Invia sleduje vaše chování na webu, provádí personalizaci obsahu a zobrazuje vám relevantní nabídky a produkty. Kliknutí na tlačítko „Rozumím“ nebo kamkoliv mimo toto oznámení beze změny nastavení vnímáme jako udělení souhlasu také s využíváním cookies a předáním údajů o vašem chování na webu reklamním a sociálním sítím pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Personalizaci, cookies a předávání můžete kdykoli vypnout v Nastavení soukromí. Zjistit více informací o ochraně soukromí.

Rozumím

Vaše nabídka zájezdů od agentury INVIA.CZ

Recenze hotelu Kamenec

Bulharsko, Kiten, Kiten (Zobrazit na mapě)

cena již od 6 571 Kč

Volné termíny

Filtry a řazení
Nízká záloha
1.6. - 8.6.2019 8 dní 6 571 Kč
Vlastní All Inclusive
7.6. - 14.6.2019 8 dní 15 350 Kč
Praha,... All Inclusive
8.6. - 15.6.2019 8 dní 6 571 Kč
Vlastní All Inclusive
8.6. - 15.6.2019 8 dní 10 991 Kč
Praha,... All Inclusive
8.6. - 15.6.2019 8 dní 15 350 Kč
Brno All Inclusive
8.6. - 18.6.2019 11 dní 19 420 Kč
Praha All Inclusive
9.6. - 16.6.2019 8 dní 15 882 Kč
Praha All Inclusive
10.6. - 17.6.2019 8 dní 16 148 Kč
Praha All Inclusive
10.6. - 20.6.2019 11 dní 20 218 Kč
Brno,... All Inclusive
11.6. - 18.6.2019 8 dní 16 680 Kč
Brno,... All Inclusive
11.6. - 21.6.2019 11 dní 20 484 Kč
Praha All Inclusive
12.6. - 19.6.2019 8 dní 11 431 Kč
Praha,... All Inclusive
12.6. - 19.6.2019 8 dní 16 946 Kč
Praha All Inclusive
12.6. - 22.6.2019 11 dní 21 017 Kč
Brno All Inclusive
13.6. - 20.6.2019 8 dní 11 431 Kč
Pardubice All Inclusive
13.6. - 23.6.2019 11 dní 21 549 Kč
Praha,... All Inclusive
14.6. - 21.6.2019 8 dní 18 010 Kč
Praha,... All Inclusive
14.6. - 25.6.2019 12 dní 10 999 Kč
Autobus All Inclusive
Vybavení hotelu:
  • Klimatizace
  • Vnější bazén
  • Vnitřní bazén
  • Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma
  • Minibar, Bar
  • Dětský koutek, Dětské hřiště, Dětský bazén
  • Tenis
  • Potápěčské centrum
  • Fitness
  • Wifi zdarma
Umístění hotelu:
  • 30 m Vzdálenost od pláže
  • 200 m Vzdálenost od centra města
  • 55 km Vzdálenost od letiště
  • Teplota vzduchu 9 °C
  • Teplota moře 10 °C
  • Doba letu z Prahy: %1 h 02:10 Doba letu z Prahy

Obecně o ubytování

* neoficiální, právně nezávazný, pouze informativní doplňující popis

* Oficiální popisek pořadatele zájezdu najdete vždy u konkrétního termínu.

  • Poloha

    Moderní hotelový komplex je situován v první linii hotelů u severní pláže městečka Kiten v ideální poloze nedaleko centra, kde se nachází množství barů, restaurací a obchodů. Areál hotelu je od písečné pláže oddělen pouze písečnými dunami, u pláže se nachází velký tobogán.

  • Vybavení

    Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, lobby bar, restaurace s terasou, panoramatický výtah a venkovní jacuzzi. Součástí hotelového vybavení je venkovní bazén s dětským brouzdalištěm a skluzavkou, koktejl bar u bazénu a terasa na slunění s lehátky a slunečníky. Dětem je určeno dětské hřiště. Hosté mohou využít parkoviště před hotelem.

  • Ubytování

    Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (koupelna/WC, vysoušeč vlasů) jsou vybaveny centrální klimatizací, televizorem s příjmem satelitních kanálů, minibarem, telefonem a náleží k nim balkon nebo terasa. Hotel umožňuje ubytování v prostornějších rodinných pokojích. Dětskou postýlku lze na vyžádání zajistit zdarma.

  • Strava

    Hotel nabízí stravování v programu All inclusive, který zahrnuje snídaně, obědy a večeře formou švédských stolů, součástí je neomezená konzumace alkoholických a nealkoholických nápojů v době od 10:00 - 24:00 hod.

  • Služby

    Hosté mohou využít fitness centrum, biliard, saunu, masáže nebo půjčovnu kol (za poplatek). Internetový koutek v hotelu je k dispozici za poplatek. Hotel umožňuje také WiFi připojení na pokoji (nutné zakoupení karty). Lehátka a slunečníky u bazénu lze využívat zdarma. Hosté mají možnost pronájmu trezoru na recepci. Hotel zajišťuje také lékařskou službu (na telefonu). Další možnosti zábavy se nabízí v centru střediska Kiten.

  • Pláž

    Pláž dělí od hotelu pouze písečné duny. Na pláži se nabízí pestrý výběr vodních sportů (za poplatek). Lehátka a slunečníky na pláži lze využívat za poplatek.

Recenze hotelu Kamenec - Kiten, Bulharsko

Tento hotel je 25. nejlépe hodnoceným hotelem z celkového počtu 102 v Kiten.

Celkové hodnocení hotelu

Nejvyšší hodnocení hotelu

10

Hotel byl čistý, se službami jsme byli spokojeni. Jídlo velmi dobré a pestré, zákusky top. Personál milý a ochotný. Celkový dojem, velká spokojenost. Prostředí jídelny vždy čisté. Hotel má k... Zobrazit celou recenzi

Lucie K., 09.09.2018

Nejužitečnější hodnocení hotelu

10

Lidi pochopte tu nejdůležitější věc a to, že dovolená je o zážitcích a lidech co poznáte. Do tohoto hotelu jezdí převážná většina čechů, kteří jsou moc fajn - jsou na dovolený. A o to jde, né o to... Zobrazit celou recenzi

Anonym, 26.09.2016

Všechny recenze hotelu

Byli jste na dovolené v tomto hotelu? Napište svou recenzi

Celkem: 7

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.10.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená byla super, personál milý a vstřícný

  • 6,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená byla super, personál milý a vstřícný Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování by bylo moc hezké kdyby nám z klasického dvoulůžkového pokoje neudělali čtyřlůžkový. To by se dalo ještě vydržet, protože člověk je spíš u moře či bazénu. Ale místa pro 4 lidi bylo opravdu málo. Horší bylo, že jsme jako čtyři dostali slevu na třetího dospělého (500,-). Že to bude přistýlka jsme počítali. Ale že dostanu rozložený gauč kde je uprostřed 4 cm díra, tak to jsem opravdu nepočítala. To bych si tu 500,- raději doplatila. Přistýlku syna nebudu raději komentovat (raději spal u mě).

Strava
Výborná! Ale třeba vegetariáni měli na výběr pouze z jednoho jídla ...

Pláž
Byla pěkná. Již od začátku jsme věděli, že lehátka a slunečníky jsou za poplatek, ale co jsme nevěděli, že komplet celá pláž (až ke vstupu do moře) je zabraná těmito lehátky a slunečníky. Takže pokud máte dítě se kterým chcete být u moře, tak musíte buď denně platit 21 leva nebo jít cca 400 m dál kde je pláž free. Ale zase když máte all inclusive, tak tak daleko být nechcete. A malý detail toho všeho byl, že lehátka a slunečníky byly dost blízko sebe a nebyla možnost slunečník nechtít, byl napevno ....

Ludmila Fraňková, 08.10.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.10.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Celkově spokojeni,pobyt proběhl bez problémů.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Celkově spokojeni,pobyt proběhl bez problémů. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, pokoje čísté,ůklid prováděn každý den.

Strava
Stravování výborné,zvláště jídla bulharské kuchyně, pouze hovězí maso někdy nedovařené a ovoce bylo někdy nižší kvality..

Služby hotelu
Velmi vstřícný přístup zaměstnanců recepce,uklizeček i personálu jídelny.Dosti nám vadila celdení produkce techno hudby a to jak v jiídelně tak v baru u bazénu. Hotel by též mohl poskytovat klijentům plánky města.

Pláž
Pláž byla čistá denně uklízená, pouze považuji za nepříjemné, že náš turnuas byl poslednim letošní sezony, byly již tři dny před koncem pobytu odstraňovány slunečníky a dřevěné chodníky.

Josef K., 18.09.2018, Datum pobytu: 8.9. - 15.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 17.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (2)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 16.09.2018, Datum pobytu: 31.8. - 11.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Ok

  • 7 Ubytování
  • 3 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Ok Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ok

Strava
Špatná každý den to samé malý vyběr maso spalené nebo nedodělané byl jsem v bulharsku po třetí pokažde strava super ale tenhle hotel propadák .

Služby hotelu
Ok

Pláž
Ok

Roman W., 14.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 13.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 12.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Super dovolená i s dítětem.

  • 10 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Super dovolená i s dítětem. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Čistota a vše bylo tak jak má.

Strava
Super, každý si vybral co chtěl.

Služby hotelu
Dobré.

Pláž
Kousek, čistá a pozvolný vstup pro děti.

Martin J., 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 8 Zájezd jsme kupovaly na konci roku, takže vzhledem k ceně spokojenost. Určitě bych v Bulharsku nevolila hotely s méně než 4* :-)

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Zájezd jsme kupovaly na konci roku, takže vzhledem k ceně spokojenost. Určitě bych v Bulharsku nevolila hotely s méně než 4* :-) Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vcelku v pohodě, měly jsme balkon s výhledem na moře, jen přepážky mezi jednotlivými balkóny byly průhledné, takže žádné soukromí...V koupelně vana postavená kus od zdi,takže po sprchování voda po zemi,ale ručník to vyřešil :-).

Strava
Velký výběr jídel, hlavně salátů, zeleniny, příloh, každý den na oběd a večeři tři druhy masa včetně ryb. Na snídani jogurty, cereálie, sýry, salám,párky, zelenina, ovoce...Na odpolední svačiny pizza, sušenky, zmrzlina, tousty, párky..Opravdu velký výběr i pití alko a nealko. Výborná káva z automatu, capuccino, čokoláda...:-)

Služby hotelu
Na informacích směnárna. Úklid pokojů - dle potřeby, nebyl problém se domluvit - každý den výměna ručníků, jednou za týden převlečení postelí, vysátí pokoje. Hotelový výtah sem tam poblázněný, když jsme jely s kuframa do pokoje poprvé, vyjel s námi až nahoru na střechu :-) .

Pláž
Pláž ,,za rohem" , na pláži hodně cig.nedopalků, placené zóny - lehátko 7leva a slunečník taky 7leva. Hned za placenou zónou je možnost roztáhnout deku bez placení, kousek od moře. Moře teplé a čisté, sem tam řasy..

Jana P., 11.09.2018, Datum pobytu: 1.9. - 8.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 11.09.2018, Datum pobytu: 30.8. - 6.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 skvělý

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
skvělý Zobrazit celou recenzi

Ubytování
pokoj čistý, uklízečky vzorné. Jen fén nefungoval, ale na dojmu to neubralo

Strava
jídlo na jedničku v každém směru

Služby hotelu
jediné mínus byly animační programy, ktreré nebyly žádné. I když jsme delagátku Anetu žádali, pro děti nic neudělala

Pláž
Pláž byla plná nedopalků. Když naše děti začly nedopalky sbírat, a házet do koše pomocí lopatky na písek, byly seřvány, ať nevyhazují do koše písek. Dostupnost k moři pěkná pomocí dřevěných chodníků, z nichž ale trčely vruty :-( Malá si tam rozřízla nohu.

Jinak ale spokojenost, pláž čistá a kousek

Petra Dostalíková Jakešová, 10.09.2018, Datum pobytu: 29.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 1,6 určitě nedoporučuji všude v okolí špína i na hotelu

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 2 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
určitě nedoporučuji všude v okolí špína i na hotelu Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hrozné kanalizace ze sprchy smrděla po celém pokoji byli jsme tam s dítětem a jedna zásuvka byla odkrytá ... staré vybavení pokoje, flekaté matrace ....

Strava
každý den uplně stejné jídlo .... strašně kořeněné

Pláž
Pláž celkem hezká akorát sem tam nepořádek

Anonym, 10.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Pěkný hotel, kde mě překvapilo, že není možno sledovat ani jeden český TV kanál (hotel je hojně navštěvován turisty z ČR). Při dotazu na...

  • 6 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Pěkný hotel, kde mě překvapilo, že není možno sledovat ani jeden český TV kanál (hotel je hojně navštěvován turisty z ČR). Při dotazu na delegátku cestovní kanceláře, mi bylo sděleno, že musím přijet v sezóně ( to se týká i animačních programů ). Rád bych věděl, kdy je podle CK doba sezóny . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj odpovídal představám, ale koupelna měla řadu nedostatků ( zvýšený práh při vstupu do koupelny, vana postavena ke stěně bez těsnění - nebyla pevně zafixována ) . Skříňka s umyvadlem rovněž nezafixována, může se převrátit na klienta, strašná je odpadní hadice od umyvadla ( viditelně vede k odtoku pod vanu !! - to by u 4 hvězdičkového hotelu nemělo být).

Strava
Průměrná, jídla se opakovala - kuchař by měl být více kreativní. Během pobytu jsme poznali pouze 2 druhy sýra,

na večeři by měla být možnost výběru studené kuchyně.

Určitým omezením je prostorově menší jídelna vzhledem ke kapacitě hotelu.

Služby hotelu
Dobré služby uklízecího personálu.

Pláž
Dobře dostupná, škoda, že v ceně pobytu nejsou zahrnuty lehátka se slunečníky.

Milan, 10.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 6,6

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 10.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 5.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 S dovolenkou som bola spokojna

  • 9 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S dovolenkou som bola spokojna Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie velmi dobre upratovali pravidelne izba cista kupelna s vanou vymena uterakov kazdy druhy den

Strava
Strava mohla byt pestrejsia vyber mensi ale dalo sa vybrat priestory v jedalni boli mensie podavanie stravy bolo rozdelene na dve skupiny celkovy dojem priemerny

Služby hotelu
Vonkajsi bar otvoreny len do 22.00 personal velmi prijemny v bazene cista voda lehatka hned zrana zarezervovane uterakmi i ked neboli obsadene

Pláž
Mensia Severna plaz nie celkom cista vela ohorkov voda v mori nebola.najcistejsia riasy meduzy

Krajsia je juzna plaz asi 25 min. chodze

Elena Hatarová, 09.09.2018, Datum pobytu: 21.8. - 31.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Hotel byl čistý, se službami jsme byli spokojeni. Jídlo velmi dobré a pestré, zákusky top. Personál milý a ochotný. Celkový dojem, velká...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Hotel byl čistý, se službami jsme byli spokojeni. Jídlo velmi dobré a pestré, zákusky top. Personál milý a ochotný. Celkový dojem, velká spokojenost. Prostředí jídelny vždy čisté. Hotel má k dispozici dva bazény, jeden bazének je pro děti se skluzavkou a druhý větší bazén. Přístup k moři dobře zajištěn. Rozhodně doporučujeme!! Zobrazit celou recenzi

Lucie K., 09.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (4) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.09.2018, Datum pobytu: 26.8. - 4.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 05.09.2018, Datum pobytu: 26.8. - 2.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,6 Vynikajúci hotel priamo pri severnej pláži. Dobré služby. Perfektná možnosť parkovania. Možnosť romantických prechádzok okolo Cape...

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Vynikajúci hotel priamo pri severnej pláži. Dobré služby. Perfektná možnosť parkovania.

Možnosť romantických prechádzok okolo Cape Atliman po peknom móle. Ale aj rušnou ulicou s množstvom stánkov a obchodov a atrakciami pre deti.

Kiten má výhodu oproti severnejším, väčším a rušnejším strediskám v tom, že v podstate okrem SK, CZ a RU návštevníkov sú tu väčšinou domáci a z toho vyplýva, že ceny sú tu o trošku nižšie ako v severnejších letoviskách. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pekné a dostatočne veľké izby.

Strava
All inclusive Bulharského typu. Neporovnávajte to s Tureckom, Tunisom, Egyptom atp. Ale máte tri krát slušnú stravu plus bufet pri bazéne. Pri dlhšom pobyte nad 7 dní sa strava opakuje. Ale je celkom chutná a môžete sa z nej aj prejest :-)

Služby hotelu
Služby sú na dobrej úrovni.

Pláž
Hotel je priamo pri severnej pláži. Severná pláž má výhodu pred južnou, že môžete byť na pláži až do západu slnka za obzorom. Južná je čiastočne krytá kopcom, takže slnko zapadá omoc skôr.

Ján T., 04.09.2018, Datum pobytu: 17.8. - 26.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 4,8 Ve srovnání s ostatní dovolenou - jezdím, kde hotely mají nižší označení než 4, ale výběr z nabízených jídel bývá daleko větší, jídelny...

  • 5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Ve srovnání s ostatní dovolenou - jezdím, kde hotely mají nižší označení než 4, ale výběr z nabízených jídel bývá daleko větší, jídelny prostornější, ovoce - za celou dobu jsme tu neměli hrozny, scházely párátka, lehátka u bazénu neměly polstry. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování v pořádku, jen ručníky za celou dobu měnili jen 1x.

Strava
Mohl by být větší výběr v nabídce jídla i ovoce.

Služby hotelu
Celkový dojem hotelu dobrý.

Pláž
Přístup na pláž v pořádku, jen hodně lidí jak na pláži, tak v moři.

Hana C., 04.09.2018, Datum pobytu: 25.8. - 1.9.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 10.8. - 21.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Dovolená se nám líbila. Pláž skoro u hotelu, milý personál. Okolí moc pěkné. Hotel samotný taky krásný.

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila. Pláž skoro u hotelu, milý personál. Okolí moc pěkné. Hotel samotný taky krásný. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj jsme dostali v přízemí, nebyl problém na druhý den vyměnit za vyšší patro, abychom měli lepší výhled na moře. Celkový dojem z pokoje OK, až na koupelnu, kde je vana od stěny a při sprchování je všude voda, je tam ale odtok stačí hodit ručník na zem, aby jste neuklouzli. Klimatizace byla super, zatmavená okna proti slunci také super.

Strava
Strava vhodná jak pro koho. Každý den se snažili dávat něco jiného, avšak nijak mě nenadchla. Snídaně byly super, vejce, parky, jogurty, marmeláda,palačinky, atd.

Obědy už byly horší. Neumí dle mého názoru maso grilovat či upéct. Kuřeci stehna a jakési kuličky v sýrové omáčce bylo jediné co mi z masa chutnalo. Jinak veškeré maso uvnitř nedodělané a na povrchu skoro černé. Měla jsem zde zažívací potíže kdy jsem ztratila dva dny z dovolené a musela být na pokoji. Aspoň pro mě doktorka poslala své auto a dovezli mě k ní do ordinace do Primorska, kde jsem byla 4 hodiny na kapakách...situace byla způsobena stravou z hotelu, která mi prostě nesedla. Manžel byl ale se stravou spokojený. Doporučuji brát probiotika před dovolenou v Bulharsku celkově. Každý má jiné zažívání a ten kdo má slabší imunitu, může mít podrážděný žaludek z jiného druhu jídla.

Večeře byly lepší než obědy. Dezerty nám moc nechutnali, byly až moc sladké a těsto mi přišlo mokré. Nic se nesmí z restaurace vynášet, tudíž když jsem byla dva dny na pokoji, tak mi manžel nemohl nic donést jedině za poplatek. Což je pouze informace pro vás, mě to nijak nevadilo, jelikož jsem stejně musela být 3 dny na dietě a dva dny nemohla ani nic sníst.

Služby hotelu
Služby byly v pořádku. Recepční i delagátka Anetka velmi milí. Delegátka se vždy snaží situaci řešit a pomoct vám.

Pláž
Pláž byla krásná, moc lidí jako všude na dovolené. Lehátka za poplatek 21 levá ( 2 lehátka a 1 slunečník )... Pláž kde jsou lehátka má při vstupu do moře více oblázků v písku. My chodili na levou stranu, žádné oblázky jen mušličky a písek, bylo to tam bez poplatku na osušce a lepší vstup do moře.

Nikol Kušnírová, 04.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 04.09.2018, Datum pobytu: 23.8. - 30.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená se nám moc líbila.Hotel je moc hezký, je zde čisto, personál je usměvavý a ochotný.Pláž je jen pár kroků od hotelu docela čistá...

  • 8 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám moc líbila.Hotel je moc hezký, je zde čisto, personál je usměvavý a ochotný.Pláž je jen pár kroků od hotelu docela čistá ,moře teplé čisté není tam ale žádný podmořský život ,takže šnorchlovani nic moc.Celkově jsme byli spokojeni, jeli bychom znovu. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj byl prostorný s balkonem,výhled na moře.Výměna ručníku,jednou nám převlékli povlečení,doplněný toaletní papír.Klimatizace k dispozici bez poplatku.

Strava
Strava formou bufetu,jídla dostatek, každý si může vybrat co má rád.Nikdo nemusí mít strach, že na něj nezbyde,když se opozdí.Personál je pozorný a jídla neustále doplňuje.Byli jsme spokojeni,ovoce,zákusky,nápoje,káva, víno, myslím že bylo všechno dost a nám chutnalo.

Služby hotelu
Služby hotelu bez výhrad,neměli jsme žádný problém.U bazénu jsou lehátka zdarma ,pokud je zavčasu obsadite, to byl jediný problém, osušky na lehátkach a hodiny nikdo nikde.Bar u bazénu to bylo také oblíbené místo alkohol asi 5 druhů a nealko také co hrdlo ráčí.Barmani ochotní a i šoumeni.Není co vytknout.

Pláž
Pláž písečna v tomto období ještě stále dost obsazená.Lehátka a slunečníky za poplatek.Moře bylo čisté a teplé ,žádný podmořský život.Tři dny byla žlutá vlajka ,takže jsme si moc nezaplavali ale zato vlny ty byly super,skvělý zážitek.

Olga M., 03.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4

  • 10 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 03.09.2018, Datum pobytu: 22.8. - 29.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 01.09.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Hotel je bez problémů, funguje jak má.

  • 10 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Hotel je bez problémů, funguje jak má. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj čistý, pravidelně uklizen.

Strava
Strava dobrá, ale na mě moc koření a někdy trošku více připečená. Taková je místní kuchyně.

Služby hotelu
Služby hotelu bez problémů.

Pláž
Pláž je asi tak 200m od moře. Maličko už na ni byla vidět končící sezóna (v písku nedopalky cigaret). Ale i tak jsem si plnohodnotně užil vlny moře a příjemně rozehřátý písek.

Petr H., 01.09.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 Příjemná

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Příjemná Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Dobré odpovídalo cenové relaci

Strava
Dobrá pestrá s orientaci na bulharskou kuchyni

Služby hotelu
Bez problémů, dostačující

Pláž
Výhodou je dobrý přístup a krátká vzdálenost pláže od hotelu.

Stanislav Olšák, 30.08.2018, Datum pobytu: 18.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 8 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 29.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Relax a pohodlí.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Relax a pohodlí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Prostorný pokoj, pouze přistýlky jsou menšího rozměru.

Strava
Strava uspokojivá.

Služby hotelu
Služby hotelu jsou výborné.

Pláž
Pláž čistá.

Daniela V., 28.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Dobrý. Akorát nás zklamalo, že all inclisive neplatí do odjezdu , museli jsme si nechat odstranit náramky po snídani. V loni jsme byli s...

  • 8,5 Ubytování
  • 5 Strava
  • 8 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Dobrý. Akorát nás zklamalo, že all inclisive neplatí do odjezdu , museli jsme si nechat odstranit náramky po snídani. V loni jsme byli s jinou CK a all incsive platilo až do odjezdu. Jídlo by nám nevadilo, ale voda a nealko nápoje by aspoň mohli být. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hezký , líbilo se.

Strava
Průměrná, jednotvárná. Pro děti to úplně není.

Služby hotelu
normální

Pláž
Pěkná.

Marie Cvachová, 28.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,6 Spokojenost, ale opakující se jídlo se po pár dnech přejí.

  • 8 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, ale opakující se jídlo se po pár dnech přejí. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování velmi dobré.

Strava
Opakující se jídla, kvality jídel dobrá. Některé jídla už byla blízko kazení - 4 denní průjem taky moc neoslní.

Služby hotelu
V pořádku, ale poslední den při odjezdu jsme měli dostat balíčky s jídlem, ale chybou delegátky a hotelu jsme nedastali nic.

Pláž
Velká část pláže byla pokryta placenými lehátky a slunečníky.

Na pláži byly všude nedopalky a papírky - pláž se absolutně neuklízí.

Marek Kuna, 28.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 28.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená jako celek se nám vydařila. Bezproblémový přelet tam i zpět, doprava z letiště na hotel i zpět v klimatizovaném autobuse. Hlavní...

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená jako celek se nám vydařila. Bezproblémový přelet tam i zpět, doprava z letiště na hotel i zpět v klimatizovaném autobuse. Hlavní ingredience jako počasí, koupání a strava, vše v přijatelných mezích.

Měli jsme s sebou tři děti a dostavily se i střevní potíže. Naštěstí vše pominulo. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování vcelku dobré. Pokoje standardně vybavené, lokální klimatizace funkční. O čistotu na pokojích se denně starají, výměna ručníků je možná na požádání kdykoliv, vysýpání košů automaticky každý den. Malé potíže jen s odtokem vody v koupelně, ve sprše jen podlahová vpusť, navíc není zástěna a tím je mokro všude. Naštěstí to rychle vysychá.

Strava
Stravu si nedovolím objektivně hodnotit, mám totiž problémy s výběrem i v tuzemsku. Vždy jsem si však udělal osobní výběr z množství nabídek. Celkově bylo jídla dostatek, ale samozřejmě hlavně místní receptury, pro nás málo dochucené. Denně bylo ovoce i moučníky. Personál v jídelně je pracovitý a ochotný. Vysoce hodnotím odpolední svačinku a dostatek zmrzliny.

Nápoje ve venkovním baru nižší kvality, barmani zábavní a ochotní.

Služby hotelu
Hotel je v poměrně dobrém a čistém stavu a je cítit že je denně řízen vedením. Recepční příjemní, jazykově vybavení a kompetentní.

Pomalý internet na pokojích stačí na občasný email.

Bazény studené a plavčík ale i rodiče dětí benevolentní k jejich skákání do vody.

Pláž
Přístup k pláži po dřevěném chodníčku je v pohodě. Pláž plná placených slunečníků a léhátek a přeplněná lidmi. Moře nebylo v době našeho pobytu čisté, pravděpodobně vlivem větrného počasí. Voda byla však příjemně teplá.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2

  • 8 Ubytování
  • 7 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,6 Dovolená skvela az na delegatku Anetu. Cokoliv jsme potřebovali, nebyla schopna zařídit. Žádali jsme změnu pokoje, pokaždé jen odkázal na...

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 7 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená skvela az na delegatku Anetu. Cokoliv jsme potřebovali, nebyla schopna zařídit. Žádali jsme změnu pokoje, pokaždé jen odkázal na další den a stejně nic. Nakonec jsme to vzdali. Chtěli jsme výlet, taky nezaridila, prý se nejede. Zavolala jsem na slovenského delegáta a ten nám výlet bez problémů zařídil. Akorát to měli o 100 kč na osobu dražší.

Jinak personál velice příjemný. Zobrazit celou recenzi

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 25.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,6

  • 2,5 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Dovolená proběhla v pořádku. Personál byl ochotný i slečna delegátka.

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená proběhla v pořádku. Personál byl ochotný i slečna delegátka. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj by mohl být trošku lépe zařízený. Za celý pobyt nám nikdo neopravil světlo v chodbičce.

Strava
Strava byla pestrá jen grilované věci k večeři se kuchaři moc nedařily.

Pláž
Moře celkem čisté, zato pláž by potřebovala trošku víc údržby, ale za to mohli rekreanti, kteří kouřili a nedopalky zahrabávali do písku.

Anonym, 27.08.2018, Datum pobytu: 16.8. - 23.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,4 Spokojení, hotel vybavený, služby uspokojivé

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 6 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojení, hotel vybavený, služby uspokojivé Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vyhovující

Strava
Dobrá

Služby hotelu
Služby hotelu dobré, jen bych chtěl vytknout, že i přes zákaz pokládání ručníku u bazénu se nedodržuje, pokud plavčík sbírá osušky při stížnosti klientů, tak by měl sebrat osušky všem na všech lahátkách a né jenom někde!!!!

Anonym, 25.08.2018, Datum pobytu: 15.8. - 22.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,8 Dovolenka vyborna velka spokojnost

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka vyborna velka spokojnost Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie bolo fajn.izba velka priestranna s vyhladom na more.

Strava
Strava bola roznoroda ale casto sa opakovalo ti iste a pocas 10 dni sme sa prejedli

Služby hotelu
Velmi sme boli spokojni

Pláž
Plaz a more fantasticke

Lubica Bujnaková, 24.08.2018, Datum pobytu: 12.8. - 21.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 22.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 Byla jsem spokojená i můj partner.

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Byla jsem spokojená i můj partner. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
S ubytovanim jsme byli spokojeni.

Strava
Jidlo bylo chutné měli jsme si z čeho vybirat.

Služby hotelu
Hotel čistý, služby bez chyby. Personál milý a ochotný. Neni co dodat

Pláž
Od hotelu přistup na pláž dobrý , lepší by bylo kdyby hotel měl svojí pláž, na mě moc lidí

Žaneta Peřinová, 22.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8 OK.

  • 8,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
OK. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Bez problému.Snad jen na můj vkus měkké matrace

Strava
Kuřecí,vepřové a mleté maso.Ale fůra výborné zeleniny.A balkán(sýr),ten mi bude chybět.

Služby hotelu
Těžko něco vytknout.Ochota kam se podíváš

Pláž
Já jsem byl spokojen

Tomáš Mizera, 21.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6

  • 8 Ubytování
  • 6 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Stanislav Zajíc, 21.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 21.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 2,4 ZA SVÝCH 19500KČ JSEM VYRAZIL K, BRATRŮM¨' BULHARŮM NA DOVOLENOU ALL INCLUSIVE ,ŽE TO BUDE SUPER DOVOLENÁ.ZAČNEM STRAVOU:SNÍDANE BEZ...

  • 4 Ubytování
  • 2 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

Celkové shrnutí
ZA SVÝCH 19500KČ JSEM VYRAZIL K, BRATRŮM¨' BULHARŮM NA DOVOLENOU ALL INCLUSIVE ,ŽE TO BUDE SUPER DOVOLENÁ.ZAČNEM STRAVOU:SNÍDANE BEZ PŘIPOMÍNEK,DOBRÁ,BOHATÝ VÝBĚR.OBĚD A VEČEŘE,SLOŽITÝ PROBLÉM PRO CIVILIZOVANÉHO STŘEDOEVROPANA.PRO BULHARA A TOHO,KDO DOMA NEVAŘÍ URČITĚ SUPER.PO 5DNECH SE DOSTAVILY STŘEVNÍ POTÍŽE VHODNÉ PRO PŘÍPRAVU PŘED OPERACÍ BŘIŠNÍ DUTINY,KDY ČLOVĚK JE ABSOLUTNĚ VYPRÁZDNĚN POMOCÍ KLISTÝRU.LÉČIL JSEM SE V CIVILIZOVANÉ NAŠÍ REPUBLICE JEŠTĚ 10 DNÍ.HOTEL SE NACHÁZÍ V PROSTORU STAVENIŠTĚ,CELÉ POBŘEŽÍ NESE STOPY PO DOBĚ SOUDRUHA TODORA ŽIVKOVA A ASI JEŠTĚ DLOUHO TAK ZŮSTANE.NÁPOJE VE VELMI OMEZENÉM MNOŽSTVÍ,HLASITÁ HUDBA U JEDINÉHO BARU.PERSONÁL SICE RYCHLÝ,ALE NEKOMUNIKUJÍCÍ,ANI RUSKY ANI ANGLICKY,ANI JINAK.JEDINÁ ZÁCHRANA V PODOBĚ SLEČNY DELEGÁTKY ANETY,VŽDY AKČNÍ A OCHOTNÉ POMOCI.DĚKUJI. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
UBYTOVÁNÍ NEODPOVÍDÁ 4 HVĚZDÁM.JE TO KLASICKÝ STANDARD.POVRCHNÍ ÚKLID,VYSVĚTLIT POKOJSKÉ ABY VYLUXOVALA POKOJ OD PÍSKU,TÉMĚŘ NEMOŽNÉ.NEVÍM ANI JAKÝM JAZYKEM KOMUNIKOVALA,PROTOŽE NEROZUMĚLA ABSOLUTNĚ NIČEMU.

Strava
TAK TO JSEM JIŽ PSAL.BULHAŘI NEVAŘTE JÍDLA JEN PRO PŘÍSLUŠNÍKY SVÉHO NÁRODA,VSTUPUJETE DO EVROPY,TAK SI PŘIPOMĚNTE,ŽE VNÍ JSOU I JINÉ NÁRODY KROMĚ VÁS.VAŠE JÍDLO NENÍ PRO NÁS.PŘIZPŮSOBTE SE,PLATÍME VÁS KRÁLOVSKY.

Služby hotelu
SLUŽBY KROMĚ ÚKLIDU DOSTAČUJÍCÍ.

Pláž
HOTEL BY MĚL MÍT PLÁŽ VLASTNÍ,PLÁŽ NEDOKONČENÁ,DUNY VYHRNUTÉ BULDOZEREM NEDĚLAJÍ DOBRÝ DOJEM.VAJGLŮ JAK NASETO,ASI NIKDO NEUKLÍZÍ.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9,8

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,4 Dovolena se nam moc libila.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolena se nam moc libila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování ucela v poradku. Mensi vyhrady mam k vybavení dětského koutku, spousta hracek rozbitých, casto az nebezpečně.

Strava
Strava v hotelu byla naprosto perfektni, od siroke nabídky jidel pres velice mily a ochotny personal. Za nas velka pochvala.

Pláž
Dostupnost plaze od hotelu perfektni. Voda tepla, bohuzel jen velke vlny, coz nebylo vhodne pro male deti.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 9.8. - 16.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2 Za dobré peníze příjemná rodinná dovolená, super pro děti...

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Za dobré peníze příjemná rodinná dovolená, super pro děti... Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování odpovídá cenové kategorii hotel 4**** v Bulharsku. Výborně fungující klimatizace nejen na pokoji ale i v celém hotelu.

Strava
Hodně salátů, maso výborné, pro normálního člověka zcela dostačující. Ale všichni víme, že s jídlem se nikdy všem nezavděčíte. Každý si najde to svoje, co mu nejvíce chutná.

Služby hotelu
Každé dopoledne úklid pokoje a výměna ručníků.

Pláž
Pláž hned za hotelem, z hotelového baru jste za 3min. na pláži. Nejdete přes žádnou cestu, můžete tam v pohodě pustit i samotné děti.

Jiří Maceček, 20.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 20.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9,2

  • 9,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 19.08.2018, Datum pobytu: 8.8. - 15.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Dovolená se nám líbila ,počasí i moře super,na pláž to bylo kousek. Škoda,že lehátka a slunečníky se museli platit. U hotelu byl pěkný...

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená se nám líbila ,počasí i moře super,na pláž to bylo kousek. Škoda,že lehátka a slunečníky se museli platit. U hotelu byl pěkný bazén a bar s perfektní obsluhou. Škoda, že se zavíral v deset večer,kdy jsme se teprve vraceli s procházky. Jediné co nás večer ,,otravovalo" byli komáři. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel byl krásný, prosklený,koupelny by potřebovaly malou rekonstrukci. Bohužel velmi malá jídelna na tak velký hotel,jinak obsluha perfektní.

Strava
Jídlo bylo dobré,lepší průměr. Už jsem zažila lepší. Vždy jsme se ale dobře najedli a napili.

Služby hotelu
Hodnotím velmi dobře personál hotelu.

Pláž
Po dřevěném chodníčku jsme došli na pláž,která byla hned u hotelu. Pláž písčitá, s pozvolným vstupem do moře.Prima pro děti i neplavce. Moře i pláž čistá.Vyžití pro větší děti - nafukovací atrakce přímo na pláži.Lidí bylo hodně ale nevadilo to. Byla jsem spokojená.

Anonym, 18.08.2018, Datum pobytu: 11.7. - 18.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Dovolenka bola bez chýb, všetko zodpovedalo našim predstavám, snáď len rýchlosť internetového pripojenia bola slabá, ale vzhľadom na to...

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenka bola bez chýb, všetko zodpovedalo našim predstavám, snáď len rýchlosť internetového pripojenia bola slabá, ale vzhľadom na to že na dovolenke odpočívame to nebol až taký problém Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Izba veľká, pre dvoch až luxus, kúpeľňa tiež veľká.Osobne by som radšej miesto vane mal sprchový kút

Strava
Strava pestrá, každý si mal z čoho vybrať.Jedlá či už s tradičným bulharským korením, alebo komu nechutí boli aj bez neho. Veľký výber aj pre deti

Služby hotelu
Upratovanie každý deň, pri ubytovaní na 9 nocí 2x výmena posteľného prádla, asi 6x uterákov, čašníci v jedálni stále v pohybe, prázdny tanier nebol na stole ani minútu a už ho odnášali.Na recepcii vždy usmiaty personál

Pláž
Voda krásna, čistá, bez rias.Jediný problém na pláži robia fajčiari odhadzovaním ohorkov

Miroslav, 17.08.2018, Datum pobytu: 3.8. - 12.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

1 fotografie

Celkem: 9 Celkovo hodnotím dovolenku veľmi pozitívne a kľudne by som išla ešte raz.

  • 9 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Celkovo hodnotím dovolenku veľmi pozitívne a kľudne by som išla ešte raz. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
4-hviezdičky by som hotelu nedala čo sa týka vybavenia hotela.

Izby sú vybavené biedne- nám nefungovala chladnička, plachty na posteliach boli krátke, prístelka bola len matrac na zemi.

Pozitíva- kúpelňa nová,posteľné prádlo menené každý druhý deň, uteráky každý deň, klimatizácia fungovala perfektne

Čo sa týka negatív nejak moc neprekážali a v celkom dojme sú zanedbateľné.

Strava
Strava OK, áno dá sa povedať že jednotvárna ale vždy čerstvá, vždy sa dalo čosi vybrať, nikdy sme nešli hladný. Ovocia aj zeleniny dosť.

Dezerty boli OK, mne moc nechutili, ale je to vec názoru, keďže som videla ako si ľudia brali plné taniere.

Služby hotelu
Služby boli super, personál milý, upratovačka ukecaná (aj keď sme jej nerozumeli), čašníci milý, úplne v pohode, žiadna arogantnosť alebo neochota.

Pláž
Pláž úplne super, krásna čistá, jediná nevýhoda že hotel nemá vlastné lehátka na pláži. Ktoré sa tým pádom musia platiť, ale keď si dáte uterák trocha vyššie je to zadarmo.

Vstup do mora pozvoľný, vlny boli len dva dni, more fantastické teplučké

Dagmar O., 15.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 6,6 Celkový dojem spokojný ale je čo zlepšovať na práci delegáta najmä pri podávaní informácií prišiel na druhý deň keď už bol zbytočný...

  • 8 Ubytování
  • 4 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

Celkové shrnutí
Celkový dojem spokojný ale je čo zlepšovať na práci delegáta najmä pri podávaní informácií prišiel na druhý deň keď už bol zbytočný všetky informácie sme si museli zistiť a prečítať sami. Je nutné aby delegát ktorý čaká na dovolenkára mu bol schopný podať vyčerpávajúce informácie už na letisku pri príchode. S delegátom ktorý bol na letisku sme neboli vôbec spokojní bol nervózny vôbec sme nevedeli kam máme isť do ktorého auta. Auto nás vysadilo pred hotelom a nikto nám nedal informácie kedy a ako sa ubytovať v hoteli nevedeli slovensky. Dokonca i informácie druhého delegáta ktorý prišiel na druhý deň večer sa týkali iba fakultatívnych výletov. Všetko sme sa museli dozvedieť sami. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Kvalita ubytovania bola vcelku dobrá zodpovedala štandardom. Nevýhoda sprchovanie vo vani nie v sprchovom kúte.

Strava
Strava každý deň rovnaká vôbec sa nevedia prispôsobiť mentalite dovolenkárov mäso nevedia vôbec upraviť je tvrdé.

Služby hotelu
Hotel je rodinného typu vcelku dobrý

Pláž
Pláž prístupnosť asi 30 metrov, platené lehátka a slnečníky, neupravovaná, piesková.

Anonym, 14.08.2018, Datum pobytu: 31.7. - 10.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 9 S letošním výběrem jsme byly naprosto spokojeni .

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
S letošním výběrem jsme byly naprosto spokojeni . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Odpovídalo naší představě , postele úžasně široké , jen přistýlka pro vnučku 11 roků byla na zemi složená ze skládací matrace ale postel byla pohodlná .

Strava
Strava -no bulharská , každý si vybral na co měl chuť , odpolední svačiny byly dobré , zmrzliny si nabral každý kolik chtěl .

Služby hotelu
Dobré .

Pláž
Pláž byla blízko , písčitá , moře čisté , poslední dva dny vítr a tím pádem i vlny , které jsme si také užili .

Anna S., 14.08.2018, Datum pobytu: 4.8. - 11.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 spokojenost od prvního dne,až do posledního dne úžasné dovolené

  • 7,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
spokojenost od prvního dne,až do posledního dne úžasné dovolené Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování by sneslo malinké zlepšení v koupelně,ale jelikož strávíte z celé dovolené minimální čas v této místnosti,není to velký problém

Strava
Nemám nic,na co by se dalo stěžovat,strava formou rautu nám umožnila výběr z mnoha druhů a kombinací po celý den.

Služby hotelu
jediný prolém byla kapacita lehátek kolem bazénu u hotelu,nedostačující.Personál super.

Pláž
Jelikož jsme netrávili čas na pláži,ale u bazénu,odkud jsme si kdykoli odskočili do moře,nemohu soudit.Přístup po dřevěné lávce výborný,voda v moři čistá a teplá.

Anonym, 13.08.2018, Datum pobytu: 2.8. - 9.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 10 Supeeer.

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Supeeer. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vse v poradku.

Strava
Jidlo supeeer, az moc.

Služby hotelu
Vsichni ochotni.

Pláž
More teple, vlny bozi, ciste more! Jemny pisek. Plno muslicek.

Dagmar Buštová, 13.08.2018, Datum pobytu: 1.8. - 8.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

4 fotografie

Celkem: 9,2 Dovolená super

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Dovolená super Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Pokoj dobrý .

Strava
Jídlo bylo dobré a vždy stačilo.

Služby hotelu
Nikdy nebyl problém spokojenost

Pláž
Byla čistá sem tam nedopalky od cigaret

Martina P., 11.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

1 fotografie

Celkem: 6

  • 6 Ubytování
  • 6 Strava
  • 6 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 9 Ubytování
  • 9 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 09.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8 S hotelem a okolím jsem byl velmi spokojen

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
S hotelem a okolím jsem byl velmi spokojen Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování příjemné, čisté.

Strava
Strava výborná, každý si najde co má rád.

Služby hotelu
Služby hodnotím kladně, personál ochotný, příjemný.

Pláž
Pláž blízko hotelu, čistá, dostupné občerstvení, postupný stup do vody, moře čisté.

Jiří P., 08.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (1)

Celkem: 8,8 Všichni jsme byli spokojení.

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 8 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Všichni jsme byli spokojení. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování bylo v pořádku. Prostorné pokoje. Uklízelo se každý den. 2x výměna povlečení a osušek.

Strava
Snídaně byla každý den stejná,ale bylo z čeho vybírat. Oběd i večeře-tři druhy masa a příloh. Spousta salátů a ovoce. Vše vynikájící. Jen zákusky nám moc nechutnaly.

Služby hotelu
Musím pochválit českou animátorku a delegátku Anetu přímo na hotelu.

Pláž
Pláž asi 1 min. za hotelem. Slunečník+2lehátka 21 leva. Moře čisté. V odpoledních hod. mírně zakalené. Poslední dva dny byly vlny.

Anonym, 08.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (1)

Celkem: 4,4 Nebyli jsme vůbec spokojení s ubytováním a se stravou, za ne malé peníze, které jsme za dovolenou zaplatili, jsme očekávali mnohem více....

  • 4,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 6 Okolí
  • 4 Cena

Celkové shrnutí
Nebyli jsme vůbec spokojení s ubytováním a se stravou, za ne malé peníze, které jsme za dovolenou zaplatili, jsme očekávali mnohem více. Jinak se nám dovoléná líbila. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Vybavení pokojů staré, proležené matrace, na kterých se nedalo spát. Vana tekla, takže po každém umytí bala koupelna plná vody. Na 4hvězdičkový hotel bída. Uklizeno a vyměněné ručníky každý den.

Strava
Se stravou jsme nebyli vubec spokojeni, jidla dostatek, ale chutne moc nebylo.Často bylo videt, starý šopský salát, v něm pokrájené zbytky od snídaně(šunka, sýry), maso uváděno jako vepřová panenka, plné šlach, nebylo panenkou, jak se zde uvádělo, těstoviny rozvařené se zvláštní omáčkou...Dostali jsme s dětma střevní problémy s jídla, i druhá rodina, co byli s námi, taktéź stejné problémy. Nebyli jsme jediní ubytovaní v hotelu, kteří měli potíže a bylo jich celkem dosti!! Od 4.dne ubytování, jsme jedli jen suchou rýži s vařenou zeleninou a toustový chléb...

Služby hotelu
Personál příjemný, ochotný. Moc hezký bazén u hotelu. Chyběl bar na pláži a pití bylo zakázáno si vzít jak na pláž, tak na hotelový pokoj. Když jsme měli malou pet lahev, načepovali pro děti juice do lahve, v tom problém nebyl.

Pláž
Dostupnost pláže super, chodníček přímo od hotelu až k pláži, pláž dosti přelidněná, ale moc hezká. Jediné mínus, všude se válely nedopalky od cigaret, když si dcera dělala bábovky, musela jsem z písku první vybrat hromadu nedopalků. Moře hezké, super pro děti, dobrý přístup do vody a hodně dlouho mělko.

Kristýna Dlabajová, 08.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 3,8 Bohužel jsem nebyla moc spokojená.Představovala jsem si ve 4 hvězdičkovém hotelu větší luxus.Hotel z venku jinak hezký./klid pokojů...

  • 3,5 Ubytování
  • 3 Strava
  • 4 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Bohužel jsem nebyla moc spokojená.Představovala jsem si ve 4 hvězdičkovém hotelu větší luxus.Hotel z venku jinak hezký./klid pokojů velice špatný.Jídelna malá, pro tolik lidí.Pro jídlo musíte stát velkou frontu,není si kam sednout.Málo lehátek u bazénu.Kdo přišel první den,hned si je zabral a nepustil až do odjezdu.Příliš hlasitá hudba u baru,není slyšet vlastního slova a nemůžete ani relaxovat.Pláž tak pro kuřáky.Myslím,že by hodně lidí uvítalo,kdyby měl hotel svou vlastní pláž.Jediné sluníčko tam byla delegátka Anetka.Velice milá ochotná,byla vždy po ruce.Každý problém rychle vyřešila.Klobouk dolu.Takových kdyby bylo víc. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytování průměrné.V koupelně jen vana bez sprchového závěsu,takže po koupání potopa na zemi.Pak si nosíte mokro i na pokoj.

Strava
Strava Balkánská.Neumí vařit.Jídlo neochucené,přemaštěné,maso na půl syrové.Dobré byly jen ryby.Bohužel stravu musím hodnotit velice špatně.

Služby hotelu
Hotelové služby dobré.Recepční ochotné.úklid špatný

Pláž
Dostupnost na pláž dobrá.Jen kdo si nezakoupil slunečník,nebo lehátko,byl od vody dál.Čistota pláže horší.Jinak dobrý.Kdyby měl hotel svou pláž,bylo by to určitě lepší.

Renata Leskovcová, 08.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (2) Ne (1)

Celkem: 7

  • 7 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 1,4

  • 2 Ubytování
  • 1 Strava
  • 1 Okolí
  • 1 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 6 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 07.08.2018, Datum pobytu: 28.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,2 Spokojenost, moře čisté, pláže by mohly být častěji uklízeny.

  • 7,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Spokojenost, moře čisté, pláže by mohly být častěji uklízeny. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Spokojenost, nemám co dodat. Delegátka Aneta úžasná, když jsem ji potřebovala nebyl problém ji sehnat. Mohly být k pokoji dvě karty na otvírání. Bazén by mohl mít delší dobu na koupání.

Strava
Dobrá, zelenina, ovoce, saláty, jídla by mohla mít malinko výraznější chuť.

Služby hotelu
Spokojenost. Možná bar používá zbytečně moc plastových kelímků.

Pláž
Moře nádhera, pláže by mohly být čistější, ale to je hlavně v lidech. Koš na odpad je na každém kroku, ale odpadky se válejí v písku. To je škoda.

Lenka K., 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8 Hotel sám o sobě je hezký, i když je zde vidět odlišné uvažování místních řemeslníků - např. vana cca 30 cm ode zdi(voda při sprchování...

  • 6,5 Ubytování
  • 7 Strava
  • 7 Okolí
  • 7 Cena

Celkové shrnutí
Hotel sám o sobě je hezký, i když je zde vidět odlišné uvažování místních řemeslníků - např. vana cca 30 cm ode zdi(voda při sprchování stříká všude, absence sprchového závěsu ), omezené stravovací prostory na množství ubytovaných lidí Zobrazit celou recenzi

Ubytování
v pokoji chybí židle nebo křesílko a konferenční stolek.Je zde rozkládací křeslo-matrace, na které se ale sedět nedá:-)

Strava
strava by mohla být různorodější(co se týká hlavních jídel),jinak dostatek ovoce, zeleniny ,salátů, příloh ,zákusků, nápojů ...

Služby hotelu
služby kromě trezoru , směnárny a připojení WIFI jsme nevyužívali - nemohu tedy posoudit. To , co jsem zmínila, bylo zcela v pořádku.

Denně probíhal úklid , výměna ručníků dle potřeby, výměna ložního prádla cca co 2 dny

Pláž
Pláž je dobře přístupná po dřevěném chodníčku ( ten by chtěl čas od času zkontrolovat a opravit vylézající šrouby)

Renata Nováková, 07.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 4.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2

  • 6 Ubytování
  • 4 Strava
  • 8 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,8

  • 7,5 Ubytování
  • 6 Strava
  • 7 Okolí
  • 6 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 06.08.2018, Datum pobytu: 26.7. - 2.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Vladimír Stančík, 06.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 3.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 Moc krásná dovolená,která předčila očekávání .

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
Moc krásná dovolená,která předčila očekávání . Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Měli jsme pokoj pro dva + pristylku. Pokoj byl velký, s balkónem, čistý, Uklizelo se denně, my vsak chtěli uklidit obden, čisté ručníky, povlečení, atd.

Strava
Vynikající, pestrá,několik druhů ovoce, zeleniny, masa,přílohy,různé saláty, dortiky......Jediná kaňka na kráse, mimo jídelnu pití piva,vína,kavy z plastových kelímku.

Služby hotelu
Celkový dojem, byla to moc pěkná dovolená.Personál přívětivý, nemáme výhrady.

Pláž
Pláž písečna,moře čisté a teplé ☺

Marcela V., 06.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10 super lidé a prostředí :-) doporučuji s rodinou a dětičkama

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

Celkové shrnutí
super lidé a prostředí :-) doporučuji s rodinou a dětičkama Zobrazit celou recenzi

Ubytování
veliký pokoj a krásnej výhled

Strava
jídlo bylo chutné a bylo ho vždy dost.

Tereza Dítě Zápotocká, 06.08.2018, Datum pobytu: 25.7. - 1.8.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 9 Z mojej (našej) strany celková spokojnosť, i keď boli i takí, ktorí nemuseli byť spokojní. Veľmi rozhoduje, v ktorej izbe ste ubytovaný....

  • 9,5 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Z mojej (našej) strany celková spokojnosť, i keď boli i takí, ktorí nemuseli byť spokojní. Veľmi rozhoduje, v ktorej izbe ste ubytovaný. Trebárs nad bazénom, pri ktorom bol bar, mohlo byť rušnejšie aj neskoro v noci, o čom sme počuli. My sme mali izbu z opačnej strany, kde bol úžasný pokoj.

Okolie hotela nie príliš vábivé, hotel sa nachádza na periférií mestečka. Ale do budúcna sa to určite zmení, nakoľko už o pár metrov je vidieť, že sa do okolia investuje a upravuje. V centre mestečka klasika, pekné obchodíky s možnosťou lacného nákupu (textil hlavne z Turecka a nie lacnáčína) a reštaurácie aj so živou muzikou. Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Ubytovanie úplne v poriadku, izba priestorná, každý deň uprataná, uteráky vymenené obdeň, balkón priestranný.

TV viac menej bulharské, eurosport 1,2, CNN... detské...

Strava
Nie príliš rozmanitá, ale chutná a dostatočne dopĺňaná.

Raňajky - najčastejšie párky (rôzne), vajíčka, praženica, sladké všetkého druhu...

Obed - polievky teplá i studená (kyslá), vždy aspoň tri druhy hlavného jedla, zemiaky, ryža, cestoviny...

Večera - minimálne tri druhy jedla

Samozrejme hodne zeleniny, hlavne paradajky, uhorky, šaláty rôznych druhov, olivy... Ovocie taktiež - jablká, slivky, každý deň melóny (žltý i červený), hrušky... Zákusky od výmyslu.

Služby hotelu
Žiadny problém som nezaznamenal.

All-inclusive bolo dodržané podľa ponuky hotela v katalógu.

Pláž
Tento typ pláže nám úplne vyhovoval. Menšia, vždy sa dalo nájsť miesto. Relatívne čistá, sem tam ohorok. Hlavne bez vĺn (je v zálive bez výhľadu na otvorené more), málo medúz a takmer bez rias. Pre rodiny s malými deťmi ideálna.

Igor V., 04.08.2018, Datum pobytu: 20.7. - 31.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 8,8

  • 8,5 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.08.2018, Datum pobytu: 19.7. - 26.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 10

  • 10 Ubytování
  • 10 Strava
  • 10 Okolí
  • 10 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 02.08.2018, Datum pobytu: 14.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 7,6 Celkově perfektní dovolená

  • 7 Ubytování
  • 6 Strava
  • 10 Okolí
  • 8 Cena

Celkové shrnutí
Celkově perfektní dovolená Zobrazit celou recenzi

Ubytování
jednodužší provedení pokoje ale přeci jen jsme tam převážně jen chodili spát a většinu času trávily na pláži

Strava
Švécké stoly byly neustále doplňovány takže nebyla nouze o jídlo,když jsme si zrovna nevybrali hlavní jídlo zachránila to za 2h odpolední svačina s pizzou,parkem v rohlíku nebo zmrzlina dle své libosti.Jen co nás nepotěšilo ze i když máte all inclusive tak tam je sice bar kde máte uplatnit tzv. všechno zdarma tak nealko je zdarma + 5 základních alkoholických nápojů ale jak chcete udělat nejaký koktejl tak - musíte přijít s peněženkou což nás mrzelo :/

Služby hotelu
ochotný a hodný personál a co jsme ocenili s přítelkyní nejvíce bylo že bez problému rozumějí česky :)

Pláž
1minuta cesty od hotelu a krásná písčitá pláž a ČISTÁ!

Vít B., 01.08.2018, Datum pobytu: 7.7. - 14.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 9 Moc hezke

  • 8,5 Ubytování
  • 9 Strava
  • 10 Okolí
  • 9 Cena

Celkové shrnutí
Moc hezke Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Nevyšel na náš pokoj s výhledem na moře,ale jinak moc hezke

Strava
Výběr skvělý,obsluha výborná,

Služby hotelu
Standart

Pláž
Dostupnost výborná,pláž moc hezká,vylekala mě meduzy

Gabriela Lesniakova, 31.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (1) Ne (0)

Celkem: 3,8

  • 3 Ubytování
  • 1 Strava
  • 9 Okolí
  • 3 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8,2

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 9 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 14.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 8

  • 8 Ubytování
  • 8 Strava
  • 8 Okolí
  • 8 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 31.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 6,2

  • 7 Ubytování
  • 5 Strava
  • 5 Okolí
  • 7 Cena

K tomuto hodnocení není k dispozici žádný komentář.

Anonym, 30.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (0) Ne (0)

Celkem: 5,4 Dovolenou jsme si užili, vše je o tom s kým dovolenou trávíme :), po příjezdu do hotelu okamžité ubytování i možnost využívat AI. Což...

  • 6 Ubytování
  • 3 Strava
  • 7 Okolí
  • 5 Cena

Celkové shrnutí
Dovolenou jsme si užili, vše je o tom s kým dovolenou trávíme :), po příjezdu do hotelu okamžité ubytování i možnost využívat AI. Což jsme ocenili, měli jsme malé děti. Trochu nás ale zklamalo, že nás vždy vyhodili z bazénu v 18.00 a bar zavíral už ve 22.00, ale zase jsme chápali, že se taky chce člověk vyspat. Nicméně v městečku Kiten je možností na zábavu dost. Opravdu stojí za to vyzkoušet jejich restaurace. Cenově to vyjde mnohem levněji než u nás Zobrazit celou recenzi

Ubytování
Hotel už není nejnovější, nějaké opravy by to chtělo, ale nic co by se nedalo přežít. Pokoj jsme měli prostorný, čistý, balkon s výhledem na bazén a část moře. Nicméně pokud jedete se starším děckem a budeme mít přistýlku - což je malý rozkládací gauč, tak se moc nevyspí.

Strava
Tak tady je hodně co zlepšovat :(, jídelna by potřebovala zvětšit, aby se člověk v klidu najedl a nedýchal mu další na záda. První 3 dny našeho pobytu bylo jídlo skoro nepoživatelné, po stížnosti delegátce obrat o 180° a pak jsme si hodně pochutnaly. Velký výběr ovoce, zeleniny, salátů a zákusků

Služby hotelu
Tady není co vytknout, uklízečka milá, usměvavá. Každý den čisté ručníky a obden povlečení. Výměna pokoje zařízena okamžitě.

Pláž
Jelikož byla v době dovolené hlavní sezóna, tak na pláži dost narváno, ideálně se chodit koupat okolo 18.00, lidi už mizí. Jinak pláž čistá, denně uklízená, moře skvělé, čisté a teplé. Lehátka a slunečníky se platí

Andrea, 30.07.2018, Datum pobytu: 18.7. - 25.7.2018
Oblast: Bulharsko Bulharsko, Kiten, Hotel: Kamenec

Byla tato recenze užitečná? Ano (3) Ne (0)

Oblast a mapa: Kiten, Bulharsko

Nahlásit tuto polohu jako neaktuální?

ano ne

Mapa nemusí obsahovat všechny nalezené hotely. Poloha hotelů na mapě má pouze informativní charakter. Chyby v souřadicích hotelu nám můžete nahlásit.

Počasí

Nejlepší doba pro dovolenou

Dobrá Nejlepší

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12

Roční klima

Vzduch Moře

Aktuálně

Přes den 9 °C
v noci 5 °C

Teplota vody

10 °C

Předpověď počasí na následující dny

  • Zítra

    8 °C
    4 °C

  • Středa

    14 °C
    6 °C

  • Čtvrtek

    13 °C
    8 °C

  • Pátek

    12 °C
    8 °C

Podnebí

V severní části Bulharska panuje mírné kontinentální podnebí, pro které je typické horké suché léto a studená vlhká zima. V jižních oblastech Bulharska a na pobřeží Černého moře panuje klima středomořské. Podnebí v jednotlivých oblastech se také liší podle nadmořské výšky. Pohoří Stará planina spolu s dalšími horskými pásmy dosahujícími do výšky nad 2 000 metrů nad mořem patří k činitelům, kteří klima výrazně ovlivňují. Horské masivy brání studeným vzdušným proudům v postupu na jih a naopak teplým středomořským proudům z jižních oblastí v postupu směrem na sever. Průměrná teplota vzduchu v přímořských oblastech Bulharska dosahuje přibližně 24°C. Oblastem s vyšší nadmořskou výškou (pohoří Rodopy a Pirin) vládne horské klima, pro něž jsou typické nižší teploty a větší množství srážek, včetně sněhových. Srážkově nejbohatším ročním obdobím je v Bulharsku jaro.

Teplota vody v Černém moři dosahuje v létě až 28°C. Mořská voda u břehů Bulharska se velmi rychle ohřívá a jen pozvolna ochlazuje, což je vlastnost mezi milovníky vodních radovánek velmi ceněná.
Nejvhodnější období pro návštěvu Bulharska jsou letní měsíce, červen až srpen. Dny se v této době vyznačují nejdelším slunečním svitem a nejvyššími denními teplotami. Pro obdivování přírodních krás nebo historických památek se lépe hodí měsíce duben, květen nebo září. Lyžařská sezóna probíhá v Bulharsku od prosince do dubna.

Jedno z nejznámějších sportovních a rekreačních středisek, vysokohorské letovisko Borovec, je v provozu v podstatě celoročně. Leží v nadmořské výšce přes 1 340 m a jeho lákadlem nízkou vzdušnou vlhkostí charakteristické klima a vysoký podíl denního slunečního svitu. Průměrné teploty se v zimě pohybují okolo - 8°C a v létě kolem 21°C. Borovec je místem konání lyžařských závodů, ale i častým cílem milovníků turistiky.
Dalším klimaticky výhodným horským letoviskem je Pamporovo, ležící ve výšce 1 560 metrů nad mořem. Klima v lokalitě je po celý rok poměrně stálé a vyrovnané. Zima je tu mírná a slunečná, nabízí vynikající podmínky pro zimní sporty, které zaručuje každoroční dostatek sněhu.

Potřebujete poradit?

Po-Ne 7-22 hod 226 000 622