se také vyjádřila k "hroznému hluku", na který si ostatní recenzenti stěžovali a mně to přijde opravdu úsměvné. Spali jsme jako do moře hození i bez špuntů :-) Ano, diskotéka hrála (slyšeli jsme ji, když jsme brzy vstávali na výlety), ale ne tak, aby nás to rušilo při spaní. Rovněž je lež, že by přetékaly koše, ať už na hotelu, nebo v okolí a nebylo čisto. Na hotelu neustále někdo uklízel v celém prostranství, ulice kolem hotelu čisté.

Strava
Hotel jsem si vybírala dle předchozích hodnocení stravy, jídlo miluji a přiznávám se, že na něj klad při výběru velký důraz. Bohužel mě jídlo v Amfoře lehce zklamalo. Z předchozích dovolených vím, že all inclusive se dá udělat 100x lépe.

Snídaně - snídaně byly vždy až na drobné obměny stejné. Vždy byly cerálie (ty nebyly dobré), různé kaše, rýžový nákyp, vločky, vajíčka na různé způsoby, slanina, šunka, sýr, ovoce, zeleninové saláty (doporučuji namíchat si vlastní a zakápnout olejem, do těch připravených dávali strašně octa a byly kyselé), sladké pečivo (bohužel většinou bez náplně), housky, toastový chléb...Venku se pak připravovala volská oka a slané palačinky. K pití džus, voda, kafe, čaj, kola...Se snídaní jsem až na malou rozmanitost výběru byla celkem spokojená.

Obědy - Tady už to bylo o něco horší, hlavní problém byl v tom, že neuměli připravit maso. Sám kuchař říkal, že ho nemá rád a tak to taky vypadalo. Většinu masa tvořila kost/tuk, měli jsme dost problém z toho nějaké maso vydolovat. Jediné, co se dalo byly klobásky a smažené maso v trojobalu. Na výběr byly různé přílohy, které se měnily - krokety, brambory na různé způsoby, hranolky, rýže, těstoviny...Opět k dispozici zeleninové saláty, omáčky, kečup, tatarka, atd. na dochucení. Pak také ovoce (největší boj byl o meloun, ten nebylo prakticky možné dostat), sladké dezerty (které jako ostatní jižní národy neumí tak jako my, kromě lineckých koláčů to nestálo za nic) a "chemická" zmrzlina.

Večeře - to samé co obědy, jednou se podávaly bulharské speciality v rámci bulharského večera.

All inclusive bary venku a v lobby - Zde jsem spokojená nebyla, takto to vypadat nemá. Brutální nedostatek personálu, v rámci toho připravováno maso, klobásky, hranolky, palačinky,hotdogy a pizza, ale vždy jen něco v určitém čase, takže když jste chtěli palačinku, byla jen do tří. Personál nestíhal a lidé čekali ve frontách. Lepší to bylo u baru s pitím, tam mě zas mile překvapilo, že nalévali i tvrdý alkohol (vodka, whisky), na který jsme zvyklí, ne jen místní nápoje.

Služby hotelu
Všude na hotelu k nám byli milí a nápomocní (kromě Rumunky u palačinek), rozhodně jsme nezažili popisovanou neochotu. A to jsme dýška dali až na konci pobytu. Není pravda, že personál neumí AJ,NJ a další jazyky. My se domluvili v pohodě, takže asi bude něco špatně spíš u ostatních recenzentů. Lehátka jsme neřešili, před odjezdem jsme si pročetli recenze a tak jsme leželi ve free zóně na ručnících + jsme měli lazy bagy. Takže nás to nestálo ani leva a nemuseli jsme brzo vstávat. Dost mě štvalo, že jediná wifi zdarma (přece jen se píše rok 2016 a měla by to být samozřejmost) byla v lobby hotelu Imperial, a to ještě velmi slabá, pracovně jste po internetu nevyřešili nic. A platit si wifi za 30 leva na den mi přijde nehoráznost. Musím ocenit i naši delegátku od VT Ctivi, moc hezky mluvila česky, byla vždy ochotná a usměvavá, výlety nabídla za cenu jako ve městě.

Pláž
Hotel měl výbornou polohu, kousek od pláže (přímo na pláži neseženete takto levný hotel), stačilo jít kousek po dřevěném chodníku přes duny. Pláž co se týče čistoty jako všude jinde - sem tam nějaký špak, kelímek, ale jinak OK. Zklamalo nás moře. Sice čisté (to, že smrdělo a vyléval se do něj odpad jsou opět lži, nechápu, kde to kdo vzal), ale plné řas, tolik řas na jednom místě jsem ještě neviděla. Moře bylo po celou dobu pobytu klidné, žádné velké vlny a zelená vlajka. Trochu se rozbouřilo, jen když nás zastihla krátká bouřka. Počasí bylo tento rok hodně nestálé, už bych tam na konci srpna nejela. Na pláži najdete na každém kroku bar a občerstvení, ale pokud máte all inclusive, můžete si vzít jídlo z hotelu sebou. Na pláži hotelu Imperial byl také nápojový bar.

Mnohem horší, než nějaké nedopalky nám přišlo, když se po bouřce vylíhli z písku brouci, jedni velcí, co lítali, ale horší byly mušky, co velmi štípaly...Celkově bylo právě moře, počasí a jídlo nejslabší, takže příště zvolíme jinou destinaci, než Bulharsko...

Eva S., 01.09.2016, Datum pobytu: 24.8. - 31.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

11 fotografií

Celkem: 4,4 B Bulharsku jsme byli poprvé a již nikdy více! Bulhaři neochotní, celkový dojem - cena neodpovídala kvalitě. Nejhorší dovolená

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 1 Okolí
  • 3 Cena

Celkové shrnutí
B Bulharsku jsme byli poprvé a již nikdy více! Bulhaři neochotní, celkový dojem - cena neodpovídala kvalitě. Nejhorší dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování celkem slušné, ale několik dní na pokoji hotelu netekla vůbec teplá voda, uklízeli jen za poplatek, nemění ručníky.

Strava
Velký výběr jídla, pití hrůza! Všichni jsme měli velké střevní problémy.

Služby hotelu
Personál je neochotný, neusměje se, nepozdraví,

Pláž
Pláž čistá písečná, hodně přeplněná, moře nejhorší co jsem kdy viděl, špinavé, plné řas, bordelu, odpadků. Na lehátka a sluníčníky si musíte přivstat, tak v 6h, jinak jsou vyprodané.

Michael H., 01.09.2016, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Josef J., 31.08.2016, Datum pobytu: 7.7. - 17.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

František B., 29.08.2016, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 3,2

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 3 Okolí
  • 3 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.08.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 5

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 3 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

František R., 29.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 25.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Ľuboš O., 29.08.2016, Datum pobytu: 16.8. - 26.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.08.2016, Datum pobytu: 9.8. - 20.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Slunečné pobřeží je velice krásné místo, na dlouhé procházky při pobřeží ideální, město Nesebar krásné i když přeplněné krámky ale to je...

  • 5,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Slunečné pobřeží je velice krásné místo, na dlouhé procházky při pobřeží ideální, město Nesebar krásné i když přeplněné krámky ale to je dnes normální, alespoň to nejsou naši známí z Vietnamu.

Všude samozřejmě strašně lidí, ale s tím se taky musí počítat, což je ale to nejhorší a to skutečně něco strašného jsou noční TECHNO párty na pláži. Takový strašný kravál nezažijete na rockovém koncertu ani u bedny a to prosím začne v deset večer a končí v sedm ráno ano v sedm a někdy i v půl osmé . Takže se nevyspíte ani když máte zavřené dveře a špunty v uších jako měli my. A to špunty ne z vaty , ale profi z fabriky od soustruhu. Takže za sebe, na tohle místo jedině až tohle běsnění někdy zruší. Což asi nehrozí. Takže máte-li rádi techno od večera do rána a pak spát celý den a pak znova pařit a jet takhle celou dovču tak vyražte, ale jinak na Slunečné pobřeží nejezděte ten strašný kravál je všude na celém pobřeží, není úniku. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neškodilo by trochu více úklidu na pokojích, ale dá se to vydržet. Ložní prádlo se nemění po dobu pobytu, což nám nevadilo, doma to taky neměníme po 14 ti dnech. Ručníky stačí hodit na zem a dají ten den čisté, tak se to ostatně dělá téměř všude na světě, aby se zbytečně nepralo čisté.

Strava
Pestrá i když samozřejmě trochu jiná než v Čechách, s čímž se musí počítat, ale naprostá spokojenost. Doporučuji živočišné uhlí a Endiaron, člověk se totiž neudrží a namíchá si opravdu velice pestrý jídelníček na který není zvyklý a pak to končí na WC.

Služby hotelu
Celkem dobré, ale za normálních okolností člověk nic zásadního nemusí řešit.

Pláž
Jedním slovem přelidněná a to doslova. Pláž která údajně patří k hotelu je pouze pro ty co si zaplatí slunečník a lehátka na recepci hotelu, ale počet je velice omezen takže musíte vstávat v sedm ráno, jít na recepci hotelu a modlit se aby ještě něco volného bylo, což už často není a navíc o dovolené vstávat takhle brzo no fuj. Za tu cenu zájezdu by měl být slunečník a nebo alespoň místo na pláži hotelu v ceně. My jsme to řešili tak, že jsme chodily na volnou pláž cca 1km, až k rezavé konstrukci bývalého mola kde bylo dost místa a taky už tam nesmrděla kanalizace tedy řeka jak tomu říkají která se vlévala do moře a při větru zamořil smrad půlku pláží, no to byl hnus.

František Růžek, 26.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 25.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 7 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petra B., 25.08.2016, Datum pobytu: 14.8. - 21.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Iveta N., 23.08.2016, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4

  • 6,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Marie H., 22.08.2016, Datum pobytu: 11.8. - 18.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.08.2016, Datum pobytu: 7.8. - 18.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Monika, 19.08.2016, Datum pobytu: 5.8. - 16.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4 Organizace zájezdu a služby delegáta byly na dobré úrovni. Informace o destinaci dostačující.

  • 6 Ubytování
  • 8 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Organizace zájezdu a služby delegáta byly na dobré úrovni. Informace o destinaci dostačující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pokoji, který působil trochu vybydleným dojmem. Nedaly se zavírat dveře nd koupelny a WC, jedna zel. zásuvka byla vytržená ze zdi, od jedné skříňky vypadávaly dvířka, klimatizace fungovala pouze pokud byl klíč vsunutý do skříňky vedle dveří. Naštěstí nebylo velké horko a stačilo ji spustit po návratu na pokoj. Televizní programy se vyznačovaly převážně zrněním a nefungovalo dálkové ovládání. Ale člověk se jde na pokoj pouze vyspat, takže na tom až tak nezáleží. Nejhorší bylo, že ve 22.00 hod. začala diskotéka ve stylu TECHNO, která končila v 7.30 hod. Spát se, bohužel, nedalo. Úklid na pokoji probíhal průběžně a byl v pořádku. S okolními prostory jako byly chodby a schodiště to bylo horší.

Strava
Strava byla pestrá, bohatá, podle mě si každý musel vybrat. Škoda jen, že některé pokrmy, které měly být teplé, byly studené a to i v okamžiku, kdy bylo zahájeno stravování. Doplňování chybějících jídel bylo bleskurychlé. V podstatě bez připomínek.

Služby hotelu
Personál byl trochu odměřený a nesdílný. Ale snad je to mentalitou Bulharů. Co mě pobavilo a rozesmálo, byl proces kupování lehátek a slunečníků na hotelové pláži. Den dopředu se pořídit nedaly a kdo chtěl uspět musel si přivstat. V 7.30 hod již bylo pozdě. Chodil jsem tedy již v 6.00 hod. Jednou se mi stalo, že nejprve nebyly drobné na vrácení, potom nešel vytisknout doklad a pak, když vše fungovalo, už bylo pozdě. Slunečníky u bazénu byly ve velmi špatném stavu a některé se nedali vůbec rozklapnout. Většina personálu na recepci chtěla hovořit pouze bulharsky, rusky rozuměl pouze hlavní recepční. S angličtinou a němčinou to nebylo o moc lepší.

Pláž
Hotelová pláž má malou kapacitu a jen málo kdy byla pořádně uklizená. Někdy byly v moři řasy, ale s tím se nedá nic dělat. Moře bylo teplé a čisté. Okolí pláže a hotelu bylo špinavé a neudržované. Všude spousta odpadků.

Milan Kiebel, 19.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6 s pobytem jsme byli až na výhrady, některé vážnější viz níže, spokojeni.

  • 4 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
s pobytem jsme byli až na výhrady, některé vážnější viz níže, spokojeni. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Co se týče vybavení pokoje odpovídalo 3hvězdám v pohodě. Poloha se nám líbila.

Strava
Strava skvělá, restaurace, perzonál v restauraci super, nemůžu nic říct.

Služby hotelu
Co se nám dost nelíbilo, že sme čekali až bude pokoj připraven (chápal sem uklizen), ale nebyl vysát koberec,

viditelný prach na nočních stolcích a stolech co byly v pokoji. Museli jsme si to utřít sami. Ve skleničkách připravených na pokoji byla plíseň. Během týdenního pobytu sme si museli 2x říci o toaletní papír a 1x o výměnu ručníků. Nepostřehl sem že by se v průběhu pobytu uklízelo, ale nemám zkušenosti asi je to normální, snad těm dalším po nás aspoň vysáli koberec. Ve sprše nebyla celková zástěna, takže byla v koupelně na podlaze stále voda, umyvadlo se ucpávalo, ale aspoň nakonec odteklo. Část přistýlky u opěradla se propadala, krycí deska byla tenká z nevhodného materiálu, prostor pod ní sme vyplnili malým kufrem a šlo to, jinak by byl problém, ale nechtělo se nám to řešit.

Co se týče perzonálu v recepci a v baru u recepce vše OK, ale barmani ve venkovním baru to byla tragédie, bez úsměvu, bez pozdravu, občas se mi zazdálo že nás mají dost či sou z nás otrávení, hlavně že měli na baru aby to hodně vidět průhlednou krabici na bakšiš. Vůbec sem nepochopil jejich chování, dále se mi nelíbilo, že když na mě

nezbyla lehátka na recepci, tak i když mám allinclusive pásku z hotelu na ruce tak na plážovém baru mě vyexpedoval barman ve stylu co tam dělám jestli umím číst, že za ním je velká cedule, kde je vše nápsáno, a tak nemám nárok a vypadni. Asi to chápali tak, že oni sou pro nás, tak si toho musíme vážit a předcházet si je (hlavně bakšišem).

Pláž
Dostupnost na pláž byla opravdu jak bylo popsáno 150m hned za dunou -:), perfektní.

Pláž i moře pěkné užívali sme si to. Promenáda do Nessebaru krásná procházka, Nessebar nás okouzlil

ve dne i večer.

Michal Charvát, 18.08.2016, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Helena J., 18.08.2016, Datum pobytu: 31.7. - 7.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Hotel pěkný, pokoje rovněž - my neměli problém (i když se u ostatních asi nějaký našel - např. v koupelně). Jídlo dobré i když jsem měla...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Hotel pěkný, pokoje rovněž - my neměli problém (i když se u ostatních asi nějaký našel - např. v koupelně). Jídlo dobré i když jsem měla jeden den průjem. Okolí hotelu i když na okraji Slunečného pobřeží dost hlučné. Co však bylo hodně špatné je nepořádek všude (v hotelu ne, ale v okolí). Neuklízejí se odpadkové koše, takže všude nepořádek na ulicích, na pláži, v okolí chodníčků na pláž.

Voda v bazénu dost studená - byli jsme tam asi jen 3x. Moře bylo teplé, ale po prvních dnech, co hodně foukalo pak dost znečištěné od trávy - ale za to nikdo nemůže.

Nejhorší ale bylo, že v blízkosti hotelu na pláži běžely každý den diskotéky celou noc. Ty normální se daly vydržet, ale pak byly 3 dny za sebou s nějakým prý zahraničním diskžokejem a to se opravdu nedalo nikam utéct. Celý hotel se otřásal a dunivé zvuky nepřestaly od 22.00 do 7.15 hod. do rána. S tím by měla cestovka něco udělat!! Stěžovali jsme si u delegáta (nejen my), ale jen pokrčil rameny, že s tím se nedá nic dělat. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký hotel, nový, pokoje prostorné, klimatizace fungovala, ale my jsme ji využili asi 3x. Dost venku foukalo a jeden den pršelo, takže bylo docela chladno. Měli jsme pokoj s výhledem na parkoviště, kam nešlo celý den vůbec sluníčko, takže jsme ji nepotřebovali. V pokoji tekla po pár vteřinách úplně ledová voda (to se nám v žádné hotelu ještě nestalo), která se dala v pohodě i pít. S teplou vodou jsme neměli problém. Tekla i navečer, když se vraceli lidé z pláže a koupali se. Televize fungovala, jen ovládání bylo asi rozbité - i když jsme vyměnili baterky, tak nefungovalo, ale to je prkotina. Úklid se prováděl denně, výměna ručníků až po 4 dnech.

Strava
Jídlo bylo dobré a dostatek - každý si musel vybrat. Trochu problém byl s doplňováním nádobí - největší se skleničkami a vidličkami. Pořád jich bylo málo - ale stačilo si chvíli počkat a vždy byli doplněny. Ovoce a zeleniny opravdu hodně, výborné melouny, ale byli na stolech i švestky, banány, pomeranče, grepy, jablka, broskve. Hodně zeleninových salátů míchaných i zelenina zvlášť na vlastní úpravu.

Trochu výhradu bychom měli k masu - bylo skoro vždy dost tuhé. Ale jinak byly vždy i ryby, polévky, nejvíce šly na odbyt hranolky - byly dobré a čerstvé. Také vždy byly i k večeři zákusky a zmrzlina. U venkovního baru byly k dispozici kávovary (káva moc dobrá), pivo, nealko nápoje od obsluhy. Během dne zde byly i zmrzlina, měli pizzu a další drobné občerstvení - tam ale byli skoro vždy fronty. My měli i obědy, takže jsme venkovní občerstvení nevyužívali.

Služby hotelu
Služby průměrné - my neměli s personálem problém. Využili jsme trezor, protože jsme byli upozorněni, že se dost krade. Domlouvali jsme se spíše rusky - anglicky neumíme. V češtině tam nebylo nic - vše nejvíce v ruštině nebo angličtině.

Pláž
Pláž byla hodně špinavá, asi ji vůbec neuklízeli - ve středu pobřeží jsme pozůstatky po úklidu viděli, ale u nás ne. Bylo hodně lidí a plážový set strašně drahý - opravdu chtěli 30 leva za slunečník a dvě lehátka. Také nebyly moc obsazeny. Nám celý týden hodně foukalo, takže jsem na pláž chodili se jen vykoupat a pak šli zpátky do hotelu (bylo to celkem kousek). Plážový set se dal koupit i na recepci za polovinu (15 leva), ale museli byste si hodně přivstat, okolo 7 hod. ještě byl, pak už ne.

Eva S., 18.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Alice W., 17.08.2016, Datum pobytu: 30.6. - 7.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8 Celkově hodnotím dovolenou jako vydařenou. Cena zájezdu dle mého názoru odpovídá kvalitě nabízených služeb. Co se týká organizace zájezdu...

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím dovolenou jako vydařenou. Cena zájezdu dle mého názoru odpovídá kvalitě nabízených služeb. Co se týká organizace zájezdu ze strany CK a služeb delegátů této CK hodnotím známkou výborné. Každý den byli v určenou dobu na hotelu, nebo je bylo možné telefonicky kontaktovat. Klidně bych s touto CK v příštím roce opět někam vycestoval. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo pro mě dostačujcí, protože jsem přijel hlavně k moři a ne se povalovat na pokoji. Bydleli jsme hned u bazenu pokoj č. 159 je to hned v přízemí, balkon jsme měli na stranu beach volejbalového hřiště. Jinak v noci je slyšet ruch z diskotéky, která probíhá každý den na pláži až do raních hodin. Takže kdo hledá oázu klidu, tak ať si vybere jiné ubytování. Jinak co se týká polohy hotelu, tak naprostá spokojenost, kousek od vlastní pláže, kde si lze za poplatek 15 leva koupit na celý den dvě lehátka a slunečník, tyto se platí ráno na recepci, POZOR je omezený počet a když píšu ráno, tak myslím tak v 6:45hod. v 7:00hod. už bude pozdě a žádné nebudou. Kdo si zaplatí lehátka, tak má poté i k dispozici přímo na pláži bar, kde jsou od 11-18 hod.zdarma nealko nápoje a pivo.

Strava
Nechápu recenze lidí, co si nemohli vybrat, my jsme byli na 8 dní a naprostá spokojenost. Je pravda, že něco chutnalo víc, něco míň, ale to záleží už asi na každém z nás.Jinak celý den bylo k dispozici pořád něco k zakousnutí a zmrzka u snack baru.

Služby hotelu
Co se týká služeb hotelu, tak žádný problém. Co jsem si řekl, to udělali, takže když jsem si řekl o výměnu ručníku, nebo doplnění mýdla, vždy všechno s úsměvem a v klidu provedli. Vždycky tam je minimálně jedna pokojská až do večera.

Pláž
Pláž by mohla být více udržovaná, ale za ten nepořádek můžou hlavně turisté. Jinak moře teplé, naše dcerka si vyhrála. Lehátko jsme sebou ani nevozili a udělali jsme dobře, protože bylo jen pár dnů, kdy byla zelená vlajka a jinak to plavčíci nekompromisně z vody vykazují.

Pavel L., 17.08.2016, Datum pobytu: 7.8. - 14.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

pláž hotelu amfora - zcela vpravo 1 fotografie

Celkem: 6,2 Celkově se dovolená vydařila, ale jely jsme hlavně za mořem. A to nevyšlo. Začátek velké vlny, následně nečisté moře. Přeplněné pláže....

  • 5,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Celkově se dovolená vydařila, ale jely jsme hlavně za mořem. A to nevyšlo. Začátek velké vlny, následně nečisté moře. Přeplněné pláže. Celkový dojem také kazilo velké množství hlučných ruských turistů jak na pláži, tak na hotelu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl dostačující, zdržovaly jsme se velice málo, prakticky na přespání. Co bylo horší - každodenní diskotéka, začátek 22 hodin, konec 7.30 hodin druhého dne. Nedalo spát. Úklid každodenní, výměna ručníků 1x za pobyt. Na pokoji není lednice.

Strava
Strava velmi pestrá, dostatek ryb a mořských plodů, bylo z čeho vybírat, nápoje alko i nealko dostačující, chlazené.

Služby hotelu
Služby hotelu mizerné, pokud chcete lehátko na hotelové pláži musíte si ráno přivstat a v 6 hod. na recepci provést rezervaci a zaplatit 15 leva. Kolem 7 hodiny jsou lehátka vyprodána. Za lehátka mimo hotelovou pláž zaplatíte 30 leva. Bazén - stejný problém, musíte si přivstat a časně ráno na lehátko u bazénu položit ručník.

Pláž
První tři dny velké vlny, nedalo se koupat. Hotelová pláž asi 300 m od hotelu, na pláži bar s nápoji nealko a pivo. V termínu naší dovolené byla pláž přeplněna. Moře dopoledne čisté, teplé, odpoledne zelená tráva, odpadky, zápach. Vstup do moře pozvolný.

Sylvie T., 17.08.2016, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4

  • 5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Jitka R., 16.08.2016, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petr Tácha, 15.08.2016, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Valéria Sallainé Takács, 12.08.2016, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Michal I., 12.08.2016, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Nikola Immerová, 11.08.2016, Datum pobytu: 28.7. - 7.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 4,2 Příště bysme se jistě pro tuto destinaci nerozhodli a to i z velikýho důvodu klidu, který tu rozhodně nebyl. Hotel jako takový byl...

  • 4 Ubytování
  • 5 Strava
  • 4 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Příště bysme se jistě pro tuto destinaci nerozhodli a to i z velikýho důvodu klidu, který tu rozhodně nebyl. Hotel jako takový byl klidný, ale jak se setmělo, tak až do světla nám nedala spát nedaleká diskotéka hlučící z pláže! Nemožné spát s otevřeným oknem a i tak nám jednu noc drnčela skla v oknech.. Bulharsko jako takové na nás působilo špinavé. Kdyby jsme zaplatili za dovolenou o tak 6 tisíc méně, tak bysme spokojení byli. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Neodpovídá třem hvězdičkám.

Strava
Hlavní chody bohaté a velkým výběrem, ale odpolední snacky nedostačující. Pití jsme si celou dovolenou kupovali vlastní, protože ty jejich džusy atd byly na hranici poživatelnosti. Co se týče drinků, tak zklamání veliké - nekvalitní džusy i alkohol litý pouze do plastových kelímků a pivo do 2dlc.

Služby hotelu
Ochotní, úklid byl na denní pořádku.

Pláž
V blízkosti hotelu, snadno dostupná, ideální pro děti - postupné vcházení do moře, krásné vlny, teplota ideální, čistá a průzračná voda. Jen na plážích nebyl jediný odpadkový koš, tak i vypadalo okolí (odpalky od cigaret, odpadky)

Tereza E., 08.08.2016, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolená splnila naše očekávání. Hotel, ubytování i služby bez větších problémů. Kdyby nás neokradli na pláži, byla by to hezká dovolená....

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená splnila naše očekávání. Hotel, ubytování i služby bez větších problémů. Kdyby nás neokradli na pláži, byla by to hezká dovolená. Hotel odpovídá dané kategorii. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ***, na bulharské poměry. Ocenili jsme klimatizaci a balkón směrem do klidné části hotelu.

Trochu nám vadila stále protékající toaleta a výměna ručníků jen jednou za pobyt. Když jsme ale nechali uklízečce na pokoji malé spropitné (5 leva), tak pokoj vyluxovala, umyla koupelnu a vyměnila ručníky. Ale to je jen maličkost. Jinak vše v pořádku. Hotel je po částečné rekonstrukci.

Strava
Nic moc. Stále se opakující, hlavně snídaně. Párky a neochucená studená vejce, občas oschlá uzenina a ty nejlevnější sýry. Obědy a večeře takový mix zbytků, většinou masové směsi v zelenině. Ke konci jsme jedli hlavně těstoviny. Oceňuji dostatek zeleniny a ovoce. Ale záleží na lidech. Někteří hoteloví hosté si naloží tři plné talíře, pak zjistí, že tento výběr jim moc nechutná, nechají to tak a jdou znovu. Připadalo mi, že někteří viděli hranolky a meloun poprvé v životě. A vyloženě jsem se styděla za ty, kteří si nalévali víno do pet lahví na pláž. Takže potom se stávalo, že personál jídelny zastavil kohoutek a Ti, kteří si chtěli dát skleničku k obědu, měli smůlu. Takže se nemůžeme divit, že hotel vařil v kvantitě, ne v kvalitě. Nedivím se, je to tak.

Služby hotelu
Služby asi žádné, občas nějaké animace pro děti, v bulharštině a angličtině. K wifi se nelze připojit. Lehátka a slunečníky na pláži sice se slevou, ale musíte si je koupit nejlépe v sedm hodin ráno, dokud ještě jsou. Stalo se mi poprvé, že nám při odjezdu nevydali pasy, dokud uklízečka nezkontrolovala pokoj, zda jsme něco neukradli. Ale asi mají své zkušenosti. Recepční nám nebyli schopni vysvětlit, kde je vlastně hotelová pláž. Řekli jen after hotel. Ale našli jsme to sami. Recepční nejsou moc ochotní, výjimkou je šéf recepce a mladá slečna recepční.

Pláž
Hotelová pláž hezká, moře čisté, teplé. Měli jsme štěstí na počasí, celý týden bylo krásně. Na pláži nejsou sprchy ani toalety. Je nutné dávat si pozor na věci. Během chvilky nám ukradli z tašky, která byla pod ručníkem, peněženku. Foťák a telefon tam ale nechali. A nikdo nic nepostřehl.

Barbora S., 08.08.2016, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 6,2

  • 5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Hana Kalová, 08.08.2016, Datum pobytu: 22.7. - 2.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Martina H., 07.08.2016, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6 Nedostatek informací,delegát nic nevěděl, neporadil nepomohl.Byl milý, ale informace buď nevěděl, nebo je nepodal.

  • 4,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Nedostatek informací,delegát nic nevěděl, neporadil nepomohl.Byl milý, ale informace buď nevěděl, nebo je nepodal. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vcelku odpovídalo úrovni hotelu.Jen přistýlka neunesla ani osobu "muší" váhy, rozložené křeslo by odpovídalo tak dítěti do 10ti let.

Strava
Kuchyně výborná.Personál ochotný.Někdy nestačilo nádobí, ale dělali co mohli.

Služby hotelu
Otrávené obličeje na recepci, neochota, nemožnost domluvit se rusky, německy či anglicky.Otrávené obličeje některých na baru all incluzive -někteří byli milí.Díky jazykové bariéře nebo neochotě bylo obtížné až nemožné získat potřebné informace.Po celý týden se neuklízí, jen vysypou koš,doplní toaletní papír a bez problému vymění ručníky-velmi špatně vyprané.

Pláž
Moře a pláž bez chyby.

Jaroslava, 05.08.2016, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 7,4

  • 7 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Martin D., 05.08.2016, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Martin D., 05.08.2016, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Miloslava S., 03.08.2016, Datum pobytu: 17.7. - 28.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Martin K., 03.08.2016, Datum pobytu: 19.6. - 26.6.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 organizace v pořádku ale odlet z Burgasu katastrofa, jejich organizace odbavování - prostě nestíhali odlet byl 8,55 a my ještě stáli ve...

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
organizace v pořádku ale odlet z Burgasu katastrofa, jejich organizace odbavování - prostě nestíhali odlet byl 8,55 a my ještě stáli ve frontě na odbanení, samorzřejmě s námi neodoletěli nějaké kufry očárek, slunečníky apod. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
ubytování bylo celkem v pořádku, ale mohly by se měnit během týdne ručníky, ty se za celý týden neměnily

Strava
strava výborna

Služby hotelu
problémy připojit se přes WIFI

jazyková bariéra

Miloslav P., 03.08.2016, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 6,4 S dovolenou bych byla spokojená, ale ukradli nám na pokoji ze zamčeného kufru (vyrvali jezdce i se zámkem) všechny naše peníze. Bylo...

  • 5,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenou bych byla spokojená, ale ukradli nám na pokoji ze zamčeného kufru (vyrvali jezdce i se zámkem) všechny naše peníze. Bylo zjištěno, že do pokoje jsme vstupovali jen my a uklízečka. Takže půl dne jsme trávili na policejní stanici a samozřejmě se nevyšetřilo nic!!! Od té krádeže se na našem patře neuklízelo!!!

A co mne nemile překvapilo bylo to, že NIKDO z vedení hotelu nepřišel a neřekl, že je jim to líto, spíše mi přišlo, že se na nás dívají jako bysme si to vše vymysleli.

Musím ale pochváli přístup a ochotu delegáta.

Bulharsko už raději jako destinaci na dovolenou volit NEBUDU !!! Zobrazit celou recenzi

Anonym, 03.08.2016, Datum pobytu: 24.7. - 31.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (0)

Celkem: 6,8 Celkový dojem z dovolené byl perfektní. Se službami cestovní kanceláře jsme byli naprosto spokojení, delegáti byli ochotni poradit nebo...

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené byl perfektní. Se službami cestovní kanceláře jsme byli naprosto spokojení, delegáti byli ochotni poradit nebo řešit jakýkoli problém. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj standardní dvojlůžkový, po rekonstrukci, s klimatizací a balkónem. Ubytování bylo až od 14h takže v den příjezdu jsme na recepci čekali kolem 4 hodin, než jsme dostali pokoj. Náramky jsme dostali už ve 12h tak jsme se po dlouhé cestě mohli aspoň najíst. Co hodnotíme negativně, jsou pružinové matrace, kde cítíte každý drát a po pár nocích máte záda zkroucené jak paragraf. Koule na dveřích místo kliky už je taky trochu z módy. Obzvlášť když máte mokré nebo mastné ruce od krémů. To si pak připadáte jak v pevnosti Boyard a čekáte až přiběhne klíčník a otevře Vám. Zažili jsme i bezesnou noc, když nás ve 2 hodiny ráno vzbudil ohňostroj, který úspěšně zahájil venkovní diskotéku. Jelikož jsme měli okno na správnou stranu, užili jsme si ji v plné parádě. Na pláži jsme dospali.

Strava
Snídaně 7:00-10:00, oběd 12:30-14:30, večeře 18:00-21:00. Po snídani fungoval u bazénu snack bar, kde byl občas lepší výběr než na samotném obědě. Jídla chutnaly skoro stejně, jako by všechno vařili jen s jedním druhem koření, nebo naopak byly zcela bez chuti. Díkybohu za solničky na stolech. Občas jsme tedy šli na jídlo do snack baru, který fungoval až do 17h, takže se dá stihnout i dřívější večeře.

Služby hotelu
Všude na plážích byly lehátka a slunečníky za poplatek. Cena byla sjednocená 10 leva za jednu věc na den.

2 lehátka a slunečník tedy vyšel na 30 leva. Hotel nabízí pro své klienty vlastní lehátka se slunečníky za poloviční cenu. Jen je potřeba si přivstat aby na Vás ještě nějaké zbyly. Ostatně kdo by nechtěl ušetřil 50% :-D

Pláž
Písčitá pláž s opravdu hodně pozvolným vstupem do moře. Plavčíci každé ráno vyvěsí vlajku podle toho jaké jsou vlny. My jsme za pobyt zažili všechny 3 typy. Na žlutou vlajku nepouštějí do moře samotné děti, a lidi s lehátky mohli jen do určité vzdálenosti. Na červenou vlajku nepouštěli s žádnými nafukovacími věcmi a koupání omezili na úsek mezi dvěma věžičkami, kde seděli plavčíci a hlídali a pískali jak na srazu rozhodčích. Vlny občas přitáhly na pláž spoustu řas a nepořádku, ale každé ráno jezdil personál po pobřeží s čističkou. Mrzí nás, že někteří lidi jsou líné prasata, když odpadky a nedopalky raději zahrabou do písku než aby je šli hodit do koše. Personál se pláž snažil čistit, ale ne vždy to bylo dokonalé.

Tomáš S., 02.08.2016, Datum pobytu: 21.7. - 28.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkově hodnotím dovolenou jako velmi vydařenou. S kamarádkou jsme ocenily zejména to, že hotel je opravdu blízko centra zábavy a...

  • 7 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově hodnotím dovolenou jako velmi vydařenou. S kamarádkou jsme ocenily zejména to, že hotel je opravdu blízko centra zábavy a dostupnost je více než jednoduchá, navíc se nachází se pár metrů od skvělých plážových klubů a zároveň pár minutek pěšky po pláži do historického Nessebaru. Velmi bych také vyzdvihla ochotný a milý personál a celodenní pestrou nabídku pokrmů a nápojů. Pro mladší je Sluneční pobřeží opravdu příhodné místo plné zábavy, ovšem každonoční ohňostroje, hluk z diskoték a plná pláž, není podle mého pro rodiny s dětmi a ty, kteří chtějí klid. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo čisté, pohodlné a pokojový úklid byl bez problémů.

Strava
Bulharská a mezinárodní kuchyně. Dobře připravené, čerstvé a chutné.

Služby hotelu
Vytkla bych podávání nápojů u bazénů a na lobby baru do plastových kelímků. Ovšem druhý den jsme zjistily, že na požádání jsou barmané ochotni podávat nápoje do skla.

Pláž
Pláž s velkým množstvím lidí, placené slunečníky a lehátka za nemalý poplatek. Jsou zde freezone pro ty, kteří nechtějí platit lehátka, ovšem dost často bývají velmi plné. Moře čisté, při větších vlnách chaluhy, opravdu velmi pozvolný vstup do moře. Velké vyžití vodních sportů.

Eva V., 01.08.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,8

  • 6,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Kristýna V., 01.08.2016, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 spokojenost až na noční dunění z diskoteky

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost až na noční dunění z diskoteky Zobrazit celou recenzi

Ubytování
spokojenost

Strava
spokojenost

Služby hotelu
spokojenost

Pláž
zlepšit ranní úklid

Božena K., 29.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 9,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

István Veszelszki, 29.07.2016, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Michaela Popelková, 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5

  • 2,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 4 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Aleš Pelikán, 28.07.2016, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Petr B., 28.07.2016, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,4

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Tomáš H., 27.07.2016, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.07.2016, Datum pobytu: 13.6. - 20.6.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dovolenou jsme si užili :) Slunečné pobřeží je nádherné, vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i pro mladistvé. Je zde spoustu barů,...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili :) Slunečné pobřeží je nádherné, vhodné jak pro rodiny s dětmi, tak i pro mladistvé. Je zde spoustu barů, diskoték, velké možnosti nákupů a určitě doporučuji navštívit nessebar, je úžasný :) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel amfora spadá pod hotel Imperial Resort, pokoje nejsou nijak luxusní, ale dostačující jsou. Postel docela pohodlná, velká. Každý pokoj má balkon, což je fajn. Každopádně doporučuji vzít si s sebou šňůru a kolíčky, ať nemusíte všechno sušit jen na židlích.Co se týče klimatizace tak ta fungovala v pořádku, ale my jí využili pouze jednou.

Koupelnička se záchodem opravdu malinká, ale stačila. Velkým mínusem pro mě bylo, že se na pokojích nenechází fén a když jsem se šla zeptat na recepci, tak my řekli že ani na recepci fén nemají, ačkoli je na stránkách inzerovaný přímo na pokoji.

Dalším nedostatkem byl velký hluk, papírové zdi, přes které bylo slyšet úplně vše z jiných pokojů. Také nedostatek teplé vody. Teplá sprcha po páté hodině nepřipadala v úvahu. V tuto dobu se zřejmě koupalo hodně hotelových hostů, takže tekla jen úplně ledová a ještě malým proudem.

Také zásuvky byly přidělané jen velice forovým způsobem, skoro nedržely na zdi.

Prostoru kolem recepce byl hezký, nový.

Strava
Co se týče stravy, tak ta byla docela pestrá. K snídani tedy každý den to samé ( různé mussli, jogurt, míchaná vajíčka, vajíčka na tvrdo, slanina, párečky, pak asi tři druhy sýra a salámů, 4 druhy pečiva, velký výběr ovoce ( jablka, meloun, pomeranč, víno, švestky, nektarinky, broskve, banány, jahody, kiwi) i výběr zeleniny. K obědu a k večeři bylo každý den většinou něco jiného. Různé druhy masa (kuřecí, vepřové, ryby), hranolky, krokety, brambory, těstoviny s omáčkami, vždy dvě polévky, potom různé saláty, zeleninové, těstovinové. Také ňáké dortíky a zákusky, ale tam byl výběr docela omezený.

Oceňuji velký výběr nealko nápojů (coca-cola, coca-cola zero, fanta, voda perlivá i neperlivá, pomerančová a citronová limonáda, jablečný a pomerančový džus) + automat na kafe, cappucino, kakao, čaje.

U pití teda nevýhoda,že si člověk mohl natočit s sebou na pláž pouze vodu. Jeden vyloženě nepříjemný čišník každého hlídal, jestli si někdo netočí něco jiného.

Služby hotelu
Co se týče personálu, tak na recepci příjemní, až na jednoho recepčního s dlouhými vlasy, ten byl teda velice nepříjemný a nesympatický. Anglicky moc neumí, vítají spíš ruštinu. Barman i barmanka v lobby baru příjemní, komunikativní. Číšnici v jídelně tak půl na půl. Někteří příjemní, ochotní ostatní sotva odpověděli na pozdrav. Na druhou stranu, ale opravdu kmitali, jakmile něco došlo okamžitě donesli nově naplněné mísy.

Také mě trochu překvapilo, že hotel nemá výtah, ačkoli ho mají inzerovaný. Táhnout kufry do třetího patra nic moc.

Co se týče připojení WI-FI. tak to nemá ani cenu zkoušet. Šla nám první den asi čtvrt hodiny a po zbytek pobytu (8 dní) už ani jednou. Mají to udělaný schválně aby si to člověk koupil, ačkoli by měla být wifi na recepci zadarmo. Připojení stojí na hodinu 5 leva, na 24 hodin 10 leva a 168 hodin 50 leva. Doporučuji nekupovat, pokud vyloženě nepotřebujete být připojeni třeba kvůli práci. Na pláži je totiž bar Bedroom beach, a tam funguje wifi dobře a je zadarmo. Na internet jsme se tedy vždy připojovali na pláži. Ale i když jdete to města tak je zde hodně hotelů, které nemají zaheslovanou wifi, takže se dá připojit i v centru.

Plážový set (slunečník a dvě lehátka) zde opravdu poskytují za cenu 15 leva, což je výhodné oproti jiným plážím, které nabízejí to samé za 30 leva. Včetně zakoupení setu je i bar na pláži, kde ale mají jen pivo, vodu a colu. Ke všemu je tam pořád šílená fronta. Takže my si zakoupili voucher na set jen první den a pak jsme to řešili zakoupením nafukovacího lehátka na tržišti u pláže za 10 leva a leželi jsme na nich ve free zone, pití jsme si natáčeli v hotelu. Teplota vzduchu se pohybuje okolo 33 stupnu, dalo se to vydržet i bez slunečníku :))

Bazén u hotelu opravdu veliký, čistý, lehátek dostatek :)

Co se týče uklidu na pokojích, tak to bylo horší. Každý den vysypán koš, doplněn toaleták, halabala ustlaný přehoz na posteli. Výměna ručníků proběhla jen jednou. Prostěradlo nevyměno ani jednou za celý pobyt. Koupelna taky nevytřena ani jednou.

Pláž
Pláž je určitě dál než inzerovaných 100 metrů. My tedy chodili ještě kousek dál, do free zony (bedroom beach) kde se dala chytit bez problému wifi zdarma. Naštěstí jsme chytli krásné počasí na celý týden, takže plavčíci zdvyhali pouze zelenou nebo žlutou vlajku a nebyl ani jednou zákaz koupání :)

Přes týden pláž ani není moc plná, ale pátek a sobota opravdu šíleně narvaná, ale čistá. Moře není vůbec slané, ale je čisté. První den jsme měli bohužel meduzy všude i hned u břehu, po zbytek pobytu už ale naštěstí ne. Poslední dva dny byly na břehu řasy a nikdo se neobtěžoval je nějak vyčistit. Muselo se jít tedy přes ně.

Hloubka nebyla ani po 200 metrech, pořád bylo hodně mělko. Voda docela tak akorát na schlazení.

Anonym, 26.07.2016, Datum pobytu: 17.7. - 24.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (6) Ne (2)

Celkem: 7,8 S výběrem zájezdu jsme byli velice spokojeni. Z dovolené jsme si odvezli jen příjemné zážitky! Klidně bych jela na stejné místo i do...

  • 6 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
S výběrem zájezdu jsme byli velice spokojeni. Z dovolené jsme si odvezli jen příjemné zážitky! Klidně bych jela na stejné místo i do stejného hotelu znova. Jeli jsme z letiště cca 30 minut a byli jsme na hotelu. Hotel se nacházel v blízkosti starého Nessebaru (památky UNESCO, kolotoče) i nového Nessebaru (nákupní možnosti). Všude rozváželi vláčkem za 3 leva, což nám přišlo škoda jet, protože se chodí kolem pobřeží a je to moc hezká romantická podívaná, když zapadá slunce.

Navštívili jsme Aquapark Nessebar. Vstup 40 leva na celý den. Skvělý zážitek! Doporučuji. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl klasický s malou koupelnou. Chyběl mi fén, i když bylo uvedeno, že tam je k dispozici. Měli jsme pokoj bez ledničky, která byla za příplatek. Součástí pokoje byl balkon s krásným výhledem. Bylo čisto, osušky nám vyměnili cca 3x za 8 dní. Ubytování nám vyhovovalo.

Strava
Najedli jsme se opravdu dobře a nestalo se, že bychom měli hlad:). Stravu hodnotím velmi pozitivně. Byl tam velký výběr nejrůznějších potravin, skvěle připravované zeleninové saláty, ovoce, dezerty, masové pokrmy, bezmasé, hranolky, těstoviny, bramborové šišky, kebab, palačinky, vafle, po celý den zmrzlina, dostatek tekutin, vařená kukuřice, rybí prsty, ryby, skvěle připravené vepřové maso, grilovaná zelenina, vejce, uzeniny, sýry. Strava rozhodně srovnatelná s lepším 4 **** hotelem. Víno rozle

Služby hotelu
Hotel na nás působil dobrým dojmem. Bylo vidět, že nedávno prošel rekonstrukcí. Za velice negativní považuji organizaci s ubytováním přímo v hotelu. Přijeli jsme na hotel před 10. hodinou a bylo nám řečeno, že pokoj se uvolní nejdříve ve 14:00 hodin, s tím, že si zavazadla můžeme uložit do uzamykatelné místnosti. Nicméně ani kolem 14:00 hodiny se nic moc nedělo a pokoje dostávali lidé, kteří přijeli dlouho po nás. Po mém neodbytném a přísném dožadování, jsme nakonec pokoj dostali. Cca 4 hodiny čekání nám ale až tak nevadili, protože jsme je vyplnili poznáváním okolí, prošli jsme si pláž, zjistili kde se co nachází.

V hotelu je k dispozici také směnárna.

Pláž
Pláž byla blízko, chodilo na na ni přes písečné duny. Mnoho lidí, ale v sezónně a současné situaci ve světě (lidé se bojí létat do nebezpečných destinací) to je pochopitelné. Přesto bylo na pláži krásně. Moře teploučké a nádherně čisté. Leželi jsme na svých podložkách ve frre zóně. Za 2 lehátka a slunečník chtěli 30 leva na den (leva 14 kč.) a přes hotel jsme měli slevu za 15 leva což se nám zdálo stejně hrozně moc. Vyřešili jsme to tedy po svém.

Andrea Lehoczka, 25.07.2016, Datum pobytu: 14.7. - 21.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

11 fotografií

Celkem: 6,4 My jsme byli spokojeni. Pro nenáročné klienty, pro rodiny s dětmi si myslím, že je hotel dostačující.

  • 5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
My jsme byli spokojeni. Pro nenáročné klienty, pro rodiny s dětmi si myslím, že je hotel dostačující. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj průměrný, pro nenáročné klienty. Nám vyhovoval. Koupelna s WC po částečné rekonstrukci, ale moc malinká... V době před večeří bohužel netekla teplá voda.

Strava
Dá se vždy vybrat. Jídla bylo dostatek po celý den. Obsluha u barů byla většinou příjemná (ale vyjímky byly :-()

Služby hotelu
WiFi připojení bylo hodně špatné. Chyběla mi informovanost o bankomatech (ani delegát CK neinformoval).

Pláž
Pláž byla pěkná, přístup do moře hodně pozvolný, super pro děti.

Nedoplaky od cigaret se bohužel asi vyřešit nedají - to je o lidech.

Šárka M., 21.07.2016, Datum pobytu: 7.7. - 17.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,8 Celkový dojem z dovolené v Bulharsku je pozitivní. Jen se nám trošku nelíbil nepořádek v ulicích, přetékající odpadkové koše....

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 5 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem z dovolené v Bulharsku je pozitivní. Jen se nám trošku nelíbil nepořádek v ulicích, přetékající odpadkové koše.... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídalo ceně. Na každém pokoji klimatizace, úklid byl prováděn každý den, ručníky měněny dle potřeby.

Strava
Jídla bylo vždycky dost,každý si určitě vybral, dcera se těšila na zmrzlinu,ale musím bohužel říct , že ta se s tou naší nedá srovnat.

Služby hotelu
Služby hotelu v pořádku, milý personál.

Pláž
Pláž jsme měli kousek od hotelu, všechno v pořádku.

Markéta Z., 21.07.2016, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 7 Dovolená se vydařila, převládá spokojenost

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se vydařila, převládá spokojenost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku, v souladu s podmínkami, překvapila nás absence fénu na pokoji, můžete si ho půjčit na recepci.

Velmi negativně hodnotím výraznou hlučnost některých hotelových hostů v pozdních nočních hodinách, kterou v recepci hotelu tolerovali, i když nám tvrdili, že je v hotelu noční klid

Strava
Kvalita stravy v pořádku, personál kuchyně jen docela často nestíhali doplňovat skleničky a příbory

Služby hotelu
Všechny požadavky byly splněny, až na zmíněný noční klid

Pláž
Krásná

Anonym, 20.07.2016, Datum pobytu: 10.7. - 17.7.2016
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Slunečné Pobřeží, Hotel: Amfora

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Oblast a mapa: Slunečné Pobřeží, Bulharsko

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 32 °C
v noci 15 °C

Teplota vody

22 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    31 °C
    18 °C

  • Čtvrtek

    22 °C
    16 °C

  • Pátek

    22 °C
    12 °C

Podnebí

V severní části Bulharska panuje mírné kontinentální podnebí, pro které je typické horké suché léto a studená vlhká zima. V jižních oblastech Bulharska a na pobřeží Černého moře panuje klima středomořské. Podnebí v jednotlivých oblastech se také liší podle nadmořské výšky. Pohoří Stará planina spolu s dalšími horskými pásmy dosahujícími do výšky nad 2 000 metrů nad mořem patří k činitelům, kteří klima výrazně ovlivňují. Horské masivy brání studeným vzdušným proudům v postupu na jih a naopak teplým středomořským proudům z jižních oblastí v postupu směrem na sever. Průměrná teplota vzduchu v přímořských oblastech Bulharska dosahuje přibližně 24°C. Oblastem s vyšší nadmořskou výškou (pohoří Rodopy a Pirin) vládne horské klima, pro něž jsou typické nižší teploty a větší množství srážek, včetně sněhových. Srážkově nejbohatším ročním obdobím je v Bulharsku jaro.

Teplota vody v Černém moři dosahuje v létě až 28°C. Mořská voda u břehů Bulharska se velmi rychle ohřívá a jen pozvolna ochlazuje, což je vlastnost mezi milovníky vodních radovánek velmi ceněná.
Nejvhodnější období pro návštěvu Bulharska jsou letní měsíce, červen až srpen. Dny se v této době vyznačují nejdelším slunečním svitem a nejvyššími denními teplotami. Pro obdivování přírodních krás nebo historických památek se lépe hodí měsíce duben, květen nebo září. Lyžařská sezóna probíhá v Bulharsku od prosince do dubna.

Jedno z nejznámějších sportovních a rekreačních středisek, vysokohorské letovisko Borovec, je v provozu v podstatě celoročně. Leží v nadmořské výšce přes 1 340 m a jeho lákadlem nízkou vzdušnou vlhkostí charakteristické klima a vysoký podíl denního slunečního svitu. Průměrné teploty se v zimě pohybují okolo - 8°C a v létě kolem 21°C. Borovec je místem konání lyžařských závodů, ale i častým cílem milovníků turistiky.
Dalším klimaticky výhodným horským letoviskem je Pamporovo, ležící ve výšce 1 560 metrů nad mořem. Klima v lokalitě je po celý rok poměrně stálé a vyrovnané. Zima je tu mírná a slunečná, nabízí vynikající podmínky pro zimní sporty, které zaručuje každoroční dostatek sněhu.

Potřebujete poradit?

Časté dotazy | volejte Po-Ne 7-22 hod 226 000 600